THE NEW

X3

BMW X3 Plug-in-Hybrid.

BMW X3 xDrive30e[1]: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km 1,1 - 1; CO2-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: 26 - 22; Elektrisk forbrug, blandet kørsel WLTP i kWh/100 km: 24 - 22,3; Elektrisk rækkevidde, WLTP, i km: 81 - 90[2]

[1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.
[2] Rækkevidden afhænger af forskellige faktorer, især: personlig kørestil, strækningens beskaffenhed, udetemperatur, brug af varme-/klimaanlæg, forhåndstemperering af bilen.

SHOP THE LOOK

Motorvarianter og tekniske data.

   BMW X3 xDrive30e
   BMW X3 xDrive30e

   Effekt[1][2]

   299 hk (220 kW)

   0-100 km/t[1]

   6,2 sek

   Vmax[1]

   215 km/t

   E-rækkevidde[1][3]

   81 - 90 km

   BMW X3 xDrive30e[1]): Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km 1,1 - 1; CO2-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: 26 - 22; Elektrisk forbrug, blandet kørsel WLTP i kWh/100 km: 24 - 22,3; Elektrisk rækkevidde, WLTP, i km: 81 - 90[3]

   [1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.
   [2] Sammensat af forbrændingsmotoren (angivet nominel værdi) og elmotoren (op til angivet nominel værdi). Den elektriske drift afhænger af batteriets ladetilstand.

   [3] Rækkevidden afhænger af forskellige faktorer, især: personlig kørestil, vejenes beskaffenhed, udetemperatur, brug af varme-/klimaanlæg, forhåndstemperering af bilen. 

   BMW X3 SUV plug-in-hybrid Formsprog

   Designet til at opdage verden.

   BMW X3 plug-in-hybrid kombinerer komfort, fleksible anvendelsesmuligheder og X-typisk køredynamik. De innovative connectivity- og Driving Assistent-løsninger i BMW X3 plug-in-hybrid løfter funktionaliteten, køreglæden og underholdningen op på et nyt niveau. Også designet sætter nye standarder med højdepunkter som den nye BMW nyre Iconic Glow. Oplev de mange modelvarianter, udstyrsmuligheder og tekniske data, eller konfigurer din egen BMW X3 plug-in-hybrid ud fra dine helt personlige ønsker.

   Fleksibilitet til alt det, livet byder på.

   BMW X3 SUV plug-in-hybrid Ladeeffekt AC Icon

   7,4 (11) / - kW[1] Ladeeffekt AC

   BMW X3 SUV plug-in-hybrid Elektrisk rækkevidde Icon

   81 - 90 km[1][2] rent elektrisk rækkevidde, WLTP

   BMW X3 SUV plug-in-hybrid Bagagerumsvolumen Icon

   460 - 1600 l Bagagerumsvolumen

   Et udtryk, der gør indtryk.

   En kraftfuld forbrændingsmotor suppleret med en innovativ elmotor. Med BMW X3 30e xDrive plug-in-hybrid får du køredynamik af en anden verden. Og hvis du vil, kan du også køre kortere strækninger udelukkende på el.

   Den rigtige stemning til enhver anledning.

   Interiøret i BMW X3 plug-in-hybrid er både moderne og komfortabelt takket være de eksklusive materialer og det rene og enkle design. Det brugervenlige cockpit byder på en række innovative teknologiske løsninger som f.eks. et 14,9" stort BMW Curved Display, dynamisk lyskomposition, BMW Smartbar og Lightbars. Ved at bruge bæredygtig vævet tekstil af genanvendt polyester i kabinen er det lykkedes at skabe en helt ny æstetik, der låner varmen og komforten fra strik.

   Luksuriøs rummelighed.

   BMW X3 plug-in-hybrid er både rummelig foran og bagi, hvor der er godt med plads til op til tre passagerer, som kan nyde de eksklusive materialer og den udvidede benplads.

   Digital State of the art.

   BMW X3 plug-in-hybrid sætter nye standarder med sine mange innovative digitale løsninger. Med BMW Digital Key Plus kan du åbne og låse din BMW med din smartphone, så snart du er inden for rækkevidde. Med den nye BMW Intelligent Personal Assistant kan du nemt styre en række vigtige funktioner med din stemme. Og når du holder pause, kan du streame, spille og nyde al den underholdning, du vil, på det 14,9" tommer store BMW Curved Display, der fås som tilbehør.

   BMW X3 SUV plug-in-hybrid BMW Digital Premium Video Streaming

   Digital state-of-the -art.

   Se film og serier på din BMW's Control Display. Fuldt integreret videostreaming i høj opløsning gør ventetiderne kortere og giver dig det bedste udvalg af underholdning.

