BMW M3 G80 2020 Isle of Man grøn metallic set forfra kørende
BrændstoftypeBenzin

THE M3

BMW M

DEN NYE BMW M3 SEDAN.

BrændstoftypeBenzin
THE M3DEN NYE BMW M3 SEDAN.

BMW M3 COMPETITION SEDAN, BMW M340i xDRIVE OG BMW M340d xDRIVE SEDAN.

BMW M3 Sedan kombinerer kraftfulde proportioner og et markant firedørs 3-box-design med M typisk sportslighed. Den karakterstærke kvartet anføres af BMW M3 Competition Sedan med imponerende 510 hk og et drejningsmoment på 650 Nm. Den er udstyret med High-Performance M TwinPower Turbo-motor, 8-trins M Steptronic Sport-gearkasse med Drivelogic, firehjulstræk M xDrive som ekstraudstyr, aktivt M differentiale og en lang række teknologier, der er hentet fra motorsportens verden, og der er således garanti for maksimal køredynamik – både i hverdagen og på racerbanen. BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedan fuldender modeludvalget: Ud over det attraktive design imponerer de ydelsesstærke sportssedaner med en særligt afbalanceret blanding af sport, effektivitet og komfortable hverdagsegenskaber.

Læs mere

SAMMENLIGNING AF BMW M3 SEDAN MODELLERNE.

De vigtigste ydelsesdata i oversigtsform: Design, drivlinje, undervogn og motorydelse.

BMW M3 COMPETITION SEDAN.

Maksimal køredynamik med baghjulstræk eller M xDrive.
 • 6-cylindret High-Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 510 hk
 • Hurtig 8-trins M Steptronic Sport gearkasse med Drivelogic
 • Baghjulstræk eller firehjulstræk M xDrive
 • 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0–100 km/t på op til blot 3,5 sek
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic set forfra let drejet

BMW M340i xDRIVE SEDAN.

Den perfekte kombination af sportslighed, komfort og hverdagsegnethed.
 • 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 374 hk
 • 8-trins Steptronic sportsgearkasse
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hk), 500 Nm, 0–100 km/t på 4,4 sek
BMW M340i xDrive Sedan G22 2020 Sapphire Black metallic set forfra let drejet

BMW M340d xDRIVE SEDAN.

Styrke og effektivitet parret med uindskrænkede hverdagsegenskaber.
 • 6-cylindret M TwinPower Turbo-dieselrækkemotor med 340 hk
 • 8-trins Steptronic sportsgearkasse
 • BMW xDrive
 • 250 kW (340 hk), 700 Nm, 0–100 km/t på 4,6 sek
BMW M340d xDrive Sedan G22 2020 Mineral Grey metallic set forfra let drejet
 • BMW M3 COMPETITION SEDAN.
 • BMW M340i xDRIVE SEDAN.
 • BMW M340d xDRIVE SEDAN.

BMW M3 COMPETITION SEDAN – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M3 Competition Sedans køredynamik- og designudstyr.

BMW M3 Competition Sedan viser, hvor meget motorsport der gemmer sig i en BMW 3-serie Sedan. Topmodellen inden for BMW 3-serie Sedan M er udstyret med en kraftig 6-cylindret High-Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor på 510 hk og en lang række drivlinje- og undervognsteknologier inspireret af motorsportens verden. I samspil med firehjulstrækket M xDrive med aktivt M differentiale, der fås som ekstraudstyr, kan føreren i denne unikke sportssedan til enhver tid forvente M typisk køredynamik på højeste niveau. Rent visuelt understreges bilens atletiske karakter af kraftfulde proportioner og det markante 3-box-design. Udtryksfulde M designelementer som kulfibertaget med finner eller den gennemgående sorte kam sætter et markant motorsportspræg udvendigt. Kabinen i BMW M3 Competition Sedan er både sportslig og elegant og konsekvent orienteret mod føreren med en lang række M features.
BMW M3 Competition G80 2020 Frozen Brilliant White metallic set forfra let drejet
6-cylindret M3 Sedan G80 2020 BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor nærbillede

6-cylindret M TwinPower Turbo benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fantastisk ydelse.

