BMW reparationer og klargøringsmedarbejder serviceværksted

DIN BMW ER I DE BEDSTE HÆNDER.

BMW REPARATIONER OG BILPLEJE.

DIN BMW ER I DE BEDSTE HÆNDER.BMW REPARATIONER OG BILPLEJE.

BESLUT DIG FOR KVALITET VED REPARATION OG BILPLEJE.

Uanset om det drejer sig om en lille ridse eller en stor skade efter et uheld: Hverdagen kan efterlade mange spor. Men uanset hvad der måtte ske, står eksperter klar til at hjælpe dig i vores BMW certificerede karrosseri- og lakværksteder, og de sørger for, at din bil hurtigt bliver fejlfri og fin igen. For ingen kender en BMW så godt som os.

Læs mere

OVERSIGT OVER DINE FORDELE.

  • 01 Bilens værdi bliver ikke forringet takket være certificeret reparationsproces.
  • 02 Bilen består alle sikkerhedskontroller.
  • 03 Upåklagelig funktionalitet.
  • 04 Hurtig og nem afvikling.
  • 05 Den gode følelse af at være i de bedste hænder.

BMW CERTIFICERET KARROSSERI- OG LAKVÆRKSTEDER.

BMW reparationer og bilpleje BMW certificerede karrosseri- og lakværksteder

Vælg reparationsarbejde med den mest moderne kontrol- og diagnoseteknik. Vores høje standarder kvalificerer BMW's egne karrosseri- og lakcentre og sikrer vores høje kvalitetskrav. Særligt uddannede eksperter sørger for, at din BMW opretholder sin værdi, bl.a. med BMW Originaldele eller BMW ColorSystem. Dette gælder for alle BMW biler.

BMW SKADESREPARATIONER.

BMW reparationer og bilpleje BMW skadesreparationer nærbillede udskiftning af BMW kølergitter

Der sker uheld. Men bare rolig: Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med hurtig og professionel hjælp. Også efter en ulykke med komplekse skader på karrosseri, lak, bilens elektronik eller sikkerhedssystemer. Med faglig kompetence, BMW Originaldele eller dele af samme kvalitet og den bedste reparationsmåde i det individuelle tilfælde. Således kan både et fejlfrit look såvel som problemfri brug af alle funktioner i din bil garanteres.

Læs mere
BMW reparationer og bilpleje karrosserireparationer medarbejder serviceværksted

BMW karrosserireparationer.

Karosseriet er af stor betydning for sikkerheden for personerne i bilen. Hvis der ved en ulykke opstår alvorlige beskadigelser, der er mere omfattende en blot en lille bule, undersøger vores specialister først omfanget af skaden ved hjælp af de mest moderne analyse- og diagnoseværktøjer, hvorefter din bil repareres. Så bibeholdes bilens fremtoning og først og fremmest sikkerheden.

BMW reparationer og bilpleje lakreparationer medarbejder serviceværksted

BMW lakreparationer.

Til omfattende lakarbejder anvender vores eksperter både de mest moderne lakpoleringsteknologier og det miljøvenlige BMW ColorSystem på vandbasis. Farvenøjagtighed samt præcist arbejde i henhold til de nyeste BMW lak- og reparationsstandarder resulterer i et strålende resultat, som holder længe og opretholder værdien af din BMW.

BMW KOSMETISKE REPARATIONER.

BMW reparationer og bilpleje BMW kosmetiske reparationer medarbejder serviceværksted

Selv et lille uheld kræver stor ekspertise. Til det formål tilbydes BMW kosmetiske reparationer. Uanset om det drejer sig om en lille ridse i lakken eller en revne i polstringen – vores specialister afhjælper små fejl hurtigt og uden komplikationer ved hjælp af innovative reparationsteknologier. Og de sikrer, at din BMW forbliver en original BMW.

Læs mere
BMW reparationer og bilpleje BMW rudereparationer

BMW rudereparationer.

