BMW Vision Neue Klasse Family

NEUE KLASSE

PÅ VEJ IND I EN NY ÆRA.

OPLEV MORGENDAGENS MOBILITET ALLEREDE I DAG.

Mobilitet bevæger – på mange niveauer. Oplev vores to Neue Klasse-pionerer i videoen. BMW Vision Neue Klasse X og BMW Vision Neue Klasse venter blot på at bevæge dig og vække din begejstring.

0:00
0:00 /  0:00

MOBILT MOD PÅ FREMTIDEN. VIA REN KØREGLÆDE.

Med Neue Klasse gentænker vi mobilitet. Og stiller mennesket i centrum. Hvordan kommer vi til at køre i fremtiden? Hvilke ønsker har vi til de næste generationer af biler? Resultatet er omgivelser fulde af innovative teknologier, der beriger køreoplevelsen. Få mere at vide om design, teknologier og Neue Klasses fuldelektriske og forbrugsoptimerede drivkoncepter.

Design BMW Vision Neue Klasse Family

DESIGNET PÅ EN NY TID.

Progressiv og alligevel tidløs. Klar og alligevel elegant. Reduceret til det væsentlige – og alligevel typisk BMW. Designet på Neue Klasse viser, hvordan fremtidens mobilitet kan se ud. Præcise linjer møder generøse flader udvendigt, og kabinen byder på komfortabel rummelighed og digitale teknologier.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse Family

BÅDE DIGITAL OG FØLELSESLADET.

Den virtuelle og den virkelige verden smelter sammen i kabinen takket være det nye betjeningssystem BMW iDrive. Digitale features skaber et helt nyt oplevelsesrum. Førerorienteret, individualiseret og skræddersyet til dig – i fuld overensstemmelse med dine præferencer.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse Family

FULDELEKTRISK, FULD KOMFORT OG KØREGLÆDE.

Fremtiden er elektrisk. Og mere komfortabel end nogensinde før. Takket være 30 procent større rækkevidde, 30 procent hurtigere opladning og en forbrugsoptimering på 25 procent. Med sjette generation af drevet BMW eDrive kører du fremtidssikkert og uden bekymringer.

VISION NEUE KLASSE.

INNOVATIV. ALLEREDE I FREMSTILLINGEN.

Med Neue Klasse skriver BMW også et nyt kapitel i produktionshistorien. BMW Group Werk Debrecen i Ungarn er planlagt og udviklet som iFACTORY. Ved produktionsstarten af Neue Klasse i 2025 vil det være den første bilfabrik i verden, der udelukkende drives med fossilfri energi.

OPLEV VORES ELEKTRISKE BMW MODELLER ALLEREDE I DAG.