BMW i sommermiljø

MADE TO MATCH.

BMW GODKENDTE DÆK – DET BEDSTE VALG TIL ETHVERT UNDERLAG.

MADE TO MATCH.BMW GODKENDTE DÆK – DET BEDSTE VALG TIL ETHVERT UNDERLAG.

Overalt i verden venter uudforskede veje på at blive opdaget. Uanset hvor rejsen går hen, er det ikke til at komme uden om BMW godkendte dæk og hjul med stjernesymbol. Lad dig inspirere af skræddersyede og gennemprøvede dæk og hjul, der langtidsholdbare og økonomiske og sikrer et optimalt vejgreb og en optimal ydelse i perfekt harmoni med BMW undervognskomponenter og adaptive systemer.  

Læs mere

BMW KOMPLETTE HJUL.

SIKKER OG STILBEVIDST HELE VEJEN IGENNEM.

Hvorfor vælge, når man kan få det hele? Med BMW komplette hjul går sikkerhed og stil hånd i hånd. BMW komplette hjul gennemgår mange strenge tests. De skal under omfattende simulationer og i barsk praktisk anvendelse bevise, at de uanset køreforholdene fortjener kvalitetsbetegnelsen BMW Original. De mange designvarianter garanterer et stort udvalg af komplethjul, der kan understøtte din personlige og unikke stil.
Sporty 18" M Performance smedehjul i V-eger stil 554 M er designet i Jet Black

BMW 1-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW 1-serien.

18" BMW letmetalhjul i V-eger stil 780 er designet i Bicolor Orbit Grey

BMW 3-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW 3-serien.

BMW i4

BMW 4-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW 4-serien.

20" BMW M Performance letmetalfælge

BMW 5-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW 5-serien.

18" M letmetalhjul i dobbelteger stil 570 M er designet i Bicolor Ferric Grey

BMW X-models.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til BMW X-models.

20" BMW letmetalhjul i Y-eger stil 695 er designet i Jet Black mat

All models.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette sommerhjul til alle BMW modeller.

17" BMW letmetalhjul i Y-eger stil 489 er designet i Bicolor Orbit Grey

BMW 1-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til BMW 1-serien.

18" M Performance letmetalhjul i dobbelteger stil 796 M er designet i Jet Black

BMW 3-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til BMW 3-serien.

18" BMW letmetalhjul i W-eger stil 632 i Reflex Silver

BMW 5-serie.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til BMW 5-serien.

18" BMW letmetalhjul i V-eger stil 618

BMW X-models.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til BMW X-models.

20" M letmetalhjul i stjerne-eger stil 740 M i Bicolor Orbit Grey

All models.

Kontakt dit BMW Serviceværksted eller BMW forhandler for at høre mere om vores sortiment af komplette vinterhjul til alle BMW modeller.

BMW ventilhætter af aluminium

Ventilhætter.

Førsteklasses ventilhætter af aluminium til effektiv beskyttelse af TPMS-aluminiumsventiler. Med BMW logo.
Navdæksel

Navdæksel.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver vandret stående.
Hjulboltssikring

Hjulboltssikring.

Den førsteklasses, særdeles pålidelige hjulboltssikring omfatter fire hjulsikringsbolte med specialfræset BMW kodning.
Snekæder

Snekæder.

Snekæderne "Disc" er nemme og hurtige at montere takket være fjederstålsbøjlen og automatisk lukning.

PRODUKTION.

HER BEGYNDER REJSEN.

Vi ønsker ikke at genopfinde hjulet på ny – vi ønsker at perfektionere det. Det er idéen bag hvert enkelt BMW Originale letmetalfælge. Hvert hjul er et resultat af vores strenge krav til levetiden og grænseværdierne for dynamik, statik og simuleringstests, der rækker langt ud over lovkravene. Resultatet er et hjul i højeste kvalitet, som du kan sætte din lid til i enhver situation – elegant i stilen og kompromisløst i substansen.
BMW Originalfælg efter støbning (aluminiumsstøbning)

Støbning.