BMW M3 Competition Sedan G80 2020 8-trins M Steptronic gearkasse nærbillede af gearvælger

8-trins M Steptronic Sport gearkasse med Drivelogic.

8-trins M Steptronic Sport gearkassen med Drivelogic byder på en lang række skiftemuligheder: ekstremt sportsligt og dynamisk, udpræget komfortabelt og nærmest ikke mærkbart, brændstofbesparende. Du kan skifte gear manuelt ved hjælp af gearstangen eller gearskiftekontakterne på rattet eller vælge et af de tre automatiske programmer ved hjælp af Drivelogic.

M xDrive BMW M3 Competition Sedan G80 2020

M xDrive.

M xDrive med aktivt M differentiale garanterer maksimal traktion og køredynamik både i dagligdagen og på racerbanen. Den særlige M teknologi, der fås som ekstraudstyr, kombinerer et baghjulstræks manøvredygtighed med et firehjulstræks suveræne egenskaber. Du kan vælge mellem varianterne 4WD, 4WD Sport og – i DSC-off-tilstand – 2WD.

BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic frontdesign set forfra

Frontdesignet.

Fronten på BMW M3 Competition Sedan er kendetegnet ved den udtryksfulde M nyre i en fortolkning, der ikke kunne være mere dynamisk og enkel. Den helt sorte nyre – for første gang uden ramme – og med vandrette M typiske dobbeltlameller sikrer en maksimal gennemstrømning af kold luft til M motoren med høje omdrejninger. Det store, trapezformede centrale luftindtag understreger bilens atletiske karakter sammen med forlygterne, der forløber smalt hen imod nyren.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic sidedesign set fra siden

Set fra siden.

Med flotte proportioner og et markant firedørs 3-box-design – front, kabine og bagende er synligt adskilt – virker BMW M3 Competition Sedans silhuet både dynamisk og smidig. Det sorte kulfibertag og det aerodynamisk optimerede område omkring bilens dørkarme med inspiration fra motorsportens verden, presser bilens silhuet endnu tættere ned mod vejen både visuelt og fysisk. De dynamisk udformede sidespejle i karakteristisk M design med dobbeltarm leverer yderligere sportslige højdepunkter ligesom M gællerne med modellogo og de markante M smedefælge med M Compound bremser.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic hækdesign set bagfra

Hækdesignet.

Bagenden på BMW M3 Competition Sedan viderefører konsekvent sidepartiets sportslige og dynamiske udtryk. Den brede sporing på de M specifikke aksler sikrer en kraftfuld fremtoning sammen med de muskuløse hjulkasser og understreger effektivt sportssedanens performance-ambitioner. To dobbelte M typiske udstødningsrør i sort krom og en diskret gurney i sort højglans understreger bilens eksklusive motorsportskarakter.

BMW M3 SEDAN – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M3 Sedans køredynamik- og designudstyr.

BMW M3 Sedan en puristisk sportssedan med fantastiske køreegenskaber. Ansvarlig for dette er en kraftig High-Performance BMW M TwinPower Turbo-motor på 480 hk, baghjulstræk samt højt udviklede teknologier afledt fra motorsportens verden som den M specifikke undervogn med aktivt M differentiale. En perfekt gradueret manuel 6-trins M gearkasse med korte, præcise skift muliggør en særligt intensiv interaktion mellem fører og bil. Det atletiske firedørs 3-box-design og markante M designelementer sikrer en selvbevidst og utilpasset attitude, der uden omsvøb sender et signal om BMW M3 Sedans sportslige potentiale.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn metallic set bagfra let drejet i frøperspektiv
6-cylindret M3 Sedan G80 2020 BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor nærbillede

6-cylindret M TwinPower Turbo benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fantastisk ydelse.

