BMW Vision Neue Klasse Konceptbil 2023 under kørsel på en landevej

DEN NYE

BMW VISION NEUE KLASSE.

EN NY ÆRA FOR MOBILITETEN.

FIND UD AF MERE OM BMW VISION NEUE KLASSE I VIDEOEN.

0:00
0:00 /  0:00

HØJDEPUNKTERNE VED BMW NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse konceptbil 2023 indvendigt udstyr BMW Panoramic Vision BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

UDVIDER DIT SYN PÅ TINGENE.

BMW Panoramic Vision, et 3D Head-Up Display, et centralt display og et multifunktionsrat indgår i den næste generation af BMW iDrive. Den projicerer informationer i hele forrudens bredde. Det gælder både virtuelle køredata, infotainment og navigation.

BMW Vision Neue Klasse konceptbil 2023 udvendigt udstyr set fra siden let drejet, ved parkering foran mur, med en kvinde

DESIGN

DESIGN PÅ NÆSTE TRIN.

BMW Vision Neue Klasse – en sportslig sedan. Klar, elegant og tidløs i designet. Store flader, markante linjer, reduceret til det væsentlige. Med mere plads til karakteristiske egenskaber. F.eks. en digital interaktionsflade af nyre og forlygter og en kabine badet i lys takket være store rudeflader.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW I Vision Circular, Range, familiebillede, udvendigt udstyr, ved parkering

ELEKTRISK. DIGITAL.

BMW Vision Neue Klasse er mere end forud for sin tid. Den er springet ind i en ny tidsalder. Og forener de nyeste innovationer til en uforglemmelig oplevelse.

BMW Vision Neue Klasse konceptbil 2023 udvendigt udstyr set fra siden, ved parkering foran mur, med 3 personer

BMW NEUE KLASSE – HOLD DIG INFORMERET.

Visionen er først begyndelsen: Oplev springet ind i den nye tidsalder med BMW Neue Klasse – tilmeld dig, og hold dig informeret.

VISIONER, DER ALLEREDE ER EN REALITET.

BMW Vision Neue Klasse BMW i4

Den nye BMW i4.

Som første rent elektriske Gran Coupé viser BMW i4 på imponerende vis, hvordan dynamisk mobilitet allerede ser ud i dag. Sportlig i designet og i køredynamikken med 390 hk (250 kW). Komfortabel i hverdagen og på rejser med en rækkevidde på op til 584 km.

BMW Vision Neue Klasse BMW i5

Den nye BMW i5.

Den sportslige BMW 5-serie Sedan, fuldelektrisk. BMW i5 kombinerer ren elektrisk drift med effektstærke 340 hk (250 kW). Desuden fascinerer det dynamiske design og understøtter de intelligente førerassistancesystemer. Og med en rækkevidde på op til 582 km er lange strækninger heller ikke noget problem.