BMW X3 M MODELLEN.

Fire kraftfulde modeller af BMW X3 giver den sportslige forskel.

BMW X3 M COMPETITION.

Maksimal køredynamik og eksklusivitet.
 • 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • M xDrive med aktiv M differentiale og 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • Eksklusive designelementer og eksklusivt udstyr
 • 510 hk/375 kW, 600 Nm, 0–100 km/t på 4,1 s
BMW X3 M Competition i Donington grå-metallic, eksteriør.

BMW X3 M.

Køredynamik på højeste niveau.
 • 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • M xDrive med aktiv M differentiale
 • 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • 480 hk/353 kW, 600 Nm, 0–100 km/t på 4,2 s
BMW X3 M i alpinhvid, eksteriør.

BMW X3 M40i.

Usædvanligt afbalanceret præstation og hverdagsbrug.
 • 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • BMW xDrive
 • 8-trins Steptronic-gearkasse
 • 354 hk/260 kW, 500 Nm, 0–100 km/t på 4,8 s
BMW X3 M40i i safirsort metallic, eksteriør.

BMW X3 M40d.

Kraft og effektivitet uden kompromisser.
 • 6-cylindret M TwinPower Turbo-dieselmotor
 • BMW xDrive
 • 8-trins Steptronic-gearkasse
 • 326 hk/240 kW, 680 Nm, 0–100 km/t på 4,9 s
BMW X3 M40d i optiskblå metallic, eksteriør.
 • BMW X3 M COMPETITION.
 • BMW X3 M.
 • BMW X3 M40i.
 • BMW X3 M40d.

BMW X3 M COMPETITION OG BMW X3 M.

Power-funktioner.

To modeller, uforlignelig power: Samtlige motor- og undervognskomponenter bevidner motorsportsoprindelsen af BMW M. Når dertil kommer ægte X-karakter, sikres den M-typiske køreglæde i ethvert terræn.

BMW X3 M Competition i Donington grå-metallic, eksteriør, set forfra i fugleperspektiv.
BMW X3 M Competition og BMW X3 M, 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor.

6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor udmærker sig gennem overlegen kraftudfoldelse og silkeblød gang ved sportslig motorlyd. Takket være dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision injektion og to turboladere yder motoren 480 hk (353 kW) og på Competition modellen endda 510 hk (375 kW).
BMW X3 M Competition og BMW X3 M, motor, M kulfiberstårnstiver.

M kulfiberstårnstiver.

M kulfiberstårnstiveren øger frontens stivhed og bidrager til højere styrepræcision og nøjagtighed. Den højkvalitative komponent af kulfiberforstærket kunststof er ekstremt let og giver ægte motorsportsatmosfære ved åben motorhjelm. På den måde kommer det sportslige potentiale også her specielt godt til udtryk.
BMW X3 M Competition i Donington grå-metallic, eksteriør, set forfra let drejet, M specifik undervogn.

M specifik undervogn.

Den M specifikke undervogn fremhæver bilens enorme køredynamiske potentiale. Ud over de tre kørselstilstande COMFORT, SPORT og SPORT+ kan føreren vælge tre indstillinger for dynamisk stabilitetskontrol (DSC) for at tilpasse den stabiliserende kørehjælp til den foretrukne kørestil.
BMW X3 M Competition og BMW X3, interiør, kontroldisplay, M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive og aktivt M differentiale garanterer maksimal traktion og køredynamik ved sportslige anvendelser samt i dagligdagen. Takket være den M specifikke teknik kan bilen styres og kontrolleres nøjagtigt og sikkert på ethvert underlag og også ved kørsel med høj hastighed i kurver.
BMW X3 M Competition og BMW X3 M, interiør, M gearstang, 8-trins M Steptronic gearkasse.

8-trins M Steptronic-gearkasse.

Den 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic byder på en lang række skiftemuligheder: fra ekstremt sportslig og dynamisk til særlig komfortabel og næsten umærkelig eller brændstofbesparende. Føreren kan manuelt skifte gear ved hjælp af gearstangen eller gearskiftekontakten på rattet eller overlade det til gearkassen i automatgear.
BMW X3 Competition og BMW X3 M, interiør, cockpit, M læderrat, M Servotronic.