BMW M3 Sedan G80 2020 manuel 6-trins M gearkasse og baghjulstræk nærbillede af gearvælger

Manuel M gearkasse og baghjulstræk.

Den manuelle 6-trins M gearkasse giver mulighed for en meget sportslig køremåde. Den går let, er perfekt gradueret og imponerer med korte, præcise skift. Takket være den passende graduering af gearene kan motorkarakteristikken udnyttes perfekt i forhold til kraftudfoldelse og effektivitet.

Perfekt til Trackday – med baghjulstrækket bliver bilen til en fuldblodsatlet, når DSC frakobles. Fordi der udelukkende overføres kraft til baghjulene, vil det føles endnu mere intensivt i grænseområdet.

BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn M specifik undervogn set fra siden

M specifik undervogn.

Den M specifikke undervogn kombinerer en konsekvent letvægtskonstruktion med ekstra stor stivhed, optimeret undervognsgeometri med bred sporing og aktivt M differentiale. En præcis respons og feedback fra styretøj og hjulophæng sikrer en perfekt kontrol over bilen, og med M Setup kan du tilpasse karakteristikken som ønsket.
BMW M3 Sedan G80 2020 19"/20" M smedefælge 825 M Bicolor sort nærbillede af hjul

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 825 M Bicolor sort med forskellige dækstørrelser.

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 825 M Bicolor sort med forskellige dækstørrelser, blank/glansdrejet, hjulstørrelse for 9,5J x 19, dækstørrelse 275/35 R19, hjulstørrelse bag 10,5J x 20, dækstørrelse 285/30 R20.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn rørhaler i krom set bagfra

Rørhaler i krom.

BMW M3 Sedans to dobbelte udstødningsrør udgør en markant visuel kontrast til diffusoren i sort højglans. Elegante kromafdækninger i forbindelse med diffusorens markante lameller skaber desuden en sporty afslutning ned mod vejen.
BMW M3 Sedan G80 2020 M sportssæder kabine

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med oplyst M3 logo fremhæver bilens atletiske look endnu mere.

DEN NYE BMW M340i xDRIVE SEDAN OG DEN NYE BMW M340d xDRIVE SEDAN – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

Køredynamik og udstyrsomfang.

Ud over eksklusive designhøjdepunkter udvendigt og indvendigt byder den nye BMW M340i xDrive Sedan også på særligt afbalanceret ydelse, komfort og effektivitet:

 • Den særligt omdrejningsvillige inline 6-cylindrede M TwinPower benzinmotor med 275 kW (374 hk) i den nye BMW M340i xDrive Sedan og den nye BMW M340i Sedan accelererer fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder
 • Den meget effektive 6-cylindrede M TwinPower dieselmotor med 250 kW (340 hk) og et drejningsmoment på 700 Nm accelererer fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder i den nye BMW M340d xDrive Sedan
 • M specifik chassistilpasning for høj køredynamik med afbalanceret hverdagskomfort
 • Eksklusive designelementer udvendigt og indvendigt kommer i særlig M udformning
BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic set fra siden kørende på en vej
6-cylindrede BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan G20 M TwinPower Turbo rækkemotorer

6-cylindrede M TwinPower Turbo rækkemotorer.

Topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo dieselrækkemotor overbeviser med en overlegen kraftudfoldelse samt fremragende forbrugsværdier.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan G20 8-trins Steptronic Sport gearkasse

8-trins Steptronic Sport gearkasse.

8-trins Steptronic Sport-gearkassen giver dig både mulighed for en glidende og komfortabel køremåde samt en dynamisk køremåde med meget sportslige gearskift – enten automatisk eller manuelt ved hjælp af vippekontakter. I SPORT-funktionen er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic set forfra let drejet kørende

M teknikpakke.

