BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic set forfra let drejet kørende
BrændstoftypeBenzin

THE M4

BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic set forfra let drejet kørende

DEN NYE BMW M4 COUPÉ.

BrændstoftypeBenzin
THE M4DEN NYE BMW M4 COUPÉ.

BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupé og BMW M440i xDrive Coupé.

BMW 4-serie Coupé M tilbyder en fascinerende kombination af æstetik, karakter og M typisk sportslighed.

 

 • Helt i front ligger BMW M4 CSL med imponerende 551 hk og et drejningsmoment på 650 Nm. En vægtreduktion på op til 100 kg sammenlignet med BMW M4 Competition Coupé, en 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor og ultra track-dæk med køretøjsspecifik afstemning gør det muligt at opleve kompromisløs motorsports-DNA selv i hverdagen.
 
 • BMW M4 Competition Coupé imponerer med 510 hk og et drejningsmoment på 650 Nm. Den er udstyret med High-Performance M TwinPower Turbo-motor, 8-trins M Steptronic Sport-gearkasse med Drivelogic, firehjulstræk M xDrive som ekstraudstyr, aktivt M differentiale og en lang række teknologier, der er hentet fra motorsportens verden, og der er således garanti for maksimal køredynamik – både i hverdagen og på racerbanen.

 

 • Modeludvalget afrundes af BMW M440i xDrive Coupé: Ud over det attraktive design imponerer de ydelsesstærke sportscoupéer med en særligt afbalanceret blanding af sport, effektivitet og komfortable hverdagsegenskaber.
Læs mere

SAMMENLIGNING AF BMW M4 COUPÉ.

De vigtigste ydelsesdata i oversigtsform: Design, drivlinje, undervogn og motorydelse.

BMW M4 CSL.

Fantastisk køredynamik og eksklusivitet.
 • 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor
 • 405 kW (551 hk), 650 Nm, 0–100 km/t på 3,7 s
 • Maksimal hastighed: 307 km/t
 • M Drive Professional med M Traction Control
BMW M4 CSL G82 set forfra let drejet

BMW M4 Competition Coupé.

Maksimal køredynamik med baghjulsdrev eller M xDrive.
 • 6-cylindret High-Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 480 hk
 • Hurtig 8-trins M Steptronic Sport-gearkasse med Drivelogic
 • Baghjulstræk eller firehjulstræk M xDrive
 • 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0–100 km/t på ned til 3,5 s
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo gul set forfra let drejet

BMW M440i xDrive Coupé.

Den perfekte kombination af sportslighed og komfort til hverdag.
 • 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 374 hk
 • 8-trins Steptronic Sport-gearkasse
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hk), 500 Nm, 0–100 km/t på 4,5 s
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 2020 set forfra let drejet
 • BMW M4 CSL.
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 CSL – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M4 CSL's køredynamik- og designudstyr.

I den nye BMW M4 CSL er alt designet med det formål at gøre det mulig at opleve kompromisløs motorsports-DNA selv i hverdagen.

 • Den mest ydelsesstærke BMW M4 nogensinde med indregistrering med henblik på færdsel
 • En vægtreduktion på op til 100 kg sammenlignet med BMW M4 Competition Coupé
 • Kraftig 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor på 405 kW (551 hk)
 • Ultra track-dæk med køretøjsspecifik afstemning
 • Eksklusivt design med modelsignaturer i rød og sort
BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic set forfra let drejet
BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic i fugleperspektiv kørende på en vej

Vægtreduktion.

Takket være det intelligente materialemiks i kulfiberforstærket plast og en gennemført let konstruktion opnår den nye BMW M4 CSL en vægtreduktion på op til 100 kg sammenlignet med BMW M4 Competition Coupé og imponerer således med størst mulig smidighed og maksimal performance. 

BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic nærbillede af motor

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-rækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. Aggregatet, der endnu engang er blevet videreudviklet, yder fantastiske 551 hk. Den sølvgrå M tårnstiver i let konstruktion forstærker bilen og forbedrer køredynamikken markant.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic set bagfra let drejet kørende på en vej

CSL-specifik køredynamik.

BMW M4 CSL's akselkonstruktion er udviklet til høj køredynamik. De særlige fjedre, stabilisatorer, dæmpere og tværsvingarme bidrager især i grænseområdet til meget præcise køreegenskaber. De nederste indstillinger i M traktionskontrollen, der har ti trin, tillader drifting, mens de øverste er optimeret til racertilstand.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic nærbillede af M laserlys

M laserlys med ikoner i farve.

