BMW Service 5+

BMW SERVICE 5+.

ATTRAKTIVE SERVICETILBUD TIL DIN BMW FRA OG MED 5 ÅR.

BMW SERVICE 5+.ATTRAKTIVE SERVICETILBUD TIL DIN BMW FRA OG MED 5 ÅR.

TIL DIG, DER ELSKER DIN BMW OG VIL BLIVE VED MED AT GØRE DET I MANGE ÅR.

Attraktive servicetilbud til din BMW fra og med 5 år.

For at din BMW forbliver en ægte BMW. Vi bruger BMW Originaldele, kombineret med attraktive priser, der er skræddersyet til din bils alder.

 

Du har tilbagelagt så mange kilometer i din BMW. Og oplevet så mange eventyr, at du kender din BMW ud og ind. Og derfor elsker du den. Og for at denne kærlighed kan vare ved længe endnu, har du brug for et BMW Serviceværksted, der kender din BMW og dine behov lige så godt. Det sørger BMW Service 5+ for: Service specielt beregnet til BMW modeller fra og med 5 år til attraktive og gennemskuelig all-inclusive-pris.  Med vores hjælp, kan din BMW forblive en ægte BMW i mange år fremover. Vores mål er at give dig alt og lidt mere, og derfor er BMW Vejhjælp altid inkluderet frem til næste service, når det udføres på et autoriseret BMW Serviceværksted. Hos os får du den optimale service til din BMW, uden at tømme tegnebogen.

Læs mere

DINE EKSKLUSIVE FORDELE:

 • 01 Attraktiv besparelse i forhold til at købe ydelserne enkeltvis til din BMW fra og med 5 år.
 • 02 Komplet og ubekymret service, som omfatter olie, mikrofilter, bremser o.m.a. inklusive BMW Originaldele.
 • 03 Passer til ethvert behov og enhver BMW.
 • 04 BMW Vejhjælp er altid inkluderet, når det regulære serviceeftersyn udføres på et autoriseret BMW Serviceværksted.

HVAD ER BMW SERVICE 5+?

BMW Service 5+ er et eksklusivt servicetilbud til modeller fra 5 år. Uanset om det drejer sig om olieskift, bremseservice eller serviceeftersyn: Vores prisfordel til dig indeholder arbejdsydelsen samt alle nødvendige BMW Originaldele.
BMW Service BMW Service 5+ overblik
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service motorolie

BMW Motorolieservice.

For at sikre, at din BMW motor er funktionsdygtig og opnår en lang levetid, anvender vores service kun eksklusiv motorolie samt originale BMW Oliefiltre, som er afstemt præcist efter din model. Den gamle olie og gamle oliefiltre bortskaffer vi fagmæssigt korrekt. Serviceydelserne omfatter desuden udskiftning af batteriet i bilnøglen.* * Serviceomfanget kan variere alt efter typeserie, model, motorvariant og serviceinterval.
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service bremseskiver og -belægninger

BMW Service bremseskiver og -belægninger.

Bremserne er den mest belastede sikkerhedsdel i din BMW. Desto vigtigere er det, at de altid er i fejlfri tilstand, og at du har vished for altid at være sikkert undervejs. De originale BMW Bremseskiver og -belægninger er af særligt høj kvalitet, sliddet på disse dele er meget lille og komponenternes styrke meget høj. På grund af det perfekte samspil mellem alle komponenter opnår du de bedste køreegenskaber.
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service eftersyn

BMW Serviceeftersyn.

Der skal udføres et BMW Serviceeftersyn af bilen efter senest to år. Det enkle eftersyn omfatter kontrol af væskestand såsom motorolie, bremsevæske og viskeranlæg. Desuden kontrol af karrosseriet, dækkene og naturligvis bremsesystemet samt bilens lygter. Det interne advarselssystem i din BMW viser, hvornår der skal udføres BMW vedligeholdelse og hvilke områder, der er omfattet.* * Serviceomfanget kan variere alt efter typeserie, model, motorvariant og serviceinterval.
BMW Service 5+ værkstedsmedarbejder kigger ind i bil

Serviceeftersyn.

Med vores innovative diagnose- og programmeringsteknologier kontrollerer vi vigtige funktioner i din BMW og afhjælper mindre, aldersbetingede mangler straks – en afgørende faktor for din bils sikkerhed og værdibevarelse.
BMW Service 5+ værkstedsmedarbejder arbejder på bilen

Vedligeholdelse og slid.

