BMW godkendte dæk.

MADE TO MATCH.

BMW GODKENDTE DÆK – DET BEDSTE VALG TIL ETHVERT UNDERLAG.

MADE TO MATCH.BMW GODKENDTE DÆK – DET BEDSTE VALG TIL ETHVERT UNDERLAG.

Kvaliteten af fælgene og dækkene er afgørende for, hvordan nyudviklingerne fra BMW's specialister kommer til udtryk på vejene. Glat asfalt, grus, sne eller is? BMW godkendte dæk med stjernemarkering er en drivkraft for din bil uanset underlaget. I samspillet med BMW’s undervognskomponenter og de adaptive systemer sørger de for maksimalt vejgreb og kraftoverføring og er samtidig medvirkende til at give et lavt forbrug med få CO2-emissioner.

Læs mere

BMW KOMPLETTE HJUL.

SIKKER OG STILBEVIDST HELE VEJEN IGENNEM.

Hvorfor vælge, når man kan få det hele? Med BMW komplette hjul går sikkerhed og stil hånd i hånd. BMW komplette hjul gennemgår mange strenge tests. De skal under omfattende simulationer og i barsk praktisk anvendelse bevise, at de uanset køreforholdene fortjener kvalitetsbetegnelsen BMW Original. De mange designvarianter garanterer et stort udvalg af komplethjul, der kan understøtte din personlige og unikke stil.
Sporty 18" M Performance smedehjul i V-eger stil 554 M er designet i Jet Black

BMW 1-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW 1-serien.

18" BMW letmetalhjul i V-eger stil 780 er designet i Bicolor Orbit Grey

BMW 3-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW 3-serien.

BMW i4

BMW 4-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW 4-serien.

20" BMW M Performance letmetalfælge

BMW 5-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW 5-serien.

18" M letmetalhjul i dobbelteger stil 570 M er designet i Bicolor Ferric Grey

BMW X-models.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW X-models.

20" BMW letmetalhjul i Y-eger stil 695 er designet i Jet Black mat

All models.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til alle BMW modeller.

17" BMW letmetalhjul i Y-eger stil 489 er designet i Bicolor Orbit Grey

BMW 1-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til BMW 1-serien.

18" M Performance letmetalhjul i dobbelteger stil 796 M er designet i Jet Black

BMW 3-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til BMW 3-serien.

18" BMW letmetalhjul i W-eger stil 632 i Reflex Silver

BMW 5-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til BMW 5-serien.

18" BMW letmetalhjul i V-eger stil 618

BMW X-models.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til BMW X-models.

20" M letmetalhjul i stjerne-eger stil 740 M i Bicolor Orbit Grey

All models.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til alle BMW modeller.

BMW ventilhætter af aluminium

Ventilhætter.

Førsteklasses ventilhætter af aluminium til effektiv beskyttelse af TPMS-aluminiumsventiler. Med BMW logo.
Navdæksel

Centerkapsel.

Den flydende centerkapsel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver vandret stående.

Hjulboltssikring

Hjulboltssikring.

Den førsteklasses, særdeles pålidelige hjulboltssikring omfatter fire hjulsikringsbolte med specialfræset BMW kodning.

BMW GODKENDTE HJUL OG DÆK.

W&T

PRODUKTION.

HER BEGYNDER REJSEN.

Vi vil skabe perfektion. Det er ideen bag enhver BMW Fælg. Hvert hjul produceres ved hjælp af en kompleks metode og er underlagt vores strenge krav for en lang levetid. Dermed opfylder det grænseværdierne for dynamik, statiske egenskaber og simuleringstest, som er meget skrappere end de lovmæssigt fastlagte bestemmelser.
BMW Originalfælg efter støbning (aluminiumsstøbning)

Støbning.

BMW Originale letmetalfælge støbes i smeltet aluminium. Det flydende metal fyldes i en form, hvor det afkøles under nøje overvågning af den nyeste computerteknologi, inden det tages ud – dette garanterer vores hjuls høje kvalitet. Denne støbemetode sænker omkostningerne og giver mulighed for en høj grad af præcision og udformningsfrihed. Støbehjul er kendetegnet ved en lav vægt, men er samtidig meget stive.

Nærbillede af en smedet BMW Originalfælg

Smedning og fræsning.