BMW Originale letmetalfælge støbes i smeltet aluminium. Det flydende metal fyldes i en form, hvor det afkøles under nøje overvågning af den nyeste computerteknologi, inden det tages ud – dette garanterer vores hjuls høje kvalitet. Denne støbemetode sænker omkostningerne og giver mulighed for en høj grad af præcision og udformningsfrihed. Støbehjul er kendetegnet ved en lav vægt, men er samtidig meget stive.

Nærbillede af en smedet BMW Originalfælg

Smedning og fræsning.

Hjulet formes af det massive stykke aluminium ved smedning. Den mest teknisk avancerede løsning er at fræse hele egerkonstruktionen efter smedning af grundmaterialet. Smedede aluminiumshjul er omkring 10 til 20 procent lettere end aluminiumsstøbehjul og giver mulighed for et mere raffineret egerdesign.

Flow forming-produktion af en BMW Originalfælg

Trykvalsning.

Cylindertrykvalsning er en trykformningsproces. Under drejning trykpåvirkes støbehjulets indvendige valse. Denne metode strækker og komprimerer aluminiummet. Dette øger trækstyrken, så det bliver muligt at opnå ekstra tynde fælgvægge. Resultatet er et meget let og stabilt hjul med markante fordele i forhold til slagfasthed, strækningsstyrke og bæreevne.

Nærbillede af en fræset BMW Originalfælg

Underskæring.

Denne metode kan benyttes til såvel smedehjul som støbehjul. Her reduceres de af hjulets komponenter, der ikke er relevante for styrken, ved at skære materialet af egerne. På den måde reduceres hjulets vægt yderligere. Desuden kan fælgdesignet tilføres eksklusive stilelementer i 3D-look ved at lave underskæringer mellem egerforbindelsen og fælgforsænkningen.

Færdiggjort BMW Originalfælg

Overfladeforædling.

Uanset fremstillingsteknologien kan overfladerne på BMW Originale letmetalhjul behandles på mange forskellige måder. Den grundlæggende metode – pulverlakering – gør hjulet modstandsdygtigt over for miljøpåvirkninger som f.eks. korroderende vejsalt. Tidligere fik letmetalhjul ofte en sølvfarvet lakering, hvorefter de blev forseglet med et gennemsigtigt laklag. I dag findes der en lang række design og forædlinger i BMWs portefølje, der kræver en avanceret forædlingsmetode.

SÅ VIGTIGT ER DET MED DET RIGTIGE DÆK TIL ENHVER ÅRSTID.

BMW godkendte sommerdæk BMW Treer-serie Sedan G20 kørende på en vej i solrige omgivelser

ALT TIL SOMMERHALVÅRET.

Ved temperaturer over 7 °C leverer sommerdæk en markant bedre ydelse, når det kommer til håndtering og hastighed. Sommerdæk er bedre egnet til varmere temperaturer, idet de er sammensat af betydeligt hårdere gummiblandinger. Dette giver kortere bremselængder, en lavere rullemodstand og et lavere brændstofforbrug. Derfor anbefales det at skifte til sommerdæk, så snart omgivelsesbetingelserne tillader det.

Læs mere
BMW vinterkomplethjul på BMW iX (I20) på tilsneet vej med bjerge i baggrunden

KOM SIKKERT HJEM – OGSÅ VED IS OG SNE.

Vinterdæk har mange fordele ved temperaturer under 7 °C. Under disse temperaturforhold leverer de nemlig en markant bedre ydelse sammenlignet med deres sommerkollegaer, når det kommer til traktion, vejgreb i kurver og bremseevnen. De er sammensat af blødere gummiblandinger og udstyret med dybere riller og fine spalter (lameller) for at forbedre traktionen i vådt og glat føre. Det giver dig en sikker køreoplevelse og gør dig uafhængig af vejrforholdene.

Læs mere

BMW DÆKFORSIKRING – EN DEL AF ALLE BMW GODKENDTE DÆK.

