HÖJDPUNKTER FÖR BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 22-07.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 22-07.

Hold hele tiden din BMW på højde med den teknologiske udvikling: Remote Software Upgrade 22-07 indeholder mange nye funktionsudvidelser, kvalitetsforbedringer og nye funktioner. I de følgende produktbemærkninger finder du alle indholdsrelaterede detaljer, opdateringer og oplysninger.

Læs mere
BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 22-07.

HØJDEPUNKTERNE VED BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 22-07.

Remote Software Upgrade 22-07 – Highlights video

GLÆD DIG TIL FØLGENDE FORBEDRINGER.

FUNKTIONER OG FUNKTIONSFORBEDRINGER*:

 • Udvidede personaliseringer: Med nye og udvidede lydtemaer, My BMW app-funktioner, Digital Owner Key-indstillinger, forbedret bilregistrering, My Modes og et større ConnectedDrive Store-udvalg i bilen kan du gøre din BMW endnu mere individuel i forhold til det digitale
 • Videreudviklet BMW Intelligent Personal Assistant: assisterer individuelt med dig for øje
 • Intelligent navigation: understøtter dig, når du skal dreje eller finde ladepunkter, og lærer dine præferencer at kende
 • Optimerede assistenter: hjælper ved kørsel, parkering og ikke mindst i nødstilfælde
 • Intuitiv tjenesteydelse: BMW ConnectedDrive Upgrades, udvidet sprogbetjening og Apple CarPlay® er en god hjælp i hverdagen
 • Informativ DAB- og FM-tuner: supplerende oplysninger om dine radiostationer
 • Komfortabel varmekomfortpakke: ændring af fladevarmerens betjeningsfunktion

KVALITETSFORBEDRINGER*:

 • Aflåsningsindikator for anden sæderække
 • Tilpasning af fejlreaktion ved ladeafbrydelser
 • Visning af aktuelle bildata i My BMW app
 • Tilbagekaldelse: programmering af styreanordninger (airbag)
 • Tilbagekaldelse: programmering af styreanordninger (MGU Head unit)
 • Programmering af styreanordninger (MGU Head unit)

*Mulighederne for opgradering og deres indhold varierer alt efter land, bilmodel, udstyr og bilens tilstand.

Læs mere
Remote Software Upgrade set forfra let drejet BMW iX (i20) og BMW i4 (G26 BEV)

GENERELLE OPLYSNINGER:

 • Funktionsopdateringer og kvalitetsforbedringer
 • Gyldighed af Remote Software Upgrade og produktbemærkninger
 • Oplysninger om hidtidige versioner
 • Opdatering af bilens integrerede instruktionsbog
 • Anvendelse af My BMW-appen til dataoverførslen

FUNKTIONER OG FUNKTIONSFORBEDRINGER 22-07.

PERSONALISERINGER.

Curved Display Screen CID OS8 velkomstskærmbillede

Velkomst: nu også akustisk.

Når du oplåser og åbner de forreste døre, byder din BMW dig nu ikke længere kun visuelt velkommen, men også akustisk. Velkomstlyden kan til enhver tid deaktiveres under lydindstillingerne. Velkomstskærmbilledet vises desuden endnu hurtigere, og du kan gøre brug af infotainmentfunktioner med det samme (kun i biler med OS8).

Læs mere
BMW IconicSounds Electric en BMW kører på en bro

BMW IconicSounds Electric: Nye lydtemaer til ren elektrisk køreglæde.

BMW IconicSounds Electric får nye avancerede lydtemaer, der taler endnu mere til følelserne. De er opstået i et samarbejde mellem BMW Sound Design Studio og komponist og Oscarvinder Hans Zimmer. De nye lyde repræsenterer bilernes designsprog med en helhedsoplevelse. De afspejler drivsystemets specifikke ydelseskarakteristik og de mærketypiske egenskaber ved en elektrificeret BMW på en helt ny og samtidig autentisk måde. Lydtemaerne, der er skabt af BMW IconicSounds Electric, varierer alt efter, hvilken køremodus føreren har valgt.

