BMW Business

BMW FIRMABIL.

Modeller, udstyr og priser.

Prisen på din firmabil består af mange elementer. Det vigtigste er, hvad det koster virksomheden samt hvor meget brugerens beskatning af firmabil er. Hos BMW kan du se Total Cost of Ownership, så du altid kender din pris - så slipper du for ubehagelige overraskelser.

Læs mere
BMW FIRMABIL.Modeller, udstyr og priser.

BMW FIRMABIL - PRIS OG BESKATNING.

Der gælder forskellige firmabil-regler afhængig af, om bilen kun skal bruges til erhverv. Når virksomheden leaser en firmabil, der kun skal bruges erhvervsmæssigt, kan leasingydelsen trækkes fuldt fra. Beskatningen af fri bil afhænger af medarbejderens rådighed over bilen i fritiden – der regnes i hele måneder. Der er mange forskellige regler for firmabiler, så husk at sætte dig godt ind i reglerne.
BMW Business Lease

BMW Erhvervsleasing

Det er nemt at finde den helt rette firmabil hos BMW. Når du har valgt din model, leasingperiode og udstyr, viser vores firmabil-beregner bl.a. beskatning og leasingydelsen. På den måde kan du nemt sammenligne beskatningsgrundlag og månedlig ydelse på tværs af modeller.
BMW Erhvervsleasing
BMW Företagsleasing

Beskatningsgrundlag.

Beskatningen af firmabil er forskellig fra model til model. Med en firmabil er det antallet af måneder, brugeren har rådighed over bilen, der afgør beskatningen - ikke antallet af kørte kilometer. Ved leasing kan beskatningsgrundlaget, for den samme firmabil, være lavere, end hvis virksomheden køber den.
Se beskatningsgrundlag
Hvad passer dit firma?
Ervhervsleasing.
Køb.
Mine Sider

MINE SIDER.

Er du allerede kunde hos os, kan du benytte dig af “Mine Sider”. Her kan du blandt andet finde din nuværende og tidligere kontrakter samt finde svar på spørgsmål vedr. leasing og lån. Du kan naturligvis også kontakte os direkte fra kundeportalen. For at få adgang til portalen skal du blot logge på med NemId. Det kræver kun, at du har en gældende kontrakt hos BMW Financial Services.
BMW ERHVERVSLEASING.

ERHVERVS-
LEASING.

Når du har valgt din model, leasingperiode og udstyr, viser vores firmabil-beregner bl.a. beskatning og leasingydelsen.
Beskatningsgrundlag

BESKATNINGSGRUNDLAG.

Find beskatningsgrundlag, tekniske data og udstyr på din næste firmabil.
Tilgængelige biler

TILGÆNGE-
LIGE BILER.

Se nye biler, som er på lager hos vores forhandlere lige nu. Du kan let kontakte en afforhandlerne og give udtryk for din interesse for en bestemt bil.