BMW X1 F48 LCI Storm Bay set forfra let drejet kørende foran bjergkulisse
BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

THE X1

BMW X1

BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

Milepæle forud: BMW X1 er kommet for at sætte nye standarder. Dens drive kommer først og fremmest til udtryk i det atletiske design. Allerede ved første øjekast er der ingen tvivl om, at der er tale om er en X-model: Det udvendige design er præget af de korte fremskudte kanter og den lange hjulafstand, der kendetegner en SUV. Med overbevisende dynamik og smidighed understreger den tydeligt sine ambitioner. Og takket være en stor alsidighed og fleksibilitet i kombination med innovative teknologier sørger den for optimal komfort fra start til slut.

Læs mere

VÆLG DIN BMW X1.

BMW X1 sDrive18i

Benzin.

BMW X1 sDrive 18i
Pris fra: 452 184 kr
 • Plads og fleksibilitet.
 • Parkeringssensor bagtil.
 • Automatisk bagklap.

X1 xDrive25e

Plug-in-hybrid.

X1 xDrive 25e - M Sport
Pris fra: 384 397 kr
 • Dynamiske køreegenskaber.
 • Opgraderet design, både udvendigt og indvendigt.
 • Ratvarme.

X1 xDrive20d

Diesel.

X1 xDrive 20d - Advantage
Pris fra: 515 400 kr
 • Kører videre, når vejen ender.
 • LED forlygter.
 • Nye innovative teknologier.

DESIGN-FEATURES VED BMW X1.

BMW X1 er forførende handlekraftig: Fra den imponerende BMW nyre, de adaptive LED-forlygter og LED-tågeforlygterne over 19" fælge i design med Y-eger og sidespejlene med LED-projektion “X1” til LED-baglygterne og de imponerende rørhaler. Når man stiger ind, mødes man af kabinens diskrete og gennemgående omgivelseslys. Instrumentbrættet er desuden opgraderet med kontrastsyninger, som også er benyttet til 'Dakota'-læderet Oyster og bilens fodmåtter. Muligheden for at indstille bagsædet giver fleksibilitet til at skabe mere plads bagi eller mere opbevaringsplads i bagagerummet.
BMW X1 F48 LCI nærbillede af de adaptive LED-forlygter

Adaptiv LED-forlygte.

Den adaptive LED-forlygte omfatter nærlys og blændfrit fjernlys (BMW Selective Beam) samt blinklys med LED-teknologi. Udstyret omfatter desuden drejelys, kørelys og en adaptiv lysstyring, som sikrer, at vejen oplyses på en måde, der passer til køresituationen.
BMW X1 F48 LCI nærbillede af 19” letmetalhjul

19" letmetalhjul med Y-eger 580 Bicolor.

19" letmetalhjul med Y-eger 580 Bicolor Orbit Grey, blanke, hjulstørrelse 8J x 19, dæk 225/45 R19.
BMW X1 F48 LCI fokus på “X1” LED-projektion.

Udvendigt spejl med “X1” LED-projektion.

Det udvendige spejl i førersiden viser en tofarvet „X1“ LED-projektion ved siden af bilen, når den låses op. Til dette velkomstlys hører også oplysning af dørhåndtagenes fordybninger.
BMW X1 F48 LCI indvendigt med aktiveret lyspakke

Lyspakke.

Lyspakken med sine forskellige LED-lyskilder skaber en eksklusiv stemning i kabinen. Der kan vælges mellem seks lysdesign, som alle skaber en yderst behagelig atmosfære med en stilfuld blanding af direkte og indirekte lyskilder. Desuden sørger de udvendige LED’er for, at du modtages af et imponerende velkomstlys inkl. „X1“ LED-projektion.
BMW X1 F48 LCI indvendigt med indstillelige bagsæder

Indstillelige bagsæder.

Takket være bagsædernes mange indstillingsmuligheder er det muligt at udnytte bagagerummet endnu mere fleksibelt. Alt efter hvad der er behov for, kan passagerernes benplads eller bagagerummets lastkapacitet øges. Sædets flade, der er delt i forholdet 60:40, kan forskydes individuelt med op til 130 millimeter. Bagsædernes ryglæn kan endda lægges ned i forholdet 40:20:40.
BMW X1 F48 LCI indvendigt med polstring i perforeret 'Dakota'-læder Oyster/grå detaljer

Perforeret 'Dakota'-læder | Oyster/grå detaljer.

Perforeret 'Dakota'-læder PDOA Oyster, grå detaljer.

BMW X1 xDRIVE25e PLUG-IN-HYBRID.

Oplev fordelene og de tekniske højdepunkter ved BMW X1 xDrive25e med innovativ hybridmotor.

