BMW M3 Touring G81 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

KOMPROMISLØS SPORTSLIGHED.

BMW 3-serie Sedan G20 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

MEDRIVENDE DYNAMIK.

BMW 3-serie Touring G21 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

EKSTRA KARAKTERSTYRKE.

KOMPROMISLØS SPORTSLIGHED.

MEDRIVENDE DYNAMIK.

EKSTRA KARAKTERSTYRKE.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Med vores BMW M Performance Parts tilføres hver eneste BMW udtryksfulde detaljer og eksklusivitet. Et bredt udvalg af tilbehørsdele skærper det visuelle udtryk, styrker lyden eller gør bilen endnu mere smidig.

Læs mere

THE M2 med BMW M Performance Parts.

BMW M Performance Parts BMW M2 Coupé G87 video

Den nye BMW M2 Coupé(1) er et uimodståeligt muskelbundt, der er garant for alt det sjove med sin hæsblæsende dynamik og temperamentsfulde smidighed. De eksklusive BMW M Performance Parts sætter BMW M2 Coupé optimalt i scene og skærper sportsligheden og køreglæden yderligere.

Læs mere
BMW M Performance Parts set forfra let drejet

OPLEV BMW M PERFORMANCE PARTS.

BMW M Performance Parts skaber en medrivende motorsportsstemning ude på vejene: Med de eksklusive tilbehørsdele har du mulighed for at skabe en individuel BMW. De er forbundet med størst mulig kvalitet for en optimal ydelse og et sportsligt markant design samt størst mulig sikkerhed og en lang levetid.

THE M3 Competition Touring med BMW M Performance Parts.

BMW M Performance Parts BMW M3 Touring G81 video

Den første BMW M3 Competition Touring med M xDrive kombinerer BMW M3s fantastiske ydeevne med en Tourings fleksibilitet og funktionalitet. En lang række teknologier afledt af motorsport leverer en fantastisk performance og dynamik. Og dette afrundes med de eksklusive og skræddersyede BMW M Performance Parts. 

Læs mere

Oplev THE 3.

BMW 3-serie Sedan G20 BMW M Performance Parts eksteriørdesign
BMW 3-serie Touring G21 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

BMW 3-serie Sedan og BMW 3-serie Touring er knap nok kommet på gaden og har allerede forenet sportsligt design med høj køredynamik og hverdagsegnethed. Skræddersyede BMW M Performance Parts understreger deres sportslige DNA og optimerer de aerodynamiske egenskaber.

THE 3 med BMW M Performance Parts.

Oplev motorsportsstemning.

M Performance bagdiffusor BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance bagdiffusor i carbon.

100 procent hightech. 100 procent motorsportskarakter. 100 procent begejstring. M Performance bagdiffusoren i carbon fremstilles ved hjælp af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces. Den skaber et endnu mere moderne udtryk – og øger bilens sportslige fremtoning på imponerende vis.

Læs mere
M Performance hækvinge BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance hækvinge i carbon.

Mod strømmen: Den gennemstrømmede M Performance hækspoiler består af 100 procent eksklusivt carbon og tilfører bilens hæk et helt særligt motorsportsudtryk. Takket være en optimeret aerodynamik øger den de sportslige køreegenskaber mærkbart. Dynamik i sin mest individuelle form.

Læs mere
M Performance tagkantspoiler BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance tagkantspoiler i sort højglans.

Design med virkning: M Performance tagkantspoileren i sort højglans er udført i materialet PUR og tilfører bilens bagende et elegant og atletisk udtryk. Og samtidig er den med til at forbedre aerodynamikken. Spoileren er skræddersyet til bilens design og kan også lakeres i karrosseriets farve, hvis dette ønskes.

Læs mere
19" M Performance letmetalfælg 898 M BMW M Performance Parts nærbillede

19" M Performance letmetalfælg med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey, vinterkomplethjul.

De sportslige 19" M Performance letmetalfælg med Y-eger 898 M er udført i Frozen Gunmetal Grey med M Performance påskrift. Vinterkomplethjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 225/40 R19 93H XL RSC for og hjulstørrelse 8,5J x 19 med dækstørrelse 255/35 R19 96H XL RSC bag.

