BMW M4 Cabriolet, detaljer og udstyr

THE M4

BMW M

BMW M4 CABRIOLET I DETALJER: DESIGN, MOTOR OG UDSTYR

BMW M4 Cabriolet repræsenterer alt det, der kendetegner BMW M: mere end fire årtiers erfaring med udviklingen af højeffektive biler, der har perfektioneret samspillet mellem motor, undervogn, gearkasse og styretøj helt ned i detaljen. Dette har medført imponerende mange udstyrsvarianter, hvor design, køredynamik og tekniske innovationer er garant for en optimal køreglæde.

Læs mere
THE M4BMW M4 CABRIOLET I DETALJER: DESIGN, MOTOR OG UDSTYR

BMW M4 CABRIOLET – PERFORMANCE-EGENSKABER.

Inspireret af motorsport: Oversigt over motor- og undervognsteknologier.

Køreoplevelsen i BMW M4 Cabriolet er kendetegnet ved at være imponerende intens og en kilde til endeløs køreglæde. Alt ved denne high performance sportsvogn er trimmet til at levere kraftfuld dynamik og smidige køreegenskaber. Og takket være de mange teknologier, der er overført fra motorsporten, formår denne model altid at forvandle motorens kræfter til knivskarp fremdrift. Det er en kvalitet, som får endnu et løft med ekstraudstyret M Competition-pakke, der omfatter en optimering af motorydelsen og en specialkonfigureret adaptiv M undervogn.
BMW M4 Cabriolet, 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor & M Competition-pakke

6-Cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor & M Competition-pakke.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor udmærker sig ved en overlegen kraftudvikling og silkeblød gang ved sportslig motorlyd. Takket være dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll-turbolader yder den 6-cylindrede High-Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor 450 hk (331 kW) i kombination med den standardmæssige M Competition-pakke. M sportsudstødningen skaber en karakterfuld motorlyd. Den adaptive M undervogn med specialafstemning sikrer optimal kontakt til vejen, øget traktion og mere smidige køreegenskaber.
BMW M4 Cabriolet, adaptiv M undervogn

Adaptiv M undervogn.

Ved elektronisk at regulere støddæmperne sørger den adaptive M undervogn for automatisk at trimme bilen, så den er perfekt sat op til de aktuelle vejforhold. Undervognsopsætningen kan trimmes til høj komfort eller sportslig dynamik via køreprogrammerne COMFORT, SPORT og SPORT+ og Driving Experience Control-systemet.
BMW M4 Cabriolet, 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse

7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse.

Skift gear uden afbrydelser i fremdriften, uden at bruge koblingen og uden at miste fart – 7-trins M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic gør det muligt. Gearene kan skiftes automatisk eller manuelt ved hjælp af gearskiftekontakter på rattet eller via gearvælgeren. Launch Control sikrer maksimal acceleration fra stående start.
BMW M4 Cabriolet, manuel 6-trins M gearkasse

Manuel 6-trins M gearkasse.

Vægten er reduceret med 12 kg i forhold til den traditionelle manuelle gearkasse, og M gearkassevarianten i BMW M4 Cabrioleter desuden mere kompakt og et godt eksempel på vores intelligente letvægtskoncept. Indvendigt i gearkassen sikrer nye kulfiberforinger i synkroniseringsringene højere komfort ved gearskift, og et tørsumpsmøringssystem sikrer en mere effektiv olieforsyning.
BMW M4 Cabriolet, M Driver’s Package

M Driver’s Package.

M Driver's Package øger tophastigheden til 280 km/t. Du kan bestille M Driver's Package ved købet af en ny bil eller tilkøbe pakken efterfølgende. Alle øvrige tekniske data er uændrede efter installationen. Pakken indeholder også en adgangsbillet til et BMW M Intensive Training-kursus som en del af BMW Driving Experience.

BMW M4 CABRIOLET – DESIGNEGENSKABER.

M specifikke designelementer udvendigt og indvendigt.

BMW M4 Cabriolet viser sig altid som en high performance sportsvogn med mulighed for åben køreglæde. Det kraftfulde forendedesign og den lange motorhjelm med powerdome føjer udtryksfuld dynamik til den sporty profil. I kabinen dominerer det sportslige udtryk. Det førerorienterede cockpit er opbygget med runde instrumenter i bedste motorsportsstil og med perfekt grafik. Her finder du de perfekte forhold til folde taget tilbage og bare nyde glæden ved at køre under åben himmel.

BMW M4 Cabriolet, design, udstyr
BMW M4 Cabriolet, udvendige højdepunkter i M Competition-pakken

Udvendige højdepunkter i M Competition-pakken.

M Competition-pakken tilfører det udvendige design eksklusive, smedede og højglansdrejede 20-tommer M stjerneegerfælge 666 M med forskellige dækstørrelser. Bilens sporty stil fremhæves med BMW Individual Shadow Line, som på denne model også omfatter sort højglans på dobbeltnyren, luftindtagene i forskærmen samt modelemblemet og rundes af med mørkforkromede afgangsrør.
BMW M4 Cabriolet, hardtop

Hardtop.