Hjulet formes af det massive stykke aluminium ved smedning. Den mest teknisk avancerede løsning er at fræse hele egerkonstruktionen efter smedning af grundmaterialet. Smedede aluminiumshjul er omkring 10 til 20 procent lettere end aluminiumsstøbehjul og giver mulighed for et mere raffineret egerdesign.

Flow forming-produktion af en BMW Originalfælg

Trykvalsning.

Cylindertrykvalsning er en trykformningsproces. Under drejning trykpåvirkes støbehjulets indvendige valse. Denne metode strækker og komprimerer aluminiummet. Dette øger trækstyrken, så det bliver muligt at opnå ekstra tynde fælgvægge. Resultatet er et utroligt let og stabilt hjul. Det giver store fordele i forhold til slagstyrke samt belastnings- og bæreevne.

Nærbillede af en fræset BMW Originalfælg

Underskæring.

Metoden anvendes både til smedede og støbte fælge. Ikke-styrkerelevante dele af fælgen reduceres, da materialet skrælles af egerne. Og fælgens vægt reduceres yderligere. Underskæringen mellem egeforbindelsen og fælgforsænkningen skaber ligeledes flotte fælgdesignmæssige stilelementer med 3D-look.

Færdiggjort BMW Originalfælg

Overfladeforædling.

Uanset produktionsteknologien kan overfladerne på BMW Originale letmetalfælge blive behandlet på mange måder. Den grundlæggende pulverlakeringsmetode giver fælgen en modstandsdygtighed i forhold til miljøpåvirkninger i form af fx vejsalt. Tidligere blev letmetalfælge ofte lakeret i sølvfarve med et forseglende transparent laklag. Der er i det aktuelle sortiment fra BMW adskillige design- og finishvarianter, der kræver en raffineret behandlingsmetode.

SÅ VIGTIGT ER DET MED DET RIGTIGE DÆK TIL ENHVER ÅRSTID.

BMW komplet sommerhjul på BMW i5 Limousine (G60) i solbeskinnede omgivelser

ALT TIL SOMMERHALVÅRET.

Ved temperaturer over 7 °C leverer sommerdæk en markant bedre ydelse, når det kommer til håndtering og hastighed. Sommerdæk er bedre egnet til varmere temperaturer, idet de er sammensat af betydeligt hårdere gummiblandinger. Dette giver kortere bremselængder, en lavere rullemodstand og et lavere brændstofforbrug. Derfor anbefales det at skifte til sommerdæk, så snart omgivelsesbetingelserne tillader det.

Læs mere
BMW godkendt komplet vinterhjul til BMW X5 (G05 LCI) på sneklædt vej i en skov

KOM SIKKERT HJEM – OGSÅ VED IS OG SNE.

Ved temperaturer under 7 °C har vinterdæk mange fordele. Ved disse temperaturer har de et betydeligt bedre vejgreb, står bedre fast i sving og har en bedre bremseevne end sommerdæk. De er lavet af en blødere gummiblanding med en dybere profil med fine lameller. Det forbedrer vejgrebet i vådt eller glat føre samt ved sne. Det gør din køreoplevelse sikker uanset vejret.

Læs mere

BMW DÆKFORSIKRING. EN DEL AF ALLE BMW GODKENDTE DÆK.

BMW godkendte dæk, diagram over dækning af omkostninger med BMW Dækforsikring

BMW Dækforsikring med op til 100 % dækning af omkostningerne ved forskellige skadestyper er gyldig i 36 måneder. BMW Dækforsikring gælder alle BMW komplette hjul og godkendte dæk med stjernesymbol, som du har købt hos dit BMW Serviceværksted. Derudover gælder den også alle dæk monteret fra fabrikken på biler købt hos BMW med registrering fra og med 2020.

BMW Dækforsikring omfatter:

• Skader forårsaget af spidse genstande (f.eks. søm eller glasskår)

• Skader forårsaget af kollision med en kantsten ved parkering.

• Skader forårsaget af hærværk

• Dæktyveri

 

BMW Dækforsikring udbydes af Allianz Versicherungs-AG.

W&T

OPLEV SÆSONHJUL OG TILBEHØR

Originale BMW Vinterkomplethjul 18'' M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M

18'' M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M.

Snekædekompatible 18" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M i Jet Black mat. RDC-vinterkomplethjul med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Vinterkomplethjul, 20'' M letmetalhjul med dobbelteger 648 M

20'' M letmetalhjul med dobbelteger 648 M.

Eksklusive 20'' M letmetalhjul med dobbelteger 648 M i Bicolor Orbit Grey, blanke. RDC-vinterkomplethjul med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Vinterkomplethjul, 19" M Performance smedehjul med dobbelteger 786 M

19" M Performance smedehjul med dobbelteger 786 M.

Snekædekompatible 19" M Performance smedehjul med dobbelteger 786 M i Jet Black mat med Run Flat-dæk. RDC-vinterkomplethjul.

Originale BMW Vinterkomplethjul, 19'' M letmetalhjul med dobbelteger 727 M

19'' M letmetalhjul med dobbelteger 727 M.

Eksklusive 19'' M letmetalhjul med dobbelteger 727 M i Bicolor Orbit Grey, blanke. RDC-vinterkomplethjul med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Vinterkomplethjul, 20'' M letmetalhjul med stjerneeger 748 M

20'' M letmetalhjul med stjerneeger 748 M.

Snekædekompatible 20" M letmetalhjul med stjerneeger 748 M i Jet Black mat. RDC-vinterkomplethjul med Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul, 20 tommer M Performance smedehjul med Y-eger 795 M

20'' M Performance med Y-eger 795 M.

Eksklusive 20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M i Jet Black mat. Komplet RDC-sommerhjulsæt med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul 20" BMW M Performance letmetalhjul 624 M

20" BMW M Performance letmetalhjul 624 M.

20" BMW M Performance letmetalhjul, smedet, i Bicolor mat sort og fræset. Med BMW M logo. Komplet hjulsæt med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul 20" BMW M Performance med dobbelteger 669 M, letmetalhjul

20" BMW M Performance med dobbelteger 669 M, letmetalhjul.

20" BMW M Performance letmetalhjul, smedet, i Bicolor mat sort, fræset og blanke på den synlige side. Komplet hjulsæt med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul 20" M Performance smedehjul med multieger 732 M

20" M Performance smedehjul med multieger 732 M.

Eksklusive 20" M Performance smedehjul med multieger 732 M i Bicolor Night Gold, glansfræsede. Komplet RDC-sommerhjulsæt med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul 22'' M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M

22'' M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M.

Vægtoptimerede 22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M i Bicolor Jet Black, blanke. Komplet RDC-sommerhjulsæt med uens dæk.

Nærbillede af BMW navdæksel, fast

BMW navdæksel, fast.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver stående vandret. Navdækslet kan monteres på alle BMW letmetalhjul med en huldiameter på 112 mm.

Nærbillede af BMW ventilhætter med BMW logo

BMW ventilhætter med BMW logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Med BMW logo.

BMW ventilhætter med M logo

BMW ventilhætter med M logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Med M logo.

Fire hjul i M Performance dækposer

M Performance dækposer.

Eksklusiv motorsportsstemning i garagen: M Performance dækposer beskytter både føreren og bilen mod snavs. Et forstærket greb gør det desuden nemt og bekvemt at transportere hjulene. Og en særlig markering sørger for, at man altid hurtigt kan kende de enkelte dæk fra hinanden. I sportsligt M Performance design.

Åbent BMW dækreparationssæt foran et BMW hjul

BMW dækreparationssæt.

Med BMW dækreparationssættet, der er intuitivt at betjene, er det let at genoprette mobiliteten efter en dækskade. Uafhængigt af dækdimensionen kan man afhjælpe skader i slidbanen på op til ca. 4 mm, så det er muligt at køre videre til nærmeste BMW Serviceværksted.

En hånd viser en BMW hjulboltlås foran et BMW hjul

BMW hjulboltlås.

Den førsteklasses, særdeles pålidelige hjulboltssikring omfatter fire hjulsikringsbolte med specialfræset BMW kodning. Boltene kan kun åbnes med det specialværktøj, der medfølger, og er derfor en meget effektiv beskyttelse mod fælgtyveri.

BMW rensemiddel til fælge står på et BMW hjul

BMW rensemiddel til fælge.

BMW rensemiddel til fælge fjerner let genstridig snavs som fastbrændt bremsestøv eller olie- og gummirester.

FLERE OPLYSNINGER.

OPLEV FASCINERENDE TEKNOLOGIER.

LAVERE STØJEMISSION, MERE KØREGLÆDE.

BMW godkendte dæk, dækskarkasse med støjisolering

BMW Originale letmetalfælge er udstyret med innovative dæk. De har en integreret støjdæmpning. Et skumlag på dækkets inderside absorberer kørselsstøj, som opstår i forbindelse med resonanssvingninger inde i dækkets hulrum. I kabinen reducerer det den støj, man opfatter, hvilket øger den akustiske komfort mærkbart.

 

 

RAFFINERET ELEGANCE, AERODYNAMISK OPTIMERING.

BMW Fælge, BMW iX (i20) set forfra let drejet på en våd vej

Aerodynamisk optimerede letmetalfælge reducerer vægten og luftmodstanden. Det gør din BMW endnu mere effektiv. De primært lukkede flader reducerer effektivt luftturbulens omkring hjulene.

BMW DIGITAL DÆKDIAGNOSE.

BMW digital dækdiagnose nærbillede BMW dæk

BMW’s digitale dækdiagnose beregner dækkets tilstand på en intelligent måde (BMW godkendte dæk med stjernemarkering påkrævet). Systemets sensorer sender oplysningerne om dæktryk, temperatur og dækhastighed videre for at prognosticere levetiden for hvert enkelt dæk. Disse oplysninger bliver herefter vist i Control Display og i My BMW App. Dette supplerer dæktrykkontrolsystemet ved at identificere indikationer på dækskader og langsomt tab af dæktryk, hvilket minimerer risikoen for et havari.

DETTE EU-DÆKMÆRKE KAN DU SÆTTE DIN LID TIL.

BMW godkendt dæk, dækprofil med mærke

Alle dæk, der sælges i EU, er udstyret med en mærkning, der bekræfter overholdelsen af EU-normer (fra A til E, hvor A er bedst). Det gør det lettere at sammenligne dækkenes effektivitet, når du skal købe nye dæk. BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET: Jo bedre effektklasse, desto mindre rullemodstand, brændstofforbrug og CO2-emissioner. VEJGREB I VÅDT FØRE: Jo bedre vådgreb i vådt føre, desto kortere bremselængde. STØJNIVEAU: Den udvendige støj vedrører den støj, som et dæk genererer, når det kører forbi en bil. Støjen måles i dB (decibel). Støjklasserne går fra A (mindre støj uden for bilen) til C (mere støj).

FIND DET BEDSTE ORIGINALE LETMETALFÆLG TIL DIN BIL.

DET FØDTE BLIKFANG.

20" M aerodynamikhjul 939 M bicolor (blank Midnight Grey), komplet vinterhjul

20" M aerodynamikfælg 939 M.

20'' M aerodynamikfælg 939 M i blank Midnight Grey bicolor. Komplet vinterhjulsæt
med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 8,5J x 20.

19" BMW letmetalfælg med Triplex-eger 933 Refined Silver, komplet vinterhjul

19" BMW letmetalfælg med Triplex-eger 933.

19" BMW letmetalfælg med Triplex-eger 933 i Refined Silver. Snekædekompatibelt komplet vinterhjulsæt med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 8,5J x 19.

18-inch BMW light alloy wheel Y-spoke 932 Lightning Grey, winter complete wheel

18" BMW letmetalfælg med Y-spoke 932.

18" BMW letmetalfælg med Y-eger style 932 i Lightning Grey. Komplet vinterhjulsæt med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 7.5J x 18.

Originale BMW Komplethjul, 19" M letmetalhjul med Y-eger 859 M Bicolor

19" M letmetalfælg med Y-eger 859 M.

Eksklusiv 19" M letmetalfælg med Y-eger 859 M i Bicolor Jet Black, blanke. Komplet vinterhjulsæt med dæktrykkontrol.

Originale BMW Komplethjul, aerodynamiske 18'' M hjul med dobbelteger 858 M Bicolor

18’’ aerodynamikfælg med doppelteger 858 M.

18’’ aerodynamikfælg med doppelteger 858 M i Bicolor Midnight Grey, blanke. Snekædekompatible komplet vinterhjulsæt med dæktrykkontrol.

19" M letmetalfælg med dobbelteger 871 M Jet Black, komplet vinterhjul

19" M letmetalfælg med dobbelteger 871 M.

19'' M letmetalfælg med dobbelteger 871 M i Jet Black komplet vinterhjulsæt med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 8J x 19.

18" M letmetalfælg med dobbelteger 838 M bicolor (Midnight Grey, blank), komplet vinterhjul

18" M letmetalfælg med dobbelteger 838 M.

