BMW X1.

Grænseløs. Spontan.

BMW X1.

Grænseløs. Spontan.

BMW X1.Grænseløs. Spontan.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (sDrive20i)

192 (141)/5.000-6.000

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min. (sDrive20i)

280/1.250-4.600

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km (sDrive20i)

130-132

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/liter (sDrive20i)

17,2-17,5

BMW X1 overbeviser, ganske som sine søstermodeller i X serien, som den perfekte ledsager til dig, der søger nye udfordringer hver eneste dag. At den samtidig er en fuldblods X model, kan ses på det kraftfulde SAV-karrosseri og den fleksible indretning af kabinen. De to modeller xLine og Sport Line giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på både kabinedesignet og karrosseridesignet. Samtidig kan du med udvalget af effektive benzin- og dieselmotorer, kombineret med BMW EfficientDynamics-teknologierne, trimme bilens karakter til dine behov.

ALT OM BMW X1.

BMW X1 udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Read more

Design.

BMW X1 fortolker det klassiske SAV-design med fokus på alsidighed og dynamik. På hjemmebane både i asfaltjunglen og i det store forbillede. Den kraftfulde profil begejstrer med stor akselafstand og korte udhæng. Designet kombinerer sportslig dynamik med kompakte udvendige mål uden på nogen måde at give køb på hverken fleksibiliteten eller de rummelige pladsforhold ved begge sæderækker. Kombinationen af kvalitetsmaterialer og smagfuldt integrerede detaljer runder stilen af i BMW X1.
Read more

Komfort og funktionalitet.

Den perfekte følgesvend på dine eventyr ud i det ukendte. Kabinen i BMW X1 modtager alle passagerer med en høj siddestilling, suverænt udsyn og lækre materialer over hele linjen, og takket være den intuitive betjening og fleksible rummelighed bliver BMW X1 til den ideelle ledsager på alle dine rejser, store som små.
Read more

xDrive.

Det intelligente firehjulstræk xDrive fra BMW mestrer selv vanskelige vejforhold til perfektion ved altid at sikre maksimalt vejgreb på alle fire hjul. Med xDrive og Dynamic Stability Control (DSC) bevarer bilen sin styrepræcision og retningsstabilitet under alle kørselsforhold. xDrive fordeler momentet proaktivt mellem akslerne via signaler fra DSC-sensorerne for at modvirke over- eller understyring og øger dermed retningsstabiliteten. Det betyder samtidig færre indgreb fra DSC-systemet ved vanskelige vejforhold. BMW xDrive forener fordelene ved firehjulstræk – vejgreb, retningsstabilitet og køresikkerhed – med den smidighed, der kendetegner alle biler af mærket BMW.
Read more
BMW X1 van

BMW på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.
Read more