M laserlys imponerer teknisk og visuelt og udgør et helt unikt kendetegn ved M specialbilerne. Med en rækkevidde på op til 600 meter lyser laserfjernlyset næsten dobbelt så langt som traditionelle forlygter. Når nær-og fjernlyset samt Welcome Light er tændt, stråler ikonerne gult og minder dermed om de succesfulde GT-sportsvogne.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic nærbillede af motorhjelmen med kulfiberstruktur

Motorhjelm med kulfiberstruktur.

Motorhjelmen af kulfiberforstærket plast er med synlig kulfiberstruktur og en rød CSL-staffering allerede ved første øjekast et udtryk for den nye BMW M4 CSL's sportslige letvægtskonstruktion og kraftfulde drivsystem.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic nærbillede fra siden af bagklap med hækspoiler

Bagklap med integreret hækspoiler.

Bagklappen i kulfiberforstærket plast er med synlige kulfiberdele og smalle M baglygter med laserteknologi et særligt sportsligt visuelt højdepunkt. Takket være dens letvægtskonstruktion og aerodynamiske udformning bidrager den også til BMW M4 CSL's fantastiske køredynamiske egenskaber.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual speciallakering Frozen Brooklyn Grey metallic M carbon sæder i fuldskålform set gennem åbent førervindue

M carbon sæder i fuldskålform.

Med deres maksimale sidestøtte forbedrer M carbon-sæderne i fuldskålform kørefornemmelsen – især på racerbanen. De er 15,5 kg lettere end M carbon-sæderne i skålform og deres aftagelige hovedpolstring gør det lettere at køre med hjelm på en racerbane. Af hensyn til vægten fås komfortfunktioner såsom den elektriske sædeindstilling eller sædevarme ikke til denne sædetype.

BMW M4 CSL G82 nærbillede af eksklusiv midterkonsol i let konstruktion med læderarmlæn

Eksklusiv midterkonsol i let konstruktion.

Med sin lette konstruktion viderefører midterkonsollen i den nye BMW M4 CSL konsekvent vægtreduktionen i den nye BMW M4 CSL til kabinen. Kulfiberstrukturen og et armlæn i læder med eksklusivt rødt CSL logo skaber ægte motorsportsatmosfære.

BMW M4 CSL G82 indvendigt udstyr tosæders model med vægtreduceret og sportsligt bagområde

Vægtreduceret og sportsligt bagområde.

Den nye BMW M4 CSL er udformet som tosæders model. Det bageste område i let konstruktion reducerer bilens samlede vægt med mere end 20 kg. Her befinder der sig desuden et integreret hjelmrum, som man kun finder i den nye BMW M4 CSL.

BMW M4 COMPETITION COUPÉ – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M4 Competition Coupés køredynamik- og designudstyr.

BMW M4 Competition Coupé er den kraftigste model inden for BMW 4-serie Coupé M familien. Med en 6-cylindret High-Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor på hele 510 hk og en lang række driv- og undervognsteknologier inspireret af motorsportens verden leverer denne sportscoupé M typisk køredynamik på højeste niveau. Firehjulstrækket M xDrive med aktivt M differentiale, der fås som ekstraudstyr, er altid garant for maksimal køredynamik – både i hverdagen og på racerbanen. Bilens atletiske karakter understøttes af et kraftfuldt designsprog hele vejen rundt og af M specifikke kulfiberdetaljer (ekstraudstyr) udvendigt og i kabinen.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo gul set fra siden
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor nærbillede

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fantastisk ydelse.

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 8-trins M Steptronic gearkasse nærbillede af midterkonsol kabine

8-trins M Steptronic Sport gearkasse med Drivelogic.

8-trins M Steptronic Sport gearkassen med Drivelogic byder på en lang række skiftemuligheder: ekstremt sportsligt og dynamisk, udpræget komfortabelt og nærmest ikke mærkbart, brændstofbesparende. Du kan skifte gear manuelt ved hjælp af gearstangen eller gearskiftekontakterne på rattet eller vælge et af de tre automatiske programmer ved hjælp af Drivelogic.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M xDrive

M xDrive.