BMW godkendte dæk, diagram over dækning af omkostninger med BMW Dækforsikring

BMW Dækforsikring med op til 100 % dækning af omkostningerne ved forskellige skadestyper er gyldig i 36 måneder. BMW Dækforsikring gælder alle originale komplethjul og dæk med stjernesymbol, som du har købt på dit BMW Serviceværksted. Derudover gælder den også alle dæk monteret fra fabrikken på biler købt hos BMW med registrering fra og med 2020.

BMW Dækforsikring omfatter:

• Skader forårsaget af spidse genstande (f.eks. søm eller glasskår)

• Skader forårsaget af kollision med en kantsten ved parkering.

• Skader forårsaget af hærværk

• Dæktyveri

• Dækning

• Skadesregulering

 

BMW Dækforsikring udbydes af Allianz Versicherungs-AG.

OPLEV SÆSONHJUL OG TILBEHØR

Originale BMW Sommerkomplethjul, 20 tommer M Performance smedehjul med Y-eger 795 M

20'' M Performance med Y-eger 795 M.

Eksklusive 20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M i Jet Black mat. Komplet RDC-sommerhjulsæt med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul 20" BMW M Performance letmetalhjul 624 M

20" BMW M Performance letmetalhjul 624 M.

20" BMW M Performance letmetalhjul, smedet, i Bicolor mat sort og fræset. Med BMW M logo. Komplet hjulsæt med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul 20" BMW M Performance med dobbelteger 669 M, letmetalhjul

20" BMW M Performance med dobbelteger 669 M, letmetalhjul.

20" BMW M Performance letmetalhjul, smedet, i Bicolor mat sort, fræset og blanke på den synlige side. Komplet hjulsæt med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul 20" M Performance smedehjul med multieger 732 M

20" M Performance smedehjul med multieger 732 M.

Eksklusive 20" M Performance smedehjul med multieger 732 M i Bicolor Night Gold, glansfræsede. Komplet RDC-sommerhjulsæt med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Sommerkomplethjul 22'' M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M

22'' M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M.

Vægtoptimerede 22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M i Bicolor Jet Black, blanke. Komplet RDC-sommerhjulsæt med uens dæk.

Originale BMW Vinterkomplethjul 18'' M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M

18'' M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M.

Snekædekompatible 18" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M i Jet Black mat. RDC-vinterkomplethjul med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Vinterkomplethjul, 20'' M letmetalhjul med dobbelteger 648 M

20'' M letmetalhjul med dobbelteger 648 M.

Eksklusive 20'' M letmetalhjul med dobbelteger 648 M i Bicolor Orbit Grey, blanke. RDC-vinterkomplethjul med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Vinterkomplethjul, 19" M Performance smedehjul med dobbelteger 786 M

19" M Performance smedehjul med dobbelteger 786 M.

Snekædekompatible 19" M Performance smedehjul med dobbelteger 786 M i Jet Black mat med Run Flat-dæk. RDC-vinterkomplethjul.

Originale BMW Vinterkomplethjul, 19'' M letmetalhjul med dobbelteger 727 M

19'' M letmetalhjul med dobbelteger 727 M.

Eksklusive 19'' M letmetalhjul med dobbelteger 727 M i Bicolor Orbit Grey, blanke. RDC-vinterkomplethjul med uens Run Flat-dæk.

Originale BMW Vinterkomplethjul, 20'' M letmetalhjul med stjerneeger 748 M

20'' M letmetalhjul med stjerneeger 748 M.

Snekædekompatible 20" M letmetalhjul med stjerneeger 748 M i Jet Black mat. RDC-vinterkomplethjul med Run Flat-dæk.

Nærbillede af BMW navdæksel, fast

BMW navdæksel, fast.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver stående vandret. Navdækslet kan monteres på alle BMW letmetalhjul med en huldiameter på 112 mm.

Nærbillede af BMW ventilhætter med BMW logo

BMW ventilhætter med BMW logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Med BMW logo.

BMW ventilhætter med M logo

BMW ventilhætter med M logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Med M logo.

Fire hjul i M Performance dækposer

M Performance dækposer.