En lille sten kan anrette stor skade. Et ubetydeligt stenslag udvikler sig eksempelvis hurtigt til en revne i forruden, og en dyr udskiftning af ruden er påkrævet. Men hvis stenslagsskaden ikke ligger i førerens umiddelbare synsfelt, reparerer vores eksperter skaden hurtigt og ukompliceret.

BMW reparationer og bilpleje BMW reparationer af buler medarbejder serviceværksted

BMW reparationer af buler.

Har din seneste køretur efterladt sig spor? Vores eksperter er klar til at hjælpe dig og fjerner buler med en diameter på op til 60 mm fra karrosseriets pladedele. Moderne genopretningsteknikker sørger i den forbindelse for en reparation, der ikke beskadiger lakken.

BMW reparationer og bilpleje BMW lakreparationer medarbejder serviceværksted

BMW lakreparationer.

Vores eksperter afhjælper minimale lakskader i randzone- og kantområder med en diameter på op til 25 mm og ridser med længde på op til 100 mm hurtigt og præcist. Ved hjælp af en særlig behandling er afmontering af delene ikke påkrævet ved reparationen.

BMW reparationer og bilpleje BMW kunststofreparationer medarbejder serviceværksted

BMW kunststofreparationer.

Takket være BMW kunststofreparationen kan små skader på kunststofdele udvendigt med en diameter på op til 25 mm – såsom en lille revne i kofangeren – afhjælpes hurtigt og nemt. Også ridser eller skrabemærker afhjælper vores eksperter med den største grad af omhu.

BMW reparationer og bilpleje BMW fælgreparationer medarbejder serviceværksted

BMW fælgreparationer.

Selv et øjebliks uopmærksomhed under parkering kan medføre en skade på fælgen. Ved skader op til en dybde på maksimalt 1 mm, hvor afstanden til fælghornet ikke overstiger 5 cm, reparerer vores specialister fælgen med en innovativ spartelmasse og lakerer den, så den er perfekt afstemt i forhold til din BMW.

BMW reparationer og bilpleje BMW kabinereparationer medarbejder serviceværksted

BMW kabinereparationer.

Livet sætter sine spor. Uanset om det er en revne eller et hul i en polstring eller små skrabemærker, fx på betjeningselementer. Vi fjerner disse spor ved en diameter på op til 15 mm eller en længde på op til 40 mm. Også irriterende snavs og misfarvninger fjernes.

BMW REPARATIONER OG BILPLEJE: DE VIGTIGSTE SPØRGSMÅL OG SVAR.

  • Hvordan får jeg fat i BMW skadeservice?
  • Hvad tilbyder BMW skadesreparation mig?
  • Hvornår er en BMW kosmetisk reparation relevant?
  • Hvad er BMW ColorSystem?

BMW SERVICEYDELSER.

BMW reparationer og bilpleje BMW Service Hub BMW Service medarbejder rådgiver kunde

Hele udvalget af BMW Service.

Du og din BMW er i de bedste hænder hos dit BMW Serviceværksted. Det alsidige tilbud omfatter langtidsservicepakker, attraktive samlede priser og mange andre individuelle serviceydelser.

Læs mere
BMW reparationer og bilpleje BMW vejhjælp og nødhjælp mand telefonerer

BMW Vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis BMW Vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for dig døgnet rundt – 365 dage om året. Kontakt os telefonisk, via My BMW app eller direkte fra bilen.

Læs mere
BMW garanti BMW reparationer og bilpleje kvinde sidder med BMW katalog i hænderne

BMW garanti.

Nyd godt af mange serviceydelser som fx hurtige reparationer med BMW Originaldele og en beroligende følelse af at være forberedt på alt, når uheldet er ude.

Læs mere
BMW reparationer og bilpleje My BMW App kvinde med smartphone i hænderne læner sig op ad en BMW

My BMW app.

Administrer vedligeholdelses- og serviceaftaler hurtigt og komfortabelt via My BMW appen.

Læs mere