Tre BMW M2 Competition, der drifter på racerbanen med storbyens lys som backdrop.

SAMME GADE. HELT NYE REGLER.

M87C

Den helt nye BMW M2 Competition.

SAMME GADE. HELT NYE REGLER.

Den helt nye BMW M2 Competition.

SAMME GADE. HELT NYE REGLER.Den helt nye BMW M2 Competition.

BMW M2 Competition. 410 hk. Forbrug 10,0-10,4 km/l. CO2 219-228 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: D / E

 

En sportsvogn, der vender op og ned på alt. BMW M2 Competition begejstrer med en unik kombination af performance, dynamik og præcision. De store luftindtag i frontskørtet signalerer koncentreret power fra den nye 6-cylindrede benzinrækkemotor med biturbo og 410 hk. BMW M2 Competition er en permanent garant for high performance og sulten efter at sætte nye rekorder. En ægte M model – bygget til vindere.

 

Læs mere
BMW M

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

5 HURTIGE FACTS

 • 01 Vægtoptimeret biturbo til maksimal kraftudvikling
 • 02 Ydelse 410 hk (302 kW)*
 • 03 Maksimalt drejningsmoment 550 Nm*
 • 04 Fra 0 til 100 km/t på 4,2 sek. med M DCT*
 • 05 Omdrejningsgrænse 7.600 omdr./min.*

* Foreløbige, endnu ikke officielt bekræftede værdier. Med forbehold for ændringer.

Læs mere
To BMW M2 Competition på racerbanen set i gadehøjde med storbyens lys som backdrop.
Hvid BMW M2 Competition, der drifter på racerbanen med storbyens lys som backdrop.

TO TURBOER. ET MÅL.

BMW M2 Competition har ikke brug for en målstreg for at være nummer et. Med sit fantastiske performance-potentiale og sin imponerende dynamik giver den alle konkurrenterne baghjul. De to vægtoptimerede turboladere sikrer ekstremt direkte respons fra high performance-motoren og en begejstrende omdrejningsvillighed, der er som skabt til hurtig sprint og sportslig køreglæde. Lyden fra M sportsudstødningen kan tilpasses til det aktuelle køreprogram via en dedikeret trykknap, så lydsporet altid passer til begivenheden. Kølekonceptet er født på racerbanen og sikrer en optimal driftstemperatur under alle forhold, mens undervognens M konfiguration leverer præcise køreegenskaber. Det er bilen til dig, der foretrækker at dominere løbet fra pole.

To BMW M2 Competition i færd med at køre race om natten, set fra førerpladsen.
Førerpladsen og M sportssæder i BMW M2 Competition med en oplyst skyline som backdrop.

ET SUVERÆNT MATCH. NU ENDNU BEDRE.

En førerplads, der er enhver racerbane værdig: Systematisk førerorienteret opbygning med M specifik instrumentering med røde urskiver, centralt placeret olietemperaturmåler og M2 Competition-signatur. M læderrattet er ligeledes optimeret til maksimal ydelse. Med M1/M2-knapperne kan du konfigurere individuelle førerprofiler, mens gearskiftekontakterne til betjening af M dobbeltkoblingsgearkassen gør det muligt at skifte gear lynhurtigt. M sportssæderne (ekstraudstyr) runder setuppet perfekt af. Sæderne i sort Dakota-læder med oplyst M2-logo ser ikke kun godt ud, men yder også suveræn støtte – kryds målstregen omgivet af M design, der er inspireret af motorsporten.

LYDEN AF EN VINDER.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.