Eksklusiv motorsportsstemning i garagen: M Performance dækposer beskytter både føreren og bilen mod snavs. Et forstærket greb gør det desuden nemt og bekvemt at transportere hjulene. Og en særlig markering sørger for, at man altid hurtigt kan kende de enkelte dæk fra hinanden. I sportsligt M Performance design.

Åbent BMW dækreparationssæt foran et BMW hjul

BMW dækreparationssæt.

Med BMW dækreparationssættet, der er intuitivt at betjene, er det let at genoprette mobiliteten efter en dækskade. Uafhængigt af dækdimensionen kan man afhjælpe skader i slidbanen på op til ca. 4 mm, så det er muligt at køre videre til nærmeste BMW Serviceværksted.

En hånd viser en BMW hjulboltlås foran et BMW hjul

BMW hjulboltlås.

Den førsteklasses, særdeles pålidelige hjulboltssikring omfatter fire hjulsikringsbolte med specialfræset BMW kodning. Boltene kan kun åbnes med det specialværktøj, der medfølger, og er derfor en meget effektiv beskyttelse mod fælgtyveri.

BMW rensemiddel til fælge står på et BMW hjul

BMW rensemiddel til fælge.

BMW rensemiddel til fælge fjerner let genstridig snavs som fastbrændt bremsestøv eller olie- og gummirester.

FLERE OPLYSNINGER.

OPLEV FASCINERENDE TEKNOLOGIER.

LAVERE STØJEMISSION, MERE KØREGLÆDE.

BMW godkendte dæk, dækskarkasse med støjisolering

BMW Originale letmetalfælge er udstyret med innovative dæk og integreret støjdæmpning for en helt særlig akustikkomfort. Et skumlag på dækkets indvendige overflade absorberer støj forårsaget af vibrationer i dækkets hulrum, der er fyldt med luft og således fungerer som resonator. Derved reduceres støjniveauet i kabinen markant.

RAFFINERET ELEGANCE, AERODYNAMISK OPTIMERING.

BMW Fælge, BMW iX (i20) set forfra let drejet på en våd vej

Aerodynamisk optimerede letmetalhjul bidrager til at reducere vægten og sænke luftmodstanden, så din BMW bliver endnu mere forbrugsoptimeret. De stort set lukkede overflader reducerer effektivt mængden af lufthvirvelbevægelser omkring hjulene. Air Performane-hjul sænker luftmodstanden på innovativ vis og kombinerer optimerede aerodynamiske egenskaber med et raffineret udtryk af sportslig elegance.

BMW DIGITAL DÆKDIAGNOSE.

BMW digital dækdiagnose nærbillede BMW dæk

BMW digital dækdiagnose leverer en intelligent beregning af dæktilstanden, så du forbliver mobil (kræver BMW godkendte dæk med stjernesymbol og QR-kode). Systemets sensorer videregiver data om dæktryk, temperatur og dækhastighed for at forudsige den resterende levetid for hvert enkelt hjul. De pågældende oplysninger vises så i bilens Control Display og i My BMW App. Dette supplerer dæktrykskontrolsystemet ved at registrere ethvert tegn på dækskader og langsomt tryktab og minimerer dermed risikoen for punkteringer. Derudover modtager dæktrykskontrolsystemet specifikke data om de benyttede dæk, herunder producent, mål og fremstillingsdato, som registreres af en scanner på fabrikken eller på et BMW Værksted ved hjælp af en QR-kode.

DETTE EU-DÆKMÆRKE KAN DU SÆTTE DIN LID TIL.

BMW godkendt dæk, dækprofil med mærke

Siden den 1. maj 2021 har alle dæk, der sælges i EU, fået et nyt mærke, der sikrer, at de overholder EU-standarderne. Det gør det meget nemmere at sammenligne ydeevnen, når du køber nye dæk.

BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET: Brændstofeffektiviteten varierer fra klasse A (bedste brændstofeffektivitet) ned til klasse G. Jo bedre effektklassen er, desto lavere er rullemodstanden og brændstofforbruget og dermed CO₂-udledningen.