Læs mere
En mand sidder i en BMW og kigger på sin smartphone

Lettere at tilføje og fjerne din BMW med My BMW App.

Hvis du logger på med dit BMW ID i din bil, tilføjes din BMW automatisk til My BMW app på din smartphone. Efter installation af opdateringen sker dette også automatisk med BMW ID'er, der allerede er til rådighed i bilen. Dermed kan hoved- og fællesbrugere få glæde af omfattende funktioner i My BMW app (f.eks. visning af bilens lokalitet, udførelse af Remote Services – f.eks. åbning af bilen). Den automatiske tilføjelse af din BMW til brugernes My BMW app kan vare flere timer. Det bliver også lettere at afbryde forbindelsen: Så snart en bruger sletter bilen fra din My BMW app, fjernes dit BMW ID også i bilen. Sletter du dit BMW ID i bilen, fjernes din BMW også i My BMW app.

Læs mere
En kvinde står foran en BMW og kigger på sin smartphone

Et større antal brugere til My BMW app.

Antallet af brugere, som den samme bil kan tilføje til My BMW App, er nu blevet forøget. Alt efter køretøjsmodel er der nu mulighed for op til tre (en hovedbruger, to fællesbrugere) eller syv brugere (en hovedbruger, seks fællesbrugere). Hvis BMW'en allerede er registreret med dit BMW ID i My BMW app, vil dit BMW ID blive hovedbruger. Ellers vil den første bruger, der tilføjer BMW'en til My BMW app, automatisk blive hovedbruger. Alle andre bliver fællesbrugere. Denne rolletildeling gælder også for BMW ID'er, der allerede fandtes i bilen, da opdateringen blev installeret. Hovedbrugeren har særlige rettigheder i forhold til fællesbrugerne: f.eks. oprettelse og deling af BMW Digital Key, brugeradministrationsrettigheder (f.eks. sletning af BMW ID'er i bilen) og overdragelse af hovedbrugerrollen til et andet BMW ID. Når hovedbrugeren fjernes, fjernes også alle fællesbrugere fra bilen. Hvis bilen tilbagestilles til fabriksindstillingerne, slettes hoved- og fællesbrugere i bilen, og bilen fjernes fra alle brugeres My BMW App.

Læs mere

PERSONALISERINGER.

 • Forbedringer af Digital Owner Key og radioindstillinger.
 • Forbedret bilregistrering: Flere anvendelsesscenarier.
 • My Modes: Udvidelse af eksisterende funktioner.
 • ConnectedDrive Store i bilen: Gør din BMW individuel.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 22-07.

Hold hele tiden din BMW på højde med den teknologiske udvikling: Remote Software Upgrade 22-07 indeholder mange nye funktionsudvidelser, kvalitetsforbedringer og nye funktioner. I de følgende produktbemærkninger finder du alle indholdsrelaterede detaljer og oplysninger.

Læs mere

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.*

*Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.

Information Display Screen OS8 talestyring med lyskugler BMW Software Update

Ny visualisering af talestyring.

Den nye visualisering af talestyringen består af lyskugler i forskellige størrelser og lystrin. Det giver sprogassistenten et mere udtryksfuldt udseende. Med denne opdatering kan den desuden afspejle følelsesmæssige tilstande og applikationsspecifikke symboler for navigation, underholdning og kommunikation. Du kan vælge mellem en harmonisk visualisering og en udtryksfuld visualisering, der minder om den menneskelige fremtoning. Der vises en transskription af de talte tekster under visualiseringen (kun i udvalgte biler).

En kvinde kigger på Central Information Display OS8 BMW Software Update

Flere henvisninger til ubenyttede funktioner.

Din BMW er udstyret med en række funktioner, som du måske ikke kender til. Derfor er omfanget af funktioner udvidet, som din BMW kan gøre dig opmærksom på, hvis de er til rådighed i din bil: Kortfunktioner, oprettelse af hjemadresse, push-to-talk med et langt tryk, eSIM og batterivarmestyring for optimeret DC-opladning. Hertil kommer lærende kort, My Modes "Expressive", My Modes "Relax", konfiguration af kombivisning og Head-Up Display samt ladeindstillinger afhængigt af lokalitet (kun i biler med OS8).