M xDrive med aktivt M differentiale garanterer maksimal traktion og køredynamik, både i dagligdagen og på racerbanen. Den særlige M teknologi, der fås som ekstraudstyr, kombinerer et baghjulstræks manøvredygtighed med et firehjulstræks suveræne egenskaber. Du kan vælge mellem varianterne 4WD, 4WD Sport og – i DSC-off-tilstand – 2WD.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 kulfiber-keramiske M bremser nærbillede

Kulfiber-keramiske M bremser.

Med de kulfiber-keramiske M bremser er bremsekraften endnu mere direkte, og vægten reduceres, hvilket kommer smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen til gode. Det tekniske udstyr genkendes let på de kulfiber-keramiske bremseskiver og bremsekalibrene i mat guldfarve med M logo på for- og bagakslen. På grund af de særlige materialeegenskaber kan der opstå øget funktionsstøj, når der bremses, f.eks. ved længere tids lav belastning eller i vådt føre, lige før bilen standser. Denne konstruktionsbetingede støjudvikling kan undgås ved at bremse bremserne tørre efter vandpåvirkning eller ved at belaste dem kraftigere igen efter en længerevarende lav bremsebelastning. På grund af påvirkninger fra fugt og vejsalt, f.eks. efter brug af vaskehaller, dugdannelse i løbet af natten, kørsel i regn etc. kan bremsevirkningen minde om den fra et konventionelt bremsesystem. Denne reducerede bremsevirkning kan om nødvendigt udlignes ved at træde hårdere på pedalen. Funktionsstøjen har igen indflydelse på bremsernes ydeevne, driftssikkerhed og stabilitet.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M sportsudstødning set bagfra

M sportsudstødning.

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges med SETUP-tasten, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret sportslig motorlyd.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 frontdesign set forfra

Frontdesignet.

Fronten på BMW M4 Competition Coupé er et statement om teknisk purisme. I centrum finder man den karakteristiske M nyre i en fortolkning, der ikke kunne være mere dynamisk og enkel. Den helt sorte nyre – for første gang uden ramme – og med vandrette M typiske dobbeltlameller sikrer en maksimal gennemstrømning af kold luft til den højtomdrejende M motor. Det store og centralt placerede luftindtag i trapezform fuldender frontdesignet effektfuldt sammen med de smalle forlygter.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 set fra siden

Set fra siden.

Set fra siden udstråler BMW M4 Competition Coupé komprimeret styrke og dynamik. Det sorte kulfibertag og det aerodynamisk optimerede område omkring bilens dørkarme med inspiration fra motorsportens verden, presser bilens silhuet endnu tættere ned mod vejen både visuelt og fysisk. De M specifikke sidespejle, der fås i kulfiber som ekstraudstyr, og M gællerne med modellogo fuldender det sportslige udtryk effektuldt sammen med de markante M smedefælge.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 19"/20" M smedefælge 826 M nærbillede

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 826 M sort med forskellige dækstørrelser og motorsportsdæk.

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 826 M sort med forskellige dækstørrelser og motorsportsdæk, hjulstørrelse for 9,5J x 19, dækstørrelse 275/35 R19, hjulstørrelse bag 10,5J x 20, dækstørrelse 285/30 R20. Trackdækkenes køredynamiske egenskaber varierer alt efter vejrpåvirkning og vejens beskaffenhed
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 CFK-tag nærbillede

CFK-tag.

Som en del af det intelligente letvægtskoncept bidrager kulfibertaget af kulfiberforstærket plastmateriale (CFK) til reduktion af bilens vægt og flytter bilens tyngdepunkt nedad. Dette medfører en øget manøvredygtighed og dynamik ved kørsel i kurver, ved acceleration og ved bremsning.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 hækdesign set bagfra

Hækdesignet.

BMW M4 Competition Coupés bagende vidner om styrke og atletiske evner. To M typiske dobbelte afgangsrør stikker ud af bagenden som et sportsligt statement – indrammet af en diffusor (udført i kulfiber som ekstraudstyr) med markante lodrette finner. Rundt om diffusoren indrammes dette sportslige element på elegant vis af en sort flade i højglans, der forløber fra karmen. På bagklappens kant leverer en M hækspoiler (fås i kulfiber som ekstraudstyr) den sportslige finish.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M kulfibersæder i skålform kabine

M kulfibersæder i skålform.