M Servotronic.

M Servotronic leverer det passende styremoment i enhver køresituation, fordi den tilpasser mængden af servohjælp optimalt til kørehastigheden. Desuden giver den en direkte og præcis styreoplevelse ved enhver hastighed. Systemet er specialtilpasset M og byder på tre forskellige karakteristika, der kan vælges ved tryk på en knap.
BMW X3 M Competition i Donington Grey-metallic, eksteriør, M letmetalfælge med M Compound-bremse.

M Compound-bremser.

Ved at anvende en række forskellige materialer opnår M Compound-bremserne ikke alene imponerende bremseværdier, høj slidstyrke og lang levetid, men også en lav kampvægt, der påvirker smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen i positiv retning. Det M-specifikke bremsesystem kendes på de metalblå bremsekalibre med M logo. På grund af den særlige konstruktion kan der efter længere tids belastning, en lav belastning eller en meget høj belastning opstå forbigående støj, som forsvinder igen efter kort tid. For at undgå funktionsstøj er der en god idé regelmæssigt at belaste bremserne ved at foretage et par kraftigere opbremsninger. Hvis bremseskiverne er fugtige, kan bremsesystemet bremses tørt for at undgå støj. Funktionsstøjen har igen indflydelse på bremsernes ydeevne, driftssikkerhed og stabilitet.
BMW X3 M Competition i Donington Grey-metallic, eksteriør, set bagfra med M sportsudstødning.

M sportsudstødning.

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges via køredynamikknapperne, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret motorlyd.

BMW X3 M COMPETITION.

Designfunktioner.

Muskuløse proportioner og perfekt afstemte M designelementer i sort højglans giver BMW X3 M Competition et udtryk for højeste ydeevne. I kabinen forenes sportsligheden med eksklusive detaljer til en enestående samlet oplevelse.

BMW X3 M Competition i Donington grå-metallic, eksteriør, set forfra let drejet.
BMW X3 M Competition i Donington Grey-metallic, eksteriør, front med M dobbeltnyre i sort højglans.

M nyre.

Den iøjnefaldende M dobbeltnyre i sort højglanslakering med logo dominerer forendedesignet med dynamisk M stil. De skinnende sorte dobbeltribber er den perfekte forlængelse af det karakteristiske dobbeltegerdesign på M letmetalfælgene. M dobbeltnyren er udtryk for bilens sportslige ambitioner og giver en første indikation af, hvilke kræfter der blot venter på at blive sluppet fri.
BMW X3 M Competition i Donington Grey-metallic, eksteriør, bagende med "X3 M Competition"-emblem.

"X3 M Competition"-emblemet.

Bagendens sorte "X3 M Competition"-emblem er en indikation for bilens ekstremt høje køredynamiske potentiale.
BMW X3 M Competition i Donington Grey-metallic, eksteriør, M gæller i sort højglans med modelemblem.

M gæller.

De karakteristiske M gæller med-modelemblem, som tilfører et udtalt tredimensionelt og sporty touch, understreger bilens imponerende potentiale og giver en forsmag på de ekstraordinære køreoplevelser, der venter forude. Det er et eksempel på den dynamiske kombination af teknisk perfektion og udtryksfuldt design, der har været M modellernes adelsmærke siden dag et.
BMW X3 M Competition i Donington Grey-metallic, eksteriør, M sidespejlshus i sort højglans.

M sidespejl.

De aerodynamisk optimerede M sidespejle er en væsentlig del af det sportslige og dynamiske M design. Spejlene er hæftet til bilen med en dobbeltarm, der er med til at fremhæve bilens smukke æstetik, samtidig med at de er udtryk for den ingeniørkunst, der ligger bag hver eneste detalje. De ekstra LED-blinklys er perfekt indlejrede i en lang, smal sprække.
BMW X3 M Competition i Donington grå-metallic, eksteriør, M tagspoiler.

M tagspoiler.

