SHOP THE LOOK

THE NEW

i5

BMW i

DEN FØRSTE BMW i5 TOURING.
100% ELEKTRISK.

EN GENNEMFØRT KLASSIKER – NU ENDELIG 100 % ELDREVET.

Den helt nye BMW i5 Touring er vores første fuldelektriske stationcar. Den er perfekt for dig, der gerne vil køre på el både privat og i arbejdsøjemed. Bilen har en sportslig personlighed med en langturskomfort i særklasse, der vil få dig til at føle, at du flyder hen over vejen. Plads er der rigeligt af. Du får smarte løsninger vedrørende rejseplanlægning og en effektiv hurtigopladningsfunktion, og du kan læne dig tilbage og nyde en komfortabel og optimeret rejse. Den helt nye BMW i5 Touring fås i flere udstyrsvarianter.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

   BMW i5 eDrive40 Touring
   BMW i5 eDrive40 Touring

   Effekt

   340 hk (250 kW)

   0-100 km/h

   6,1 sek

   Vmax

   193 km/h

   Rækkevidde (op til)

   560 km

   BMW i5 eDrive40 Touring. 340 hk. Rækkevidde op til 560 km. Forbrug: 16,5-19,3 kWh/100 km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 8,5 timer. Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO₂-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugstallene er foreløbige.

   BMW i5 eDrive40 Touring

   STORT BAGAGERUM.
   STOR RÆKKEVIDDE.

   Den nye BMW i5 Touring eDrive40 får dig frem til din destination udelukkende på strøm, og dens rummelige interiør gør selv lange køreture komfortable. Takket være en bagagerumsvolumen på 570–1700 l finder man også let plads til omfangsrig bagage. Og med sportslige 340 hk (250 KW) og digitale højdepunkter som det svungne BMW Curved Display vil du opleve hver eneste køretur på en ny og spændende måde. Her kan du opleve den nye BMW i5 Touring i konfiguration med maksimal rækkevidde. 

   BMW i5 eDrive40 Touring[1] Elektrisk forbrug, blandet kørsel, WLTP, i kWh/100 km: {techdata.electricConsumption}; Elektrisk rækkevidde, WLTP, i km: {techdata.electricRangeWltpCombined}

   [1]Rækkevidden afhænger af forskellige faktorer, især: personlig kørestil, strækningens beskaffenhed, udetemperatur, drift af varme-/klimaanlæg, fortemperering.

   KONFIGURER

   DIN NYE BMW i5 TOURING.

    InfoI content placeholder

    FINANSIERING

    PRISER PÅ BMW i5 eDRIVE40 TOURING.

    PRIVATLEASING.

    Du kender dine månedlige udgifter, så læn dig bare tilbage og koncentrér dig om glæden ved at køre.

     

    FIRMABIL.

    Find beskatningsgrundlag, tekniske data og udstyr på i5 eDrive40 Touring som firmabil.

     

    KONTANTSALG.

    Find kontantsalgspriser, tekniske data og udstyr på BMW i5 eDrive40 Touring.

    RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

    ELEKTRISK KØRSEL I DEN NYE BMW i5 TOURING.

    NÅ FREM TIL DESTINATIONEN UDEN BEKYMRINGER: KØRSEL OG OPLADNING MED BMW i5 TOURING.

    Flere oplysninger

    Eksempel på rute

    Vis flere eksempler på ruter
     Stop

     Nødvendige ladestop

     Det er det forventede antal ladepauser, som du har brug for langs din rute. 

     Der tages kun højde for reelt eksisterende opladningspunkter (pr. 25.04.2023) med kortest mulige omveje og en start-ladetilstand på 100 %. 

     High-power-ladestationer (f.eks. i IONITY-netværket) har førsteprioritet, fordi de oplader bilen med dens maksimale ledeeffekt.

     Hvordan er disse værdier beregnet?