M kulfibersædet i skålform med belyst M4 logo kombinerer letheden og motorsportskarakteren ved et skålsæde med M sædes funktioner. Sædets konturer giver en perfekt sidestøtte og en fantastisk komfort på lange ture. Det er kompatibelt med flerpunktsseler og dermed fuldt ud egnet til motorsport.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M rat i kulfiber cockpit

M rat i kulfiber.

M rattet i kulfiber skaber en stemning af motorsport. Betjeningselementerne er omgivet af kulfiberpyntelister, der er indfattet i egerne, og de udgør et supplement til den eksklusive fornemmelse man får, når hænderne griber fat om rattet. Også rent visuelt passer det motorsportsafprøvede materiale perfekt ind i den dynamisk udformede kabine.

BMW M4 COUPÉ – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M4 Coupés køredynamik- og designudstyr.

BMW M4 Coupé en puristisk sportscoupé med fantastiske køreegenskaber. Ansvarlig for dette er en kraftig High-Performance M TwinPower Turbo-motor på 480 hk, baghjulsdrev samt højt udviklede teknologier afledt fra motorsportens verden som den M specifikke undervogn med aktivt M differentiale. En perfekt gradueret manuel 6-trins M gearkasse med korte, præcise skift muliggør en særligt intensiv interaktion mellem fører og bil. Det atletiske eksteriørdesign og det markante M specifikke udstyr og designfeatures understreger BMW M4 Coupés dynamiske karakter yderligere.

BMW M4 Coupé G82 2020 Brooklyn grå metallic set forfra let drejet
BMW M4 Coupé G82 2020 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor nærbillede

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fantastisk ydelse.
BMW M4 Coupé G82 2020 Manuel 6-trins M gearkasse nærbillede af midterkonsol og gearvælger

Manuel M gearkasse og baghjulstræk.

Den manuelle 6-trins M gearkasse giver mulighed for en meget sportslig køremåde. Den går let, er perfekt gradueret og imponerer med korte, præcise skift. Takket være den passende graduering af gearene kan motorkarakteristikken udnyttes perfekt i forhold til kraftudfoldelse og effektivitet. Perfekt til Trackday – med baghjulstrækket bliver bilen til en fuldblodsatlet, når DSC frakobles. Fordi der udelukkende overføres kraft til baghjulene, vil det føles endnu mere intensivt i grænseområdet.
BMW M4 Coupé G82 2020 M specifik undervogn set bagfra let drejet

M specifik undervogn.

Den M specifikke undervogn kombinerer en konsekvent letvægtskonstruktion med ekstra stor stivhed, optimeret undervognsgeometri med bred sporing og aktivt M differentiale. En præcis respons og feedback fra styretøj og hjulophæng sikrer en perfekt kontrol over bilen, og med M Setup kan du tilpasse karakteristikken som ønsket.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Compound-bremser nærbillede

M Compound-bremser.

Ved at anvende en række forskellige materialer opnår M Compound-bremserne ikke alene imponerende bremseværdier og en høj stabilitet – det reducerer også vægten. Bremsekalibrene i blå højglans med M logo tilfører dette højeffektive bremsesystem et markant sportsligt udtryk.
BMW M4 Coupé G82 2020 Kulfiber-keramiske M bremser nærbillede

M carbon-keramik-bremser.

Med de kulfiber-keramiske M bremser er bremsekraften endnu mere direkte, og vægten reduceres, hvilket kommer smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen til gode. Det tekniske udstyr genkendes let på de kulfiber-keramiske bremseskiver og bremsekalibrene i mat guldfarve med M logo på for- og bagakslen. På grund af de særlige materialeegenskaber kan der opstå øget funktionsstøj, når der bremses, f.eks. ved længere tids lav belastning eller i vådt føre, lige før bilen standser. Denne konstruktionsbetingede støjudvikling kan undgås ved at bremse bremserne tørre efter vandpåvirkning eller ved at belaste dem kraftigere igen efter en længerevarende lav bremsebelastning. På grund af påvirkninger fra fugt og vejsalt, f.eks. efter brug af vaskehaller, dugdannelse i løbet af natten, kørsel i regn etc. kan bremsevirkningen minde om den fra et konventionelt bremsesystem. Denne reducerede bremsevirkning kan om nødvendigt udlignes ved at træde hårdere på pedalen. Funktionsstøjen har igen indflydelse på bremsernes ydeevne, driftssikkerhed og stabilitet.
BMW M4 Coupé G82 2020 hjulkasser foran nærbillede

Hjulkasser foran.

