0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

OFFENTLIG
OPLADNING AF ELBILER.

DIN PÅLIDELIGE LADEINFRASTRUKTUR.

BMW i5 Sedan. 340-601 hk. Rækkevidde 510-581 km. Forbrug: 15,9-18,4 kWh/100 km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 8,25 timer (eDrive40). Opladningstid 0-100% ved 22 kW: 4,25 timer (M60 xDrive). Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO₂-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

FORDELENE VED
OPLADNING PÅ FARTEN.

BMW offentlig opladning ladestation

FLEKSIBEL UDNYTTELSE AF
OFFENTLIGE LADESTATIONER.

Kombiner parkering og opladning nemt og bekvemt, når du kører ind til byen næste gang. Offentlig opladning af elbiler og plug-in-hybrider giver dig den fulde fleksibilitet. På længere strækninger eller rejser kan du oplade din fuldelektriske bil ekstra hurtigt ved High Power Charging-stationer. Når du køber din BMW elbil eller plug-in-hybrid følger der et ladekabel og et BMW Charging Card til det offentlige ladenetværk med.

BMW offentlig opladning ladeinfrastruktur

BRED LADEINFRASTRUKTUR.

Med Active Tarif kan du oplade til en gennemsigtig og attraktiv fast pris. I et af Europas største ladenetværk, der hele tiden vokser. På BMW Maps finder du let offentlige ladestationer til din elbil i nærheden. Enten i My BMW App eller i bilen. Alternativt kan du nemt og bekvemt planlægge en ladeoptimeret rute ved hjælp af My BMW App eller direkte i bilen. 

BMW offentlig opladning hurtig opladning

STANDS KORTVARIGT, ANKOM HURTIGT.

Spar værdifuld tid med ekstra hurtig opladning. For eksempel ved High Power-ladestationer i forbindelse med rejser, for eksempel fra vores partner IONITY. Og ekstra fordelagtigt med vores BMW Charging netværk. Du får vist ruter optimeret i forhold til opladning direkte i din BMW elbils navigationssystem. Det gør de lange ture kortere, da der kan oplades masser af rækkevidde i løbet af meget kort tid.

SE LADESTATIONER TIL DIN ELBIL.

Flere oplysninger

Ladetider ved

Offentlig opladning

High-power-ladestation

Du kan oplade din bil ekstra hurtigt ved en high-power-ladestation (f.eks. i IONITY-netværket). Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver en betydeligt højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der for eksempel kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne high-power-ladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med bilens maksimale ladeeffekt. Det er hurtigst og samtidig mest skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle high-power-ladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

Hurtigladestation

Hvis der er behov for, at det skal gå hurtigt inde i byen eller på en rejse, er en hurtigladestation det helt rigtige valg. Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver nemlig en højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der for eksempel kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne hurtigladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med en effekt på op til 50 kW. Det er hurtigst og samtidig mest skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle hurtigladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

AC-ladestation

Du finder offentlige ladestationer med vekselstrøm (AC) nærmest overalt. De er især egnet til regelmæssig opladning over længere tidsrum – for eksempel om natten eller i arbejdstiden. I visningen ser du den minimalt påkrævede ladetid for at lade fra 0 til 100 % batteriladetilstand med en maksimal effekt på 22 kW. Denne ladeeffekt afhænger af udstyret. Kortet giver dig mulighed for at se alle ladestationer med vekselstrøm i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

Opladning hjemme

Wallbox/Flexible Fast Charger

Med en wallbox eller en Flexible Fast Charger kan du nemt og bekvemt oplade din bil derhjemme. Begge løsninger benytter vekselstrøm (AC). Wallboxen giver mulighed for en ladeeffekt på maksimalt 22 kW alt efter bil, ekstraudstyr og det enkelte marked – for en Flexible Fast Charger er det maksimalt 11 kW. I visningen ser du den minimalt påkrævede ladetid for at lade fra 0 til 100 % batteriladetilstand ved en effekt på 11 kW.

Husholdningsstikkontakt

Du kan til enhver tid nemt og bekvemt oplade din bil i en stikkontakt derhjemme. Der benyttes så vekselstrøm (AC). I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 2,3 kW. Med en BMW Wallbox kan du til enhver tid oplade din bil hurtigt, sikkert og komfortabelt derhjemme.

Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere samt den valgte bil i sig selv. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23 °C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd. De viste værdier er eksempelværdier på den valgte models basiskonfiguration. Værdierne kan afvige for andre udstyrsvarianter af bilen.
 

Med My BMW App har du altid overblik over rækkevidde og ladetilstand uanset tid og sted. Og det er også let at planlægge ladeoptimerede ruter og sende dem til bilen. Download appen her, og oplev den i demo-tilstand.

FIND
LADESTATIONER UDEN PROBLEMER.

0:00
0:00 /  0:00

BMW i4. 286-544 hk. Rækkevidde 478-584 km. Forbrug 16,0-18,4 kWh/100 km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 7-8,5 timer. Opladningstid 10-80% ved 180-200 kW: 31-32 min. CO₂-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilerne er vist med ekstraudstyr.

LADEKORT OG LADEKABEL

LADETILBEHØR TIL DIN ELBIL MEDFØLGER VED LEVERING.

Oversigt over
lademuligheder og services

OPLADNING GJORT LET.

BMW offentlig opladning Plug & Charge
BMW offentlig opladning opladningspunkter
BMW offentlig opladning High Power-ladestationer

Plug & Charge. Så kan du bare lade løs.