Dashboard visning med Curved Display Screen widgets IPA BMW Software Update

Widget- og player-forbedringer.

Denne opdatering medfører ændringer i BMW Intelligent Personal Assistant Widget. For det første ændres visningslogikken for ubenyttede funktioner, og for det andet får BMW Intelligent Personal Assistant Player et nyt layout. Begge visningsmuligheder viser nu også følgende funktioner: Kortfunktioner, oprettelse af hjemadresse, push-to-talk med et langt tryk, eSIM, batterivarmestyring for optimeret DC-opladning, lærende kort, My Modes "Expressive", My Modes "Relax", konfiguration af kombivisning og Head-Up Display samt ladeindstillinger afhængigt af lokalitet (kun i biler med OS8).

BMW iX kørende på en vej

Proaktive henvisninger til ubenyttede funktioner.

For at øget kørekomforten er de proaktive forslag vedrørende funktionerne Aktiv hastighedsregulering og Parkeringsmanøvreassistent udvidet, såfremt de indgår i din køretøjskonfiguration. Hvis du ikke eller kun sjældent benytter disse funktioner, vil din BMW anbefale dig at aktivere dem i egnede situationer.

NAVIGATION.

Dashboard visning med Curved Display Screen CID OS8 destinationsindlæsning

BMW Maps: konsistent visning af resultatlister for navigationsdestinationer.

Indtil nu har resultatlisterne med navigationsdestinationer været forskellige, alt efter om destinationen blev indlæst med bilens touchskærm/iDrive Controller eller ved hjælp af stemmestyring. Der vil nu ikke længere være nogen forskel. Funktioner til valg af destination i resultatlisterne, som filtrering eller sortering, vil nu være til rådighed uanset typen af destinationsindlæsning (kun i biler med OS8).

En person i en bil kigger på Curved Display Screen med navigation

Lærende kort: vigtige oplysninger trods deaktiveret rutevejledning.

I forbindelse med funktionen lærende kort får du også vist vigtige oplysninger på vej mod din foreslåede destination, selv om der ikke er nogen aktiv vejvisning. Det gælder for eksempel henvisninger vedrørende trafikhindringer eller farlige sving. Hvis du forkaster den foreslåede destination, vil den ikke længere blive vist, før bilen startes igen (kun i biler med OS8).

En kvinde foran en parkeret BMW ladestop

Rute optimeret i forhold til opladning: flere oplysninger og indstillingsmuligheder.

Når du indlæser en destination, beregnes der nu en rute med alle nødvendige ladestop. I ruteoversigten kan du desuden aflæse den forventede ladetilstand ved ankomst til ladestoppene og destinationen. Hertil kommer den anbefalede ladetilstand, når der køres videre efter hver opladning, og hvor lang tid den enkelte opladning forventer at tage. Desuden er det nu muligt at indstille, hvor stor den resterende rækkevidde skal være ved henholdsvis ladestoppene og destinationen (kun i biler med OS8).

Information Display Screen OS8 aktiv navigationsstyring

Aktiv navigationsstyring: Registrering af nødvendige vognbaneskift.

Styre- og vejbaneassistentens aktive navigationsstyring registrerer et nødvendigt vognbaneskift forude for at følge navigationsdestinationen på motorveje. Et nødvendigt vognbaneskift forude forberedes optimalt i retning af den passende motorvejsfrakørsel. På højde med muligheden for et vognbaneskift bliver fører opfordret til at skifte vognbane: "Skift vognbane for at følge ruten". Når føreren har bekræftet udføres de nødvendige vognbaneskift frem til frakørslen.*

BMW iX kørende på en landevej navigationsdata

Levering af navigationsdata til diverse køretøjsinterne styreanordninger og funktioner.