BMW M4 Coupés brede hjulkasser er et visuelt bevis på sportscoupéens atletiske evner. De udgør den passende ramme til de store, præcist udformede M smedefælge i Bicolor sort.
BMW M4 Coupé G82 2020 M gæller nærbillede

M gæller.

De karakteristiske M gæller med modelemblem, som giver et markant tredimensionelt og sportsligt udtryk, understreger bilens imponerende potentiale og giver en forsmag på de ekstraordinære køreoplevelser, der venter forude. Det er et eksempel på den dynamiske kombination af teknisk perfektion og udtryksfuldt design, der har været M modellernes adelsmærke siden dag et.
BMW M4 Coupé G82 2020 M sidespejle nærbillede

M sidespejle.

Sidespejlene med asfærisk glas og i M typisk design med dobbeltarm kan indstilles elektrisk og har indbygget varme. Spejlfoden er visuelt integreret i bilens siderudeliste og understøtter bilens elegante og sportslige design.
BMW M4 Coupé G82 2020 19"/20" M smedefælge 826 M nærbillede

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 826 M Bicolor sort med forskellige dækstørrelser.

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 826 M Bicolor sort med forskellige dækstørrelser, Translucent Shadow, hjulstørrelse for 9,5J x 19, dækstørrelse 275/35 R19, hjulstørrelse bag 10,5J x 20, dækstørrelse 285/30 R20.
BMW M4 Coupé G82 2020 Rørhaler i krom nærbillede

Rørhaler i krom.

De to M typiske dobbelte udstødningsrør på BMW M4 Coupé skiller sig markant ud fra diffusoren, som er udført i sort højglans. Elegante kromafdækninger i forbindelse med diffusorens markante lameller skaber desuden en sporty afslutning ned mod vejen.
BMW M4 Coupé G82 2020 M sportssæder kabine

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med oplyst M4 logo fremhæver bilens atletiske look endnu mere.

BMW M440i xDRIVE COUPÉ – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

Køredynamik- og designudstyr i BMW M440i xDrive Coupé.

Ud af komfortzonen med stil: BMW M440i xDrive Coupé gør ikke kun indtryk med deres fremragende performance, men også med deres unikke design. Markante M specifikke designkarakteristika i Cerium Grey supplerer sportscoupéens dynamiske fremtoning fra den lodrette BMW nyre til rørhalerne. I kabinen fremhæver højdepunkter som M sportssæderne og M læderrattet det førerorienterede cockpits eksklusive sportslighed.

BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metallic set fra siden, model sidder i bilen med åben dør
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor nærbillede

6-cylindrede M TwinPower Turbo-rækkemotorer.

De 6-cylindrede M TwinPower Turbo-rækkemotorer i BMW M440i xDrive er kendetegnet ved en overlegen kraftudvikling. Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i og BMW M440i xDrive sikrer en fantastisk effekt med dobbelt-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll-turbolader.

BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Adaptiv M undervogn detalje bagskørt

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Du kan desuden trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil – fra det komfortable til det meget sportslige med øget manøvredygtighed.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Variabelt sportsstyretøj kabine nærbillede

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 med M sportsdifferentiale Arctic Race Blue metallic set fra siden let drejet

M sportdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Steptronic-sportsgearkasse kabine detalje gearskifter

Steptronic Sport gearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for yderst sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller skiftetangenter – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearvælgeren i venstre gearkanal S/M er gearskiftene konfigureret til maksimale præstationer.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportbremser detalje letmetalfælge

M sportbremser.

M sportbremserne med fire stempler og fast caliper forrest og ét stempel og glidecaliper bagest i blå og med M påskrift er udstyret med store bremseskiver og dermed en ekstra høj bremsekraft.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M nyreramme i Cerium Grey set forfra

M nyreramme i Cerium Grey.

Den markante lodrette BMW dobbeltnyre vækker mindelser om motorsportslegender som BMW 328. M nyrerammen i Cerium Grey giver den progressive nyre en særlig plads og fortolker BMW tradition på ny.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M aerodynamikpakke nærbillede af forskørt

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger samt sideskørter i karrosseriets farve og en todelt diffusorindsats i Dark Shadow Metallic og sort højglans formidler dynamik og rendyrket sportslighed. Diffusorindsatsen i M440i er udført helt i sort højglans.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 18" M letmetalfælge 848 M nærbillede

18" M letmetalfælge med dobbelteger 848 M Bicolor Jetblack.