Læs mere
19" M letmetalfælg 791 M BMW M Performance Parts nærbillede

19" M letmetalfælg med dobbelteger 791 M Bicolor (Jet Black, blank), komplet sommerhjulsæt.

De eksklusive 19" BMW Originale letmetalfælge med dobbelteger 791 M er udført i Bicolor Jet Black og blanke. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 225/40 R19 93Y XL for og 8,5J x 19 med dækstørrelse 255/35 R19 96Y XL bag.

Læs mere
20" M Performance smedefælg 795 M BMW M Performance Parts nærbillede

20" M Performance smedefælg med Y-eger 795 M Bicolor (Ferric Grey mat, glansfræset), komplet sommerhjulsæt.

De eksklusive 20" M Performance smedefælge med Y-eger 795 M er udført i Bicolor Ferric Grey mat, glansfræset med farvet M logo og fræset M Performance påskrift. Komplet sommerhjulssæt med dæktrykskontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 20 med dækstørrelse 225/35 R20 90Y XL RSC for og 8,5J x 20 med dækstørrelse 255/30 R20 92Y XL RSC bag.

Læs mere
18" M Performance letmetalfælg 796 M BMW M Performance Parts nærbillede

18" M Performance letmetalfælg med dobbelteger 796 M Jet Black mat, vinterkomplethjul.

De eksklusive 18'' M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M er snekædekompatible og udført i Jet Black mat med farvet M logo. Vinterkomplethjul med dæktrykskontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 7,5J x 18 med dækstørrelse 225/45 R18 95H XL.

Læs mere
M Performance ryglænsskål BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance ryglænsskål.

M Performance ryglænsskålen tilfører sæderne et eksklusivt motorsportslook. Nakkestøtteafdækningerne i carbon forædles med polyurethan-lak og poleres indtil højglans. Resten af ryglænets bagside er fremstillet i elegant alcantara. Med integreret M Performance emblem i aluminium. 

Læs mere

BMW M Performance Parts til andre modeller.

Fra motorsport til hverdagen.

BMW X7 G07 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

THE X7.

BMW X7 fascinerer med sin kombination af kraft, luksuriøs komfort og et udtryksfuldt designsprog. Sammen med eksklusive BMW M Performance Parts, der til dels er fremstillet i hånden, opstår der en individuel Sports Activity Vehicle med en ekspressiv karakter. 

M Performance sidespejlkappe i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance sidespejlkappe i carbon.

Håndfremstillet i carbon: De markante M Performance sidespejlkapper understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.

M Performance rørhaler i matsort BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance rørhaler i matsort.

Sæt et markant aftryk: Med eksklusivt forkromet rustfrit stål i matsort fremhæver M Performance rørhalerne det sportslige udtryk på bilens hæk. 

M Performance nyre i sort BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance nyre i sort.

Stærk karakter: M frontpyntegitteret består af ribber og deres ramme i højglanssort. Det får bilens forende til at fremstå endnu mere kraftfuld og selvsikker. Et personligt udtryk, der gør indtryk. 

22" M letmetalfælg med V-eger 755 M Jet Black mat BMW M Performance Parts nærbillede

22" M letmetalfælg med V-eger 755 M Jet Black mat, vinterkomplethjul.

De sportslige 22" M letmetalfælge med V-eger 755 M i Jet Black mat udtrykker en særlig form for eksklusivitet. Vinterkomplethjul med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9,5J x 22 med dækstørrelse 275/40 R22 107V XL for og hjulstørrelse 10,5J x 22 med dækstørrelse 315/35 R22 111V XL bag.

21" M letmetalfælg med dobbelteger 754 M Bicolor BMW M Performance Parts nærbillede

21" M letmetalfælg med dobbelteger 754 M Bicolor (Orbit Grey, blank), vinterkomplethjul.

De eksklusive 21" M letmetalfælge med dobbelteger 754 M i Bicolor Orbit Grey og blank udførelse får bilen til at se ekstra sportslig ud. Vinterkomplethjul med dæktrykskontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 9,5J x 21 med dækstørrelse 285/45 R21 113V XL RSC.

