BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Sophisto Grey set fra siden

THE new 5

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

I BMW 5-serie Touring sidder du i en bil, hvor hver detalje udstråler luksus og elegance, samtidig med at de moderne og innovative løsninger øger køreglæden. Her er der plads til, at alle kan strække benene, og med en generøs plads i bagagerummet er du klar til langtur. Læg dertil en trækkrog med en trækvægt på op til 2.000 kg, og alle hverdagens nødvendigheder håndteres både smidigt og nemt.

BMW 5-serie Touring fås nu som plug-in-hybrid med en elektrisk rækkevidde på op til 57 km*, desuden er alle modeller udstyret med mild hybridteknologi, hvilket giver mindre emissioner, uanset hvilken model du vælger. Sammen med den kraftige forbrændingsmotor får du 292 HK ren køreglæde på vejene. Derudover kan du vælge firehjulstræk for at sikre maksimal BMW-oplevelse.


Bestil din BMW 5-serie Touring som plug-in-hybrid allerede i dag hos en af vore forhandlere.

Læs mere
THE new 5HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

MODELLER OG UDSTYR.

BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring vækker begejstring i standardkonfigurationen med sin alsidighed og forskellige funktionelle features til glæde for komfort og sikkerhed.

BMW 5-serie Touring 530i G31 2020 standardkonfiguration i Sophisto Grey

BMW 5-serie Touring vækker begejstring i standardkonfigurationen med sin alsidighed og forskellige funktionelle features til glæde for komfort og sikkerhed.

Luxury Line

Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.

BMW 5-serie Touring 530i G31 2020 Luxury Line i Mineral White

Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.

M Sportspakke

M Sportspakke giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå er M Sportspakke også garant for endnu mere køreglæde. Således optimerer fx M sportsundervognen og M Aerodynamikpakke de køredynamiske egenskaber markant.

BMW 5-serie Touring 530e G31 2020 M Sportspakke i Tansanit Blue II metallic

M Sportspakke giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå er M Sportspakke også garant for endnu mere køreglæde. Således optimerer fx M sportsundervognen og M Aerodynamikpakke de køredynamiske egenskaber markant.

VÆLG DIN BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 530d

Diesel.

BMW 530d Diesel
Pris fra:757250 kr
  • Mere rummelig end nogensinde.
  • Bakkamera.
  • 18" letmetalfælge.

BMW 520i

Benzin.

BMW 520i Touring Benzin
Pris fra: 639295 kr
  • Sportslig designet Touring.
  • BMW Live Cockpit Proffesional.
  • Telefoni med trådløs opladning.

BMW 530e

Plug-in-hybrid.

BMW 530e Touring Plug-in-hybrid.
Pris fra:565012 kr
  • Mere rummelig end nogensinde.
  • 18" letmetalfælge
  • M Aerodynamics.

BMW 530e TOURING.

BMW 5-serie Touring som innovativ og effektiv plug-in-hybrid.

Meget avanceret og yderst funktionel. Takket være kombinationen af en kraftig benzinmotor, et højvoltsbatteri og en elmotor med BMW eDrive-teknologi overbeviser BMW 5-serie Touring Plug-in-hybrid med en imponerende performance – og det endda ved et lavere brændstofforbrug og en reduceret CO2-udledning. Med Charging Assistant og den intelligente BMW ConnectedDrive energistyring får du hjælp til opladningen og til at sikre et lavt energiforbrug. BMW Connected Charging giver desuden ekstra fordele til førere af den effektive business-Touring.

BMW 530e Plug-in-hybrid G31 Motor

BMW 530e.

Den innovative plug-in-hybrid-motor kombinerer en effektiv forbrændingsmotor med en kraftig elmotor. Den særligt høje systemydelse, der opnås derved, byder på forbrændingsmotorens muligheder for komfortabel langfart og giver dig samtidig mulighed for emissionsfri lokalkørsel.
Intelligent energistyring BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Intelligent energistyring.

Den intelligente energistyring er en af de vigtigste søjler i BMW eDrive-konceptet. Dette system koordinerer samspillet mellem alle de forskellige komponenter i drivlinjen og elmotoren for at opnå den størst mulige effektivitet med stor køredynamik.
BMW Charging BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Charging.

BMW Charging giver førere af elbiler mulighed for hurtigt og let at finde, anvende og betale på offentlige ladestationer i ind- og udland. Netværket af ladestationer vokser hele tiden, og stationerne vises i navigationssystemet, i appen og online på websitet.
BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 set forfra let drejet i eDrive Zone kørende på en bro

eDrive Zones.