18" M letmetalfælge med dobbelteger 848 M Bicolor Jetblack, med forskellige dækstørrelser, glansdrejet, hjulstørrelse for 7,5J x 18 dækstørrelse 225/45 R18, hjulstørrelse bag 8,5J x 18, dækstørrelse 255/40 R18.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportssæder kabine nærbillede

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med sort M logo fremhæver bilens sportslige fremtoning endnu mere.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M læderrat kabine nærbillede

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

M specifikke instrumenter og betjeningskoncept, digitale services og køreassistentsystemer til BMW 4-serie Coupé M.

Komfort, sikkerhed og M feeling på højeste niveau: BMW 4-serie Coupé M understøtter dig med en lang række innovative teknologier under kørslen. Den M specifikke instrumentkombination og det M specifikke Head-Up Display* sikrer et optimalt overblik, mens features som M Setup*, der kan konfigureres individuelt, den røde start-/stop-knap* og midterkonsollen med M MODE* og SETUP* taster sørger for en ekstra portion motorsportsstemning. Få glæde af intelligente køreassistentsystemer under kørslen og ved parkering, og kommuniker med din BMW på en ny og nem måde ved hjælp af BMW Intelligent Personal Assistant. Derudover har du adgang til mange Connectivity-funktioner og digitale services, der forbinder dig optimalt med din BMW og resten af verden og gør dit mobile liv endnu mere komfortabelt. *Fås til BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 cockpit kabine
BMW M4 Coupé G82 2020 M specifik instrumentkombination

M specifik instrumentkombination.

Den M specifikke instrumentkombination* giver en ekstra præcis og fokuseret visning af køredata i programmerne SPORT og TRACK. Således er det også muligt altid at se værdier som ladetryk eller dæktryk og -temperaturer, når man kører på en racerbane. Betjeningen og konfigurationen sker via M MODE-knappen i midterkonsollens betjeningsenhed.

*Fås til BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW 4-serie Coupé M G82 G22 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et højopløst kontroldisplay med touchfunktion på 10,25'' og et fuldt digitalt instrumentdisplay på 12,3''. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes med BMW Controlleren. 

BMW M4 Coupé G82 2020 BMW M4 M Setup

M Setup.

M opsætning* giver dig mulighed for – alt efter dine individuelle behov – at konfigurere forskellige køredynamiske parametre såsom motor-, gearkasse- og styretøjskarakteristik, støddæmperafstemningen, reguleringsintensiteten for Dynamic Stability Control (DSC) samt kraftfordelingen for firehjulstrækket M xDrive, der fås som ekstraudstyr. *M opsætning fås til BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 Integreret M specifikt bremsesystem

Integreret M specifikt bremsesystem.

Det integrerede M specifikke bremsesystem i BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé byder ud over en vægtbesparelse på ca. 2 kg også på en meget høj bremsedynamik. Med henblik på en maksimal individualisering kan føreren via M Setup vælge mellem bremsepedalkarakteristikkerne „Komfort“ og „Sport“ alt efter den enkelte situation. Responsen vil være forskellig alt efter den valgte karakteristik. I programmet „Sport“ vil opbremsningen især ved lav hastighed være kraftigere ved samme pedalvandring, mens responsen vil være meget ens for de to karakteristikker ved høj hastighed.
BMW 4-serie Coupé M G82 G22 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display med fuld farvevisning og M profil* projicerer vigtige kørselsrelevante oplysninger direkte op i dit synsfelt. Ved tryk på en knap kan der skiftes til den M specifikke visning, som bl.a. består af gearindikator, dynamisk visning af omdrejningstal med Shift-Lights for det optimale skiftetidspunkt samt navigationsvisninger. *M specifikke funktioner fås til BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 Betjeningspanel midterkonsol

Betjeningspanel midterkonsol.

I midterkonsollens betjeningspanel, der er let at komme til, kan du ændre visningsindholdet med M MODE*-tasten, der er placeret under start-/stop-knappen. Og SETUP*-tasten giver endnu flere muligheder for at konfigurere bilens karakteristik. Den åbner en menu, hvor der kan foretages individuelle afstemninger til køredynamikken. Yderligere taster slår enkelte assistentsystemer fra eller til. *M MODE og SETUP fås til BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 Start-/stop-knap i rød

Start-/stop-knap i rød.