M specifik hækspoiler sørger med sine markante udformninger for større tryk på bagakslen ved højere hastigheder. Samtidigt giver det den let drejede visning bagfra en karakteristisk sportslighed og lover højdynamiske køreoplevelser.
BMW X3 M Competition, interiør, M sportssæder i læder 'Merino' med alcantara.

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til bilens fører og forsædepassageren. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med oplyst M logo fremhæver bilens atletiske look endnu mere. (De ovennævnte M sikkerhedsseler forventes at kunne leveres fra 8/2019).
BMW X3 M Competition, interiør, interiørlister 'Carbon Fibre'.

Interiørlister 'Carbon Fibre'.

Interiørlister 'Carbon Fibre' på instrumentpanel, døre og midterkonsol med detaljestribe i perleglanskrom.
BMW X3 Competition, interiør, cockpit, M læderrat inkl. multifunktion.

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem, kromdetaljer og integreret airbag er designet med dobbelte eger. Med en ratkrans i sort læder med farvede kontrastsyninger og udformerede tommelprofiler ligger det perfekt i hænderne. Under kørslen kan føreren tilpasse opsætningen ved hjælp af M Drive tasterne.
BMW X3 M Competition, interiør, M gearstang.

M gearstang.

Ved siden af M logoet på oversiden af M gearstangen findes vippekontakten til valg af de tre Drivelogic skifteprogrammer og lige derunder P-tasten til parkeringsspærringen. I manuel tilstand "S" kan M gearene typisk skiftes via gearskifteren, men i tilstanden "D" sker skiftet automatisk.
BMW X3 M Competition, interiør, cockpit, M specifik instrumentkombination.

M specifik instrumentkombination.

Den M specifikke instrumentkombination omfatter fire visninger for hastighed, omdrejningstal inkl. Shift Lights, tankindhold og motorolietemperatur samt statusindikationer i M køredynamiksystemer – styretøj, undervogn, motor, Drivelogic og M xDrive. Info-displayet kan også indstilles individuelt og viser f.eks. udendørstemperatur og bilcomputerfunktioner.
BMW X3 M Competition, interiør, cockpit, rød start/stop-knap.

Start/stop-knap.

Den røde start/stop-knap findes på midterkonsollen og bruges til nøglefri start af motoren, hvorefter bilen blev låst op. Via denne bliver motoren stoppet. Bilnøglen genkendes automatisk, og det er ikke nødvendigt at sætte nøglen ind.
BMW X3 M Competition, interiør, indstigningsliste med Competition-emblem.

Indstigningslister med Competition-emblem.

Indstigningslister med emblemet "X3 M Competition" byder føreren og forsædepassageren velkommen ved indstigning. Emblemet tager sig specielt godt og eksklusivt ud på de sorte indsatser i dørrammerne til venstre og højre.
BMW X3 M Competition, interiør, M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsseler* med remstrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet highlight i de typiske M farver og fremhæver den højkvalitative og sportslige stemning i kabinen. (* Forventes at være tilgængelig fra 8/2019).
BMW X3 M i alpinhvid, eksteriør, set forfra let drejet.
BMW X3 M i alpinhvid, eksteriør, front, M dobbeltnyre med krom-highlights og modelemblem.
BMW X3 M i Alpine White, udvendigt, 20-tommerM letmetalfælge i Orbit Grey.
BMW X3 M i alpinhvid, eksteriør, M gæller med krom-highlights og modelemblem.
BMW X3 M i alpinhvid, eksteriør, sidespejlshuse i karrosserifarven.
BMW X3 M i alpinhvid, eksteriør, bagende med modelemblem.
BMW X3 M i alpinhvid, eksteriør, bagende med udstødningsrørene i krom.
BMW X3 M, interiør, sportssæder i sort læder 'Vernasca' .
BMW X3 M, interiør, cockpit, M læderrat med M specifikke kontrastsyninger.

BMW X3 M.

