BMW X5 M F95 2020 SUV BMW X5 M Competition Marina Bay Blue metallic set fra siden let drejet i frøperspektiv under kørsel
BrændstoftypeBenzin

BMW X5 M Competition og BMW X5 M50i.

BMW X5 M demonstrerer sin dominante stilling med kraftfulde proportioner, eksklusivt M design og en fremragende ydeevne. BMW X5 M50i overbeviser med en enestående kombination af effekt, komfort og effektivitet. En adrenalinfyldt køreoplevelse, der har fået et ekstra løft i den endnu mere kraftige og ekstravagante BMW X5 M Competition med M xDrive.

 

BMW X5 M Competition:

Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 13,6-13,3

CO₂-udledning i g/km (blandet kørsel): 308-303

 

BMW X5 M50i:

Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 12,4-11,6

CO₂-udledning i g/km (blandet kørsel): 284-266

 

Læs mere

SAMMENLIGNING AF BMW X5 M MODELLERNE.

De vigtigste ydelsesdata i oversigtsform: Drivlinje, undervogn og motorydelse.

BMW X5 M COMPETITION

Maksimal køredynamik og højeste eksklusivitet.
BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic set forfra let drejet

BMW X5 M50i

Kraftfuld performance møder sportslige og eksklusive omgivelser.
BMW X5 M50i G05 2018 i Carbon Black metallic set forfra let drejet
  • BMW X5 M COMPETITION
  • BMW X5 M50i

BMW X5 M COMPETITION – PERFORMANCE-FUNKTIONER

Oversigt over motor- og undervognsteknologier inspireret af motorsport.

Den usædvanlige effekt og dynamik, der kendetegner BMW X5 M Competition er baseret på en kombination af højt udviklede motor- og undervognsteknologier afledt af motorsportsverdenen. Uanset om det er under komfortabel cruising eller på en racerbane: Den M typiske kørefornemmelse er altid præget af en fremragende præcision og smidighed.
8-cylindret High-Performance BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW X5 M Competition F95 2020 SUV

8-cylindret High Performance BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Det seneste udviklingstrin inden for den 8-cylindrede High-Performance BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor er garant for fuld effekt. Højomdrejningsmotoren frembringer nemlig en effekt på 625 hk (460 kW). De to turboladere imponerer med en optimal reaktion takket være udstødningsmanifolden, der er placeret på tværs af cylinderrækkerne. V8-drivlinjen er også konstrueret til at kunne klare de ekstreme belastninger ved kørsel på en racerbane.
M specifik undervogn BMW X5 M Competition F95 2020 SUV

M specifik undervogn.

Den M specifikke undervogn med aktivt M differentiale fremhæver bilens enorme køredynamiske potentiale på bedste vis. Ud over de tre køreprogrammer COMFORT, SPORT og SPORT+ kan du vælge mellem tre forskellige indstillinger af den dynamiske stabilitetskontrol (DSC) for at tilpasse den stabiliserende kørehjælp til din foretrukne kørestil.
BMW X5 M Competition med M xDrive Marina Bay Blue metallic F95 2020 SUV nærbillede af hækken

M xDrive.

BMW M xDrive aktivt M differentiale garanterer maksimal trækkraft og køredynamik både i dagligdagen og på racerbanen. Den særlige M teknologi kombinerer et baghjulstræks manøvredygtighed med et firehjulstræks suveræne egenskaber. Du kan vælge mellem de to motorvarianter 4WD og 4WD Sport.
8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic BMW X5 M Competition F95 2020 SUV indvendigt udstyr nærbillede af gearvælgerkontakt

8-trins M Steptronic Sport gearkasse med Drivelogic.

8-trins M Steptronic Sport-gearkassen med Drivelogic byder på en lang række skiftemuligheder: fra ekstremt sportsligt og dynamisk over udpræget komfortabelt og nærmest ikke mærkbart til brændstofbesparende. Du kan skifte gear manuelt ved hjælp af gearstangen eller skiftekontakterne på rattet eller overlade det til gearkassen i automatgear.
BMW X5 M Competition med M Servotronic F95 2020 SUV cockpit

M Servotronic.

M Servotronic leverer det passende styremoment i enhver køresituation, fordi den tilpasser mængden af servohjælp optimalt til kørehastigheden. Desuden giver den en direkte og præcis styreoplevelse ved enhver hastighed. Systemet er specialtilpasset M og byder på to forskellige udprægede karakteristikker.
M Compound bremse BMW X5 M Competition F95 2020 nærbillede

M Compound bremse.

