UDSTYR TIL BMW 6-SERIE COUPÉ.

Så er du sikker på en stilsikker entre.

Dynamisk, udfordrende eller elegant – hver eneste facet af BMW 6-serie Coupé kan fremhæves med matchende kvalitetsudstyr i form af M sportspakken eller de to udstyrspakker Design Pure Experience og Design Pure Excellence. Derudover åbner der sig med BMW Individual en verden af ubegrænsede muligheder for at style og indrette din BMW 6-serie Coupé endnu mere eksklusivt og personligt. Med de originale BMW tilbehørsprodukter kan du endvidere indrette bilen, så den matcher dine behov i hverdagen.

Udstyr til BMW 6-serie Coupé.Så er du sikker på en stilsikker entre.

Dynamisk, udfordrende eller elegant – hver eneste facet af BMW 6-serie Coupé kan fremhæves med matchende kvalitetsudstyr i form af M sportspakken eller de to udstyrspakker Design Pure Experience og Design Pure Excellence. Derudover åbner der sig med BMW Individual en verden af ubegrænsede muligheder for at style og indrette din BMW 6-serie Coupé endnu mere eksklusivt og personligt. Med de originale BMW tilbehørsprodukter kan du endvidere indrette bilen, så den matcher dine behov i hverdagen.

Læs mere

DESIGN PURE EXPERIENCE.

BMW 6-serie Coupé med udstyrspakken Design Pure Experience stiller til start med dynamisk og sportslig stil. Særligt highlight: Den skinnende sorte dobbeltnyre og de 20 tommer store letmetalfælge multieger 616 (ekstraudstyr). Designpakken rundes af med en række sortlakerede udvendige udstyrsdetaljer samt mange indirekte lyskilder i kabinen.

 • Udvendigt udstyr

  De udvendige detaljer i udstyrspakken Design Pure Experience fremhæver karrosseriets sportslige stil med BMW Individual Shadow Line og en række andre mørke udstyrsdetaljer, fx sortlakerede rammer og ribber i gællerne på forskærmene, kølerribber i sort højglans, pynteliste på bagenden i sort højglans samt mørkforkromede afgangsrør. Forendens dynamiske look understreges med tågeforlygterne med diodeteknologi. I profil springer de sportslige og luksuriøse 20-tommer multiegerfælge 616, der fås som ekstraudstyr, straks i øjnene.
  Ud over Melbourne Red kan bilen vælges i samtlige andre karrosserifarver fra såvel BMW som BMW Individual. Du kan også vælge andre 20-tommer-fælge fra BMW’s store fælgprogram samt fælgene fra BMW Individual.

 • Indvendigt udstyr

  I kabinen varter udstyrspakken Design Pure Experience op med tofarvet nappalæderindtræk Cognac/Black og trælister i udførelsen Fineline Brown. En række indirekte diodelyskilder og belyste indstigningslister sørger for en elegant velkomst.
  Du kan desuden vælge at udstyre bilen med læderindtræk fra BMW Individual eller interiørlisterne i grå poppel med åretegninger eller en af de andre interiørlister fra BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Udstyrspakken Design Pure Excellence skruer højt op for de eksklusive kvaliteter i BMW 6-serie Coupé. Alle udstyrsdetaljer, såsom de 19 tommer store V-eger-fælge 366 eller trælisterne i grå poppel med åretegninger, er nøje udvalgt og sammensat af designerne hos BMW – både til det indvendige og det udvendige design.

 • Udvendigt udstyr

  Udstyrsdetaljerne med Design Pure Excellence giver bilen et ekstremt luksuriøst tilsnit, fx med de 19 tommer store V-eger-fælge 366, der kan tilvælges. Rammen omkring sidespejlene og afdækningen på B-stolpen er udført i sportslig sort højglans. Moderne tågeforlygter med diodeteknologi vidner om en bil, der også er på forkant rent teknologisk.
  Design Pure Excellence omfatter også metallakering af bilens ydre. Men du har naturligvis mulighed for at vælge frit mellem karrosserifarver og letmetalfælge fra både BMW og BMW Individual.

 • Indvendigt udstyr

  I kabinen er der dømt luksus over hele linjen med Design Pure Excellence – bl.a. med de mange ekstra indirekte diodelyskilder. Det læderbetrukne instrumentbræt matcher perfekt til det tofarvede nappalæderindtræk Ivory White/Black med kontrastsyninger og udstrakt brug af læder i kabinen, og de fornemme trælister i grå poppel med åretegninger skaber en diskret kontrast til den lyse kabine. Keramiske applikationer omkring udvalgte betjeningselementer såsom gearvælgeren, iDrive-controlleren samt knapperne til bilens lydanlæg og klimaautomatik er luksuriøse detaljer. Udstyrspakken rundes af med belyste indstigningslister.
  Som ekstraudstyr kan du vælge det eksklusive tofarvede nappalæderindtræk Cognac/Black med kontrastsyninger og læder på endnu flere overflader i kabinen, et af de mange læderindtræk fra BMW Individual samt interiørlisterne i ægte træ Fineline Brown eller en af de andre smukke lister fra BMW Individual.

M SPORTSPAKKE.

M sportspakken forvandler BMW 6-serie Coupé til en kompromisløs topatlet. Her får du alt det udstyr, der kræves til maksimal dynamik, ultra sportsligt design og masser af adrenalin i blodet.

 • Udvendigt udstyr

  Udvendigt udstyr i Model M Sport:

  • M aerodynamikpakke med forkofanger, sideskørter i karrosserifarve og bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow metallak
  • Tågeforlygter med diodeteknologi
  • 19"-tommer M dobbeltegerfælge 351 M med forskellige dækstørrelser eller som alternativ 20-tommer M dobbeltegerfælge 703 M i tofarvet udførelse med forskellige dækstørrelser og Run Flat-teknologi
  • BMW Individual Shadow Line
  • M sideemblemer
  • Mørkforkromet pynteliste ved udstødningen
  • Speciallakering Carbon Black metallak, andre karrosserifarver kan vælges
  • Sortlakerede bremsekalibre

 • Indvendigt udstyr

  Indvendigt udstyr i Model M Sport:

  • M indstigningslister, M fodstøtte
  • Sportsforsæder med kombinationsindtræk Alcantara/læder "Nappa" Anthracite, andre indtræksvarianter kan vælges
  • M læderrat med multifunktionsknapper
  • Antracitgrå loftsbeklædning fra BMW Individual, som alternativ loftsbeklædning i Alcantara eller antracitgrå Alcantara
  • Interiørlister i aluminium Hexagon eller i udførelsen "Carbon Fibre", andre interiørlister kan vælges

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Skru op for det sportslige ambitionsniveau, eller gør bilen endnu mere praktisk at bruge i hverdagen. Originalt BMW tilbehør giver dig valget mellem en lang række eksklusive og praktiske tilbehørsprodukter.

 • Letmetalfælge

  Lækre 20-tommer BMW M Performance V-eger-fælge 464 M i tofarvet Ferric Grey med glansdrejet front eller i skinnende Liquid Black. Begge varianter er udført med synlige hjulbolte og M logo og udstyret med Run Flat-dæk i forskellige størrelser for og bag: 8,5 J x 20 med dækstørrelsen 245/35 R20 95Y RSC for og 9 J x 20 med dækstørrelsen 275/30 R20 97Y RSC bag.
  Du kan vælge de lækre 20-tommer V-eger-fælge 356 i tofarvet Ferric Grey med glansdrejet front eller i skinnende Liquid Black. Begge varianter er udført med synlige hjulbolte og udstyret med Run Flat-dæk i forskellige størrelser for og bag: 8,5 J x 20 med dækstørrelsen 245/35 R20 95Y RSC for og 9 J x 20 med dækstørrelsen 275/30 R20 97Y RSC bag.

 • M Performance udstyr

  BMW M Performance sidespejlkapperne er fremstillet i hånden af 100 % kulfiber. De fremhæver bilens hightech-karakter. Det dynamiske design sikrer et eksklusivt look med masser af sportsligt overskud.
  Et stærkt udtryk: Den sorte BMW M dobbeltnyre har forkromede ribber og en skinnende sort ramme. Den fremhæver bilens dynamiske og elegante kvaliteter og er et potent og individuelt statement.

 • Information og kommunikation

  Snap-in-adapteren Basic holder styr på din iPhone™ under kørslen og sørger for, at den er ladet fuldt op. Snap-in-adapterne Music, Media og Connect gør det desuden muligt at afspille musik fra telefonen via bilens indbyggede lydanlæg.
  Tablet-holderen har et sikkert greb om Apple iPad™-modellerne 2, 3 og 4 og kan drejes 360° i rammen samt vinkles frit, så synsvinklen kan tilpasses både store og små passagerer. Den klikkes ganske enkelt fast i grundmodulet (fås separat) til Travel and Comfort-systemet.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW 6-serie Coupé.

 • BMW Individual – udvendigt design

  En kraftfuld kombination af dynamik og personlighed – BMW 6-serie Coupé i den imponerende BMW Individual-metallak Ruby Black. Refleksioner fra utallige pigmenter skaber en intens glans og, afhængigt af synsvinkel og vinklen på lysindfaldet, et fascinerende farvespil af nuancer fra mørk rød til aubergine. De imponerende, klassisk designede 20-tommer V-eger-fælge 374 I er det perfekte supplement til lakeringen.

  Uanset hvilken af de i alt elleve BMW Individual-lakeringer, du vælger til din BMW, så vil resultatet altid være et skinnende udtryk for din personlige smag og stil.

 • BMW Individual – indvendigt design

  Det stof, drømme er gjort af. BMW 6-serie Coupé med udstyr fra BMW Individual gør dine bildrømme til virkelighed.
  Den elegante kombination af det handskebløde fuldlæderindtræk Merino Platinum med naturlig overfladestruktur, den elegante loftsbeklædning i Alcantara og de klassiske trælister i mørk rødbrun platan med en imponerende varm glød skaber et harmonisk udtryk i kabinen. Kabinen begejstrer ikke kun i kraft af sin farvenuance, men frem for alt med sin tårnhøje kvalitet og de mange detaljer. Det handskebløde læderindtræk Merino med naturlig overfladestruktur imponerer med elegante kontrastsyninger og kedersnore, og de mange læderbetrukne overflader skaber en unik kvalitetsfornemmelse i kabinen.
  Det perfekte indtryk rundes af med læderrattet med et elegant træindlæg, som passer til den valgte interiørliste fra BMW Individual.
  Den præsenterede kombination er kun en af mange muligheder med BMW Individual Collection, hvis mange farvenuancer og trælister kun venter på, at du skal sammensætte den BMW, du altid har drømt om.

 • BMW Individual Composition

  BMW Individual Composition belønner dig for din gode smag. Den stilsikre kombination af fuldlæderindtræk fra BMW Individual og eksklusive trælister og andre udstyrsdetaljer fra BMW Individual gør kunstværket komplet.