M teknikpakken indeholder en optimeret kølepakke, der også sikrer maksimal ydelse ved sportslig anvendelse. Dette nyder både motor og ladeluftkøling godt af, så motoren også ved høj belastning arbejder termisk sund.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic BMW nyre i mesh-look

BMW nyrer i mesh-look.

De markante BMW nyrer i Mesh-design udgør et optisk højdepunkt i fronten på den nye BMW M340i xDrive Sedan og den nye BMW M340d xDrive Sedan. Eksklusive, horisontalt placerede nuggets i mat sølv og nyrerammen i perleglanskrom tiltrækker opmærksomhed.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic M sidespejle i sort højglans

M sidespejle.

De aerodynamisk optimerede M sidespejle i sort højglans, der er designet med to stilke, danner en imponerende kontrast til bilens farve og tilbyder fuldt overblik under alle kørselsforhold takket være asfærisk glas.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic set bagfra nærbillede

Hækdesignet.

De dobbelte slutrør, hvis størrelse nu er øget til 100 mm, og dækpladen med kromdetalje gør, at bagende virker særligt atletisk. I samspil med den store diffusor mellem slutrørene og de vertikalt indtrukne reflektorer forstærkes bilens sportslige udtryk yderligere.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan G20 M læderrat

M læderrat.

M læderrattet med multifunktion og ratkrans i sort "Walknappa"-læder giver en perfekt haptisk følelse og et sportsligt look for en dynamisk kørefornemmelse.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan G20 sportssæder til fører og forsædepassager

Sportsforsæder.

Sportslige og komfortable. Sportsforsæderne byder på optimal sidestøtte takket være højere vanger og muligheden for at indstille lårstøtten manuelt. Sædernes længderetning og hældning (afhængigt af udstyr) kan også indstilles.

Eksklusive indstigningslister.

Allerede ved indstigningen sender de eksklusive indstigningslister med M logo på de sølvgrå indsatser et sportsligt signal. Dermed giver de en optisk forsmag på den medrivende køreoplevelse, som venter dig i den nye MW M340i xDrive Sedan og den nye BMW M340d xDrive Sedan.

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

M specifikke instrumenter og betjeningskoncept, digitale services og køreassistentsystemer til BMW M3 Sedan.

Komfort, sikkerhed og M feeling på højeste niveau: BMW M3 Sedan understøtter dig med en lang række innovative teknologier under kørslen. Den M specifikke instrumentkombination* og det M specifikke Head-Up Display* sikrer et optimalt overblik, mens features som M Setup*, der kan konfigureres individuelt, den røde start-/stop-knap* og midterkonsollen med M MODE* og SETUP* taster sørger for en ekstra portion motorsportsstemning. Få glæde af intelligente køreassistentsystemer under kørslen og ved parkering, og kommuniker med din BMW på en ny og nem måde ved hjælp af BMW Intelligent Personal Assistant. Derudover har du adgang til mange Connectivity-funktioner og digitale services, der forbinder dig optimalt med din BMW og resten af verden og gør dit mobile liv endnu mere komfortabelt. *Fås til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan G80 2020 cockpit kabine
BMW 3-serie Sedan M G80 M Drive nærbillede M Drive knapper på M læderrattet

M Drive.

M Drive gør det muligt at indstille, tilpasse og gemme det individuelt foretrukne DSC-program samt motor-, støddæmper-, styre- og bremsekarakteristikken og også gearskiftene. Aktiveringen foretages vha. de røde M Drive knapper på M læderrattet.
 

Fås kun til BMW M3 Sedan og BMW M3 Competition Sedan.

BMW 3-serie Sedan M G80 M specifik instrumentkombination

M specifik instrumentkombination.

Den M specifikke instrumentkombination giver en ekstra præcis og fokuseret visning af køredata i programmerne SPORT og TRACK. Således er det også muligt altid at se værdier som ladetryk eller dæktryk og -temperaturer, når man kører på en racerbane. Betjeningen og konfigurationen sker via M MODE-knappen i midterkonsollens betjeningsenhed.


