BMW vinder AutoIndex 2023

BMW EJERNE ER FOR 12. ÅR I TRÆK DE MEST TILFREDSE.

BMW er endnu en gang kåret som vinder af AutoIndex. Det er 12. år i træk og 16. gang siden 2003, hvor AutoIndex for første gang tog temperaturen på de danske bilejeres kundetilfredshed.

 

25.000 danske bilejere har svaret på flere end 120 spørgsmål i den årlige AutoIndex-undersøgelse, som inkluderer biler, der er maksimum 4 år gamle. Undersøgelsen gennemføres af konsulenthuset Loyalty Group, og resultaterne viser igen, at BMW ejerne har et helt særligt forhold til deres biler.

Læs mere

BILMÆRKET MED DE MEST TILFREDSE OG LOYALE EJERE.

autoindex

Igen i år kommer BMW ind som en samlet vinder af undersøgelsen, hvor der måles på fire parametre:

 

  • Bilens komfort og kvalitet (vægter 40%)
  • Forhandlernes kompetencer (vægter 20%)
  • Værkstedets kompetencer (vægter 20%)
  • Loyalitet over for bilmærket (vægter 20%)

 

BMW udmærker sig ved at være nummer et, når det kommer til tilfredshed med bilens egenskaber, samt når det omhandler bilejernes loyalitet. Derudover forbedrer BMW sin placering fra 2022 ift. oplevelsen hos forhandlerne ved at gå fra en sjette til en andenplads. I relation til værkstedoplevelsen rykker BMW også et hak op ad listen. 

DANMARKS MEST TILFREDSE OG LOYALE KUNDER.

BMW Danmarks administrerende direktør, Jan Askholm, glæder sig over førstepladsen og udtaler: ”Undersøgelsen viser et generelt fald i tilfredsheden blandt alle bilmærker, det kan ingen af os selvfølgelig være tilfredse med. Når det så er sagt, så er jeg meget glad for, at vores forhandlere skaber så gode oplevelser, at vi rykker fra en sjette til en andenplads, og at vores værksteder leverer så høj en service, at vi også der rykker op ad listen. Vi går alle sammen på arbejde hver dag med ønsket om at skabe de bedste oplevelser for vores kunder. Når vi for 12. år i træk lander på førstepladsen som det bilmærke med de mest tilfredse kunder i Danmark og tilmed rykker op ad listen i de underkategorier, hvor vi ikke allerede ligger nummer et, så tillader vi os at være stolte. Vi bliver ved med at arbejde hårdt for at skabe de bedste biler og de bedste oplevelser. Vi er ydmyge over for at arbejde med kundetilfredsheden og ved, at det er en rejse, hvor krav og forventninger løbende ændrer sig – og derfor tager vi det ikke for givet”.

 

SEKS MODELLER I TOP-10 I SKANDINAVIEN

På skandinavisk plan klarer BMW sig også godt i AutoIndex 2023. Her opgøres tilfredsheden helt ned på modelniveau. I top-10 over de modeller, hvor ejerne er mest tilfredse, har BMW seks modeller. Af de seks modeller opnår BMW iX den bedste placering som nummer to.

Læs mere

Kig ind til din BMW forhandler og oplev selv, hvorfor BMW kunder er Danmarks mest tilfredse – helt officielt.

Læs mere