BMW Originaldele 2023 Bremseskiver testbænk

BMW ORIGINALDELE.

SÅ DIN BMW FORBLIVER EN ORIGINAL BMW.

Ønsker du det bedste til din BMW? Vælg altid BMW Originaldele. De er specielt udviklet, produceret og intensivt testet til din BMW. Det øger ikke kun sikkerhed, pålidelighed og lang levetid, men også din bils gensalgsværdi.

DINE FORDELE

5 GRUNDE TIL AT VÆLGE BMW ORIGINALDELE.

Godkendt BMW kvalitet.

Attraktivt pris-/ydelsesforhold.

Langfristet værdibevarelse.

Førsteklasses BMW Knowhow.

Op til 24 måneders garanti.

NYE BMW ORIGINALDELE

NYT OG PERFEKT TIL DIN BMW.

I forbindelse med slid, beskadigelse eller fejl tilbyder BMW en skræddersyet ny BMW Originaldel fra modellens introduktion og indtil mindst tolv år efter udløb af modelserien. Det garanterer sikkerhed og værdibevarelse for din BMW.

Genanvendte BMW Originaldele

DET BEHØVER IKKE ALTID AT VÆRE NYT.

BMW Originaldele 2023 genanvendt

Omhyggeligt kontrolleret og klar til brug. Genanvendte BMW Originaldele er underlagt de samme strenge kvalitetsretningslinjer som BMW Originaldele. Derfor er de lige så velegnede til din BMW og skåner samtidig miljøet. Vi yder desuden 24 måneders garanti på alle genanvendte BMW Originaldele. Derfor er du også på den sikre side med en genanvendt BMW Originaldel. BMW tilbyder bl.a. følgende genanvendte originaldele til udvalgte modeller:

  • Automatgearkasser
  • Transfergear
  • Styretøj
  • Turboladere
  • Startere 
  • Generatorer
  • Headunits

 

GENANVENDT

5 TRIN TIL NY KVALITET.

BMW Originaldele 2023 Classic dele

BMW ORIGINALDELE CLASSIC

BMW ORIGINALDELE TIL KLASSISKE BILER.

For at sikre, at glæden ved din klassiker holder i endnu længere tid, lønner det sig kun at anvendes BMW Originaldele, når det drejer sig om reservedele. Uanset om det drejer sig om undervogn, elektronik eller karrosseri kan du købe BMW Classic dele hos dit BMW Serviceværksted eller hos et netværk af certificerede BMW Classis partnere i hele Europa. Eksperterne bestiller det, de skal bruge, og monterer delene med deres knowhow.

BMW SERVICE

OPTIMAL SERVICE MED BMW ORIGINALDELE.

I forbindelse med vores BMW Service anvender vi naturligvis også BMW Originaldele. Vælg den bedste kvalitet og ekspertviden ved hvert serviceeftersyn, service eller enhver reparation. Så er pålideligheden, sikkerheden og køreglæden i top – uanset hvad der måtte ske.

BMW Service Inclusive En BMW i sommerlige omgivelser med model

BMW Service Inclusive.

Du betaler et fast engangsbeløb, og herefter er det inkluderede service- og vedligeholdelsesarbejde dækket i den valgte periode.

BMW Value Service En BMW parkeret foran garage med modeller

BMW Service 5+.

Vores førsteklasses tilbud gælder alle BMW modeller, der er fem år eller ældre – for jo ældre din bil er, desto mere kan vores servicebetingelser betale sig.

BMW Reparationer og pleje. BMW Forlygter reparation

BMW Repair and Care.

Uanset om det er en ulykkesreparation eller en kosmetisk reparation: Du kan stole på eksperterne på vores BMW certificerede karrosseriværksteder. De reparerer store og små skader i henhold til de højeste kvalitetsnormer og optimalt afstemt i forhold til din BMW.

BMW Service mand og kvinde foran BMW iX hos BMW Service Partner

Hele udvalget af BMW Service.

Læs mere om vores attraktive servicetilbud for en mere ubekymret køreglæde, og find præcis den service, som passer bedst til din BMW og dine individuelle behov.

BMW Originaldele | BMW.dk

BMW Motorolieservice.

For at sikre, at din BMW motor er funktionsdygtig og opnår en lang levetid, anvender vores service kun ekslusiv motorolie samt originale BMW Oliediltre, som er afstemt præcist efter din model. Den gamle olie og gamle oliefiltre bortskaffer vi fagmæssigt korrekt.

0:00
0:00 /  0:00

BMW Originaldele | BMW.dk

Så din BMW forbliver en ægte BMW.

Din BMW yder en toppræstation hver eneste dag, og den fulde funktionalitet afhænger af samspillet mellem alle bilens dele. Sæt derfor din lid til BMW Originaldele: Den perfekte ydelse opnås kun, hvis alle dele er præcist afstemt til de behov, hver enkelt BMW model har. Lige meget om det er nye BMW Originaldele eller genanvendte BMW Originaldele – hver enkelt original BMW del er underlagt de samme kvalitetsstandarder som BMW biler, lige fra konstruktionsplanlægning til kvalitetssikring. Alle BMW Originaldele er kendetegnet ved en perfekt pasform og en førsteklasses forarbejdning, der sikrer, at alle komponenter i din BMW arbejder perfekt sammen – for en optimal ydelse, størst mulig sikkerhed og en lang levetid.

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM BMW ORIGINALDELE.