Så snart metalfoldetaget er kørt på plads i kalecheboksen efter ca. 20 sekunder og ved hastigheder op til 18 km/t, mærker du den helt unikke og intense køreglæde, som du kun finder i en åben bil. Med taget på plads over dig skifter profilen karakter i retning af et coupélignende design, hvor sikkerheden får et ekstra nøk opad, og hvor lydniveauet i kabinen er mere behageligt ved meget høje hastigheder.
BMW M4 Cabriolet, LED-baglygter

LED-baglygter.

State-of-the-art diodeteknologi sikrer den bedst mulige synlighed med maksimal effektivitet og servicetid. Store blinklysfelter og hurtigt reagerende diodestoplys øger sikkerheden. Baglygtens karakteristiske L-form er en karaktergivende detalje både dag og nat.
BMW M4 Cabriolet, BMW Selective Beam

BMW Selective Beam.

BMW Selective Beam justerer automatisk det lange lys afhængigt af lys- og trafikforholdene. Systemet registrerer foran- og modkørende trafik og blænder målrettet ned for dele af lyskeglen, så du undgår at blænde dine medtrafikanter.
BMW M4 Cabriolet, førerorienteret cockpit

Førerorienteret cockpit.

En førerplads, der er racerbanen værdig. Hver eneste detalje har perfekt ergonomi og orienterer sig ind mod bilens fører. I midten finder vi det elegante M læderrat med blødt og smidigt nappalæderbetræk. M Drive-knapperne kan anvendes til at aktivere forskellige setup, mens gearskiftekontakterne i kombination med M dobbeltkoblingsgearkassen (ekstraudstyr) sikrer gearskift på brøkdele af et sekund. Instrumenterne med iøjnefaldende M design giver et perfekt overblik over alle data, der er relevante for kørslen.
BMW M4 Cabriolet, M sæder

M sæder.

I BMW M4 Cabriolet er en eksklusiv og sporty kabineindretning og køreoplevelser på grænsen af fysikkens love aldrig modsætninger. M sæderne har samme imponerende kvalitet som resten af interiøret. Det er Merino-læderindtrækket med naturlig overfladestruktur i farven Silverstone et godt eksempel på.
BMW M4 Cabriolet, indvendigt udstyr, indtræk

Eksklusivt indvendigt udstyr.

Ægte eksklusivitet forgår aldrig. Tag for eksempel interiørlisten 'Carbon Fibre' med detaljestribe i sort krom og en helt særlig overfladefinish, der udstråler maksimal dynamik. Og med en eksklusiv BMW fuld læderpakke 'Merino' i varianten Silverstone er der garanti for en både sporty og individuel kabine.

BMW M4 CABRIOLET.

Connectivity.

I BMW M4 Cabriolet får du støtte fra en række innovative teknologier, der sikrer højere komfort og højere sikkerhed, både på vejen og på racerbanen, samtidig med at de sætter nye standarder for køreglæde. Du kan se alle kørselsrelevante oplysninger på et splitsekund og nyde netværksopkoblet kommunikation, information og underholdning på absolut højeste niveau. Køreglæde har aldrig før været så nyskabende.

BMW M4 Cabriolet, BMW Head-Up Display med M specifik visning

BMW Head-Up Display med M specifik visning.

BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning og M profil projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt. Med et tryk på en knap kan føreren skifte til M visningsprofilen, som omfatter gearindikator, omdrejningstallet som dynamisk kurve samt en indikator for, hvornår det er optimalt at skifte til næste gear.
BMW M4 Cabriolet, BMW M Laptimer App

BMW M Laptimer App.

Med appen BMW M Laptimer kan du indsamle data fra racerbanen og efterfølgende analysere tallene for at forbedre dine køreevner. Oplysningerne kan du dele som snapshot på diverse sociale medier, mens data som speederposition, styrevinkel, g-påvirkning og omgangstider kan sendes som e-mail. Der er også indbygget et GoPro-interface.
BMW M4 Cabriolet, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, praktisk og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Udstyret gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri. navigation og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelse til Apple CarPlay® kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau. Apple CarPlay® er gyldigt i tre år og kan efterfølgende forlænges via BMW ConnectedDrive Store.
BMW M4 Cabriolet, telefoni med trådløs opladning

Telefoni med trådløs opladning.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock* og ekstra USB-indgange. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden: Bluetooth Office og teknisk forberedelse til et Wi-Fi-hotspot. * Universal, trådløs ladedock til smartphones virker kun sammen med kompatible smartphones.
BMW M4 Cabriolet, Tekniske specifikationer

BMW M4 CABRIOLET TEKNISKE SPECIFIKATIONER.