Den røde start-/stop-knap* anvendes til nøglefri start af motoren, når bilen er låst op. Motoren afbrydes også med denne. Bilnøglen genkendes automatisk, og det er ikke nødvendigt at sætte nøglen i. *Den røde start-/stop-knap fås til BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW 4-serie Coupé M G82 G22 Digital Key (iPhone)

BMW Digital Key.

BMW Digital Key gør din kompatible smartphone* til en bilnøgle. Du holder din smartphone hen til dørgrebet for at låse op og placerer den i smartphone-bakken, inden du starter din BMW. Du kan desuden sende en Digital Key til op til fem venner.

 

*BMW Digital Key er kun kompatibel med udvalgte smartphones. Du kan finde en liste over kompatible smartphones på bmw.com/digitalkey. Brug af BMW Digital Key forudsætter, at bilen er udstyret med Teleservices. (BMW Digital Key fås til alle køretøjstyper.)

BMW 4-serie Coupé M G82 G22 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Dermed kan også andre funktioner i bilen aktiveres.
BMW 4-serie Coupé M G82 G22 Smartphone-integration

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
BMW 4-serie Coupé M G82 G22 Wi-fi-hotspot

Wi-fi-hotspot.

Deltag i videokonferencer via din tablet, eller stream det seneste afsnit af din yndlingsserie på din smartphone. Wi-fi-hotspottet sørger via bilens SIM-kort for, at du har 4G-bredbånd (hvis nettet understøtter det). Så kan du og dine medrejsende surfe på op til ti enheder på samme tid.
BMW 4-serie Coupé M G82 G22 Connected Package Professional

Connected Package Professional.

BMW Maps med Connected Navigation, Remote Services, smartphone-integration inkl. Apple CarPlay og Android Auto, In-Car Experiences og Concierge Service – Connected Package Professional sikrer fuld netværksopkobling i din BMW. Du nyder godt af øget komfort og forbedret betjening.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Drive Professional

M Drive Professional.

M Drive Professional* er den optimale ledsager på ture præget af en ekstra portion adrenalin. M funktionen TRACK og M Traction Control med ti trin giver mulighed for skræddersyede køreegenskaber, M Drift Analyser og M Laptimer-appen, der fås separat (tilgængelig til Apple iPhone, download i App Store), understøtter dig under jagten på den perfekte runde.

*M Drive Professional fås til BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW 4-serie Coupé M G82 G22 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.

 

Fås ikke til BMW M4 CSL.

BMW 4-serie Coupé M G82 G22 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkeringsassistent med længde- og tværføring samt bakassistent.

 

Fås ikke til BMW M4 CSL.

BMW 4-serie Coupé M G82 G22 Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant*. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

 

*Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.

TEKNISK DATA FOR BMW M4 COUPÉ.

BMW M4 CSL og andre modeller.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

405 (551)/6.250

Maks. drejningsmoment i Nm ved 1/min:

650/2.750–5.950

Acceleration 0-100 km/t i sek.:

3,7

Brændstofforbrug (blandet kørsel) i l/100 km:

10,1–9,8

Måltegning BMW M4 CSL G82

THE 4

BMW 4-serie Coupé fortryller med en enestående æstetik, sportslige og dynamiske køreegenskaber og et eksklusivt interiør.
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 set forfra let drejet stående
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 set fra siden stående
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 set bagfra let drejet stående
BMW Individual læderpakke "Merino" Silverstone/sort BMW M4 Coupé G82 2021 kabine cockpit

BMW INDIVIDUAL TIL BMW M4 COUPÉ.

BMW M4 Coupé forener æstetik, karisma og high-performance på fascinerende vis. Med udstyrsmuligheder fra BMW Individual, der er tilpasset perfekt til bilen, fremhæver du den ydelsesstærke sportscoupés eksklusive karakter. Vælg mellem en lang række brillante BMW Individual lakeringer som metallicfarven mintgrøn, der er vist her. I kabinen er de sportslige og elegante omgivelser præget af M carbon sæder i skålform (ekstraudstyr) i eksklusivt "Merino"-læder. Her kan der bl.a. vælges mellem BMW Individual læderpakke "Merino" i Silverstone/sort med delvis perforering.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Ekstra sportsligt udstyr til BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé imponerer visuelt med deres atletiske og karismatiske design. Med det eksklusive udstyr fra BMW M Performance Parts gør du bilens motorsportskarakter endnu mere tydelig – for et maksimalt dynamisk udtryk.