Mere end blot en ladeteknologi. BMW Plug & Charge er et skridt på vejen mod fremtidens e-mobilitet. Din elbil registreres og autentificeres automatisk, så snart du forbinder den med ladestationen. Og takket være Multi Contract har du også mulighed for at vælge mellem en af flere registrerede aftaler fra forskellige udbydere til opladningen. For eksempel privat eller arbejdsrelateret. Det er dit valg.

Mere end 510.000 opladningspunkter venter på dig.

Lige meget om det er på rejser eller i hverdagen. Med mere end 510.000 opladningspunkter i hele Europa finder du altid en passende lademulighed. Og ladenetværket vokser hele tiden. Med BMW Charging er det nemt og komfortabelt at benytte disse elladestationer.

Opladning ved High Power-ladestationer.

Med High Power Charging (HPC)-stationerne i BMWs ladenetværk kan du oplade ekstremt hurtigt med en ladeeffekt på op til 350 kW. For eksempel op til 156 km rækkevidde på kun 10 minutter med BMW i5[1]. Med en IONITY Plus-pakke kan du benytte hurtigladestationerne fra IONITY i hele Europa på attraktive betingelser. I 12 måneder uden basisgebyr som køber af en ny bil.
 

[1] Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og brugen af forskellige funktioner som eksempelvis klimaanlæg. De viste rækkevidder refererer til WLTP best case. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23°C efter kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd.

BMW offentlig opladning ladekabel mode 3
BMW offentlig opladning BMW Charging Card

Ladekabel (mode 3).

Et BMW ladekabel (mode 3) til offentlig opladning gør det muligt at oplade fleksibelt med en længde på fem meter. Og ved offentlige ladestationer i hele Europa takket være det ECE-normerede stik. Denne oplader er kompatibel med alle fuldelektriske elbiler og plug-in-hybrider fra BMW og giver mulighed for at oplade derhjemme og på farten.

BMW Charging Card.

Dit personlige ladekort er din billet til BMW Charging-netværket. Du skal blot identificere dig med dit BMW Charging Card ved offentlige ladestationer, når du er på farten, og så kan du ellers lade løs. Eller du kan benytte digital autentificering via My BMW App eller Plug & Charge.

BMW offentlig opladning opladning derhjemme

OPLADNING DERHJEMME SOM ALTERNATIV.

Oplad din elbil eller din plug-in-hybrid om natten eller mellem køreture. Så starter du altid med en fuldt opladet bil og kan tilpasse opladningen af din BMW til din hverdag på komfortabel vis.

Range Overview

ELEKTROAUTOS UND PREISE IM VERGLEICH.

BMW i5 eDrive40
BMW i4 eDrive40
BMW i7 xDrive60
  • BMW i5 eDrive40

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From kr 467.794,00

  • Electric Range (WLTP)

   495 - 581 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   30 min

  • BMW i4 eDrive40

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From kr 395.341,00

  • Electric Range (WLTP)

   492 - 590 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   30 min

  • BMW i7 xDrive60

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From kr 926.015,00

  • Electric Range (WLTP)

   584 - 624 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   34 min

BMW iX2 xDrive30
BMW iX xDrive40
BMW iX1 eDrive20
BMW iX3
  • BMW iX2 xDrive30

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From kr 375.617,00

  • Electric Range (WLTP)

   416 - 449 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   29 min

  • BMW iX xDrive40

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From kr 647.649,00

  • Electric Range (WLTP)

   400 - 435 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   31 min

  • BMW iX1 eDrive20

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From kr 336.176,00

  • Electric Range (WLTP)

   427 - 475 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   29 min

  • BMW iX3

  • From {model.monthlyPrice} {model.currency} / Month

   From kr 464.886,00

  • Electric Range (WLTP)

   461 - 471 km

  • DC charging time (10-80% state of charge)

   31 min

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL.

YDERLIGERE INFORMATION.

BMW offentlig opladning prøvekørsel

PRØVEKØR DIN ØNSKEDE BMW MODEL.

Vil du gerne selv opleve, hvordan din ønskede elektriske model kører og føles? Aftal nemt og bekvemt en prøvekørsel online på det tidspunkt, der passer dig. Din autoriserede BMW forhandler på stedet henvender sig til dig med alle yderligere oplysninger.

BMW offentlig opladning rådgivning BMW Serviceværksted

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

Du er velkommen til at kontakte en autoriseret BMW forhandler i nærheden, hvis du har spørgsmål, brug for uddybende information eller ønsker konkrete tilbud. Vores kompetente BMW servicemedarbejdere giver dig gerne individuel rådgivning i telefonen eller direkte på stedet.

BMW elbiler BMW Kundesupport

BMW KUNDESUPPORT.

BMW Kundesupport er klar til at give dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have om BMW. Uanset om du allerede kører i en BMW eller først planlægger at købe en.

Forbrug.

BMW i5 Sedan. 340-601 hk. Rækkevidde 510-581 km. Forbrug: 15,9-18,4 kWh/100 km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 8,25 timer (eDrive40). Opladningstid 0-100% ved 22 kW: 4,25 timer (M60 xDrive). Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO₂-ejerafgift 780 kr. årligt.

BMW i4. 286-544 hk. Rækkevidde 478-584 km. Forbrug 16,0-18,4 kWh/100 km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 7-8,5 timer. Opladningstid 10-80% ved 180-200 kW: 31-32 min.

CO₂-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilerne er vist med ekstraudstyr.