Frøperspektiv BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metallic
BrændstoftypeBenzin

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: ALLE HØJDEPUNKTER

BrændstoftypeBenzin
THE X2BMW X2 M35i: ALLE HØJDEPUNKTER

Kan ikke vælges, men du udvælger: BMW X2 M35i har en ekstremt atletisk og maksimalt sporty udstråling. Med designet, der er strammet endnu mere op i forhold til basismodellen BMW X2, og de kraftfulde proportioner står dette medlem af M-familien endnu mere selvbevidst på asfalten.

Læs mere

DESIGNET PÅ BMW X2 M35i.

Høj ydeevne i topform.

BMW X2 M35i imponerer med atletisk udstråling, ekstremt sporty kraftpotentiale og enestående alsidighed. Oplev attraktivt designudstyr.
BMW dobbeltnyre i mesh-design BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metallic set forfra let drejet

BMW dobbeltnyre i mesh-design.

BMW nyren i mesh-design er holdt i Cerium Grey og er udstyret med et eksklusivt gitter indvendigt. Gitterstrukturen er inspireret af motorsport og tilfører fronten dybde og elegance og skaber et både eksklusivt og dynamisk udtryk.
M hækspoiler BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metallic nærbillede hæk

M hækspoiler.

M hækspoileren fremhæver bilens sporty profil og øger mængden af downforce på bagakslen. Ved at skabe downforce på bagakslen tilføres bilen endnu mere kørestabilitet.
M letmetalhjul BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metallic nærbillede hjul

M letmetalhjul med dobbelteger 716 M.

20" M letmetalhjul med dobbelteger 716 M, Jetblack, blanke, med nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 20, dæk 225/45 R20.
Sidespejlkapper i Cerium Grey BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metallic udvendigt udstyr

Sidespejle i Cerium Grey.

Eksteriørets unikke dynamik understreges på BMW X2 M35i af specifikke detaljer i Cerium Grey. Hertil hører bl.a. spejlkappernes indfatning.
M sportssæder BMW X2 M35i (F39) kabine

M sportssæder.

Sportssæderne med høje vanger på sæde og ryglæn giver fører og passager optimal støtte, selv når der køres sportsligt i kurver. I forhold til standardsædet er det også muligt at indstille sædehældning, sædedybde, lårstøtte og ryglænsbredde individuelt på førersædet. Det unikke design fremhæver bilens atletiske look endnu mere.

KØREDYNAMIKKEN I BMW X2 M35i.

Power. Uden ende.

Samspillet mellem det mekaniske M sportsdifferentiale på forakslen, det intelligente BMW firehjulstræk xDrive og den ydelsesstærke M sportsbremse står for suveræne køreegenskaber og toppræcis håndtering, der sætter nye standarder i denne klasse.
4-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW X2 M35i (F39)

4-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 4-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor er ekstra kraftig, fordi den er udstyret med særlige stempler, en større turbolader, optimeret indsugningsluftstyring, en højtydende kølepakke samt M udstødningssystem med spjældstyring.
BMW xDrive BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metallic nærbillede hæk

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
Sport gearkasse BMW X2 M35i (F39 ) kabine

8-trins Steptronic Sport gearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for yderst sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller skiftetangenter – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-modus med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
M sportsundervogn BMW X2 M35i (F39)

M sportsundervogn.

M sportsundervognen, der er sænket 10 millimeter, er kendetegnet ved en mere sportslig undervognsafstemning. Ud over de kortere fjedre byder den på en strammere dæmperindstilling. Resultatet er et lavere tyngdepunkt, en mere direkte undervognsopsætning, reduceret krængning og dermed mere agil kørsel.
M sportsbremser BMW X2 M35i (F39) Sapphire Black metallic nærbillede hjul

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.

FØRERASSISTANCESYSTEMERNE I BMW X2 M35i.

Digitale tjenester og intelligente køreassistentsystemer i BMW X2 M35i.