Ved at anvende en række forskellige materialer opnår M Compound-bremserne ikke alene imponerende bremseværdier, høj slidstyrke og lang levetid, men også en lav kampvægt, der påvirker smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen i positiv retning. Det M specifikke højeffektbremseanlæg kendes på bremsecaliprene i blå metallic med M logo.
M sportsudstødningssystem BMW X5 M Competition Marina Bay Blue metallic F95 2020 SUV set bagfra

M sportsudstødningssystem.

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges via køredynamikknapperne, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret motorlyd.

BMW X5 M COMPETITION – DESIGN-FEATURES.

M specifikke designhøjdepunkter udvendigt og indvendigt.

Præcision i hver eneste detalje: BMW X5 M Competition viser ikke kun vejen hvad angår fremragende performance, men også inden for progressivt design. Markante M funktioner i sort lige fra M nyre til rørhaler komplementerer High Performance-SAV'ens dynamiske fremtoning. Indvendigt sørger M højdepunkter som M multifunktionssæderne med oplyst X5 M logo og de fuldt integrerede nakkestøtter samt den M specifikke gearvælgerkontakt for at understrege den eksklusive sportslighed i det førerorienterede cockpit.
BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic set forfra let drejet
M specifikt frontpyntegitter BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic nærbillede

M specifikt frontpyntegitter.

Det M specifikke frontpyntegitter med sorte nyreribber i dobbeltarmsdesign og ramme i sort er udstyret med et sort X5 M logo og understreger din bils ekstra sportslige karakter.
M gælle BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic udvendigt udstyr

M gælle i sort.

M gællen i den forreste sidevæg samt det integrerede X5 M logo er udført i sort på X5 M Competition.
Spejlkapper i sort højglans BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic udvendigt udstyr

Spejlkapper i sort højglans.

Spejlkapperne, der er holdt i sort højglans, giver X5 M Competition en særlig sportslig karakter.
Rørhaler i sort krom BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic udvendigt udstyr

Rørhaler i sort krom.

De eksklusive og M Competition specifikke rørhaler i sort krom er placeret til højre og venstre for bagdiffusoren og understreger bilens særligt sportslige præstationer.
Indstigningslister med "X5 M Competition"-påskrift BMW X5 M Competition F95 2020 SUV udvendigt udstyr

Indstigningslister med "X5 M Competition"-påskrift.

Indstigningslisterne med "X5 M Competition"-påskrift byder dig og dine passagerer velkommen, allerede når I stiger ind i bilen. Påskriften tager sig særligt godt og eksklusivt ud på de sorte indsatser i dørtrinene foran i højre og venstre side.
M multifunktionssæder i narvlæder "Merino" BMW X5 M Competition F95 2020 SUV indvendigt udstyr

M multifunktionssæder.

M multifunktionssæderne til fører og passager i eksklusivt design og med oplyst X5 M logo i nakkestøtterne afspejler bilens sportslige præg. Dybe siddeflader og høje sidevanger understreger skålsædedesignet og garanterer perfekt sidestøtte, Omfattende indstillingsmuligheder sørger desuden for en høj grad af komfort.
Knæpuder BMW X5 M Competition F95 2020 SUV indvendigt udstyr

Knæpuder.

Midterkonsollen i BMW X5 M Competition er udstyret med polstrede knæpuder til fører og forsædepassager, som fremfor alt øger sidestøtten ved udpræget sportslig kørsel.
M sikkerhedsseler BMW X5 M Competition F95 2020 SUV indvendigt udstyr

M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver og fremhæver de både meget eksklusive og sportslige omgivelser i kabinen.
M gearvælgerkontakt med Drivelogic BMW X5 M Competition F95 2020 SUV indvendigt udstyr

M gearvælgerkontakt med Drivelogic-vippekontakt.

M gearvælgerkontakt i nyt design med Drivelogic-vippekontakt og P-tast ligger godt i hånden og er meget let at betjene.
M specifik instrumentkombination BMW X5 M Competition F95 2020 SUV cockpit

M specifik instrumentkombination.

