Den nye BMW X3

ON A MISSION. DEN NYE BMW X3.

Nu hos din forhandler.

ON A MISSION. DEN NYE BMW X3.

Nu hos din forhandler.

ON A MISSION. DEN NYE BMW X3.Nu hos din forhandler.

BMW X3. 150-364 hk. Forbrug 10,0-15,9 km/l. CO2 165-240 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: B / E
 

Læs mere

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW X3 M40i)

4,8

Tophastighed i km/t (BMW X3 M40i)

250

Brændstofforbrug i km/liter, blandet kørsel* (BMW X3 M40i)

9,0-9,4

CO2-udledning i g/km, blandet kørsel* (BMW X3 M40i)

240-250

Den nye BMW X3 er et statement om at leve i nuet og et udtryk for uendelige muligheder og grænseløs frihed. BMW X3 imponerer ved første blik med sit sporty design og fascinerer med unikke køreoplevelser. Funktioner som delvist selvstyrende teknologi og det intelligente firehjulstræk BMW xDrive leverer overlegen kørekomfort, hvad enten du har asfalt under hjulene eller ej. BMW X3 sætter helt nye standarder i bilklassen og slår det helt fast, at der er stor forskel på, hvordan du når frem.

BESTIL PRØVETUR.

Prøv en helt ny BMW hos din nærmeste BMW forhandler!

Det koster ingenting og er helt uden forpligtelser. Bestil via vores online-formular nu, så du er sikker på at

- Undgå ventetid
- Vi har bilen hjemme
- Bilen er klar, når du kommer

Når du har indsendt formularen, tager din valgte bilforhandler kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere
"BMW X3 kører i suveræn stil og i perfekt balance mod nye horisonter med afsæt i sine indre styrker."
MARC MICHAEL MARKEFKA, CHEF FOR DESIGN MIDSIZE CLASS BMW AUTOMOBILES

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.