Du får det bedste fra to verdener: Med BMW X1 xDrive25e får du bæredygtig mobilitet og effektiv køredynamik. Oplev de mange fordele ved denne innovative BMW hybridbil og få mere at vide om drivkonceptet, køredynamikken, BMW Charging og praktiske digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
Plug-in-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI set fra siden under opladning med model

Plug-in-hybridteknologien i BMW X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e plug-in-hybrid kombinerer den elektriske drivteknologi BMW eDrive med en kraftfuld BMW forbrændingsmotor. Sammen skaber de to drivenheder en effektiv og unik køreoplevelse. Og firehjulstrækket BMW xDrive, der er unikt for plug-in-hybridbiler i dette segment, sikrer en optimal dynamik og en optimal traktion.
Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI set fra siden let drejet kørende på en vej

Køreprogrammer i BMW X1 xDrive25e.

På vej til arbejde udelukkende på strøm og udledningsfrit eller kraftfuldt og dynamisk på weekendtur med en tilstrækkelig rækkevidde – BMW X1 xDrive25e med hybridmotor holder alle muligheder åbne. Få glæde af intelligente køreprogrammer, der sikrer det optimale samspil mellem forbrændings- og elmotor i enhver situation.
Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI set fra siden let drejet under opladning

Opladning af BMW X1 xDrive25e.

BMW Charging tilbyder dig skræddersyede løsninger til opladning af din plug-in-hybrid. Til BMW X1 xDrive25e medfølger der ved levering ud over standardladekablet til en husholdningsstikkontakt også et ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning samt et BMW Charging Card, der giver dig attraktive betingelser i forhold til offentlig opladning.
Mere om BMW Charging
Plug-in-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI navigationssystem nærbillede

Digitale tjenester til BMW X1 xDrive25e.

BMW tilbyder dig innovative digitale tjenester, der gør hverdagen med din BMW X1 xDrive25e endnu komfortabel. BMW Connected Charging viser dig målrettet de nærmeste offentlige ladestationer på din rute. Med yderligere digitale tjenester som My BMW App bliver din daglige mobilitet endnu lettere.
Mere om de digitale tjenester

DET FULDE KLIMAAFTRYK.

DET FULDE KLIMAAFTRYK.

Plug-in-hybrider er ikke alene et godt valg i form af lavt kuldioxidudslip og brændstofforbrug på hver køretur. Som et led i vores overordnede miljøarbejde har vi undersøgt det fulde klimaaftryk for vore plug-in-hybrider, hele vejen fra fremstilling af råmaterialerne og produktion til anvendelse og genbrug. *Resultatet viser at BMW X1 xDrive25e, ved hjælp af vedvarende energikilder, har op til 55% lavere kuldioxidudslip end BMW X1 xDrive25i.

BMW X1 MODELLER.

Advantage

Advantage-modellen imponerer med en intelligent kombination af forskelligt udstyr, der øger både komfort og sikkerhed.
 • Park Distance Control (PDC), bag
 • Bagklapautomatik
 • Fartpilot med bremsefunktion
 • Klimaautomatik med to zoner
BMW X1 F48 LCI Advantage i Cashmere Silver set forfra let drejet studiebillede

xLine

BMW xLine udtrykker robust sportslighed. Udvendigt udgøres den markante X-karakter af udtryksfulde designelementer i satineret aluminium – hvilket kan ses på nyren, sideskørterne og bundbeskyttelsen. Indvendigt skaber ergonomiske sportssæder de passende rammer for det næste eventyr i samspil med udvalgte interiørlister.
 • 18" letmetalhjul med Y-eger 579, muligt at vælge andre hjul
 • Forkofanger med designelementer og underkørselsværn i mat sølv
 • Sæder i stof-/læderkombination 'Cross Track' i Granite Brown med sorte detaljer eller i perforeret 'Dakota'-læder, muligt at vælge andre polstringer
BMW X1 F48 LCI xLine i Mineral White set forfra let drejet studiebillede

Sport Line

I Model Sport Line ser bilen endnu mere dynamisk ud. Markante detaljer i sort højglans udenpå og indeni giver bilen et ekstra sportsligt udtryk. Sportsforsæderne i antracitfarvet stof-/Sensatec-kombination giver maksimal komfort og optimal støtte. Pakken afrundes bl.a. af kabinelyspakken inkl. LED-projektion „X1“.
 • 18" letmetalhjul med dobbelteger 578, muligt at vælge andre hjul
 • Forkofanger med særlige designelementer i sort højglans og underkørselsværn i karrosseriets farve
 • Sportssæder i antracitfarvet stof-/Sensatec-kombination med grå detaljer, muligt at vælge andre polstringer
BMW X1 F48 LCI Sport Line i Sunset Orange set forfra let drejet studiebillede

M Sport

Model M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design udvendigt og indvendigt med masser af detaljer byder Model M Sport også på endnu mere køreglæde. Således optimerer M sportsundervognen og M aerodynamikpakken de køredynamiske egenskaber markant.
 • M aerodynamikpakke med frontspoiler, sideskørter, hjulkassepaneler, sidepaneler i karrosseriets farve og bagskørt med diffusorelement i Dark Shadow metallic
 • 18" M letmetalhjul med dobbelteger 570 M, muligt at vælge andre hjul
 • Sportsforsæder i stof 'Micro Hexagon'/Sensatec i sort eller stof-/Sensatec-kombination i antracit med grå detaljer
 • M sportsundervogn, sænket, eller standardundervogn
BMW X1 F48 LCI M Sport i M Misano Blue set forfra let drejet studiebillede
 • Advantage
 • xLine
 • Sport Line
 • M Sport

DRIVTEKNOLOGIERNE I BMW X1.