VEJGREB i VÅDT FØRE: Klasse A betyder, at dine dæk har det bedste vejgreb i vådt føre. Klasse G angiver et dårligere vejgreb i vådt føre. Jo bedre et vejgreb, desto kortere vil bremselængden være.

STØJEMISSION: Dækmærket angiver niveauet af ekstern rullestøj i decibel og med en, to eller tre lydbølger. En sort bølge på mærket angiver det højeste støjniveau inden for de lovbestemte grænserværdier.

FIND DET BEDSTE BMW ORIGINALE LETMETALFÆLGE TIL DIN BIL.

DET FØDTE BLIKFANG.

Originale BMW Komplethjul, aerodynamiske 22 tommer M Performance hjul i carbon med Y-eger 1022 M Bicolor

Aerodynamiske 22" M Performance hjul i carbon med Y-eger 1022 M Bicolor.

Aerodynamiske 22" M Performance hjul i carbon med Y-eger 1022 M i Bicolor Jet Black, glansfræsede. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol

Originale BMW Komplethjul, aerodynamiske 21" BMW hjul med stjerneeger 1012 Bicolor

Aerodynamiske 21" BMW hjul med stjerneeger 1012 Bicolor.

Aerodynamiske 21" BMW hjul med stjerneeger 1012 i Bicolor Midnight Grey, blanke. Vinterkomplethjul med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9J x 21.

Originale BMW Komplethjul, aerodynamiske 21" BMW hjul med stjerneeger 1011 Jet Black

Aerodynamiske 21" BMW hjul med stjerneeger 1011 Jet Black.

Aerodynamiske 21" BMW hjul med stjerneeger 1011 i Jet Black. Vinterkomplethjul med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9J x 21.

Originale BMW Komplethjul, aerodynamiske 20" BMW hjul med dobbelteger 1002 Lightning Grey

Aerodynamiske 20'' BMW hjul med dobbelteger 1002 Lightning Grey.

Aerodynamiske 20'' BMW hjul med dobbelteger 1002 i Lightning Grey. Snekædekompatible vinterkomplethjul med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 8,5J x 20.

Originale BMW Komplethjul, 19" M letmetalhjul med Y-eger 859 M Bicolor

19" M letmetalhjul med Y-eger 859 M Bicolor.

Eksklusive 19" M letmetalhjul med Y-eger 859 M i Bicolor Jet Black, blanke. Vinterkomplethjul med dæktrykkontrol.

Originale BMW Komplethjul, 20" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 868 M Bicolor

20" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 868 M Bicolor.

Eksklusive 20" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 868 M i Bicolor Night Gold, glansfræsede. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol

Originale BMW Komplethjul, aerodynamiske 18'' M hjul med dobbelteger 858 M Bicolor

Aerodynamiske 18'' M hjul med dobbelteger 858 M Bicolor.

Aerodynamiske 18'' M hjul med dobbelteger 858 M i Bicolor Midnight Grey, blanke. Snekædekompatible vinterkomplethjul med dæktrykkontrol.

Originale BMW Komplethjul, 19" M Performance letmetalhjul med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey

19" M Performance letmetalhjul med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey.

19" M Performance letmetalhjul med Y-eger 898 M i Frozen Gunmetal Grey. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol

Originale BMW Komplethjul, 20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M Bicolor

20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M Bicolor.

20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M i Bicolor Ferric Grey mat, glansfræsede. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber.

Originale BMW Komplethjul, 19'' BMW letmetalhjul med dobbelteger 793 Bicolor

19'' BMW letmetalhjul med dobbelteger 793 Bicolor.

19'' BMW letmetalhjul med dobbelteger 793 i Bicolor Night Gold, blanke. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber.

Originale BMW Komplethjul, 20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M Jet Black mat

20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M Jet Black mat.

20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M i Jet Black mat. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber.

Originale BMW Komplethjul, 18" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M Jet Black mat

18" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M Jet Black mat, vinterkomplethjul.

Eksklusive 18" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 796 M i Jet Black mat. Enkelthjul bag, hjulstørrelse 8,5J x 18, uden dæk.

