BMW X7 M50i M G07 2019 Mineral White kørende på landevej set bagfra let drejet
BrændstoftypeBenzin

Luksus i ethvert terræn: X7 M50i kombinerer maksimal elegance med sportslig offroad-performance. Dens imponerende fremtoning med markante SUV-gener og M specifikke designelementer sender et signal om dens usædvanlige køredynamiske potentiale. Et ydelsesløfte, som BMW X7 M50i let omsætter til virkelighed takket være kraftfulde M TwinPower Turbo-motorer og M specifikke motor- og undervognsteknologier.

Læs mere

BMW X7 M50i – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

Køredynamik- og designudstyr i BMW X7 M50i.

Perfektioneret køreglæde: X7 M50i's køredynamik og design sætter nye standarder i sin klasse. Den sportslige karakter understøttes af yderst kraftfulde motorsportskomponenter som 8-trins Steptronic Sport gearkasse og M sportsudstødningssystem, som er standard. Det sportslige og luksuriøse udtryk afrundes af eksklusivt M specifikt udstyr og designdetaljer udvendigt og indvendigt.  

BMW X7 M Automobil G07 2019 Mineral White set forfra let drejet stående
BMW X7 M50i G07 2019 modelemblem på hækken

BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i giver dig en ekstrem præcision og smidighed. Den M50i specifikke afstemning af undervognen og det variable sportsstyretøj samt M sportbremser som standard, M sportdifferentiale og M sportsudstødningssystem forbedrer de dynamiske egenskaber og garanterer intensiv køreglæde.
BMW X7 M med M sportdifferentiale G07 2019 nærbillede af hækken

M sportdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW X7 M med Steptronic Sport gearkasse G07 2019 cockpit

Steptronic sportsgearkasse.

Den 8-trins Steptronic sportsgearkasse giver mulighed for sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller gearskiftet ved rattet – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearvælgeren i venstre gearkanal S/M er gearskiftene konfigureret til maksimale præstationer.
BMW X7 M med M sportsudstødningssystem G07 2019 nærbillede af hækken

M sportsudstødnings- system.

M sportsudstødningssystemet har en lydkarakteristik, der via særlige køredynamiktaster i programmerne SPORT og SPORT+ kan indstilles til en endnu mere intensiv klang, og i det mere komfortorienterede program kan gøres mere diskret.
BMW X7 M med M sportsbremser G07 2019 zoombillede af letmetalhjul

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har større bremseskiver og dermed også en ekstra høj bremseydelse.
BMW X7 M med M aerodynamikpakke G07 2019 set fra siden let drejet

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken understreger bilens sportslighed optisk og modificerer luftstrømmen. Den omfatter en frontspoiler med forstørrede luftindsugninger, specifikke sidevanger og et bagskørt med diffusorindsats i Dark Shadow metallic.
BMW X7 M med undervogns-reguleringssystem Executive Drive Pro G07 2019 set bagfra let drejet kørende

Executive Drive Pro.

Undervogns-reguleringssystemet Executive Drive Pro giver ekstra høj kørekomfort og fremragende køredynamik. Systemet er baseret på aktive krængningsstabilisatorer, der konstant regulerer undervognen elektromekanisk under kørslen og dermed reducerer karosseriets hældning til et minimum.
BMW X7 M med M specifikke rørhaler G07 2019 nærbillede af slutrør

M specifikke rørhaler.

De eksklusive M specifikke rørhaler i Cerium Grey styrker det visuelle udtryk og understreger bilens sportslige karakter.
BMW X7 M med M letmetalhjul med V-eger 755 M G07 2019 nærbillede af fælg

M letmetalhjul.

22'' M letmetalhjul med V-eger 755 M Bicolor Cerium Grey med uens dæk og nødkøringsegenskaber, blanke, hjulstørrelse foran 9,5J x 22, dæk 275/40 R22, hjulstørrelse bag 10,5J x 22, dæk 315/35 R22.
BMW X7 M med M læderrat G07 2019 cockpit

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW X7 M med M multifunktionssæder G07 2019 nærbillede af sædeindstilling

M multifunktionssæder.

M multifunktionssæderne til fører og passager i eksklusivt design og med M logo i nakkestøtterne afspejler bilens sportslige præg. Dybe siddeflader og høje sidevanger understreger skålsædedesignet og garanterer perfekt sidestøtte, Omfattende indstillingsmuligheder sørger desuden for en høj grad af komfort.
BMW X7 M med panorama-glastag Sky Lounge G07 2019 indvendigt udstyr

Panorama-glastag Sky Lounge.

Ved hjælp af en lysgrafik, der er sammensat af over 15.000 lyselementer skaber panorama-glastaget Sky Lounge en meget stemningsfuld atmosfære – især når det er mørkt udenfor. Der kan skiftes mellem omgivelseslysets seks forskellige farver.
BMW X7 M med udvidet BMW Individual læderindtræk 'Merino' G07 2019 indvendigt udstyr

Udvidet BMW Individual læderindtræk 'Merino'.

Udvidet BMW Individual læderindtræk 'Merino' VATQ Tartufo, interiørfarve sort.

BMW X7 M50i: INNOVATIVE TEKNOLOGIER.