Videreudviklingen af protokollen Advanced Driving Assistance System Navigation (ADAS NG) profiterer af, at der stilles ekstra navigationsdata til rådighed. I praksis betyder det, at bl.a. funktionaliteten af Speed Limit Assistent og Video Augmented Reality er blevet forbedret. Der er desuden foretaget yderligere optimeringer (kun i biler med OS8).

En mand kørende i en BMW navigationssystem

Forberedelse til kontekstrelaterede anbefalinger i navigationssystemet.

Denne upgrade gør det fremover teknisk muligt for dit infotainmentsystem at vise personaliserede og kontekstafhængige anbefalinger fra udvalgte tredjepartsudbydere samt BMW tilbud inden for rammerne af potentielle nye tjenester fra BMW baseret på ruteplanlægning, lokalitet og bilens data. Denne upgrade indeholder desuden forberedelsen til den hermed forbundne frigivelse af dit navigationssystems onlinekompatible søgefunktion.

*Vær opmærksom på, at assistentsystemet ikke fritager dig fra dit ansvar som fører. Kør forudseende, og tilpas din kørestil til den pågældende trafiksituation, udsynsforholdene og de andre trafikale forhold, så du undgår uheld.

Læs mere

KØREKOMFORT OG SIKKERHED.

Information Display Screen OS8 Speed Limit Assist

Automatisk Speed Limit Assist: Din BMW tilpasser sig nu automatisk til den tilladte hastighed

Den automatiske Speed Limit Assist overtager automatisk en hastighedsbegrænsning, som systemet har registreret, som ønsket hastighed – til Limiter-funktionen, afstandsreguleringen eller hastighedsreguleringen med bremsefunktion.*

Læs mere
BMW iX set fra siden kørende Speed Limit Assist

Speed Limit Assist: standser nu selv i lyskryds

Den aktive hastighedsregulering (med stop & go-funktion) med registrering af lyskryds bremser bilen til stilstand foran lyskryds – automatisk eller efter din accept. Hvis du ønsker det, kan bilen komme med en optisk og akustisk påmindelse om igangsætning, når der skiftes til grønt.*

Læs mere
Information Display Screen OS8 Speed Limit Info

Speed Limit Info: automatisk registrering af hastighedsbegrænsninger eller overhalingsforbud

Speed Limit Info med visning af overhalingsforbud registrerer den aktuelt gældende hastighedsbegrænsning eller et overhalingsforbund ved hjælp af et kamera og henviser til dette. Det er muligt at få vist en optisk advarsel, hvis den tilladte maksimale hastighed overskrides.*

Læs mere
Udsyn til en motorvej fra førerpladsen i en BMW

Vejforløbsregulering: Aktiv hastighedsnedsættelse for øget kørekomfort

Ved aktiv afstandsregulering reducerer vejforløbsreguleringen automatisk hastigheden, når strækningen længere fremme kræver dette. Systemet benytter vejinformationer fra navigationssystemet og griber fx ind i sving, rundkørsler eller vejkryds. Efter det pågældende sted accelererer bilen automatisk op til den ønskede hastighed igen.*

Læs mere

*Vær opmærksom på, at assistentsystemet ikke fritager dig fra dit ansvar som fører. Kør forudseende, og tilpas din kørestil til den pågældende trafiksituation, udsynsforholdene og de andre trafikale forhold, så du undgår uheld.

Læs mere

FØRERASSISTENTER.

BMW iX kørende 3/4 frontvisning

Tilpasning af advarselssignalet.

Hvis vognbaneassistenten gentager et styreindgreb, høres der et advarselssignal. Fra og med tredje styreindgreb inden for de næste tre minutter forlænges advarselssignalet med yderligere ti sekunder for hvert yderligere styreindgreb. Med denne upgrade tilbagestilles advarselssignalet til den oprindelige længde, når føreren griber ind (kun til rådighed i biler, der har en vognbaneassistent monteret fra fabrikken).*

BMW Touring kørende 3/4 frontvisning

Optimeret styreindgreb for øget kørekomfort.

Styreindgrebet fra vognbaneassistenten, når vognbanen forlades, bliver mere komfortabelt, idet styreperioden og styrekræfterne tilpasses bedre til din individuelle køresituation. Det vil f.eks. sige, at jo langsommere du forlader vognbanen, desto blødere vil styreindgrebet fra bilen være.

For at du hurtigere er tilbage i den optimale køreposition, retter din BMW sig nu nøje efter den vejstribe, der tidligere blev krydset.*

Information Display Screen OS8 advarsel ved forkørselsret

Hjælp i farlige kryds.

Funktionen advarsel ved forkørselsret hjælper dig i situationer, hvor vigepligten skal overholdes. Det vedrører "ubetinget vigepligt"- og "stop"-skilte samt lyskryds (afhængigt af landet).

Hvis det registreres, at der kan opstå en situation, hvor vigepligten ikke overholdes, vil en optisk advarsel i bilens kombiinstrument/Head-Up Display opfordre dig til at reagere – evt. suppleret med en akustisk advarsel.*

Information Display Screen OS8 advarsel ved forkørselsret

Nu også hjælp i lyskryds.

Ud over ved "ubetinget vigepligt"- og "stop"-skilte" vil du nu også i lyskryds blive understøttet af funktionen advarsel ved forkørselsret.*

Information Display Screen OS8 frontkollisionsadvarsel

Hjælp ved farer i forbindelse med modkørende trafik.

Frontkollisionsadvarslen med bremseindgreb hjælper med at undgå kollisioner. Systemet kan registrere modkørende køretøjer. I nødstilfælde kan systemet forhindre en kollision eller i givet fald sikre en væsentligt nedsat kollisionshastighed.*

Information Display Screen OS8 frontkollisionsadvarsel

Hjælp ved farer i kollisionssituationer.

Hvis frontkollisionsadvarslen entydigt registrerer enden på en kø, kan systemet fremrykke tidspunktet for et indgreb og i nødstilfælde sikre en væsentligt nedsat kollisionshastighed.*

Information Display Screen OS8 automatisk sikring af plads til udrykningskøretøjer

Automatisk sikring af plads til udrykningskøretøjer kan nu benyttes i endnu flere lande.

Funktionen automatisk sikring af plads til udrykningskøretøjer, som indgår i Assisted Driving Mode, gør det lettere at danne en udrykningsbane, som loven kræver det i mange lande. Således vil bilen i en køsituation automatisk placere sig i højre eller venstre side af vejbanen, alt efter hvilken vognbane der køres i. Til rådighed i følgende lande: Tyskland, Østrig, Luxembourg, Schweiz, Slovenien, Ungarn, Tjekkiet, Polen, Slovakiet og Belgien.*

Information Display Screen OS8 nødstopassistent

Nødstopassistent: Hjælp fra din BMW i medicinske nødstilfælde.

Nødstopassistenten kan i kort tid automatisk styre og bringe din BMW til stilstand i tilfælde af et medicinsk nødstilfælde. Du kan til enhver tid overrule funktionen ved styre eller betjene speederen. Hvis du ikke reagerer, aktiver nødstopassistenten katastrofeblinket og et nødopkald.*

BMW 3-serie Touring (G31) udstigningsadvarsel

Udstigningsadvarsel: Få en advarsel, når du forlader din BMW.

Udstigningsadvarslen kan advare dig mod trafikanter, der nærmer sig, når du stiger ud, og hjælpe med at undgå kollisioner.*

Curved Display Screen CID OS8 panoramaudsigt

Panorama View: Aktivering ved hjælp af GPS-punkt.

Nu har du mulighed for at aktivere panoramaudsigten i Curved Display ved hjælp af GPS-data. For at gøre dette skal du indstille et GPS-punkt i systemet. Så snart du når disse koordinater med din BMW, vil panoramaudsigten automatisk blive aktiveret.

Information Display Screen OS8 anhængerassistent

Anhængerassistent: Hjælp ved bakning.