Giver eventyrlyst et ekstremt sportslig udtryk udadtil: BMW X3 M. Kraftfulde proportioner og udtryksfulde M designelementer henviser selvbevidst til denne X models motorsports-dna. 20" M letmetalfælge i Orbit-grå med blank finish giver bilen et suverænt grundlag. Krom-highlights på nyreramme og gæller samt udstødningsrør i krom fremhæver den sporty og eksklusive karakter. Det atletiske udtryk fortsættes i kabinen. Sportssæder til fører og passager i sort "Vernasca"-læder byder på perfekt siddekomfort – såvel i hverdagen som ved dynamisk kørsel på racerbanen. Det eksklusive interiør afrundes med højkvalitative detaljer såsom BMW Individual-loftsbeklædning i antracit eller M læderrat med M specifikke kontrastsyninger.

BMW X3 M40i OG BMW X3 M40d.

Design og køredynamik.

Kraftfuldt design, sportslig køredynamik. Med eksklusivt udstyr til indvendigt og udvendigt samt en ydelsesorienteret teknologipakke beviser BMW X3 M40i og BMW X3 M40d sin sportslige DNA.

BMW X3 M40i i og BMW X3 M40d i safirsort metallic, kørende, eksteriør, set fra siden foran bjerglandskab med lysstriber.
BMW X3 M40i i og BMW X3 M40d i safirsort metallic, eksteriør, set forfra let drejet.

Eksklusivt design.

Eksklusive designkarakteristika fremhæver både indvendigt og udvendigt det køredynamiske potentiale ved BMW X3 M40i og BMW X3 M40d. Dertil tæller blandt andet større luftindtag, nyrerammer, nyrefinner og sidespejlshuse i Cerium Grey samt sportssæder, M læderrat med vippekontakter og det eksklusive M40i-emblem i instrumenter, på indstigningslisterne og bagpå.
BMW X3 M40i OG BMW X3 M40d, interiør, cockpit med M læderrat.

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort valknappalæder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW X3 M40i OG BMW X3 M40d, interiør, sportssæder til fører og forsædepassager.

Sportssæder til fører og passager.

Sportsforsæderne har talrige manuelle indstillingsmuligheder af blandt andet bredden på ryglænet, sædepositionen samt hældningen af både ryglænet og sædebunden. Højere og mere definerede vanger på både sædet og ryglænet sikrer fremragende ergonomi og fornem sidestøtte.
BMW X3 M40i i og BMW X3 M40d i safirsort metallic, eksteriør, front med M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken understreger bilens sportslighed optisk og modificerer luftstrømmen. Den omfatter en forkofanger med forstørrede luftindtag, specifikke sidevanger og en bagkofanger med diffusorindsats. Udstødningsrørene er holdt i krom.
BMW X3 M40i i safirsort metallic, kørende, eksteriør, set bagfra let drejet foran en bymæssig baggrund og med lysstriber.

Køredynamik og manøvredygtighed.

BMW X3 M40i og BMW X3 M40d byder på fremragende præcision og manøvredygtighed. Den omfattende rekalibrering af undervognen, M Performance specifik rekalibrering af det variable sportsstyretøj, den seriemæssige M-sportsbremse og firehjulstrækket med øget trækkraft til bagakslen øger de tvær- og langsgående dynamiske egenskaber af BMW xDrive og garanterer intensiv køreglæde.
BMW X3 M40i i og BMW X3 M40d i safirsort metallic, kørende, eksteriør, set fra siden med roterende letmetalfælg.

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn tilpasses konstant til vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Derudover kan føreren af bilen afstemme undervognens karakteristik til sin foretrukne kørestil ved hjælp af køreoplevelseskontakten – fra komfortabel til særligt sporty med øget manøvredygtighed.
BMW X3 M40i i og BMW X3 M40d i safirsort metallic, eksteriør, letmetalfælge med M sportsbremse.

M sportsbremse.

M sportsbremsen med skivebremse med fire stempler og fast åg foran og skivebremse med to stempler og flydende åg bag i mørkeblåt og med M-logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
BMW X3 M40i i og BMW X3 M40d i safirsort metallic, eksteriør, bagende med M sportsudstødning.

M sportsudstødning.