Den fuldt digitale og M specifikke instrumentkombination giver dig alle relevante oplysninger inkl. muligheden for at individualisere det viste indhold. Med M View kan du desuden reducere visningerne til det væsentligste for kun at få vist de mest nødvendige oplysninger ved udpræget sportslig kørsel.
M nyre BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV set forfra
M gæller BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV nærbillede
Spejlkapper BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV nærbillede
21-tommer M letmetalhjul Bicolor Orbit Grey BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV nærbillede
Bagskørt BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV set bagfra
M læderrat med kontrastsyninger BMW X5 M F95 2020 SUV cockpit
M multifunktionssæder med X5 M logo BMW X5 M F95 2020 SUV indvendigt udstyr
Narvlæder "Merino" BMW X5 M F95 2020 SUV indvendigt udstyr

BMW X5 M DESIGNHØJDEPUNKTER.

Suveræn helt ned i detaljen. Lige fra rammen på den mægtige M nyre over M gællerne i siden og spejlkapperne til rørhaler og M logo på hækken – forkromede designelementer sikrer sportslige og elegante højdepunkter udvendigt på BMW X5 M. Kraftfuldt understøttet af store 21-tommer M letmetalhjul i Bicolor Orbit Grey. Det eksklusive udtryk fortsætter indvendigt. Startende med de oplyste indstigningslister med X5 M logo i børstet krom fremstår kabinen med eksklusive detaljer, såsom M læderrat med kontrastsyninger eller M multifunktionssæder til fører og forsædepassager i elegant læder "Merino" med naturlig overfladestruktur. Det usædvanlige kabinemiljø afrundes af højkvalitetsudstyr som BMW Live Cockpit Professional med et 12,3" stort control display med høj opløsning og et fuldt digitalt instrumentdisplay på 12,3".

BMW X5 M50i – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

Køredynamik- og designudstyr i BMW X5 M50i.

Helt igennem sportslig: Med præcist afstemte køredynamiske funktioner og eksklusive M designhøjdepunkter gør BMW X5 M50i hver eneste køretur til en oplevelse. Innovative teknologier som BMW laserlyset giver optimale udsynsforhold om natten, mens det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sørger for stabilitet og maksimal traktion i ethvert terræn.

BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV Carbon Black metallic set forfra let drejet
8-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW X5 M50i G05 2018 SUV

BMW X5 M50i.

Den 8-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW X5 M50i kombinerer to turboladere, fuldt variabel ventilstyring Valvetronic og direkte benzinindsprøjtning i form af High Precision Injection-teknologi Den yder op til 530 HK (390 kW) ved et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. De to turboladere er placeret kompakt mellem cylinderrækkerne.
BMW X5 M50i og M50d med adaptiv M undervogn Carbon Black metallic G05 2018 SUV nærbillede hjul

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Fra førerpladsen kan du via Driving Experience Control afstemme undervognskarakteristikken med den foretrukne kørestil lige fra komfortabel til meget sportslig med udpræget høj køredynamik.
BMW X5 M50i og M50d med integreret aktivt styretøj G05 2018 SUV cockpit

Integreret aktivt styretøj.

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, Fra ca. 60 til 80 km/t drejer baghjulene med i samme retning for at øge kørestabiliteten og komforten.
BMW X5 M50i og M50d med Steptronic Sport gearkasse G05 2018 SUV indvendigt udstyr

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic Sport-gearkassen med Launch Control har et sportsligt gearskifte, der både kan være automatisk eller ske manuelt ved hjælp af gearvælger eller skiftekontakter – for en henholdsvis komfortabel og glidende eller dynamisk køremåde. I SPORT-modus med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW X5 M50d med BMW xDrive G05 2018 SUV set bagfra

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
M sportsudstødningssystem BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV nærbillede hæk

M sportsudstødningssystem.

M sportsudstødningssystemet har en lydkarakteristik, der via særlige køredynamiktaster i programmerne SPORT og SPORT+ kan indstilles til en endnu mere intensiv klang, og i det mere komfortorienterede program kan gøres mere diskret.
BMW laserlys BMW X5 M50i og M50d Carbon Black metallic G05 2018 SUV set forfra

BMW laserlys.

BMW laserlyset i X-design lyser med op til 600 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. Den blå X-signatur og påskriften "BMW Laserlight" fremhæver den avancerede teknologi i bilen.
Spejlkapper i Cerium Grey BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV Carbon Black metallic nærbillede

M specifikke designelementer i Cerium Grey.

Med sine M specifikke detaljer i den eksklusive signaturfarve Cerium Grey henviser BMW X5 M50i og M50d til sit sportslige ophav. Til designelementerne hører ud over BMW nyren og de udvendige luftindsugninger i frontspoileren også sidespejlkapper og M tagspoiler. På den markant udformede hæk er de trapezformede rørhaler og M logoet desuden udført i Cerium Grey.
M letmetalhjul 747 M BMW X5 M50i og M50d Carbon Black metallic G05 2018 SUV

M letmetalhjul 747 M.