Hver eneste dag året rundt arbejder BMW på at komme morgendagens mobilitet et skridt nærmere. Med innovative digitale tjenester som BMW eDrive Zones og bonusprogrammet BMW Points, der vil være tilgængelige allerede i løbet af 2020, arbejder vi på at skabe innovative veje. På den måde får vi endnu mere ud af hver eneste meter, som du effektivt tilbagelægger i din bil.
Connected Charging BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Med serviceydelserne fra Connected Charging får du det bedste ud af din plug-in-hybrids elektriske rækkevidde. Allerede når du begynder at planlægge din køretur fortæller systemet pålideligt om de nærmeste offentlige ladestationer på din rute, og du får på forhånd information om f.eks. deres tilgængelighed og den ladestrøm, der udbydes.

BMW 5-SERIE TOURING’s KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

Oversigt over motor- og undervognsteknologier.

Alt er indstillet på køreglæde. Fra en særligt økonomisk 4-cylindret dieselmotor til en omdrejningsvillig og ekstremt kraftfuld 6-cylindret benzinmotor: BMW 5-serie Touring er altid sportsligt på farten. Med perfekt afstemte motor- og undervognsteknologier som den adaptive undervogn, den integrale aktiv styring eller det intelligente firehjulstræk xDrive er der garanti for et optimalt vejgreb og maksimal køreglæde.

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Suveræn kraft, silkeblød gang og en fantastisk lyd kendetegner den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor fra den nye generation af BMW EfficientDynamics-motorfamilien. Takket være dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader yder den 333 hk (245 kW).
4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

4-cylindret BMW TwinPower Turbo dieselmotor.

De 2,0-liters, 4-cylindrede BMW TwinPower-dieselmotorer fra den nye generation er kendetegnet ved en temperamentsfuld kraftudfoldelse samt en spontan respons allerede ved lave omdrejningstal. Samtidig sikrer turboteknologi med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning, at motorerne arbejder økonomisk og rent.
BMW xDrive BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
Integral aktiv styring BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 set forfra let drejet under kørsel

Integral aktiv styring.

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, Fra ca. 60 til 80 km/t drejer baghjulene med i samme retning for at øge kørestabiliteten og komforten.
Adaptiv undervogn BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede af start/stop-knap

Adaptiv undervogn.

Den adaptive undervogn gør det muligt hele tiden at tilpasse støddæmperne optimalt til vejforholdene, øge kørekomforten i bilen og desuden forbedre køredynamikken. Ud over standardindstillingen COMFORT til høj kørekomfort sikrer programmet SPORT endnu mere sportslig køreglæde.
Luftaffjedring på bagaksel med niveauregulering BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Luftaffjedring på bagaksel med niveauregulering.

Luftaffjedringen på bagakslen med niveauregulering garanterer en kontinuerlig kørekomfort i alle lasttilstande. Frihøjden er altid den samme selv ved stor last, hvilket samtidig bidrager til en høj køresikkerhed.
Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 undervogn

Mild-hybrid-teknologi.

Mild-hybrid-teknologien benyttes til genindvinding af den kinetiske energi ved opbremsning og understøtter forbrændingsmotoren ved acceleration. Dermed reduceres både forbruget og emissionen, og det giver dig samtidig en dynamisk fordel. Mild-hybrid-teknologien gør det desuden muligt for den automatiske start/stop-funktion at agere endnu hurtigere og endnu mere komfortabelt.

BMW 5-SERIE TOURING’s DESIGN OG FUNKTIONALITET.

Designudstyr udvendigt og indvendigt.

Stilsikkert på vej mod fremtiden: Moderne udstyr og designhøjdepunkter som BMW laserlyset og LED-baglygterne understreger BMW 5-serie Tourings avancerede karakter. Det elegante og funktionelle interiør med innovative teknologier og funktioner som det 12,3" store kontroldisplay og Ambient Light understreger komforten og elegancen ved denne business-Touring.

BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 set fra siden parkeret
Panoramaglastag BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør

Panoramaglastag.

Luk panoramaglastaget op, og du er sikret god ventilation i kabinen. Når taget er lukket, skaber det store glasparti et venligt og lyst kabinemiljø. Det åbner og lukker fuldautomatisk med et tryk på en knap eller ved hjælp af bilnøglen, og er udstyret med skyde- og hævefunktion samt elektrisk solgardin og vindafviser.
Anhængertræk BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede

Anhængertræk.

Anhængertrækket med eldrevet trækkrog er godkendt til en maksimal anhængervægt på 2.000 kg. Ved slingren af anhængeren stabiliserer anhængerstabilitetskontrollen automatisk den trækkende bil ved at bremse. Når trækkrogen er vippet op under bagkofangeren ved hjælp af den indbyggede elmotor, er anhængertrækket ikke synligt.
Bagagerumspakke BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Bagagerumspakke.

