bmw-elbiler

ELBILER FRA BMW.

Elektrisk køreglæde for alvor.

ELBILER FRA BMW.Elektrisk køreglæde for alvor.

SPÆNDING. ENERGI. STYRKE.

Oplev elbiler, der gør livet nemmere og vækker opmærksomhed på vejen.

I årtier har vi udviklet og forfinet køreglæde og gjort den til vores egen. Vi går aldrig på kompromis med køreoplevelsen – vi gør den elektrisk. 100 procent elektrisk fremdrift kan åbne døre til nye muligheder – uanset hvor du bor.

Læs mere om vores modeller BMW iX, BMW i4, BMW iX3, BMW iX1 og BWW i7 – byg din bil i konfiguratoren, og realiser elbilsdrømmen.
BMW iX and BMW iX3.
BMW i4
BMW i4, BMW iX and BMW iX3.
BMW iX3
BMW iX and BMW iX3.
BMW i4
BMW i4, BMW iX and BMW iX3.
BMW iX3

SE MERE OM ALLE VORES ELBILER.

BMW iX

THE iX

EN BIL, DU BARE MÅ OPLEVE.

 

BMW iX er et fremtidigt ikon, der med sin rækkevidde på op til 633 km giver livet ude på vejene et helt nyt indhold. Se mere om BMW iX.

Læs mere
BMW iX1

THE iX1

VORES FØRSTE HELT ELEKTRISKE BMW SUV I X1-SERIEN.

 

Den længe ventede og eftertragtede SUV til dig, der ønsker at kombinere fremtidens drivmiddel med nutidens behov for plads, komfort og køreglæde. Bilen har en rækkevidde på op til 439 km.

Læs mere
BMW iX3

THE iX3.

SUV – PERFEKT TIL FAMILIELIVET.

 

Sportslig og praktisk powerpakke med en rækkevidde på op til 461 km og 286 hk. Her får du en bil, der gør turen hen til fodboldtræning, på shopping eller ud i naturen til mere end bare en tur, der skal køres. Se mere om BMW iX3.

Læs mere
BMW i4

THE i4

UOVERTRUFFENT MUSKELBUNDT MED ATTITUDE.

 

Let konstruktion, aerodynamisk design, op til 590 km rækkevidde og et ægte blikfang. Opgrader den til M-model med 544 hk, og lad farten tale for sig selv. Se mere om BMW i4.

Læs mere
BMW i5

THE i5

ELEKTRISK KØREGLÆDE.

 

Byd velkommen til den første fuldelektriske BMW 5-serie Sedan i historien. Med en imponerende ydelse, topmoderne teknik og en magisk kørekomfort, også på lange køreture, er det her elbilen for dig, der ikke stiller dig tilfreds med ”godt nok”.  Se mere om BMW i5.

Læs mere
BMW i7

THE i7

BUSINESS PÅ ET NYT NIVEAU.

 

Oplev en luksuslounge på hjul – en bil for dig, der har det bedst på bagsædet. Her slapper du af med en forbløffende 31” skærm med udsigt til stjernerne igennem panoramaglastaget. En elektrisk rækkevidde på over 600 km. Se mere om BMW i7.

Læs mere

HVILKEN ELBIL PASSER TIL MIG?

5 spørgsmål, som hjælper dig med at kommer tættere på svaret.

Det er ikke let at finde den perfekte elbil. Derfor bør du bruge denne vejledning som en hjælp, når du undersøger, hvilken elbil der er mest velegnet til at blive din nye ven på vejene.

Læs mere

1. KØRER DU MEST KORT ELLER LANGT?

Vit BMW iX1 som kör på en landsväg.

Elbilers rækkevidde kan være meget forskellig. Tag udgangspunkt i, hvordan dit liv ser ud, og hvilken rollen din bil spiller i det. Bruger du primært bilen , hvor arbejde, indkøb og transport til og fra træning er i fokus? Eller pendler du lange afstande, muligvis hver dag, og har brug for at kunne køre flere timer uden at tænke på opladning?

2. KAN DU OPLADE HJEMME ELLER KUN VÆK FRA HJEMMET?

 Laddning av en BMW i7 på publik laddstation.