Nærbillede af et BMW Vinterkomplethjul med stjernesymbol

BMW ORIGINALE LETMETALFÆLGE OG DÆK MED STJERNESYMBOL – KVALITET OG GARANTERET SIKKERHED.

PÅ FARTEN SOM EN ALL-STAR.

BMW ORIGINALE LETMETALFÆLGE OG DÆK MED STJERNESYMBOL – KVALITET OG GARANTERET SIKKERHED.

PÅ FARTEN SOM EN ALL-STAR.

VORES KVALITETSSTEMPEL.

BMW godkendte dæk, BMW godkendte hjul, stjerne 1

Skræddersyet og testet

Alle BMW godkendte dæk udvikles med hver enkel BMW models dynamiske karakter for øje og bærer stjernesymbolet. Hvert enkelt dæk gennemgår et krævende testprogram med op til 50 forskellige kvalitetskriterier.

BMW godkendte dæk, BMW stjernesymbol, stjerne 2

Sportslige

Dæk med stjernesymbolet er afstemt harmonisk til BMW undervognskomponenter og adaptive systemer og sikrer et optimalt vejgreb og en optimal ydelse.

BMW godkendte dæk, specielle materialer og dæksammensætninger, stjerne 3

Økonomiske og holdbare

Specielle materialer og materialesammensætningen bidrager til at sænke brændstofforbruget og sikrer en høj komfort på lange køreture med lav støjudledning i kabinen og uden for din BMW. Dæk med stjernesymbolet har en ekstra lang levetid, opnår de bedste sammenligningsværdier og giver mulighed for en innovativ digital dækdiagnose.

Innovativ dækdiagnose og information, stjerne 4

Innovative

Alle BMW godkendte dæk er forud for deres tid. Teknologier som digital dækdiagnose og QR-kode leverer pålidelige informationer om dæktilstanden.

BMW godkendte dæk, premium-dækproducenter, stjerne 5

Premium-dækproducenter

Førende dækproducenter som f.eks. Goodyear, Dunlop, Michelin og Pirelli arbejder tæt sammen med BMWs biludvikling for at udvikle et modelspecifikt produkt.

GODT AT VIDE.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL.

BMW godkendte dæk, diagram over forholdet mellem effekt og temperatur

Det rigtige tidspunkt for skift mellem vinter- og sommerdæk ligger omkring en udetemperatur på 7 °C. Ved temperaturer lavere end denne er vinterdæk det bedste valg. Ved højere temperaturer er sommerdæk det sikreste valg og garant for komfortabel køreglæde.

Læs mere
BMW dæk, nærbillede af dækprofil

Dine dæks vejgreb og håndtering afhænger først og fremmest af profildybden. BMW anbefaler en profildybde på 3 mm for sommerdæk og 4 mm for vinterdæk for en sikker og behagelig kørefornemmelse. Med mange længderiller, en bred profilblok, den optimale gummiblanding til høje temperaturer og en passende profildybde er BMW godkendte sommerdæk det helt rigtige valg til køreture ude på sommervejene.

Læs mere
BMW godkendte dæk, sammenligning af dæk med og uden Run Flat-teknologi

BMW godkendte dæk med Run Flat-teknologi vil heller aldrig lade dig i stikken i tilfælde af en punktering. Dæktrykskontrolsystemet i din BMW giver dig besked med det samme. I stedet for at tvinge dig til at standse giver det dig mulighed for at fortsætte endnu 80 km med op til 80 km/t. Dækkets forstærkede sidevægge stabiliserer din bil, holder dig i sporet og gør det muligt for dig at køre sikkert hen til nærmeste BMW Serviceværksted.

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL DINE DÆK? VI HAR SVARENE.

  • Hvad er det korrekte dæktryk?
  • Hvornår og hvor ofte skal jeg kontrollere dæktrykket?
  • Hvad er BMW godkendte dæk med stjernesymbol?
  • Hvordan finder jeg de rigtige dæk til min bil?
  • Hvilke fordele giver dækforsikringen mig?
  • Hvordan renser jeg mine hjul?