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i en dynamisk vellyd, der afhænger af kørselstilstanden, og som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges via køredynamikknapperne, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret motorlyd.
BMW X3 M40i og BMW X3 M40d, interiør, gearstang, 8-trins Steptronic sportsgearkasse.

Steptronic sportsgearkasse.

8-trins Steptronic sportsgearkassen giver mulighed for et meget sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – for en komfortabel, glidende kørestil eller for en meget dynamisk kørestil. I SPORT-tilstand og med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW X3 M40i OG BMW X3 M40d, interiør, cockpit, M læderrat, variabelt sportsstyretøj.

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic giver en direkte og meget sportslig kørestil med korte udslag. Det variable sportsstyretøj reagerer med forskellige grader af styring ved betjening af rattet. Dermed forbedres styringen ved en sportslig kørestil, og rattet skal betjenes mindre ved parkering og kørsel i sving.

M TWINPOWER TURBO-BENZINMOTOR.

BMW X3 M40i, 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i BMW X3 M40i byder på en imponerende dynamik gennem suveræn ydelse med den 8-trins Steptronic sportsgearkasse. Med TwinScroll turbolader, fuldvariabel ventilstyring Valvetronic og den højtryks direkte indsprøjtning High Precision Injection yder den 354 hk (260 kW) og leverer et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm.

M TWINPOWER TURBO-DIESELMOTOR.

BMW X3 M40d, 6-cylindret M TwinPower Turbo-dieselmotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-dieselmotor i BMW X3 M40d imponerer gennem sin høje ydelse og effektivitet. Den vægtoptimerede motor, der er udstyret med to TwinScroll-turboladere med variabel turbinegeometri og direkte CommonRail-indsprøjtning, udvikler 326 hk (240 kW) og et imponerende drejningsmoment på 680 Nm. Det garanterer fremragende fremdrift og høj køredynamik.

BMW X3 M MODELLEN.

Førerassistent og konnektivitet.

Fokus på det vigtige. Med det innovative førerassistentsystem og komfortable funktioner i det tilsluttede cockpit er BMW X3 M modellen på højeste tekniske udviklingsniveau – for moderne mobilitet på højeste niveau.

BMW X3 M modellen, Control Display, Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus sikrer højere komfort og sikkerhed i monotone eller komplekse kørselssituationer. Det kan være trafikpropper, stop & go-trafik eller lange ture gennem byen, på småveje eller motorveje samt navigering i komplicerede kryds og ved vognbaneskift
BMW X3 M modellen, Control Display, Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Med udstyrspakken Parking Assistant Plus bliver det lettere at parkere og manøvrere bilen. Det omfatter Surround View inkl. Top View, Remote 3D View, PDC samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active PDC og parkeringsassistent med parallelparkering, som automatisk klarer både parallelparkeringer og parkering i traditionelle p-båse.
BMW X3 M modellen, BMW Connected, kvinde med illumineret globus i hånden.

BMW Connected.

Bliv forbundet med din BMW. BMW Connected App er din digitale mobilitetsassistent, der allerede før køreturen tager sig af dine behov. Etabler forbindelse med din bil via din smartphone, et kompatibelt Smartwatch, Amazon Echo eller Google Assistant, send dine destinationer til navigationssystemet, eller bliv mindet om dine aftaler, så du altid kommer til tiden.
BMW X3 M Competition og BMW X3 M, BMW Head-Up Display med M specifik visning.

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farver projicerer kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Her vises bl.a. oplysninger om bilens aktuelle hastighed og – afhængigt af udstyrsmodel – navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra din telefon og bilens Entertainment-system. I BMW X3 M og BMW X3 M Competition omfatter BMW Head-Up Displayet desuden en M specifik visning (se afbildning).
BMW X3 M modellen, Control Display, navigationssystem Professional.

Navigationssystem Professional.

Navigationssystemet Professional inkl. 10,25" LCD-farvedisplay og Radio BMW Professional med DVD-drev råder over 20 GB lagerkapacitet f.eks. til lydfiler. Betjeningen sker intuitiv ved hjælp af iDrive Touch Controller og syv favorittaster eller alternativt via touch-displayet.