BMW Service 2024 Overblik

BMW SERVICE.

RELAX. WE CARE.

Du og din bil er i de bedste hænder hos dit BMW Serviceværksted. Med vores serviceløfte Proactive Care sørger vi for, at du altid er mobil. Læn dig tilbage, og gør brug af vores skræddersyede servicepakker fra BMW Service Inclusive. Eller nyd godt af de attraktive priser med BMW Service 5+. Vi har det optimale tilbud til dig. Til dine behov, til alle BMW modeller og til de mange ubesværede kilometer, der venter dig forude.

FORDELE

OVERSIGT OVER DINE FORDELE.

BMW Service 2024 Proaktiv Icon

Proaktiv.

BMW Service 2024 Bedste kvalitet Icon

Kvalitet Og Ekspertise.

BMW Service 2024 Stort servicenetværk Icon

Stort Servicenet.

BMW Service 2024 BMW Originaldele Icon

BMW Originaldele.

BMW Service 2024 Mange servicetilbud Icon

Omfattende Servicetilbud.

BMW PROACTIVE CARE

VORES SERVICELØFTE TIL DIG.

BMW Proactive Care 2024

Vi tager os af problemer, før de opstår. BMW Service med Proactive Care registrerer handlingsbehov i god tid – lige fra service og slid til tekniske fejl. Du vil modtage professionel hjælp fra vores eksperter i overensstemmelse med dine personlige præferencer. Vi sørger for, at du altid er sikker på at være mobil.

BMW EFTERSYN OG SERVICE

FØRSTEKLASSESKVALITET OG VÆRDIBEVARELSE AF DIN BIL.

BMW Service Inclusive 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Betal én gang, og kør uden bekymringer. Med BMW Service Inclusive bestemmer du selv, hvad løbetiden skal være, og du betaler en fast engangspris. Dermed er alt indeholdt servicearbejde dækket. Og din BMW er altid i de bedste hænder. Hos alle deltagende BMW Serviceværksteder i hele verden.

BMW Service 5+ 2024

BMW SERVICE 5+.

Er din BMW 5 år eller ældre? Så kan du få glæde af prisfordele og eksklusive BMW serviceydelser, som giver dig sikkerhed, værdibevarelse og uforfalsket køreglæde. Der bruges altid BMW Originaldele i forbindelse med f.eks. bremser, brændstof- eller mikrofilter, som er dækket af de attraktive priser.

BMW Repair Inclusive 2024

BMW REPAIR INCLUSIVE.

Mere sikkerhed i op til 5 år. Med BMW Repair Inclusive forlænger du den lovpligtige garanti på 2 år til en løbetid på mellem 3 og 5 år eller en tilbagelagt afstand på 200.000 kilometer. I den periode nyder du godt af en lang række ydelser – f.eks. reparationer med BMW Originaldele og en beroligende følelse af at være forberedt på alt.

FLERE BMW SERVICES

DEN PASSENDE SERVICE TIL ENHVER SITUATION.

Uanset om det er en kosmetisk reparation, dækskift eller vejhjælp, så har vi fokus på din sikkerhed.

MY BMW APP

DEN DIREKTE FORBINDELSE TIL DIN BMW.

Med My BMW App er du altid forbundet med din BMW og har styr på alle relevante informationer. Uanset om vi taler forestående service, en fejlmeddelelse eller vores omfattende servicetilbud, vil du altid være godt informeret.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL.