En mand kører i en BMW med BMW Maps Navigation i kontroldisplayet

BMW MAPS.

BMW Maps gør din daglige mobilitet lettere med mange praktiske tjenester som Connected Navigation og Connected Charging.

BMW Maps – den perfekte ledsager på enhver rejse: For med de mange forskellige services bliver det en endnu mere personlig og komfortabel oplevelse at køre i din BMW. Med en fuldkommen intuitiv betjening giver Connected Navigation dig ud over de velkendte muligheder fra moderne navigationssystemer f.eks. også mulighed for at indtaste destinationer ved hjælp frisøgning, som du kender det fra internetsøgemaskiner. Derudover sørger den cloud-baserede dynamiske ruteberegning for at tilpasse den anbefalede vej med det samme, hvis der skulle opstå ændringer i trafiksituationen, og imponerer desuden med en præcis beregning af det forventede ankomsttidspunkt. Hvis du kører i en BMW i eller en BMW Plug-in-hybrid kan du i forbindelse med en Points of Interest-søgning også få systemet til at guide dig målrettet frem til de nærmeste offentlige ladestationer på din rute. Du vil på forhånd modtage information om stationernes tilgængelighed og den ladestrøm, der udbydes.

Læs mere
BMW MAPS.BMW Maps gør din daglige mobilitet lettere med mange praktiske tjenester som Connected Navigation og Connected Charging.
En kvinde benytter BMW Maps Connected Navigation på sin smartphone

BMW MAPS – CONNECTED NAVIGATION.

Betjening af smartphone-navigation med typisk BMW komfort: BMW Maps – Connected Navigation fører dig nemt og bekvemt frem til din destination med meget stor præcision via en ekstremt hurtig beregning, hvor der straks tages højde for eventuelle ændringer i den generelle trafiksituation. Og hvis du ikke lige kender den præcise adresse, finder du den ved hjælp af stikordssøgning, som du kender det fra navigations-apps på din smartphone. Den cloud-baserede dynamiske ruteberegning er kendetegnet ved at være meget hurtig, og så sørger den for hele tiden at tilpasse de anbefalede veje. Ruten beregnes forudseende, hvilket vil sige, at der tages højde for trafikken forude på hele ruten ved beregning af ETA (Estimated Time of Arrival). Der foreligger nu også omfattende trafikdata for mindre veje. På den måde kan systemet altid anbefale dig den hurtigste rute – hvilket ikke mindst fremgår af den meget præcist beregnede prognose for, hvornår du ankommer til destinationen.

Oversigt over fordelene:

 • Intuitiv betjening som på en smartphone
 • Mulighed for destinationsindtastning via frisøgning
 • Cloudbaseret dynamisk ruteberegning
 • Hurtig genberegning af strækningen ved ændrede trafikforhold
 • Præcis beregning af det forventede ankomsttidspunkt
 • Altid opdaterede navigationskort via Map Update
 • Real Time Traffic Information
 • Map Update
BMW Maps Connected Parking En BMW 6-serie Gran Turismo i hvid er ved at parkere

BMW MAPS – CONNECTED PARKING.

Er du kommet frem til din destination, men kan ikke finde en parkeringsplads? Med BMW Maps – Connected Parking behøver du ikke længere at ærgre dig over det. Som en integreret del af ruteføringen sørger denne funktion nemlig for forudseende at foreslå dig de bedste parkeringsmuligheder direkte i nærheden af din destination. Du kan i den forbindelse vælge mellem en plads i et parkeringshus eller en parkeringsmulighed på en vej. Hvis du beslutter dig for et parkeringshus, får du vist det parkeringshus, som er tættest på din destination. Hvis du vælger en parkeringsplads på en vej, får du anbefalet den rute til destinationen, hvor der er størst sandsynlighed for at finde en parkeringsplads i nærheden af destinationen. Derudover vil du allerede være særdeles godt informeret, når du påbegynder turen, idet din BMW giver dig generel information om parkeringssituationen på destinationsstedet. Du får vist alle muligheder i bilens kontroldisplay. De tilgængelige parkeringshuse er markeret på navigationskortet, og de veje, hvor det er meget sandsynligt at finde en parkeringsplads, er markeret med farve. Desuden vises parkeringspladser, der lige er blevet ledige, i navigationssystemet.

