SHOP THE LOOK

BMW CHARGING: LIFE, IN CHARGE.

ALT OM OPLADNING
AF DIN BMW ELBIL.

BMW X1 xDrive30e. Plug-in-hybrid 326 hk. Elektrisk rækkevidde op til 83 km. Forbrug 125,0 km/l. CO₂-udledning 17-19 g/km. Opladningstid ved 3,7 kW: 4,75 timer. CO₂-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Opladning uden bekymringer – simpelt, til enhver tid og overalt. Elbiler og plug-in-hybrider giver mulighed for en ny form for mobilitet, der både er forbrugsoptimeret og komfortabel. Takket være fleksible lademuligheder og innovative ladeteknologier kan du altid køre uden bekymringer i hverdagen og på rejser. Uanset om det skal være hurtigst muligt på farten eller nemt og bekvemt derhjemme. Find de ladeløsninger, der passer perfekt ind i dit liv.

LADEMULIGHEDER TIL DIN ELBIL.

BMW Charging opladning på farten

OPLADNING PÅ FARTEN.

Takket være vores mange ladeløsninger finder du også altid en passende lademulighed til din elbil i nærheden, når du er på farten. I et af Europas største ladenetværk, der hele tiden vokser. Med op til 510.000 opladningspunkter, hvor du nemt og bekvemt kan oplade din elbil offentligt. 

BMW Charging opladning derhjemme

OPLADNING DERHJEMME.

Det er ekstra nemt og komfortabelt at oplade din elbil eller plug-in-hybrid derhjemme. Komfortabelt og så hurtigt som nødvendigt med en BMW Wallbox eller med en BMW Flexible Fast Charger i en stærkstrøms- eller husholdningsstikkontakt. Få mere at vide om de praktiske løsninger, som BMW tilbyder til opladning af din elbil derhjemme.

BMW LADETEKNOLOGIER OG -PRODUKTER.

BMW Charging Connected Home Charging
BMW Charging ruter optimeret i forhold til opladning
BMW Charging ladekabel

Connected Home Charging.

Med en Connected Home Charging Package får du alt samlet i én pakke, så du straks kan lade løs derhjemme. BMW Wallbox Plus, det intelligente måleapparat Smart Meter og adgang til praktiske ekstrafunktioner i My BMW App, der optimerer opladningen. Samt en pakke, der indeholder en fagligt korrekt installation i dit hjem.

Ruter optimeret i forhold til opladning.

Altid frem til destinationen uden bekymringer. Planlæg ruter optimeret i forhold til opladning, når du skal køre i din elbil, og find ladestationer på ruten uden problemer. Vores ruteplanlægger beregner de hurtigste lademuligheder i nærheden eller på din vej. Direkte i dit navigationsanlæg eller i My BMW App.

Dit opladningsudstyr.

Du har ikke behov for meget for at kunne oplade. Der følger et BMW Charging Card til opladning i det offentlige ladenetværk med din BMW. Og derhjemme kan du vælge at installere en wallbox. Eller du kan oplade i en husholdningsstikkontakt.

BMW Charging BMW Wallbox
BMW Charging ladekabel

BMW Wallbox.

Du kan oplade din plug-in-hybrid eller fuldelektriske BMW nemt og komfortabelt derhjemme med en BMW Wallbox. Med op til 22 kW. Det er både praktisk, sikkert og pladsbesparende.

Ladekabel (mode 3) til offentlig opladning.

Oplad din plug-in-hybrid eller elbil med et ladekabel (mode 3) til offentlig opladning ved AC-ladestationer. Afhængigt af den enkelte model medfølger det som standard ved levering af din BMW.

SE LADESTATIONER TIL DIN ELBIL.