BMW M4 Coupé G82 2020 set fra siden med BMW M Performance Parts
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance frontopsats i kulfiber nærbillede af fronten

M Performance frontopsats i kulfiber.

Sæt markante aftryk: M Performance-frontopsatsen af 100 % kulfiber fremhæver bilens maskuline udtryk på en særlig eksklusiv måde. Et unikt motorsportslook til den kræsne.
BMW M4 Coupé G82 2020 20"/21" M Performance smedehjul 1000 M nærbillede

20"/21" M Performance smedehjul med krydseger 1000 M Frozen Gold Bronze.

De eksklusive 20"/21" M Performance smedehjul med krydseger 1000 M er udført i Frozen Goldbronze.
M Performance lyddæmpersystem titanium BMW M4 Coupé G82 2020

M Performance lyddæmpersystem i titanium.

Hæsblæsende for ørerne: M Performance-lyddæmpersystemet vækker begejstring med en kompromisløs motorsportslyd. Den bageste lyddæmper og det sportslige rørhalemodul kommer i komplet titaniumudførelse og er som skabt til racerbanen.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance hækspoiler i kulfiber nærbillede

M Performance hækspoiler i kulfiber.

Mod strømmen: Den gennemstrømmede M Performance hækspoiler består af 100 procent eksklusiv kulfiber og tilfører bilens bagende et helt særligt motorsportsudtryk. Takket være en optimeret aerodynamik øger den de sportslige køreegenskaber mærkbart. Dynamik i sin mest individuelle form.
BMW M4 Coupé G82 2020 19"/20" M Performance smedefælg 963 M nærbillede

19"/20" M Performance smedefælg med Y-eger 963 M Frozen Gunmetal Grey.

De eksklusive 19"/20" Performance smedefælge med Y-eger 963 M er udført i Frozen Gunmetal Grey med farvet M logo og fræset M Performance logo.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance hækfinne i kulfiber nærbillede

M Performance hækfinne i kulfiber.

Masser af bredde: M Performance hækfinnerne får bilens bagende til at virke endnu bredere og forstærker det sportslige og eksklusive udtryk. De er fremstillet i eksklusiv kulfiber og passer perfekt til bilens design og andre udvendige komponenter i kulfiber.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance Air Breather i kulfiber nærbillede

M Performance Air Breather i kulfiber.

På den ene side: sporty. På den anden: individuel. M Performance Air Breather er fremstillet af eksklusivt kulfiber. Et elegant, visuelt højdepunkt til bilens sider.
BMW M4 G82 2020 M Performance Pro-rat kabine nærbillede

M Performance Pro-rat.

Et perfekt design: M Performance Pro-rattet har en umiskendelig motorsportsaura omkring sig, som spreder sig i hele cockpittet. Det vækker begejstring med sin markante form og et meget udpræget gribeområde i alcantara – for en mere direkte styrefornemmelse. Med motorsportsmarkering i lyseblåt læder.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance interiørafdækninger i kulfiber kabine nærbillede

M Performance interiørafdækninger i kulfiber.

Mærkbar begejstring: M Performance interiørafdækningerne er lavet i åbenporet kulfiber. Den specielle fremstillingsproces giver ikke kun pyntelisterne et markant udtryk, men gør dem også helt særlige at røre ved. For en individuel motorsportsstemning i kabinen.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance indstigningsliste i kulfiber nærbillede

M Performance indstigningsliste i kulfiber.

For en særligt elegant indstigning: M Performance indstigningslisterne er forædlet med en afdækning udført i eksklusivt kulfiber, hvilket optimerer bilens udtryk i en sporty, eksklusiv retning. De er afstemt præcist til bilens design og underkastet test, der tager udgangspunkt i strenge BMW kvalitetskriterier. Med M Performance logo.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance måtter kabine nærbillede

M Performance måtter.

Eksklusivt design, enestående holdbarhed: BMW M Performance måtterne giver fodrummet et individuelt sportsligt udtryk. Med M Performance logo. En kant i læderlook med pyntesyning i kontrastfarver og et bånd i M farverne runder kabinens eksklusive look perfekt af.