BMW XM G09 Label Red 2023 Stage Teaser
BrændstoftypeHybrid

THE XM

BMW XM G09 Label Red 2023 Stage Teaser

DEN NYE BMW XM.

BrændstoftypeHybrid
THE XMDEN NYE BMW XM.

OPLEV BMW XM VARIANTERNE.

Drivlinje, undervogn og effekt.

BMW XM.

Den perfekte kombination af high-performance egenskaberne ved en BMW M og en plug-in-hybrids innovative egenskaber.
 • BMW M plug-in-hybrid, den første elektrificerede M high-performance drivlinje
 • V8 M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • Adaptiv M-undervogn Professional sikrer køredynamik på højeste niveau
 • M xDrive med M Sportsdifferentiale
 • 653 hk (480 kW), drejningsmoment 800 Nm, acceleration 0-100 km/t på 4,3 sek
BMW XM G09 set forfra let drejet

BMW XM Label Red.

Maksimal performance og eksklusivitet.
 • BMW M plug-in-hybrid, det første elektrificerede M high-performance drivlinje
 • V8 M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • Adaptiv M undervogn Professional sikrer køredynamik på højeste niveau
 • M xDrive med M Sportsdifferentiale
 • 748 hk (550 kW), drejningsmoment 1000 Nm, acceleration 0-100 km/t på 3,8 sek[1]
BMW XM G09 Label Red set forfra let drejet
 • BMW XM.
 • BMW XM Label Red.

BMW XM.

DET UDVENDIGE DESIGN PÅ BMW XM.

BMW XM G09 højdepunkter ved det udvendige design
BMW XM G09 udvendigt udstyr set forfra

Frontdesign.

Den ikoniske front i BMW luksusstil imponerer med iscenesættelsen af nyrebelysningen "Iconic Glow" med et tyndt M typisk dagkørelys. Den markante nyre formidler luksus og eksklusivitet med det integrerede BMW XM logo og eksklusive detaljer i Night Gold. Den kraftfuldt skulpturerede motorhjelm glider over i to power domes.

BMW XM G09 udvendigt udstyr set fra siden

Set fra siden.

Sidevisningen kombinerer en karakterfuld udformning i coupéstil med kraftfulde proportioner og designhøjdepunkter som de mørkeste ruder i hele BMWs modeludvalg. Såvel de eksklusive letmetalhjul på 23'' som detaljebåndet, der gør BMW XMs design helt unikt, virker særligt eksklusive i farvetonen Night Gold.

BMW XM G09 udvendigt udstyr set bagfra

Hækdesign.

De lodrette og sekskantede dobbelte M slutrør tilfører hækken et helt unikt udtryk med de guldfarvede diffusordetaljer og XM logoet. BMW laserlogoer i begge sider af bagruden henviser til BMW M1 – den seneste "M only"-model. De rundede baglygter understreger sammen med hjulkasserne den robuste, brede karakter.

DET INDVENDIGE DESIGN PÅ BMW XM.

BMW XM G09 højdepunkter ved det indvendige design
BMW XM G09 indvendigt udstyr belyst loft

Belyst loft.

Loftet med indirekte belysning imponerer med sin tredimensionelle prismestruktur. Med stemningsfuldt omgivelseslys iscenesættes de forskellige lysdesign som f.eks. velkomstscenariet på imponerende vis. Farvevalget kan tilpasses de individuelle behov alt efter køremodus og stemning.

BMW XM G09 indvendigt udstyr bagsæder M Lounge

M Lounge.

M Lounge sikrer en unik rumfornemmelse. Sædefladen i ét stykke og detaljer som diamantformede strukturer i nakkestøtter og syninger formidler komfort og luksus. I kombination med det skulpturelle loft med indirekte belysning samt mørke ruder og komfortpuder skaber det en ny form for rumfornemmelse.

BMW XM G09 indvendigt udstyr Individual læder "Merino" med eksklusive detaljer i valknappa Vintage Coffee

Eksklusivt vintagelæder.

Læderet i vintagestil fascinerer med sin naturlige struktur og kvalitet og sætter et elegant præg på dørbeklædninger og instrumentbræt. Materialet har eksklusiv premiere i BMW XM og fremstår unikt og individuelt i hver enkelt bil takket være de særlige forarbejdnings- og forædlingsprocesser.

KØREDYNAMIKKEN I BMW XM.

BMW XM G09 køredynamik højdepunkt
BMW XM G09 V8 plug-in-hybrid kørende

V8-cylindret plug-in-hybrid-motor.

Den V8-cylindrede plug-in-hybrid-motor repræsenterer ren køreglæde, suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. Takket være det virtuose samspil med en kraftig elmotor på 145 kW har V8-motoren på 4,4 liter i BMW XM kun fremdrift for øje – ikke mindst takket være to turboladere, fuld variabel Valvetronic-ventilstyring og strålestyret direkte indsprøjtning.

BMW XM G09 plug-in-hybrid set fra siden foran en bygning

Adaptiv M-undervogn Professional.