Flere oplysninger

Loading Time

Ladetider ved

Offentlig opladning

High-power-ladestation

Du kan oplade din bil ekstra hurtigt ved en high-power-ladestation (f.eks. i IONITY-netværket). Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver en betydeligt højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der for eksempel kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne high-power-ladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med bilens maksimale ladeeffekt. Det er hurtigst og samtidig mest skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle high-power-ladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

Hurtigladestation

Hvis der er behov for, at det skal gå hurtigt inde i byen eller på en rejse, er en hurtigladestation det helt rigtige valg. Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver nemlig en højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der for eksempel kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne hurtigladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med en effekt på op til 50 kW. Det er hurtigst og samtidig mest skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle hurtigladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

AC-ladestation

Du finder offentlige ladestationer med vekselstrøm (AC) nærmest overalt. De er især egnet til regelmæssig opladning over længere tidsrum – for eksempel om natten eller i arbejdstiden. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en maksimal effekt på 22 kW. Denne ladeeffekt afhænger af udstyret. Kortet giver dig mulighed for at se alle ladestationer med vekselstrøm i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

Opladning hjemme

Wallbox/Flexible Fast Charger

Med en wallbox eller en Flexible Fast Charger kan du nemt og bekvemt oplade din bil derhjemme. Begge benytter vekselstrøm (AC). Wallboxen giver mulighed for en ladeeffekt på maksimalt 22 kW alt efter bil, ekstraudstyr og det enkelte marked – for en Flexible Fast Charger er det maksimalt 11 kW. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 11 kW.

Husholdningsstikkontakt

Du kan til enhver tid nemt og bekvemt oplade din bil i en stikkontakt derhjemme. Der benyttes så vekselstrøm (AC). I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 2,3 kW. Med en BMW Wallbox kan du til enhver tid oplade din bil hurtigt, sikkert og komfortabelt derhjemme.

Filter charging stations

Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere samt den valgte bil i sig selv. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23 °C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd. De viste værdier er eksempelværdier på den valgte models basiskonfiguration. Værdierne kan afvige for andre udstyrsvarianter af bilen.
 

Med My BMW App har du altid overblik over rækkevidde og ladetilstand uanset tid og sted. Og det er også let at planlægge ladeoptimerede ruter og sende dem til bilen. Download appen her, og oplev den i demo-tilstand.

Opladning af elbil:
My BMW App og services

DIN BMW OVERTAGER ARBEJDET FOR DIG.

ELBILERS OPLADNINGSTIDER.

Du kan oplade din elbil ekstra hurtigt på farten ved High Power-ladestationer. Med en ladeeffekt på op til 350 kW ved hurtigladestationer har du glæde af en meget kort ladetid.

SÅ MEGET STRØM BRUGER EN ELBIL.

Strømforbruget ved opladning af en elbil afhænger af forskellige faktorer. Men også din kørestil, den hermed forbundne gennemsnitshastighed og udetemperaturen spiller en rolle. De månedlige omkostninger til ladestrøm afhænger først og fremmest af de kørte kilometer og elbilens forbrug. Sidstnævnte påvirkes også af den personlige køremåde. Derudover spiller den valgte ladetakst og stedet for opladning også en afgørende rolle i forhold til strømomkostningerne.

Her kan du få glæde af attraktive takster som for eksempel Active-taksten med faste priser, der er særligt gunstige. Kunder, der har købt en ny BMW, skal ikke betale noget basisgebyr det første år.

BMW Charging levetid

BATTERI

OPTIMÉR LEVETIDEN FOR BATTERIET I DIN ELBIL.

Levetiden for et højspændingsbatteri kan påvirkes af ens egen brugsadfærd. Højspændingsbatteriet bør fortrinsvis oplades med en lav ladeeffekt ved AC-ladestationer eller ved en wallbox. I hverdagen er det desuden en god idé at benytte bilen ved en ladetilstand på mellem 10 og 80 %. Det er muligt at indstille et mål for opladning på 80 % i den forbindelse. En forbrugsoptimeret og forudseende køremåde bidrager ligeledes til at øge batteriets rækkevidde og optimere dets levetid.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL.

Brændstofforbrug og CO₂-udledning.

BMW X1 xDrive30e. Plug-in-hybrid 326 hk. Elektrisk rækkevidde op til 83 km. Forbrug 125,0 km/l. CO₂-udledning 17-19 g/km. Opladningstid ved 3,7 kW: 4,75 timer. CO₂-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.