Dine lademuligheder behøver ikke nødvendigvis at påvirke, hvilken elbil du vælger. Men de påvirker absolut, hvor let du vil have, at dit elbilsejerskab skal føles. Et eksempel: hvis du har en vægoplader derhjemme, kan du lade, når du selv foretrækker det – fx hver nat. Hvis du i stedet for kun anvender offentlige ladestationer, skal du unægteligt planlægge dine opladninger i højere udstrækning. Du bør derfor stille dig selv følgende spørgsmål: Hvor meget tid vil du gerne bruge på at TÆNKE på at lade op?

3. HVOR MANGE OG HVOR MEGET SKAL DER VÆRE PLADS TIL?

Laddning av BMW i4 hemma på uppfart.

Forskellige modeller passer til forskellige livssituationer. BMW iX3 frister ofte dig, der gerne vil have en klassisk familiebil, hvor mindst fire personer og tilhørende bagage er standard. For dig, der tænker mere på at skære svingene godt frem for børnesæder, trækker BMW i4 oftest mere. Når det er sagt, så er det en god ide at have in mente, hvilket behov du har for passagerer og bagage. Målet er jo at finde en bil, der gør livet på vejene nemt.

4. HAR DU BRUG FOR EN ELBIL MED FIREHJULSTRÆK?

BMW iX3 med fyrhjulsdrift parkerad på landsväg.

Firehjulstræk er svært at overgå, når vejbanens beskaffenhed er mere udfordrende end normalt. Det klassiske eksempel er selvfølgelig om vinteren, men et gedigent regnvejr ændrer også vejbanens beskaffenhed. Så firehjulstræk er ikke kun en god hjælp, hvis du bor i bjergene eller kører dertil nu og da. Du får optimeret din fremdrift i alle situationer. Bilen bliver imidlertid altid lidt tungere, og nogle vil også mene, at køredynamikken bliver mindre sportslig.

Et tip er at sammenholde tekniske data for de biler, du er interesseret i. Via linket nedenfor kan du se tekniske data for BMW iX3, klik derefter på knappen Sammenlign model, hvorefter du kan se op til tre modeller samtidig:

5. HAR DU BRUG FOR EN ELBIL MED ANHÆNGERTRÆK?

BMW iX körandes på landsväg.

Hvis du skal flytte, er i gang med et byggeprojekt, skal have båden ned i vandet eller op igen, eller hvis campingvognen skal luftes … listen over situationer, hvor anhængertrækket er din bedste ven, er lang. Men måske er det ikke alle, der har brug for det? Overvej derfor, hvor ofte og hvor tung en vægt du har behov for at trække. Et fabriksmonteret anhængertræk kan generelt trække en tungere last og er et oplagt valg for dig, der tit bruger anhængertrækket.

 

BMW iX leveres med et fabriksmonteret anhængertræk og har en maksimal anhængerlast på 2.500 kg (12 % hældning med bremset trailer).

BESTIL PRØVETUR.

Prøv en helt ny BMW hos din nærmeste BMW forhandler! Det koster ingenting og er helt uden forpligtelser.

PRIVATLEASING ELLER EJERSKAB – DET ER SPØRGSMÅLET.

Uanset hvilken finansieringsløsning du ender med, så hjælper vi dig fra start til slut.

Kvinna som laddar sin BMW iX1 på uppfarten hemma.

SÅDAN KØBER DU BIL MED BMW BILLÅN.

Med BMW Billån kan du finansiere din køreglæde på fordelagtige vilkår. Vores billån er et annuitetslån, som giver et fast omkostningsniveau i hele afdragsperioden.  

BMW Billån
Laddning hemma på uppfarten av en BMW iX.

SÅDAN PRIVATLEASER DU FRA BMW.

Privatleasing er for dig, der ønsker et fleksibelt bilejerskab, uden kontant indskud og gratis service i 36 måneder. Her kan du se, hvordan det fungerer, og hvilke aktuelle tilbud der er tilgængelige lige nu:

BMW Privatleasing

SPØRGSMÅL OG SVAR OM ELBILER.

 • Hvad koster det at køre i en elbil?
 • Hvor lang rækkevidde har en elbil?
 • Hvor lang tid tager det at oplade en elbil?
 • Hvilken forskel er der på en elbil og en plug-in-hybrid?
Nysgerrig efter Plug-in-hybrid?