Digital Services, førerassistancesystemer og komfortfunktioner i BMW X7 M50i.

Den enestående komfort i BMW X7 M50i begynder, allerede før du stiger ind: For med en Digital Key har du ikke længere brug for en nøgle. Innovative teknologier, som førerassistancesystemerne i BMW Personal CoPilot , og andre avancerede ConnectedDrive services gør hver eneste køretur så behagelig som overhovedet muligt. Mens det banebrydende infotainmentsystem, der kan betjenes ved hjælp af håndbevægelser, altid er fuldstændigt opdateret takket være regelmæssige softwareopdateringer.

BMW X7 M med BMW Live Cockpit Professional G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 12,3'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW X7 M med BMW betjening med håndbevægelser G07 2019

BMW betjening med håndbevægelser.

Med BMW betjening med håndbevægelser kan du betjene en række funktioner ved hjælp af bestemte håndbevægelser. Systemet genkender fx håndbevægelsen ”swipe” eller ”pege” og udløser den tilknyttede funktion, fx afvise eller modtage et telefonopkald, og kan også regulere lydstyrken, når du laver en cirkelbevægelse med pegefingeren.
BMW X7 M med Driving Assistant Professional G07 2019 instrumentkombination

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vejbaneassistent med udvidede funktioner, vognbaneskift- og nødstopassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
BMW X7 M med Parking Assistant Plus G07 2019 control display

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround View-system med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sidelæns parkeringshjælp, parkeringsassistent med længde- og tværføring samt bakassistent.
BMW X7 M med parkeringspladsassistent G07 2019 control display

Parkeringspladsassistent.

Vil du gerne finde en parkeringsplads tæt på din destination? Det kan parkeringspladsassistenten hjælpe dig med. Den foreslår dig ledige pladser i parkeringshuse eller på gaden og finder på basis af dit valg den bedste rute til dig, hvor det er mest sandsynligt at finde en parkeringsplads.
BMW X7 M med Remote Software Upgrade G07 2019 control display

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
BMW X7 M med Experience Modes Upgrade G07 2019 cockpit

Experience Modes.

Ønsker du understatement eller produktivitet undervejs? Med Experience Modes såsom Executive eller Expressive Mode kan du, takket være en perfekt opbygget samlet stemning i kabinen, skabe en oplevelse for dine sanser, som passer fuldstændig til dit humør. Sig f.eks. følgende: „Hey BMW*, activate Executive Mode.“ * Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk
BMW X7 M med Welcome Light Carpet G07 2019

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet projicerer en lysgrafik ind foran bildørene og skaber en indbydende atmosfære, allerede når man stiger ind i bilen. Det gør det desuden endnu mere sikkert og komfortabelt at stige ud, når det er mørkt udenfor.
BMW X7 M med Harman Kardon Surround Sound System G07 2019 nærbillede højttaler

Harman Kardon Surround Sound System.

Det fantastiske Harman Kardon Surround Sound System har en digital forstærker på hele 464 watt, ni kanaler og 16 højttalere. Anlægget skaber et velopløst lydbillede med fyldig rumklang.
BMW X7 M med Entertainment Professional bag G07 2019

Entertainment Professional bag.

Udstyret Entertainment Professional bag omfatter to separate farveskærme på 10,2” med justerbar hældning og touch-funktion samt et Blu-ray-drev. Det gør det muligt at bruge navigationen og gå på internettet (med et passende mobilabonnement) under kørslen. Derudover er der et USB-stik samt stik til MP3-afspillere, spillekonsoller og hovedtelefoner (også trådløse).
Tempererede kopholdere i BMW X7 M G07 2019

Tempererede kopholdere.

De tempererede kopholdere i midterkonsollen holder de forskellige isatte drikkevarer kolde eller varme. Køle- og varmefunktionen aktiveres via tasterne venstre og højre. Den valgte funktion vises desuden ved hjælp af omgivelseslyset (blå: køling, rød: opvarmning).
BMW X7 M klimaautomatik med 5-zone regulering G07 2019

Klimaautomatik med 5-zone regulering.

Klimaanlægget med 5-zoneregulering giver mulighed for at regulere temperaturen for fører og forsædepassager, temperaturen i højre og venstre side på 2. sæderække samt temperaturen på 3. sæderække uafhængigt af hinanden. Dermed kan alle i bilen få den temperatur, de foretrækker.

TEKNISKE DATA FOR BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

390 (530) / 5500-6000

Maks. drejningsmoment i Nm ved 1/min:  

750 / 1800-4600

Acceleration 0-100 km/t i sek.:

4,7

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

12,8 - 12,3

BMW X7 M50i G07 2019 stregtegning mål
BMW X7 M50i i Arctic Grey, set forfra let drejet, G07, 2019

THE BMW X7

Ud over en imponerende fremtoning gør BMW X7 indtryk med eksklusiv luksus, virkelig god plads og en yderst komfortabel køredynamik.

BMW SERVICES INCLUSIVE TIL BMW X7 M50i.

En BMW servicemedarbejder hilser på en kunde

#whateverhappens. Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og gør det let for dig at planlægge i forhold til driftstid eller tilbagelagt afstand.

  • Service biltjek i overensstemmelse med BMW bestemmelserne
  • Mikrofilter Service
  • Bremsevæske Service