IKON FOR EN NY TID.

Den helt nye BMW i8 Roadster.

IKON FOR EN NY TID.

Den helt nye BMW i8 Roadster.

IKON FOR EN NY TID.Den helt nye BMW i8 Roadster.

Fremtiden tager form – som den helt nye BMW i8 Roadster. Entusiastisk, fascinerende og helt klar til en ny fortolkning af frihedsbegrebet. Her vil du opleve glæden ved at køre, lige så langt vejen rækker. Forventningens glæde vækkes ved selv det mindste glimt af det ikoniske design. Speedometernålen skyder opad lige så hurtigt som dit adrenalinniveau, når plug-in-hybridmotorens 374 hk og 570 Nm får frie tøjler og sender BMW i8 Roadster fra 0 til 100 km/t på blot 4,6 sekunder. Den hurtigste vej mod fremtiden og en ny form for frihed.

Læs mere
BMW i

KØR IND I FREMTIDEN MED BMW.

BMW iPerformance

Læs om BMW’s bud på fremtidens mobilitet.

DEN ULTIMATIVE FORM.

BMW i8 Roadster er fremtidsorienteret ned til mindste detalje. Den progressive linjeføring taler et formsprog, som prædiker dynamik til fingerspidserne. En meget iøjnefaldende detalje er de imponerende kulfiberdøre, som takket være letvægtskonstruktionen er ekstremt komfortable. Det sporty forendedesign vidner om bilens individuelle karakter og bærer BMW dobbeltnyren med stolthed, omgivet af Full LED-forlygterne og Air Curtains-elementerne i helt nyt design. Det karakteristiske, V-formede Black Belt starter yderst på motorhjelmen og strækker sig derefter i hele bilens længde, hvilket samtidig understeger den lave profil. Det imponerende Streamflow-design optimerer luftstrømmen og skaber en helt unik aerodynamik. BMW i8 Roadster er med andre ord en perfekt symbiose af form og funktion, som kun kender én destination: Ultimativ frihed.

"Dette er vores fortolkning af ren, åben og eldrevet køreglæde. Denne åbne tosædersmodel sigter direkte efter at erobre pole position i segmentet for åbne hybridsportsvogne."
KLAUS FRÖHLICH, DIREKTIONSMEDLEM, BMW AG

FRIHED OG PLADS.

Kabinen i BMW i8 Roadster understreger bilens unikke karakter. Det ses med det samme i den eksklusive udstyrslinje Accaro Amido/E-Copper. Kabinen afspejler også det dynamiske udvendige formsprog og skaber på denne måde en fremadpegende dynamik, der gennemsyrer hele førerpladsen. Midterkonsollen er orienteret ind mod førersædet, og alle betjeningselementer er anbragt optimalt for intuitiv, førerorienteret betjening og maksimalt overblik. De nye, fuldelektriske sportssæder med indstillingshukommelse byder på optimal sidestøtte og maksimal komfort. Pladsen bag sæderne kan udnyttes som ekstra opbevaringsplads. Med tilvalget Travel Packet får du fleksible rumdelere og en ekstra kortlomme i nappalæder. I mørke sikrer LED-kabinelyset kørekomfort på første klasse. Konturlinjerne på dørene, instrumentbrættet, midterkonsollen og rattet kan vælges med detaljer i farverne EfficientDynamics Blue, Amber Yellow eller White.

EN REVOLUTIONERENDE SPEEDSTER.

BMW i8 Roadster begejstrer selv vindmodstanden. Ikke kun med sit sporty udseende, men også i kraft af det strømlinede karrosseri, den ekstreme letvægtskonstruktion og det intelligente baglygtedesign i flere lag, som vinden kan strømme igennem.

Læs mere

SPYDSPIDS. AF ÆGTE KULFIBER.

SPYDSPIDS. AF ÆGTE KULFIBER.

Læg dig i spidsen. Det er let med den nye BMW i8 Roadster. En af årsagerne er det exceptionelle letvægtskoncept kaldet LifeDrive Architecture. Det består af modulerne Drive, en aluminiumundervogn, og Life, en ultra let kabinekonstruktionen af et ekstremt robust kulfibermateriale. Begge moduler er vægtoptimerede ned til mindste gram for at kunne overføre den gennemtænkte bæredygtighed til vejen med maksimal sporty effektivitet.

FRIHEDEN TIL AT KØRE HVORHEN DU VIL.

FRIHEDEN TIL AT KØRE HVORHEN DU VIL.

Opladning eller tankning – begge processer klares let i den nye BMW i8 Roadster med den omfattende produkt- og servicepakke 360° ELECTRIC. Når du er hjemme, lader du din BMW i8 op via en BMW i Wallbox eller med det medfølgende ladekabel. Personlig rådgivning, professionel installation og grundig opsætning klares af autoriserede, specialuddannede elektrikere. Når du er på farten, kan du lade bilen ved en af de mange offentlige ladestandere.

TILSLUT DIG FREMTIDEN ALLEREDE I DAG.

BMW ConnectedDrive tilbyder innovative tilslutningsteknologier til den nye BMW i8 Roadster og sikrer derved en både intelligent og bæredygtig mobilitetsform. BMW ConnectedDrive-navigationstjenesterne viser dig eksempelvis altid den mest økonomiske rute til den indtastede destination. BMW Connected-appen Remote Services, der findes til både iOS og Android, giver dig masser af relevante oplysninger om din BMW i8 Roadster – altid lige ved hånden. Og takket være BMW Teleservices er dit lokale, autoriserede BMW i værksted altid opdateret med bilens data, så de ved, hvornår det er tid til service.

  • Send ruter til bilen

    Med funktionen "Send my routes to car" kan du planlægge og sende dine ruter til bilen, så de er klar, når du tager plads i bilen. BMW Connected+ registrerer, hvis bilen er ved at løbe tør for brændstof og tilføjer automatisk et tankstop til ruten.

  • Del rejsestatus

    Med funktionen "Share live trip status" kan du dele din ankomsttid og din nuværende placering med familie og venner. Modtageren får et link til en webside, som viser bilens destination og nuværende position på et kort.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE-PROGRAMMET.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE-PROGRAMMET.

Som ejer af en BMW i8 Roadster får du adgang til en verden af privilegier. BMW i Pure Impulse Experience-programmet tilbyder medlemmerne eksklusive events og unikke lifestyle-tilbud over hele verden. Programmet omfatter interessante og inspirerende indblik i teknologi, rejse, kultur, gastronomi og design.

SIKKERHED I HØJSÆDET.

SIKKERHED I HØJSÆDET.

Uanset hvor turen går hen – BMW i8 Roadster er klar til enhver udfordring takket være talrige assistentsystemer. Eksempelvis ved kørsel i vådt føre: Her sørger en særlig bremsefunktion for med jævne mellemrum at køre bremserne tørre og derved minimere fugt på skiver og klodser – helt umærkeligt naturligvis. Hvis vejret viser sig fra sin værste side, gør Dynamic Traction Control (DTC) det lettere at sætte i gang ved at reducere mængden af hjulspin og således sikre det bedst mulige vejgreb. Under kørslen sørger firehjulstrækket BMW xDrive for, at bilen altid har perfekt fat i underlaget uanset situation. Systemet er aktivt i hybrid-programmet og fordeler trækkraften fra begge motorenheder på bilens fire hjul hel variabelt og med afsæt i de aktuelle forhold.