Også dele af høj kvalitet slides over tid. Derfor kontrollerer vi fx bremser, mikrofilter og viskerblade for dig – og udskifter dem om nødvendigt kun med BMW Originaldele.
 • Nærmere beskrivelse af serviceeftersyn
 • Nærmere beskrivelse af vedligeholdelse og slid
 • Nærmere beskrivelse af Value Repair

ER BMW SERVICE 5+ TIL RÅDIGHED TIL MIN BMW?

BMW Service 5+ er til rådighed for udvalgte BMW modeller fra 5 år (regnet fra første indregistrering og datoen for servicetidspunktet). Oplev, hvilke serier vores eksklusive tilbud gælder for:

Læs mere
 • Find ud af det nu
BMW Service Inclusive mand foran BMW i4 ved kysten

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Vil du være helt fri for bekymringer? Takket være BMW Service Inclusive kan vi tilbyde dig skræddersyede tilbud, så du sparer serviceomkostninger på lang sigt. Med udvidelsen til BMW Service Inclusive Plus kan du også få dækket omkostningerne til vedligeholdelse og slid. Betal nemt og bekvemt et fast engangsbeløb, hvorefter alt er dækket inden for den valgte løbetid eller det valgte kilometertal.

BMW ORIGINAL MOTOROLIE.

Ydeevne. Effektiv. Beskyttelse.

BMW TwinPower Turbo motorolie understøtter BMW motorers egenskaber og sikrer en fuld kraftudfoldelse i kombination med en høj forbrugsoptimering: De bidrager til at beskytte motoren mod slid og korrosion. Det hjælper med at holde motoren ren, så dens levetid forlænges. Med original BMW TwinPower Turbo motorolie er du altid på den sikre side. Lige meget om det skal være Select motorolie i kategorien Silver, forbrugsoptimeret Premium motorolie i kategorien Gold eller BMW M Performance motorolie i kategorien Red – her finder du den BMW Original motorolie, der passer bedst til din BMW motor, og får glæde af en performance, der holder i lang tid.

Original BMW motorolie BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorolie til vedvarende køreglæde: Disse olier bidrager ikke kun til en god motorydelse, men hjælper også med at holde vigtige motordele rene og beskytte motoren.
Original BMW motorolie BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorolie til en fantastisk performance: Motorolierne i kategorien „Gold“ sætter nye standarder og bidrager til en fremragende motorydelse og en høj grad af motorbeskyttelse. Olier med bogstaverne "FE" på mærkaten (= fuel economy) sikrer desuden brændstofbesparelser målt efter NEDC sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolie.
Original BMW motorolie BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Adrenalin til påfyldning. Motorolierne i kategorien „M TwinPower Turbo“ er afstemt til de højtydende BMW M motorer og giver en fremragende lejebeskyttelse – endda ved ekstreme krav til ydelsen og under motorsportsbetingelser.

DINE EKSKLUSIVE FORDELE:

 • 01 Forbedret brændstoføkonomi og dermed en reduceret CO₂-udledning.*
 • 02 Beskytter mod slamdannelse og forlænger således motorens levetid.**
 • 03 Opfanger forurenende partikler og reducerer således mængden af aflejringer i motoren.
 • 04 Fordampningstendensen er lavere, hvilket sænker olieforbruget og dermed behovet for genopfyldning.***
 • 05 Fremragende egenskaber ved lave temperaturer, endda ved ekstremt lave temperaturer ned til -40 °C, og dermed en forbedret koldstartsydelse.***

*BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 har en påvist brændstofbesparelse ved måling efter WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolie (testet i en BMW).
**
Baseret på industritypiske olieslammålinger.
***
Baseret på industritypiske NOACK-tests.
****
Gælder for alle 0W-typer, 5W-typer sikrer lavtemperaturydelse helt ned til ekstremt lave temperaturer på -35 °C.

Læs mere
Køb original BMW motorolie Kontakt BMW Service Findet BMW værksted

BMW ORIGINAL MOTOROLIE: PRODUKTER OG SERVICEYDELSER.

Beskyt din BMW med BMW Original motorolie, og få glæde af en fantastisk performance og en lang levetid. Dit BMW Serviceværksted rådgiver dig gerne om alle produkter og ydelser, der får din BMW motor til at yde toppræstationer og forlænger dens levetid. Brug tiden på noget mere behageligt i livet, og bestil tid nu hos et lokal BMW Serviceværksted!

BMW SERVICE 5+: DE VIGTIGSTE SPØRGSMÅL OG SVAR.

 • Hvad er BMW Service 5+?
 • Hvilke BMW servicetilbud findes der til brugte køretøjer ud over BMW Service 5+?
 • Hvorfor er det så vigtigt, at der monteres BMW Originaldele og ikke generiske dele inden for rammerne af BMW Service 5+ serviceomfanget?