BMW Concept iX3

BMW CONCEPT iX3.

BMW CONCEPT iX3.

Fremtiden tilhører elbilerne, og med BMW Concept iX3 løfter BMW sløret for et designstudie af den første fuldelektriske Sports Activity Vehicle (SAV). Bilen er udstyret med femte generations BMW eDrive-teknologi og et kraftfuldt batteri med en nettokapacitet på mere end 70 kWh, som giver konceptbilen en rækkevidde på over 400 km (WLTP). Opladning med 150 kW vil kunne lade batteriet op på ca. 30 minutter. Den elektriske køreglæde når nye højder – helt uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller komfort. 

Læs mere

HOLD MIG OPDATERET.

VIL DU VIDE MERE OM BMW iX3?

Ved at anføre dine kontaktoplysninger herunder kan du være sikker på at være blandt de første, der modtager eksklusive oplysninger om muligheden for at bestille den kommende fuldelektriske BMW iX3. Tilmeldingen er ikke bindende og vedrører kun modtagelsen af kommende nyhedsbreve.

Læs mere

FAKTA.

  • 01 Rækkevidde på mere end 400 kilometer (WLTP)
  • 02 Elmotor på 270 hk/200 kW
  • 03 Batteriopladning på 30 min. med hurtiglader
  • 04 Lukket BMW dobbeltnyre sikrer den bedst mulige aerodynamik
  • 05 Den første fuldelektriske Sports Activity Vehicle (SAV) fra BMW
BMW iX3
BMW iX3

FREMTIDEN ER ELEKTRISK.

Med BMW Concept iX3 sætter BMW endnu en milepæl på vejen mod målet om lokalt udledningsfri kørsel, der er en del af BMW Groups elbilsstrategi. Modellen giver en forsmag på fusionen af den alsidige køreglæde, som BMW X modellerne er berømte for at levere, og en drivlinje helt uden lokal udledning.

 

Blandt de mange innovationer i BMW Concept iX3 er også femte generation af BMW's egen eDrive-teknologi. En afgørende fordel ved fremtidens elmotorteknologi er symbiosen af elmotoren, gearkassen og styreelektronikken i form af en helt ny, separat elmotorkomponent. Den udvikler maksimalt 270 hk/200 kW.

 

Femte generation af den elektriske drivlinje omfatter endvidere nye og kraftigere batterier. Det modelspecifikke højspændingsbatteri har en nettokapacitet på mere end 70 kWh, hvilket giver den eldrevne SAV en rækkevidde på mere end 400 kilometer målt efter den nye WLTP-kørecyklus. En anden funktion ved højspændingsbatteriet, der er udviklet specielt til femte generation af eDrive-teknologien, er den optimerede ladekapacitet. Energilagringssystemet gør brug af en nyudviklet styreenhed til opladningsprocessen, som er designet til at kunne benytte hurtigladere med en ladeeffekt på op til 150 kW. Højspændingsbatteriet vil således kunne lades op på kun 30 minutter ved en af disse hurtigladestationer.

 

En af de karakteristiske designfeatures på BMW Concept iX3 er den lukkede BMW dobbeltnyre med det velkendte BMW i designsprog, detaljer i BMW i Blue rundt om dobbeltnyren, ved mærkeemblemet på frontpartiet og langs bilens sideskørter samt et diffusorelement med samme farvegrafik indbygget i bagskørtet. Disse designdetaljer står i spændende kontrast til bilens matte lakering i farven Moonstone Silver. Konceptbilen er udstyret med letmetalfælge med et aerodynamisk optimeret design.

 

Vil du være blandt de første, der kører BMW iX3? Hold øje, for det bliver snart muligt at reservere en.

Den viste bil og de præsenterede fakta vedrører en konceptmodel. Den serieproducerede model kan afvige herfra. BMW iX3 forventes lanceret i 2020.

Læs mere