Eksklusiv 18" M letmetalfælg med dobbelteger 838 M i blank Midnight Grey bicolor. Komplet vinterhjulsæt med dæktrykkontrol.

17" BMW letmetalfælg med Y-eger 896 Refined Silver, komplet vinterhjul

17" BMW letmetalfælg med Y-eger 896.

17" BMW letmetalfælg med Y-eger 896 i Refined Silver. Snekædekompatibelt komplet vinterhjulsæt med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 7J x 17.

VORES KVALITETSSTEMPEL.

BMW godkendte dæk, BMW godkendte hjul, stjerne 1

Skræddersyet og testet

Alle BMW godkendte dæk udvikles med hver enkel BMW models dynamiske karakter for øje og bærer stjernesymbolet. Hvert enkelt dæk gennemgår et krævende testprogram med op til 50 forskellige kvalitetskriterier.

BMW godkendte dæk, BMW stjernesymbol, stjerne 2

Sportslige

Dæk med stjernesymbolet er afstemt harmonisk til BMW undervognskomponenter og adaptive systemer Dette giver dig maksimalt vejgreb og kraftoverføring.

BMW godkendte dæk, specielle materialer og dæksammensætninger, stjerne 3

Økonomiske og holdbare

Specielle materialer og materialesammensætningen bidrager til at sænke brændstofforbruget og sikrer en høj komfort på lange køreture med lav støjudledning i kabinen og uden for din BMW. Dæk med stjernesymbolet har en ekstra lang levetid, opnår de bedste sammenligningsværdier og giver mulighed for en innovativ digital dækdiagnose.

Innovativ dækdiagnose og information, stjerne 4

Innovative

Alle BMW godkendte dæk er forud for deres tid. Teknologier som den digital dækdiagnose og leverer pålidelige informationer om dæktilstanden.

BMW godkendte dæk, premium-dækproducenter, stjerne 5

Premium-dækproducenter

Førende dækproducenter som f.eks. Goodyear, Dunlop, Continental og Pirelli arbejder tæt sammen med BMW's biludvikling for at udvikle et modelspecifikt produkt.

Nærbillede af dækprofilen på et BMW godkendt dæk

BMW DÆK MED STJERNEMARKERING. FOR KVALITET OG SIKKERHED.

PÅ FARTEN SOM EN ALL-STAR.

BMW DÆK MED STJERNEMARKERING. FOR KVALITET OG SIKKERHED.

PÅ FARTEN SOM EN ALL-STAR.

GODT AT VIDE.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL.

BMW godkendte dæk, diagram over forholdet mellem effekt og temperatur

Det rigtige tidspunkt for skift mellem vinter- og sommerdæk ligger omkring en udetemperatur på 7 °C. Ved temperaturer lavere end denne er vinterdæk det bedste valg. Ved højere temperaturer er sommerdæk det sikreste valg og garant for komfortabel køreglæde. 

Læs mere
BMW dæk, nærbillede af dækprofil

Dine dæks vejgreb og køreegenskaber afhænger i høj grad af profildybden. BMW anbefaler en profildybde på 3 mm for sommer- og 4 mm for vinterdæk. Det giver dig en sikker og behagelig køreoplevelse. Mange langsgående riller, en bred profilblok, en optimal gummiblanding til varme temperaturer og en passende profildybde: BMW godkendte sommerdæk er det helt rigtige valg til dine køreture i sommerperioden.

Læs mere
BMW godkendte dæk, sammenligning af dæk med og uden Run Flat-teknologi

BMW godkendte dæk med Run Flat-teknologi vil heller aldrig lade dig i stikken i tilfælde af en punktering. Dæktrykskontrolsystemet i din BMW giver dig besked med det samme. I stedet for at tvinge dig til at standse giver det dig mulighed for at fortsætte endnu 80 km med op til 80 km/t. Dækkets forstærkede sidevægge stabiliserer din bil og giver retningsstabilitet. Så kan du køre sikkert hen til din nærmeste autoriserede BMW Serviceværksted.

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL DINE DÆK? VI HAR SVARENE.

  • Hvad er det korrekte dæktryk?
  • Hvornår og hvor ofte skal jeg kontrollere dæktrykket?
  • Hvad er BMW godkendte dæk med stjernesymbol?
  • Hvordan finder jeg de rigtige dæk til min bil?
  • Hvilke fordele giver dækforsikringen mig?
  • Hvordan renser jeg mine hjul?