Fås kun til BMW M3 Sedan og BMW M3 Competition Sedan.

BMW 3-serie Sedan M G80 G20 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation har en displaygruppe af høj kvalitet bestående af et berøringsfølsomt højopløseligt 14,9'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay.

BMW Operating System 8 med BMW Intelligent Personal Assistant.*

Det innovative betjeningskoncept til BMW Operating System 8 gør betjening af bilens funktioner endnu nemmere. Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du betjene en lang række funktioner i bilen med naturligt sprog og modtage personlige forslag.

*Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. 

BMW 3-serie Sedan M G80 G20 BMW Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key gør din kompatible smartphone til en bilnøgle. Du holder din smartphone hen til dørgrebet for at låse op og placerer den i smartphone-bakken, inden du starter din BMW. Du kan desuden sende en Digital Key til op til fem venner.

*BMW Digital Key er kun kompatibel med udvalgte smartphones. Du kan finde en liste over kompatible smartphones på bmw.com/digitalkey. Brug af BMW Digital Key forudsætter, at bilen er udstyret med Teleservices.

**Fås kun til BMW M340i og M340d xDrive Sedan.

BMW 3-serie Sedan M G80 G20 Remote Software Upgrade kontroldisplay kabine

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Dermed kan også andre funktioner i bilen aktiveres.

BMW 3-serie Sedan M G80 G20 Driving Assistant Professional kontroldisplay kabine

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
BMW 3-serie Sedan M G80 G20 Parking Assistant Plus kontroldisplay kabine

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkeringsassistent med længde- og tværføring samt bakassistent.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Drive Professional kontroldisplay kabine

M Drive Professional.

M Drive Professional er den optimale ledsager på ture præget af en ekstra portion adrenalin. M funktionen TRACK og M Traction Control med ti trin giver mulighed for skræddersyede køreegenskaber, M Drift Analyser registrerer driftvinkel og -varighed, og M Laptimer understøtter dig under jagten på den perfekte runde.

TEKNISK DATA FOR BMW M3 SEDAN.

BMW M3 Competition Sedan og andre modeller.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min.: 

375 (510) / 6250

Maks. drejningsmoment i Nm ved 1/min:

650 / 2750-5500

Acceleration 0-100 km/t i sek.: 

3,9

Brændstofforbrug (blandet kørsel) i l/100 km: 

9,8 - 9,9

Måltegning BMW M3 Sedan G80
THE NEW 3

THE 3

BMW 3-serie Sedan lægger konventionerne bag sig og bekræfter endnu engang sin status som ægte sportssedan og stilskabende ikon inden for mellemklassesegmentet.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Ekstra sportsligt udstyr til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan G80 2020 set fra siden let drejet med BMW M Performance Parts
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance frontopsats i kulfiber nærbillede

M Performance frontopsats i carbon.

Sæt markante aftryk: M Performance-frontopsatsen af 100 % kulfiber fremhæver bilens maskuline udtryk på en særlig eksklusiv måde. Et unikt motorsportslook til den kræsne.
BMW M3 Sedan G80 2020 BMW M3 20"/21" M Performance smedefælg 1000 M Frozen Gold Bronze nærbillede

20"/21" M Performance smedefælg med krydseger 1000 M Frozen Gold Bronze.

De eksklusive 20"/21" M Performance smedefælge med krydseger 1000 M er udført i Frozen Goldbronze.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance lyddæmpersystem i titanium nærbillede

M Performance lyddæmpersystem i titanium.

Hæsblæsende for ørerne: M Performance-lyddæmpersystemet vækker begejstring med en kompromisløs motorsportslyd. Den bageste lyddæmper og det sportslige rørhalemodul kommer i komplet titaniumudførelse og er som skabt til racerbanen.