Nysgerrig efter Plug-in-hybrid?

BMW e-mobility BMW rækkevidde

Jeg vil gerne introduceres til rækkevidde.

BMW elektromobilitet BMW opladning

Jeg vil gerne introduceres til opladning.

BMW eAcademy

BMW eAcademy.

HVAD KOSTER DET AT OPLADE EN ELBIL?

Der findes en nem måde, hvorpå du kan udregne, hvad det koster at oplade en elbil ved at gange elomkostningerne med batteriets kapacitet. Omkostningerne for at oplade din elbil hjemme varierer naturligvis, afhængig af hvilken elaftale du har, hvor du bor og sæson. 

 

Vi anvender en gennemsnitspris på 1,50 kr./kWt* med en batterikapacitet hos BMW iX3 (80 kWt).

 

 1.50 x 80 = 120. Med BMW iX3 får du altså 459* km elektrisk kørsel for 120 kroner.

 

* Gennemsnitspris for de samlede omkostninger for el pr. kWt i 2019 for et gennemsnitshus.

Læs mere

BÆREDYGTIGHED + INNOVATION = KORREKT

Verdens mest bæredygtige bilproducenter – hvis andre kan bestemme.

Bæredygtighed er et ord, der indeholder mange løfter. Fra store fremtidsvisioner til tiltag her og nu. For os hos BMW er det en del af vores DNA, helt på samme måde som køreglæde altid har været det. Et tegn på, at vi er på rette vej er, at vi hele 12 gange er udpeget til verdens mest bæredygtige bilproducent af Dow Jones indeks for bæredygtighed. Det er vi stolte af. Her er nogle af de elementer, vi arbejder med.

Læs mere
Rekordlave emissioner.

Mod renere diesel med prisvindende motor.

Også udviklingen af vores effektive og verdensførende dieselmotorer er en del af BMW-koncernens stadige bevægelse fremad. Vores dieselbiler har vundet flere priser og opnået rekordlave værdier for emission af kvælstofoxider. BMW har ifølge ADAC desuden den laveste gennemsnitlige værdier for emissioner i hele bilindustrien.

Læs mere
BMW EcoPro

Optimal udveksling med EcoPro.

Alle vores biler med automatisk gearkasse er udstyret med EcoPro, der indstiller bilen til at køre så brændstofbesparende som muligt. Et eksempel er, at den automatiske gearkasse skifter optimalt for at spare brændstof. Afhængigt af hvordan du kører, kan den mindske brændstofforbruget med op til 25 % og dermed garantere maksimal effektivitet.

Læs mere
BMW DriveNow

SHARE NOW tilbyder mere end 14.000 biler i Europa.

Forskning viser, at en delebil på sigt vil kunne erstatte op til 10 privatejede biler. Derfor har BMW i samarbejde med Daimler udviklet SHARE NOW. En løsnng, hvor du kører i nye BMW, MINI og Mercedes biler og blot betaler for de minutter, hvor du anvender bilen. SHARE NOW findes i dag i 16 byer i 8 europæiske lande og har mere end 3.000.000 brugere. I 75% af byerne er der elektrificerede biler i flåden, hvilket tilbyder byboerne at køre elektrisk og lydløst gennem byen. Verdens største elektrisk SHARE NOW flåde findes i København og består af BMW i3’er.

Læs mere
Elektrisk infrastruktur

IONITY - sammen mod 400 nye ladestationer.

Vi arbejder sammen med andre store bilproducenter om at bygge 400 nye ladestationer i Europa inden 2020.

Læs mere
Trådløs opladning

Kør frem. Oplad. Klar.

Som den første bilproducent i verden kan BMW tilbyde trådløs opladning til en plug-in hybrid. BMW Wireless Charging lader dig rulle frem over opladningspladen, og opladningen starter omgående Uden elektriske ledninger.

Læs mere
LADEHYBRID

NYSGERRIG EFTER PLUG-IN-HYBRID?

Mildhybrider fra BMW.

ALT OM MILDHYBRIDER.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

   

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

   

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledninger og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens udledning och energiforbrug. 

   

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

   

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.