Den adaptive M undervogn Professional overbeviser med sportslig køremåde uden at gå på kompromis med komforten. Det integrerede aktive styretøj stabiliserer bilen ved højere hastigheder og reducerer samtidig venderadius. Aktive krængningsstabilisatorer reducerer sideværts karosseribevægelser og forbedrer derved køredynamik og komfort.

BMW XM G09 set bagfra kørende i urbane omgivelser

M sportdifferentiale.

M sportdifferentialet overfører din bils effekt optimalt til vejen. Det fordeler drivkraften variabelt mellem baghjulene og forbedrer dermed traktionen og kørestabiliteten i forskellige situationer - f.eks. ved acceleration ud af kurver, ved høj kurvehastighed eller skiftende vejunderlag.

DEN NYE BMW XM LABEL RED.

HØJDEPUNKTERNE VED DEN NYE BMW XM LABEL RED.

BMW XM Label Red udvendigt udstyr ved parkering
BMW XM Label Red G09 motorafdækning med M logo

Fremragende motorydelse.

Den 8-cylindrede plug-in-hybrid motor med suveræne 748 hk (550 kW) og 1000 Nm giver en tand ekstra dynamik på vejen. I samspil med to turboladere, fuldt variabel ventilstyring og strålestyret direkte indsprøjtning udfolder den en begejstret trang til at komme fremad og en M-typisk, markant motorlyd.

BMW XM Label Red G09 rød BMW M nyre

Udtryk med karakterstyrke.

I det udvendige udstyr signalerer den eksklusive hjulstyling, det rødt indrammede modelmærke og det røde detaljebånd en livsstil, der er fokuseret på performance. Eksklusive røde indtræk, røde detaljer i ventilationsgitrene og komfortpuder i læder 'Merino' Sort med rød quiltning formidler dette indtryk inde i kabinen.

BMW XM Label Red G09 med BMW Individual lakering i

Individuelle lakeringer.

Individuel karakter – også hvad angår udseendet af den nye BMW XM Label Red. Vælg fra en bred palet af ekstravagante BMW Individual speciallakeringer netop den, der bedst afspejler din karakter.

BMW XM LABEL RED IN FROZEN CARBON BLACK.

BMW XM G09 Label Red Cockpit
 • Stærkt begrænset: Kun 500 biler fås i speciallakeringen Frozen Carbon Black
 • Ud over omfanget af BMW XM Label Red tilføjer nyre- og diffusorapplikationer stærke kontraster i Toronto-rød
 • Elegant detalje i rød: Teksten “1 af 500“ i midterkonsollen under det centrale display

BMW INDIVIDUAL.

BMW XM G09 i BMW Individual Urban grøn set fra siden drejet
BMW XM G09 i BMW Individual Anglesey grøn metallic set fra siden
BMW XM G09 i BMW Individual Sepia lilla metallic set forfra drejet
BMW XM G09 i BMW Individual Petrol Mica metallic set bagfra drejet

SPECIALLAKERINGER TIL XM-MODELLERNE.

Intet er så suverænt som det individuelle valg. DIn BMW XM udtrykker endnu mere karakter og personlig stil i en eksklusiv speciallakering. Med de meget forskellige BMW Individual lakeringer i høj kvalitet kan du tilpasse bilens sportslige ydre til dine egne præferencer. Du er velkommen til at kontakte en BMW forhandler, hvis du ønsker uddybende information om BMW M speciallakeringerne.

PLUG-IN-HYBRID KØREOPLEVELSE I BMW XM BILERNE.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER TIL ELEKTRISK KØRSEL OG OPLADNING.

BMW XM G09 PHEV elektrisk kørsel
BMW XM G09 plug-in-hybrid M Hybrid

M Plug-in-hybrid.

Med et tryk på en knap kan du skifte mellem kørsel udelukkende på strøm og plug-in-hybrid funktionen hvor elmotoren og den kraftige benzinmotor arbejder sammen. Intelligente køremodi sørger for at optimere køreoplevelsen.

Læs mere
BMW XM G09 plug-in-hybrid rækkevidde

Helt elektrisk.

Efter ønske driver elmotoren BMW eDrive BMW XM helt elektrisk, f.eks. i byområder. Således er du sikret en nærmest lydløs og udledningsfri kørsel lokalt.

Læs mere
BMW XM G09 plug-in-hybrid BMW Charging

BMW Charging.

Lige meget om det er hjemme eller på farten: BMW Charging tilbyder dig skræddersyede ladeløsninger til enhver situation. Oplad din bil i hele Europa med et af de største offentlige ladenetværk, der hele tiden vokser. Kontrollér din BMWs ladestatus og planlæg nemt og bekvemt dine køreture i My BMW app.

Læs mere

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

BMW XM G09 cockpit og teknologier
BMW XM G09 M specifikt visningskoncept med BMW Operating System 8

M-specifikt visningskoncept med BMW Operating System 8.