De 22 tommer store M letmetalhjul 747 M giver BMW X5 M50i og M50d et stærkt grundlag. Hjulene, der er udført i design med V-eger og i den M specifikke lakering Cerium Grey, kompletterer den sportsligt suveræne fremtoning, der kendetegner de to SAV'er.
Rørhaler og bagdiffusor BMW X5 M50d Carbon Black metallic G05 2018 SUV

Rørhaler og bagdiffusor.

Udtryksfulde detaljer såsom de trapezformede rørhaler i signaturfarven Cerium Grey og bagdiffusoren i karrosseriets farve understreger den atletiske fremtoning af BMW X5 M50i og M50d på suveræn vis.
M læderrat BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV cockpit

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
Interiørlister i aluminium Tetragon BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV indvendigt udstyr

M interiørlister i aluminium Tetragon.

De eksklusivt forarbejdede M interiørlister i aluminium Tetragon og markante detaljer såsom M læderrattet og den M specifikke instrumentkombination præger det eksklusive og sportslige udstyr indvendigt i BMW X5 M50i og M50d.

BMW X5 M: FØRERASSISTANCE OG DIGITALE TEKNOLOGIER.

BMW X5 M imponerer ikke kun i forhold til effekt og design, men byder også på en lang række assistentsystemer og intelligente funktioner. Med innovative funktioner såsom BMW displaynøglen bliver denne bils særlige komfort tydelig, allerede inden du stiger ind. Under kørslen og frem til parkering understøttes du af banebrydende førerassistancesystemer. Takket være BMW Live Cockpit Professional og det M specifikke Head-Up Display har du altid perfekt overblik over de vigtigste oplysninger, mens BMW Intelligent Personal Assistant altid er ved din side undervejs med råd og handling.
Driving Assistant Professional BMW X5 M F95 2020 G05 2018 SUV indvendigt udstyr

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vejbaneassistent med udvidede funktioner, vognbaneskift- og nødstopassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
Parking Assistant Plus BMW X5 M F95 2020 G05 2018 SUV indvendigt udstyr

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkeringsassistent med længde- og tværføring samt bakassistent.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW X5 M F95 2020 G05 2018 SUV indvendigt udstyr

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

*Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.

BMW Head-Up Display BMW X5 M F95 2020 SUV indvendigt udstyr

M specifikt Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i fuld farve inkl. M specifik visning* projicerer alle kørselsrelevante data op i dit synsfelt, så du kan koncentrere dig fuldt og helt om at køre bilen. Her vises bl.a. oplysninger om bilens aktuelle hastighed og – afhængigt af udstyrsmodel – navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra din telefon og bilens Entertainment-system. * Fås kun til BMW X5 M Competition og BMW X5 M.
BMW Live Cockpit Professional BMW X5 M F95 2020 G05 2018 SUV indvendigt udstyr

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et højopløst kontroldisplay med touchfunktion på 12,3'' og et fuldt digitalt instrumentdisplay på 12,3''. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW displaynøgle BMW X5 M F95 2020 G05 2018 SUV

Displaynøgle med M logo.

BMW displaynøglen med M logo viser diverse statusoplysninger om bilen og giver adgang til at betjene udvalgte funktioner via det integrerede berøringsdisplay. På denne måde kan bilens funktioner bekvemt styres med nøglen.

TEKNISKE DATA FOR BMW X5 M.

Effekt i kW (hk) ved 1/min:  

460 (625) / 6000-6000

Maks. drejningsmoment i Nm ved 1/min:  

750 / 1800-5860

Acceleration 0-100 km/t i sek.:

3,8

Brændstofforbrug (blandet kørsel) i l/100 km:  

13,2 - 13,6

BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic set forfra tekniske data
BMW X5 G05 2018 SUV Mineral White metallic set forfra let drejet kørende om natten

THE X5

BMW X5 er udstyret med ny teknologi for større sikkerhed og størst mulig køredynamik på alle underlag, så den ved, hvad det drejer sig om.

BMW SERVICE INCLUSIVE TIL BMW X5 M.

BMW Service Inclusive En kvinde foran et BMW bilhus

#whateverhappens. Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og gør det let for dig at planlægge i forhold til driftstid eller tilbagelagt afstand.

 

  • Service biltjek i overensstemmelse med BMW bestemmelserne
  • Mikrofilter Service
  • Bremsevæske Service