BMW X1.

Grænseløs. Spontan.

BMW X1.

Grænseløs. Spontan.

BMW X1.Grænseløs. Spontan.

BMW X1. 116-231 hk. Forbrug 11,8-19,6 km/l. CO2 131-192 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A+ / C
 

Læs mere

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (sDrive20i)

192 (141)/5.000-6.000

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min. (sDrive20i)

280/1.250-4.600

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km* (sDrive20i)

168-174

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/liter* (sDrive20i)

12,9-13,5

BMW X1 overbeviser, ganske som sine søstermodeller i X serien, som den perfekte ledsager til dig, der søger nye udfordringer hver eneste dag. At den samtidig er en fuldblods X model, kan ses på det kraftfulde SAV-karrosseri og den fleksible indretning af kabinen. De to modeller xLine og Sport Line giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på både kabinedesignet og karrosseridesignet. Samtidig kan du med udvalget af effektive benzin- og dieselmotorer, kombineret med BMW EfficientDynamics-teknologierne, trimme bilens karakter til dine behov.

ALT OM BMW X1.

BMW X1 udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere

Design.

BMW X1 fortolker det klassiske SAV-design med fokus på alsidighed og dynamik. På hjemmebane både i asfaltjunglen og i det store forbillede. Den kraftfulde profil begejstrer med stor akselafstand og korte udhæng. Designet kombinerer sportslig dynamik med kompakte udvendige mål uden på nogen måde at give køb på hverken fleksibiliteten eller de rummelige pladsforhold ved begge sæderækker. Kombinationen af kvalitetsmaterialer og smagfuldt integrerede detaljer runder stilen af i BMW X1.
Læs mere

Komfort og funktionalitet.

Den perfekte følgesvend på dine eventyr ud i det ukendte. Kabinen i BMW X1 modtager alle passagerer med en høj siddestilling, suverænt udsyn og lækre materialer over hele linjen, og takket være den intuitive betjening og fleksible rummelighed bliver BMW X1 til den ideelle ledsager på alle dine rejser, store som små.
Læs mere

xDrive.

Det intelligente firehjulstræk xDrive fra BMW mestrer selv vanskelige vejforhold til perfektion ved altid at sikre maksimalt vejgreb på alle fire hjul. Med xDrive og Dynamic Stability Control (DSC) bevarer bilen sin styrepræcision og retningsstabilitet under alle kørselsforhold. xDrive fordeler momentet proaktivt mellem akslerne via signaler fra DSC-sensorerne for at modvirke over- eller understyring og øger dermed retningsstabiliteten. Det betyder samtidig færre indgreb fra DSC-systemet ved vanskelige vejforhold. BMW xDrive forener fordelene ved firehjulstræk – vejgreb, retningsstabilitet og køresikkerhed – med den smidighed, der kendetegner alle biler af mærket BMW.
Læs mere
BMW X1 van

BMW på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.
Læs mere
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.