Performance på alle niveauer.

BMW X1 byder på en lang række ydelseskomponenter som de 3- og 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-motorer, Steptronic-gearkassen, det intelligente firehjulstræk BMW xDrive samt et adaptivt chassis og M sportsbremser.
BMW X1 F48 LCI nærbillede af den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

4-cylindret TwinPower Turbo-benzinmotor.

Den 4-cylindrede TwinPower Turbo 2,0-liters benzinmotor i den nye generation garanterer maksimal køreglæde. Den er kendetegnet ved kraftfulde køreegenskaber og hurtig reaktionsevne – allerede fra et lavt drejningsmoment – og er både brændstoføkonomisk og miljøvenlig.
BMW X1 F48 LCI nærbillede af BMW xDrive logo på hækken

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
BMW X1 F48 LCI set bagfra let drejet kørende foran bjergkulisse.

Adaptiv undervogn.

Den adaptive undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til køresituationen og forener kørekomfort og køredynamik med størst mulig sikkerhed. Med Driving Experience Control kan du forvælge standardindstillingen COMFORT eller SPORT-modus.
BMW X1 F48 LCI indvendigt med nærbillede af gearvælgeren i midterkonsollen

Steptronic sportsgearkasse.

Den 8-trins Steptronic sportsgearkassen giver mulighed for sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller gearskiftet ved rattet – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-modus med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW X1 F48 LCI set fra siden med nærbillede af 19“ fælg med M sportsbremse

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.

INNOVATIONERNE I BMW X1.

Altid på højde med den teknologiske udvikling.

BMW X1 sørger for, at du altid kommer komfortabelt og sikkert frem til din destination, takket været innovationer som Apple CarPlay®, telefoni med Wireless Charging, BMW Head-Up Display og control display på 10,25" samt intelligente sikkerhedssystemer som Driving Assistant Plus og Parking Assistant.
BMW X1 F48 LCI indvendigt med fokus på iDriving Assistant Plus i visnings- og betjeningskonceptet

Driving Assistant Plus.

Udstyret Driving Assistant Plus giver dig betydeligt mere sikkerhed og komfort. Udstyret omfatter kollisions- og personadvarsel med city-opbremsningsfunktion, advarsel ved vognbaneskift, fjernlysassistent, Speed Limit Info og kamerabaseret hastighedsregulering med Stop&Go-funktion.
BMW X1 F48 LCI indvendigt med fokus på iDriving Assistant Plus i visnings- og betjeningskonceptet

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten gør det lettere for dig at foretage parallelparkeringer. Desuden måler systemet parkeringspladser, når der køres forbi ved lav hastighed. Når en tilstrækkeligt stor plads er blevet fundet, overtager parkeringsassistenten styretøjet, og du hjælper til ved at vælge det rette gear og betjene speederen/bremsen.
BMW X1 F48 LCI indvendigt med fokus på BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farver projicerer kørselsrelevante data op i dit synsfelt, så du kan koncentrere dig fuldt og helt om at køre bilen. Afhængigt af udstyr vises der så bl.a. oplysninger om hastighed, navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik.
BMW X1 F48 LCI indvendigt med fokus på iDriving Assistant Plus i visnings- og betjeningskonceptet

Telefoni med trådløs opladning.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en ladeskål med trådløs ladefunktion og ekstra USB-stik. Tagantennen sikrer optimal mobilmodtagelse. Der kan tilsluttes to mobiltelefoner og en musikafspiller samtidig via Bluetooth. Hertil kommer Bluetooth.

TEKNISKE DATA FOR BMW X1.

BMW X1 xDrive20i.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

131 (178)/5000-5500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

7,3

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

7 - 7,7

CO2 emissions, mixed driving, g / km:

158-175

BMW X1 xDrive20i F48 LCI i BMW Individual Storm Bay metallic, kørende i vinterlandskab

PRIVATLEASING AF BMW X1 PLUG-IN-HYBRID.

BMW X1 xDrive25e Aut. M Sport.

 • 18” M letmetalfælge
 • M læderrat
 • LED tågelygter
BMW X1 xDrive25e
Månedlig ydelse 4 395 kr

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW X1.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:
 • Biltjek Service
 • Mikrofilter Service
 • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp