En mand sidder i en BMW og er ved at starte BMW Remote Software Upgrade

SØRG FOR, AT DIN BMW ALTID ER OPDATERET.

Remote Software Upgrade – softwareopdateringen fra BMW.

For at sikre at din BMW altid er up to date efter købet, har du mulighed for løbende at opdatere bilens software. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW App eller bilens SIM-kort og efterfølgende installere dem. 

Læs mere
SØRG FOR, AT DIN BMW ALTID ER OPDATERET.Remote Software Upgrade – softwareopdateringen fra BMW.
Remote Software Upgrade Fordelene forklaret i en video

REMOTE SOFTWARE UPGRADE OG FORDELENE HERVED.

Opdatér din bils software sikkert og komfortabelt over the air.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Det er en god og sikker følelse at vide, at din BMW altid er opdateret, og at du kører rundt med den nyeste software. Lige præcis det tilbyder Remote Software Upgrade – komfortabelt og uden stress. Med den er softwaren i din bil up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller direkte via bilen og derefter installere dem. Du sparer dermed tid og modtager samtidig udvalgte funktionsopgraderinger eller nye funktioner uden beregning. I bilens kontroldisplay eller i My BMW app finder du oplysninger, om de softwaretilpasninger, der er foretaget.

Læs mere

DE VIGTIGSTE ELEMENTER I REMOTE SOFTWARE UPGRADES 21-03.

Remote Software Upgrade 21-03 BMW 4-serie Cabriolet, der kører på vejen set tre fjerdedele fra siden

Du har med det samme følgende funktioner og funktionsforbedringer til rådighed:

  • BMW Maps: Det klassiske indtastningsfelt til adresseindtastning vender tilbage!
  • Vognbaneassistent: Husker nu dine indstillinger

Kvalitetsforbedringer:

  • Kvalitetsforbedring: Problemer med skift af sangtitler i Android 11 løst
  • Kvalitetsforbedring: iX3 (G08 BEV), programmering af styreenheder

SÅDAN FUNGERER REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote Software Upgrade funktioner

Find ud af, hvordan du opdaterer softwaren i din BMW ved hjælp af Remote Software Upgrade.

Så snart ny software er tilgængelig til din BMW, vil du modtage besked om dette i en push-besked fra My BMW app – hvis den er installeret på din smartphone og forbundet med bilen – eller via kontroldisplayet i din bil. Uanset om det er i appen eller i din BMW, kan du åbne opdateringen for at se, hvilket indhold der opdateres, eller hvilke funktioner der kommer til. Remote Software Upgrade giver dig mulighed for at downloade ny software på to måder: Enten via My BMW app eller automatisk og direkte via bilen, når du er ude at køre. Når downloadningen er afsluttet, vil du blive bedt om at bekræfte installationen af den nye software og dermed starte denne. Det er ikke muligt at køre i bilen i omkring 20 minutter i forbindelse med installationen. Efter opdateringen vil du inden næste køretur få besked om, at installationen blev udført. Hvis du ønsker det, kan du nu kalde opdateringens indhold frem igen for at tjekke det.

FORUDSÆTNINGER FOR REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Det afhænger af bilens hardware, om den er kompatibel med Remote Software Upgrade. Det er en forudsætning, at bilen er udstyret med navigationssystemet Live Cockpit, Live Cockpit Plus eller Live Cockpit Professional. Følgende modeller er p.t. udstyret med Remote Software Upgrade: 1-serie, 2-serie Grand Coupé, 3-serie, 3-serie Hybrid, 3-serie Touring, 4-serie Coupé, 5-serie, 5-serie Touring, M5, 6-serie GT, 7-serie, 8-serie Cabriolet, 8-serie Coupé, 8-serie (M) Gran Coupé, M8, X5 (M), X6 (M), X7, Z4, iX3.

Alternativt kan du også vælge at foretage nedenstående kontrol i bilen for at finde ud af, om din bil er kompatibel med Remote Software Upgrade. For at gøre dette skal du vælge følgende i bilmenuen:
 

  • „Min bil“
  • „Indstillinger“
  • „Generelle indstillinger“
  • „Remote Software Upgrade“

Hvis „Remote Software Upgrade“ ikke vises, er bilen ikke kompatibel med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade monteres fra fabrikken og kan ikke tilkøbes efterfølgende på grund af hardwarerestriktioner. Hvis din bil ikke er kompatibel, kan du altid få din forhandler til at installere den nyeste software.

 

Forudsætningerne kan variere alt efter land, bilmodel, udstyr og bilens tilstand.

Læs mere

Sådan forbinder du nye smartphones med ældre BMW modeller.

Vil du gerne forbinde din nye smartphone med en ældre BMW? Systemerne til smartphones, musikafspillere og tablets udvikles løbende. For at du altid kan benytte dine mobile enheder i din bil, kan du opdatere din BMW til nyeste softwareversion. Download den nye smartphone-driversoftware til en USB-nøgle, og overfør derefter softwaren til din BMW.

Læs mere

BEARBEJDNING AF PERSONRELATEREDE DATA.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130. D-80809 München," BMW;) bearbejder kun dine personlige data med henblik på at kunne besvare din forespørgsel samt for at kunne udføre en specifik service. Om nødvendigt videresender BMW AG de data, du har stillet til rådighed, til BMW handelsselskaber på dit lokale marked. Yderligere oplysninger om BMW AG's bearbejdning af dine personlige data finder du i erklæringen om databeskyttelse (https://www.bmw.com/de/footer/legal-disclaimer.html).

Læs mere

BMW CONNECTED DRIVE: YDERLIGERE INFORMATION OG LINKS.

BMW ConnectedDrive Store En mand med en smartphone på en sofa

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Besøg BMW ConnectedDrives onlineshop og bestil nye digitale tjenester til din BMW, som du kan benytte, allerede næste gang du skal ud at køre.
BMW Driver’s Guide app digital instruktionsbog smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide er en digital instruktionsbog til udvalgte BMW modeller – inklusive bildetaljer og udstyr samt billedsøgning og forklarende animationer.
En kvinde benytter My BMW App fra BMW ConnectedDrive på sin smartphone foran en hvid BMW X5

My BMW APP.

Før, under og efter køreturen: My BMW app gør din mobile hverdag lettere med mange smarte funktioner.
BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversigt En kvinde med en smartphone foran en BMW

TILBAGE TIL OVERSIGTEN.

Vil du gerne lære flere tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive at kende? Her kommer du tilbage til oversigten.
BMW ConnectedDrive kundeservice

BMW KUNDESERVICE

Har du spørgsmål eller behov for mere information om tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kan du kontakte BMW's kundeservice.
BMW ConnectedDrive FAQ svar på ofte stillede spørgsmål En kvinde med en smartphone ved et vindue

FAQ.

Find svar på ofte stillede spørgsmål til tjenesterne og produkterne fra BMW ConnectedDrive i vores FAQ-sektion.