BMW i5 G60 2023 BMW M Performance Parts

SKRÆDDERSYET DYNAMIK.

BMW M3 Touring G81 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

KOMPROMISLØS SPORTSLIGHED.

BMW 3-serie Sedan G20 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

MEDRIVENDE DYNAMIK.

SKRÆDDERSYET DYNAMIK.

KOMPROMISLØS SPORTSLIGHED.

MEDRIVENDE DYNAMIK.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Med vores BMW M Performance Parts tilføres hver eneste BMW udtryksfulde detaljer og eksklusivitet. Et bredt udvalg af tilbehørsdele skærper det visuelle udtryk, styrker lyden eller gør bilen endnu mere smidig.

Læs mere

THE i5 med BMW M Performance Parts.

BMW i5 G60 2023 BMW M Performance Parts udvendigt design

Den første BMW i5 sætter standarden: En business-sedans elegante komfort kombineret med den sprintstærke performance ved elektrisk drift. Eksklusive BMW M Performance Parts som komponenter i let carbon, indvendigt ventilerede bremser eller fodmåtter med BMW M logo hæver den sportslige karakter til et nyt niveau i den nye BMW i5.

Læs mere

KARAKTER: ELEKTRISK. UDTRYK: DYNAMISK.

BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance frontspoiler i carbon

M Performance frontspoiler i carbon.

Skaber et kraftfuldt udtryk: Med en M Performance frontspoiler i carbon fremhæves bilens maskuline udtryk på en særligt eksklusiv måde. Et individuelt motorsportsudtryk til de højeste krav.

Læs mere
BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance bagdiffusor

M Performance bagdiffusor.

100 procent hightech. 100 procent motorsportskarakter. 100 procent begejstring. Med en M Performance bagdiffusor i aramid bliver udtrykket endnu mere moderne – og bilens sportslige fremtoning øges markant. Den berøringsløse bagklapåbning kan stadig benyttes.

Læs mere
BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance ekstra sideskørtsdel i carbon til venstre

M Performance ekstra sideskørtsdel i carbon til venstre.

Dynamisk elegance møder individuel sportslighed. Med en M Performance sideskørtsdel i carbon øges bilens sportslige udtryk markant. Den imponerer med en ekstra lav vægt, høj stabilitet og en perfekt pasform.

Læs mere
BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 21" M Performance letmetalfælg med krydseger 943 M bicolor

21" M Performance letmetalfælg med krydseger 943 M.

De eksklusive 21" M Performance letmetalfælge med krydseger 943 M er udført i bicolor Jet Black og glanspoleret med M Performance påskrift. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 8,5J x 21 med dækstørrelse HL 255/35 R21 101Y XL for og 9,5 J x 21 med dækstørrelse HL 285/30 R21 103Y XL bag.

Læs mere
BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance måtter

M Performance måtter.

Eksklusivt design, fantastisk pasform: Med M Performance måtter får bilen også et individuelt og sportsligt udtryk i fodrummet. Med broderet M Performance påskrift. Det eksklusive udtryk afrundes af en kant i læderlook med syning i kontrastfarver og et indsyet bånd i M farverne.

Læs mere

THE M2 med BMW M Performance Parts.

BMW M Performance Parts BMW M2 Coupé G87 video

Som et højdepunkt og afledt direkte fra motorsportens verden overfører centrallåsfælgene motorsporten til vejen med et unikt og sportsligt design.

Læs mere
BMW M Performance Parts set forfra let drejet

OPLEV BMW M PERFORMANCE PARTS.

BMW M Performance Parts skaber en medrivende motorsportsstemning ude på vejene: Med de eksklusive tilbehørsdele har du mulighed for at skabe en individuel BMW. De er forbundet med størst mulig kvalitet for en optimal ydelse og et sportsligt markant design samt størst mulig sikkerhed og en lang levetid.

THE M3 Competition Touring med BMW M Performance Parts.

BMW M Performance Parts BMW M3 Touring G81 video

Den første BMW M3 Competition Touring med M xDrive kombinerer BMW M3s fantastiske ydeevne med en Tourings fleksibilitet og funktionalitet. En lang række teknologier afledt af motorsport leverer en fantastisk performance og dynamik. Og dette afrundes med de eksklusive og skræddersyede BMW M Performance Parts. 

Læs mere

BMW M Performance Parts til andre modeller.

Fra motorsport til hverdagen.

BMW X7 G07 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

THE X7.