   Ny generation af In-Car-Entertainment.

   Grænseløs connectivity. Intelligente assistentsystemer.

   Mere end blot en nøgle.

   Med BMW Digital Key Plus kan du bruge mobile enheder som bilnøgle. Og du kan dele din digitale nøgle med op til fem personer. Når du nærmer dig din BMW, låser den automatisk op og byder dig velkommen med en nøje koreograferet lyssætning.

   Den opmærksomme assistent ved din side.

   Driving Assistant Professional sørger for, at du bliver i den rigtige vognbane, og holder afstand til den øvrige trafik ved hastigheder på helt op til 210 km/t. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned, til den holder stille, og sætter automatisk i gang igen. Det er især nyttigt i tæt trafik.

   Din BMW ordner parkeringen for dig.

   Parkering, uden at du behøver at sidde i bilen. Parking Assistant Professional kører automatisk din BMW i parkeringsbåsen og kører den ud derfra igen. Du skal bare udføre den op til 200 m lange manøvre én gang og gemme den.

   Kom nemt frem til din destination.

   Med Augmented View får du et præcist overblik over dine omgivelser. Augmented View viser bilens omgivelser og rutevejledningen i bilens Control Display. Animerede pile i live-videobilledet viser dig tydeligt, hvor du kan dreje af.

   En køredynamik af en anden verden.

   En kraftfuld forbrændingsmotor suppleret med en innovativ elmotor. Med BMW X3 xDrive30e plug-in-hybrid får du køredynamik af en anden verden. Og hvis du vil, kan du også køre helt elektrisk uden at udlede CO2 lokalt.

   Det bedste fra to verdener.

   Du kan mærke den elektriske motor i BMW X3 xDrive30e, så snart du trykker på speederen. Men den ekstreme køredynamik er kun en af fordelene ved bilen: Du kan også køre kortere strækninger udelukkende på el.

   BMW X3 SUV plug-in-hybrid Elektrisk kørsel og opladning
   BMW X3 SUV plug-in-hybrid Elektrisk kørsel

   Begejstrer på 6,2 sekunder.

   Allerede fra første meter er det sjovt at køre helt elektrisk i en BMW X3 xDrive30e - og takket være den innovative drivlinje med stor batterikapacitet og en elektrisk rækkevidde på - km[1][2] bliver det ved med at være sjovt i rigtig lang tid.

   BMW X3 SUV plug-in-hybrid BMW Charging

   Nem at oplade. Hver gang.

   Du kan nemt og hurtigt oplade din bil i et af Europas største ladenetværk. BMW X3 xDrive30e leveres med alt det, du skal bruge.

   BMW X3 SUV plug-in-hybrid Leasing og finansiering

   Din nye BMW X3.

   Udvid dit skræddersyede leasing- eller finansieringstilbud med attraktive services og forsikringer i én pakke.

    

   All in. Simply smart. BMW Financial Services

   Proactive Care i BMW X3.

   Service – når du har behov for det.

   Altid et skridt foran. Uanset om det er tid til et eftersyn, eller dækkene er slidte, sørger vi for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du trygt kan køre videre.

   Hyppigt stillede spørgsmål om BMW X3.

   Dette kunne også interessere dig.

   Brændstofforbrug og CO2-udledning.

   BMW X3 xDrive30e[1]: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km 1,1 - 1; CO2-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: 26 - 22; Elektrisk forbrug, blandet kørsel WLTP i kWh/100 km: 24 - 22,3; Elektrisk rækkevidde, WLTP, i km: 81 - 90[2]

   [1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.
   [2] Rækkevidden afhænger af forskellige faktorer, især: personlig kørestil, strækningens beskaffenhed, udetemperatur, brug af varme-/klimaanlæg, forhåndstemperering af bilen.

   Oplysninger om ydelse for benzinmotorer er for kørsel på 98 oktan-brændstof. Oplysninger om forbrug er for kørsel på referencebrændstof i henhold til forordning (EU) 715/2007. Blyfri 91 oktan og brændstofkvaliteter derover med en maksimal ætanolandel på 10 % (E10) er tilladt. BMW anbefaler, at du anvender brændstof på 95 oktan. Til high performance-modeller anbefaler BMW brændstof på 98 oktan.

   Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO2-udledning, strømforbrug og elektrisk rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle (i dette tilfælde for det tyske marked). Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Endvidere bortfalder NEDC-tallene på typegodkendelsescertifikater fra 01.01.2023 i henhold til EU-forordning 2022/195. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

   Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og officielle tal for CO2-udledningen for nye personbiler fås på www.hvorlangtpaaliteren.dk