I BMW X2 M35i har du fordel af en optimal netværksforbindelse mellem smartphone og bil takket være den innovative My BMW App. Uanset om du planlægger aftaler og ruter, som du sender til navigationssystemet, deler din aktuelle position i realtid med andre eller ønsker at få vist den resterende tur til fods på smartphonen, når du er ankommet til destinationen. Oplev en app, der gør livet lettere – BMW Connected gør det muligt.
Cockpit med aktiv hastighedsregulering med stop&go-funktion BMW X2 M35i (F39) kabine

Aktiv hastighedsregulering med Stop&Go-funktion.

Den aktive hastighedsregulering med Stop&Go-funktion og afstandsalarm med bremseaktivering holder din ønskede hastighed samt afstand til bilisten foran. Køretøjet overtager opstart og bremsning, og den valgte afstand holdes selv i langsom trafik og ved kødannelse.
Læderrat BMW X2 M35i (F39) indvendigt udstyr

Køassistent.

Køassistenten aflaster dig i monotone trafiksituationer: I tæt trafik ved hastigheder på op til 60 km/t tillader systemet „at svømme med“ og på den måde komme mere afslappet gennem køen. Det holder automatisk afstand, regulerer selv hastigheden helt ned til stilstand og understøtter styringen.
Driving Assistant Plus BMW X2 M35i (F39) indvendigt udstyr instrumentbræt

Driving Assistant Plus.

Udstyret Driving Assistant Plus giver dig betydeligt mere sikkerhed og komfort. Udstyret omfatter kollisions- og personadvarsel med city-opbremsningsfunktion, advarsel ved vognbaneskift, fjernlysassistent, Speed Limit Info og kamerabaseret hastighedsregulering med Stop&Go-funktion.
Head-Up Display BMW X2 M35i (F39) indvendigt udstyr instrumentbræt

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farver projicerer kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Du kan bl.a. få vist speedometer, navigationsanvisninger, Speed Limit Info om hastighedsgrænser og overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik.
Navigation Plus BMW X2 M35i (F39) indvendigt udstyr

Navigation Plus.

Navigation Plus er udstyret med et BMW Head-Up Display, en iDrive Touch Controller, et fast 8,8" touch-display og en instrumentkombination med 5,7'' TFT-display med høj opløsning. Systemet betjenes intuitivt via iDrive Touch Controller, via genvejstaster og otte favorittaster, via stemmestyring eller touchskærmen med interaktive menupunkter.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i (F39) kabine

Real Time Traffic Information.

Bange for at spilde ferien i kø? Med Real Time Traffic Information kommer du hurtigere frem til din destination. Tjenesten kender nærmest den aktuelle trafiksituation i realtid og beregner automatisk alternative ruter. Den ekstra funktion Lokale fareadvarsler advarer dig mod ugunstige vejforhold eller uheld på din rute.
Concierge Service BMW X2 M35i (F39) indvendigt udstyr

Concierge Service.

Bliver der godt vejr i Rom i morgen? Hvornår letter mit fly? Og hvor ligger den bedste restaurant i byen? Concierge Service hjælper dig, når du er på farten – individuelt, personligt, hurtigt. Du skal bare trykke på en knap. Uanset hvor du er, og hvad du skal.
Smartphone-integration BMW X2 M35i (F39) indvendigt udstyr

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
Online Entertainment BMW X2 M35i (F39) indvendigt udstyr

Online Entertainment.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser gennem byen. Med Online Entertainment kan du gennem BMW's musikpartner Spotify streame op til 30 millioner sange ubegrænset og direkte via det monterede SIM-kort i bilen.

TEKNISKE DATA FOR BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

225 (306) /5000-6250

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

4,9

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

7,5-8,1

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

170-185

BMW X2 M35i (F39), Sapphire Black metallic, tekniske data
BMW medarbejder rådgiver en kunde

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

Du er velkommen til at kontakte en BMW partner i nærheden, hvis du har spørgsmål, brug for uddybende information eller ønsker konkrete tilbud på BMW X2 M35i. Vores kompetente BMW servicemedarbejdere giver dig gerne individuel rådgivning i telefonen eller direkte på stedet.