BMW X7 fascinerer med sin kombination af kraft, luksuriøs komfort og et udtryksfuldt designsprog. Sammen med eksklusive BMW M Performance Parts, der til dels er fremstillet i hånden, opstår der en individuel Sports Activity Vehicle med en ekspressiv karakter. 

M Performance sidespejlkappe i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance sidespejlkappe i carbon.

Håndfremstillet i carbon: De markante M Performance sidespejlkapper understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.

M Performance rørhaler i matsort BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance rørhaler i matsort.

Sæt et markant aftryk: Med eksklusivt forkromet rustfrit stål i matsort fremhæver M Performance rørhalerne det sportslige udtryk på bilens hæk. 

M Performance nyre i sort BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance nyre i sort.

Stærk karakter: M frontpyntegitteret består af ribber og deres ramme i højglanssort. Det får bilens forende til at fremstå endnu mere kraftfuld og selvsikker. Et personligt udtryk, der gør indtryk. 

22" M letmetalfælg med V-eger 755 M Jet Black mat BMW M Performance Parts nærbillede

22" M letmetalfælg med V-eger 755 M.

De sportslige 22" M letmetalfælge med V-eger 755 M i Jet Black mat udtrykker en særlig form for eksklusivitet. Vinterkomplethjul med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9,5J x 22 med dækstørrelse 275/40 R22 107V XL for og hjulstørrelse 10,5J x 22 med dækstørrelse 315/35 R22 111V XL bag.

21" M letmetalfælg med dobbelteger 754 M Bicolor BMW M Performance Parts nærbillede

21" M letmetalfælg med dobbelteger 754 M.

De eksklusive 21" M letmetalfælge med dobbelteger 754 M i Bicolor Orbit Grey og blank udførelse får bilen til at se ekstra sportslig ud. Vinterkomplethjul med dæktrykskontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 9,5J x 21 med dækstørrelse 285/45 R21 113V XL RSC.

M Performance rat BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver et ekstra godt og behageligt greb – og følelsen af mere direkte styreegenskaber. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.

BMW M8 Gran Coupé F93 BMW M Performance Parts eksteriørdesign

THE M8.

BMW M8 Gran Coupé kombinerer M gener med størst mulig eksklusivitet. Det avantgardistiske design skaber et unikt formsprog for luksussportsvogne med fire døre. Og skræddersyede dele i carbon og andre udsøgte materialer sikrer et visuelt udtryk ud over det sædvanlige.

M Air Breather i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M Air Breather i carbon.

På den ene side: sporty. På den anden: individuel. M Air Breather er fremstillet af eksklusivt carbon. Et elegant, visuelt højdepunkt til bilens sider.

M Performance frontopsats i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance frontopsats i carbon.

Sæt markante aftryk: M frontopsatsen i 100 procent carbon fremhæver bilens maskuline udtryk på en særlig eksklusiv måde. Et unikt motorsportslook til den kræsne. 

M Performance frontpyntegitter i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M Performance frontpyntegitter i carbon.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontpyntegitteret er udført i eksklusivt og manuelt fremstillet carbon, mens ribberne er udført i robust kunststof. Et visuelt højdepunkt, der tilfører bilens front et elegant, sporty og individuelt udtryk. Med M8 logo.

M hækspoiler i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M hækspoiler i carbon.

Et markant udtryk: M hækspoileren i carbon forstærker bilens eksklusive og sportslige look. Den højteknologiske konstruktion i carbon gør den ekstremt let og også meget stabil. Hækspoileren er resultatet af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces, og den er perfekt afstemt i forhold til bilens design og andre M carbonkomponenter.

M sidespejlkappe i carbon BMW M Performance Parts nærbillede

M sidespejlkapper i carbon.

Toneangivende hightech. M sidespejlkapperne er udført i 100 procent carbon ved hjælp af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces. Deres dynamiske og sportsligt eksklusive design sender et signal ved første øjekast: Individualitet frem for alt!

20" M Performance smedefælg med Y-eger 863 M Ferric Grey mat BMW M Performance Parts nærbillede

20" M Performance smedefælg med Y-eger 863 M.

De eksklusive 20" M Performance smedefælge med Y-eger 863 M er udført i mat Ferric Grey med farvet M logo, og deres design gør bilen ekstra sporty at se på. Komplet RDC-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 9,5J x 20 med dækstørrelse 275/35 ZR20 (102Y) XL for og 10,5J x 20 med dækstørrelse 285/35 ZR20 (104Y) XL bag.