Ved bakning med tilkoblet anhænger hjælper anhængerassistenten dig ved at styre aktivt.*

*Vær opmærksom på, at assistentsystemet ikke fritager dig fra dit ansvar som fører. Kør forudseende, og tilpas din kørestil til den pågældende trafiksituation, udsynsforholdene og de andre trafikale forhold, så du undgår uheld.

Læs mere

HENVISNING TIL FØRERASSISTANCESYSTEMER: BEGRUNDELSE FOR IKKE AT AKTIVERE.

Hvis du ønsker at aktivere hastighedsbegrænseren, hastighedsreguleringen, den aktive hastighedsregulering eller Assisted Driving Mode, men dette ikke er muligt, vil du nu få den specifikke grund vist.

Læs mere

KONNEKTIVITET.

En mand kørende i en BMW med hænderne på rattet

BMW ConnectedDrive Upgrades: Øg din kørekomfort.

Efter installation af denne software har du adgang til ekstraudstyret Driving Assistant Plus, ratvarme, sædevarme og fjernlysassistent i ConnectedDrive Store mod et gebyr, såfremt disse ikke allerede indgår i din køretøjskonfiguration.

Dashboard visning med Curved Display Screen CID OS8 Apple CarPlay

Apple CarPlay®: Optimering af talegenkendelse og nyt kompas.

For at din BMW nu endnu bedre kan forstå nøgleordet "Hey Siri" på sprogene tysk, engelsk, mandarin og japansk er der ud over diverse forbedringer sket en optimering af genkendelsesalgoritmen. Desuden kan instrumentkombinationen nu vise ankomsttiden og et kompas på navigationskortet. Dette kræver, at funktionen aktiveres i indstillingerne på din iPhone. Dette er ikke muligt i alle lande og kun i biler med OS8.

Dashboard visning med Curved Display Screen CID OS8 forbedret visning

DAB- og FM-tuner: Supplerende oplysninger om dine radiostationer.

For en bedre orientering modtager din radio nu supplerende oplysninger om størstedelen af dine stationer – f.eks. stationsnavn, stationslogo og nummerinformation (kun i biler med OS8).

NEMMERE BETJENING.

 • Udvidet sprogbetjening: omfattende funktionsudvidelse
 • Varmekomfortpakke: ændring af fladevarmerens betjeningsfunktion

KVALITETSFORBEDRINGER UPGRADE 22-07.

KVALITETSFORBEDRINGER.

 • Aflåsningsindikator for anden sæderække
 • Tilpasning af fejlreaktion ved ladeafbrydelser
 • Visning af aktuelle bildata i My BMW app
 • Tilbagekaldelse: programmering af styreanordninger (airbag)
 • Tilbagekaldelse: programmering af styreanordninger (MGU Head unit)
 • Programmering af styreanordninger (MGU Head unit)

ANVENDELSE AF MY BMW APP TIL DATAOVERFØRSLEN.

Remote Software Upgrade Smartphone i hånd My BMW App-visning

Du finder en forklaring til anvendelsen af My BMW app til dataoverførsel ved installation af softwareopdateringen på YouTube.

GENERELLE OPLYSNINGER.

FUNKTIONSOPDATERINGER OG KVALITETSFORBEDRINGER.

Denne Remote Software Upgrade løfter eksisterende funktioner op på højde med den teknologiske udvikling og indeholder kvalitetsforbedringer.

Læs mere
 • Gyldighed af Remote Software Upgrade og produktbemærkninger
 • Oplysninger om hidtidige versioner
 • Opdatering af bilens integrerede instruktionsbog

BMW CONNECTED DRIVE: YDERLIGERE INFORMATION OG LINKS.

BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversigt En kvinde med en smartphone foran en BMW

TILBAGE TIL OVERSIGTEN.

Vil du gerne lære flere tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive at kende? Her kommer du tilbage til oversigten.
Remote Software Upgrade nærbillede Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Sørg for, at softwaren til din bil altid er opdateret.
Remote Software Upgrade, mand foran BMW kigger på sin smartphone

ALLE REMOTE SOFTWARE UPGRADES.

Her finder du en oversigt samt Release Notes til alle tidligere Remote Software Upgrades til din BMW.