Bagagerumspakken udvider bagagerummets funktionalitet med en næsten trinløs indstilling af ryglænshældningen inkl. cargoposition, fastspændingsskinner til venstre og højre med to flytbare spændeøjer, spænderem med kunststoframme på sidebeklædningen til højre samt en multifunktionskrog.
Aerodynamiske BMW Individual fælge 1001 I BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Aerodynamiske BMW Individual fælge 1001 I.

Aerodynamiske BMW Individual fælge 1001 I Jet Black 3D glansslibning med forskellige dækstørrelser og Run Flat-teknologi, glansdrejet, hjulstørrelse for 8 J x 2, dækstørrelse 245/35 R 2, hjulstørrelse bag 9 J x 2, dækstørrelse 275/3 R 2.
BMW nyre BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede af front

Frontgitter.

Det store frontgitter i ét stykke – også kaldet BMW nyre – er et karakteristisk designkendetegn, der sikrer din bil en meget udtryksfuld og dynamisk fremtoning. Farven på de vertikale ribber og ringen udenom varierer alt efter udstyrslinjen.
BMW laserlys BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede af front

BMW laserlys.

Det adaptive BMW laserlys lyser med op til 650 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
LED-baglygter BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede af bagende

Baglygter med LED-teknik.

De tredimensionelle baglygter med mærkets typiske L-form og de plastiske lyselementer i fuld LED-teknologi gør det let at identificere bilen som en BMW, selv i mørke.
Synlige trapezformede udstødningsrør BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede af bagende

Udstødningsrør, synligt, trapezformet.

En synlig trapezformet udstødningsrørhale i krom, i hhv. højre og venstre side.
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 parkeret set forfra let drejet
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 parkeret set forfra let drejet
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 parkeret set forfra let drejet
Hellæder BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 interiør cockpit
Hellæder BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 interiør cockpit
Hellæder BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 interiør cockpit
Interiørlister BMW 5-serie Touring G31 Individual G31 Facelift 2020 interiør cockpit
Interiørlister BMW 5-serie Touring G31 Individual G31 Facelift 2020 interiør cockpit
Interiørlister BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW INDIVIDUAL COLLECTION til BMW 5-serie TOURING.

Mødet mellem det funktionelle og det individuelle. Med eksklusivt og elegant BMW Individual udstyr og de imponerende aerodynamiske BMW Individual fælge 1001 I gør du BMW 5-serie Touring endnu mere unik. Med de elegante lakeringer Aventurin Red, Tansanit Blue og Alvit Grey kan du tilpasse det sportslige eksteriør optimalt til dine præferencer, mens elegant hellæder i farverne Caramel, Tartufo eller Smoke White giver kabinen et helt særligt touch.

BMW 5-SERIE TOURING’s TEKNOLOGIER.

Digitale tjenester og intelligente køreassistentsystemer.

BMW 5-serie Touring er altid til din tjeneste. Topmoderne assistentsystemer og Connectivity-funktioner sikrer størst mulig sikkerhed og komfort, mens innovative business- og entertainmentfunktioner underholder og informerer. Og takket være de smarte digitale tjenester er du altid optimalt opkoblet undervejs – for en ubekymret og afslappet mobilitet.

Informationsdisplay BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et højopløst kontroldisplay med touchfunktion på 12,3'' og et fuldt digitalt instrumentdisplay på 12,3''. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
Connected Package Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone-integration eller måske In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få det hele samlet? Med Connected Package Professional får du adgang til disse tjenester fra BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW Maps – Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation imponerer med en stor præcision i forhold til beregning af det forventede ankomsttidspunkt samt en meget hurtig beregning af ruter og en simpel destinationsindtastning. Dette kan ske ved at indtaste fri tekst. Den cloud-baserede dynamiske ruteberegning sørger for en direkte tilpasning af den anbefalede vej, hvis der skulle opstå ændringer i trafiksituationen.
Smartphone-integration BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay® og Android Auto® via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
Connected Music BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser gennem byen. Med Connected Music kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre op til 30 millioner sange gennem BMW's musikpartnere Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør nærbillede af dør

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med to diamantdiskanter leverer lyd i studiekvalitet på alle pladserne i bilen. 16 specifikt placerede højttalere sørger for en stor lydoplevelse. Højttalerne har indbygget lys, hvilket udvider lytteglæden med en visuel dimension.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommuniker med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.
Bakassistent BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Bakassistent.

Ved fremadkørsel op til 35 km/t lagrer bakassistenten de seneste 50 m af den kørte strækning med henblik på – hvis du ønsker det – at kunne tilbagelægge den igen ved bakning. På den måde aflastes du fra arbejdet med at styre og kan koncentrere dig om at overvåge bilens omgivelser.
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, vognbane- og nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.