M Performance rat BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver et ekstra godt og behageligt greb – og følelsen af mere direkte styreegenskaber. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.

BMW 7-serie Sedan G70 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

THE 7.

Rendyrket elegance og multisensorisk entertainment skaber en køreoplevelse i absolut topklasse i den nye BMW 7-serie Sedan(2). Og hvis man har lyst til at supplere med lidt motorsportsstemning, kan bilen udformes individuelt med BMW M Performance Parts. 

21'' aerodynamisk M fælg 909 M i Bicolor BMW M Performance Parts nærbillede

21'' aerodynamisk M fælg 909 M i Bicolor, vinterkomplethjul.

De eksklusive 21'' aerodynamiske M fælge 909 M i Bicolor (Jet Black, blanke) får bilen til at se endnu mere eksklusiv ud med deres elegante design. Vinterkomplethjul med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9J x 21 med dækstørrelse 255/40 R21 102H XL for og 10,5J x 21 med dækstørrelse 285/35 R21 105H XL bag.

20" M Performance letmetalfælge med Y-eger 911 M Jet Black mat BMW M Performance Parts nærbillede

20" M Performance letmetalfælge med Y-eger 911 M Jet Black mat, komplet sommerhjulsæt.

De eksklusive 20" M Performance letmetalfælge med Y-eger 911 M er udført i Jet Black mat. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9J x 20 med dækstørrelse 255/45 R20 105Y XL for og 10,5J x 20 med dækstørrelse 285/40 R20 108Y XL bag. 

BMW M8 Gran Coupé F93 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

THE M8.

BMW M8 Gran Coupé kombinerer M gener med størst mulig eksklusivitet. Det avantgardistiske design skaber et unikt formsprog for luksussportsvogne med fire døre. Og skræddersyede dele i carbon og andre udsøgte materialer sikrer et visuelt udtryk ud over det sædvanlige.

M Air Breather i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M Air Breather i carbon.

På den ene side: sporty. På den anden: individuel. M Air Breather er fremstillet af eksklusivt carbon. Et elegant, visuelt højdepunkt til bilens sider.

M Performance frontopsats i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance frontopsats i carbon.

Sæt markante aftryk: M frontopsatsen i 100 procent carbon fremhæver bilens maskuline udtryk på en særlig eksklusiv måde. Et unikt motorsportslook til den kræsne. 

M Performance frontpyntegitter i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance frontpyntegitter i carbon.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontpyntegitteret er udført i eksklusivt og manuelt fremstillet carbon, mens ribberne er udført i robust kunststof. Et visuelt højdepunkt, der tilfører bilens front et elegant, sporty og individuelt udtryk. Med M8 logo.

M hækspoiler i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M hækspoiler i carbon.

Et markant udtryk: M hækspoileren i carbon forstærker bilens eksklusive og sportslige look. Den højteknologiske konstruktion i carbon gør den ekstremt let og også meget stabil. Hækspoileren er resultatet af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces, og den er perfekt afstemt i forhold til bilens design og andre M carbonkomponenter.

M sidespejlkappe i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M sidespejlkapper i carbon.

Toneangivende hightech. M sidespejlkapperne er udført i 100 procent carbon ved hjælp af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces. Deres dynamiske og sportsligt eksklusive design sender et signal ved første øjekast: Individualitet frem for alt!

20" M Performance smedefælg med Y-eger 863 M Ferric Grey mat BMW M Performance Parts nærbillede

20" M Performance smedefælg med Y-eger 863 M Ferric Grey mat, komplet sommerhjulsæt.

De eksklusive 20" M Performance smedefælge med Y-eger 863 M er udført i mat Ferric Grey med farvet M logo, og deres design gør bilen ekstra sporty at se på. Komplet RDC-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 9,5J x 20 med dækstørrelse 275/35 ZR20 (102Y) XL for og 10,5J x 20 med dækstørrelse 285/35 ZR20 (104Y) XL bag.