Oversigt over fordelene:

 • Slut med at lede efter parkeringspladser
 • Navigation frem til nærmeste ledige parkeringsplads i nærheden af destinationen
 • Tager også højde for parkeringspladser i parkeringshuse
 • Anbefaler rute med størst sandsynlighed for at finde en parkeringsplads
 • Generel information om parkeringssituationen på destinationen
   
BMW Maps Connected Charging E-rækkevidde Visualisering i kontroldisplay

BMW MAPS – CONNECTED CHARGING.

BMW Maps – Connected Charging tilbyder dig en lang række praktiske tjenester, der gør det endnu mere komfortabelt for dig at køre i din fuldt elektriske BMW i eller BMW Plug-in-Hybrid. Hertil hører Trip Planner med forslag til ladestop langs ruten og Park & Charge Assistent, der tilbyder dig ledige parkeringspladser med mulighed for opladning i nærheden af destinationen. For hver ladestation finder du desuden detaljer om adressen, åbningstider og ladeeffekten. Når du søger efter ladestationer, får du desuden interessante forslag til at få tiden til at gå, mens bilen oplades. Ekstra smart: Funktionen eRoute* beregner automatisk ladestop langs ruten, hvis denne er længere end bilens samlede rækkevidde. Få desuden glæde af et filter til hurtigladestationer eller den praktiske Range Circle, der viser din BMW's rækkevidde på kortet i form af en cirkel.

* Fås til aktuelle BMW i modeller fra og med BMW iX3.

Oversigt over fordelene:

 • Ruteplanlægning inklusive ladestop
 • Tilgængelige parkeringspladser med ladestation i nærheden af destinationen
 • Oplysninger om ladestationer
 • POI-forslag i nærheden af ladestationen
 • Filter til hurtigladestationer
BMW Maps Navigation how-to-video

Få mere at vide om navigationsfunktionen inklusive destinationssøgning og destinationsstyring fra BMW Maps i videoen.

FORUDSÆTNINGER FOR BMW MAPS.

BMW Maps med Connected Navigation, Connected Parking og Connected Charging indgår i ekstraudstyret Connected Package Professional (6C3/6C4) og kan kun benyttes i forbindelse med Live Cockpit Plus (6U2) eller Live Cockpit Professional (6U3). Der kræves en bil med BMW Operating System 7 eller nyere.

Læs mere

BMW CONNECTED DRIVE: YDERLIGERE INFORMATION OG LINKS.

BMW ConnectedDrive Store En mand med en smartphone på en sofa

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Besøg BMW ConnectedDrives onlineshop og bestil nye digitale tjenester til din BMW, som du kan benytte, allerede næste gang du skal ud at køre.
BMW Driver’s Guide app digital instruktionsbog smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide er en digital instruktionsbog til udvalgte BMW modeller – inklusive bildetaljer og udstyr samt billedsøgning og forklarende animationer.
En kvinde benytter My BMW App fra BMW ConnectedDrive på sin smartphone foran en hvid BMW X5

My BMW APP.

Før, under og efter køreturen: My BMW app gør din mobile hverdag lettere med mange smarte funktioner.
BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversigt En kvinde med en smartphone foran en BMW

TILBAGE TIL OVERSIGTEN.

Vil du gerne lære flere tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive at kende? Her kommer du tilbage til oversigten.
BMW ConnectedDrive FAQ svar på ofte stillede spørgsmål En kvinde med en smartphone ved et vindue

FAQ.

Find svar på ofte stillede spørgsmål til tjenesterne og produkterne fra BMW ConnectedDrive i vores FAQ-sektion.
BMW ConnectedDrive kundeservice

BMW KUNDESERVICE

Har du spørgsmål eller behov for mere information om tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kan du kontakte BMW's kundeservice.