BMW Operating System 8 gør det lettere at betjene bilen, f.eks. via tale og touchskærm. Højdepunktet er det M-specifikke design: Indhold i 2D sikrer optimal genkendelighed, og M-logoet går igen i visningen af indhold. De to M-Modes ROAD og SPORT indleder en individuel, emotionel køreoplevelse.

BMW XM G09 BMW Curved Display

BMW Curved Display.

Det udelte BMW Curved Display viser oplysninger om din bil i stor skala og på en overskuelig måde. Det kombinerer et instrumentdisplay på 12,3'' og et Control Display på 14,9'' med touchfunktion. Betjeningen er ergonomisk optimeret og intuitiv. Takket være den stilfulde integration i dashboardet er Curved Display desuden lidt af et blikfang.

BMW XM G09 M opsætning

M-opsætning.

Med M-opsætningen kan du skabe den køreoplevelse du ønsker. Konfigurer køredynamiske parametre, der lever op til dine individuelle krav. Det er muligt at indstille drev, undervogn, styretøj, bremser, rekuperation og firehjulstrækket M xDrive. Du kan let kalde den gemte konfiguration frem med ratknapperne M1 og M2.

BMW XM G09 Personal eSIM

Personal eSIM.

Lige meget om det er til telefonopkald eller brug af data – med et Personal eSIM benytter du også dit eget mobilabonnement til din BMW. Det er ikke nødvendigt, at din smartphone befinder sig i bilen. Du får glæde af en bedre modtagelse, fordi du automatisk benytter bilens udvendige antenner. Mere konnektivitet: Din BMW er 5G-kompatibel og udstyret med et WLAN hotspot.

BMW XM G09 komfortadgang

Komfortadgang.

Bliv fri for at finde bilnøglen frem: Med komfortadgang låser dit M-køretøj automatisk dørene op. Bilen registrerer allerede din bilnøgle på lang afstand – så behøver du ikke længere at lede i lommerne efter den. I stedet for en klassisk nøgle kan du også bruge en kompatibel smartphone som Digital Key Plus eller Key Card.

BMW XM G09 opladerplade til wireless opladning

Opladerplade til wireless opladning.

Mere orden, mere komfort: Med en opladerplade til wireless opladning kan du oplade din smartphone trådløst – så bliver det ikke lettere. Det udvidede fralægningsområde, der er let at nå, har også plads til større enheder, og du slipper for irriterende afdækninger og kabelrod. Og det hele bliver ikke mere sikkert: Den indbyggede køling beskytter nemlig din enhed mod overophedning.

FØRERASSISTANCE OG DIGITALE TEKNOLOGIER.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Med BMW Originaltilbehør tilpasser du din BMW til dine personlige ønsker: Produkterne er afstemt perfekt til den nye BMW XM i forhold til kvalitet, design og præstation.

BMW XM G09 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 består af førsteklasses QHD- og full-HD-kameraer, som registrerer, hvad der sker foran og bag bilen – også når den er parkeret. Ved rystelser og usædvanlige bevægelser uden for bilen lagrer systemet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.

BMW XM G09 cykelholder Pro 2.0

Cykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0 er let, men dog alligevel stabil og kan belastes med op til 60 kg. Den er yderst let at håndtere og kan transportere to cykler/elcykler (kan udvides til tre cykler). En nedklapningsfunktion sørger desuden for, at det altid er let at få adgang til bagagerummet.

BMW XM G09 BMW tabletholder Pro

BMW tabletholder Pro.

Sikker fastgørelse af tablets med BMW Safety Case (beskyttelseshylster). Holderen med mulighed for indstilling af forskellige positioner og hældning fastgøres til ekstraudstyret "Travel & Comfort" eller til basisholderen.

TEKNISKE DATA FOR BMW XM-VARIANTERNE.

BMW XM.

Effekt i hk (kW) ved 1/min [1]:

653 (480)

Acceleration 0-100 km/t på s [1]:

4,3

Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km [1]:

1,6–1,5

Kuldioxidemission, blandet kørsel, WLTP, i gram pr. kilometer[1]

37–33

BMW XM G09 Label Red set fra siden let drejet stående

SERVICE OG RÅDGIVNING.

PROACTIVE CARE TIL DE NYE BMW XM-BILER.

BMW XM G09 Proactive Care

Proactive Care registrerer automatisk et forestående behov for service eller reparation på din bil og kontakter dig proaktivt.
 

 • Strakshjælp fra BMW eksperter
 • Problemløsning ved hjælp af fjernservice
 • Undgåelse af eventuelle skader
 • Flere individuelle servicetilbud
 • Indgår i den aktive ConnectedDrive-kontrakt uden beregning

[1] Foreløbige værdier; manglende værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

[2]  Ved temperaturer under 0 grader celsius er der først mulighed for ren elektrisk drift i denne plug-in-hybridbil efter nogle kilometer, når batteriet er varmet op til driftskompatibel tilstand.

Læs mere