     Ruteeksemplerne giver dig et skøn over den forventede rejsetid inklusive nødvendige ladestop ved en start-ladetilstand på 100 %. Det er en forudsætning, at ladestederne er ledige og i drift, og du får vist den hurtigste rute uden trafikale problemer eller andre forsinkelser. Oplysningerne om ladestop og -pauser er baseret på, at der køres frem til ladesteder med en resterende kapacitet på mindst 10 %.

      

     YDERLIGERE VIGTIG INFORMATION: Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere. Ladetiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23 °C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd.

     h

     Samlet ladetid

     Så længe forventes opladningen at tage i alt på din rute. Der tages kun højde for reelt eksisterende opladningspunkter (pr. 25.04.2023) med kortest mulige omveje og en start-ladetilstand på 100 %.

      

     High-power-ladestationer (f.eks. i IONITY-netværket) har førsteprioritet, fordi de oplader bilen med dens maksimale ledeeffekt.

     h

     Samlet rejsetid inkl. opladning

     Den oplyste rejsetid er summen af anslået køretid plus ladetid, hvis der er brug for ladepauser på din rute.

      

     Der gås i denne forbindelse ud fra, at du tager den hurtigste rute uden trafikale problemer eller andre forsinkelser.

     Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere samt den valgte bil i sig selv. Ladetiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23 °C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd. De viste værdier er eksempelværdier på den valgte models basiskonfiguration. Værdierne kan afvige for andre udstyrsvarianter af bilen.

      

     Med My BMW App har du altid overblik over rækkevidde og ladetilstand uanset tid og sted. Og det er også let at planlægge ruter optimeret i forhold til opladning og sende dem til bilen. Download appen her, og oplev den i demo-tilstand.

     Flere oplysninger

     Ladetider ved

     Offentlig opladning

     High-power-ladestation

      

     Du kan oplade din BMW i5 ekstra hurtigt ved en high-power-ladestation (f.eks. i IONITY-netværket). Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver en betydeligt højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der f.eks. kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne high-power-ladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med bilens maksimale ladeeffekt. Det er hurtigst og samtidig skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle high-power-ladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

     Hurtigladestation

     Hvis der er behov for, at det skal gå hurtigt inde i byen eller på en rejse, er en hurtigladestation det helt rigtige valg. Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver nemlig en højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der f.eks. kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne hurtigladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med en effekt på op til 50 kW. Det er hurtigst og samtidig skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle hurtigladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

     AC-ladestation

     Nærmest overalt finder du offentlige ladestationer med vekselstrøm (AC). De er især egnet til regelmæssig opladning over længere tidsrum – for eksempel om natten eller i arbejdstiden. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en maksimal effekt på 22 kW. Denne ladeeffekt afhænger af udstyret. Kortet giver dig mulighed for at se alle ladestationer med vekselstrøm i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

     Opladning hjemme

     Wallbox/Flexible Fast Charger

      

     Med en wallbox eller en Flexible Fast Charger kan du nemt og bekvemt oplade din BMW i5 derhjemme. Begge benytter vekselstrøm (AC). Wallboxen giver mulighed for en ladeeffekt på maks. 22 kW alt efter bil, ekstraudstyr og det enkelte marked – for en Flexible Fast Charger er det maks. 11 kW. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 11 kW.

     Husholdningsstikkontakt

     Du kan til enhver tid nemt og bekvemt oplade din bil i en stikkontakt derhjemme. Der benyttes så vekselstrøm (AC). I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 2,3 kW. Med en BMW wallbox kan du til enhver tid oplade din bil hurtigt, sikkert og komfortabel derhjemme.

     Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere samt den valgte bil i sig selv. Ladetiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23 °C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd. De viste værdier er eksempelværdier på den valgte models basiskonfiguration. Værdierne kan afvige for andre udstyrsvarianter af bilen.

      

     Med My BMW App har du altid overblik over rækkevidde og ladetilstand uanset tid og sted. Og det er også let at planlægge ruter optimeret i forhold til opladning og sende dem til bilen. Download appen her, og oplev den i demo-tilstand.

     LADEMULIGHEDER.

     INTERIØRDESIGN

     UFORGLEMMELIGT DESIGN, PRAKTISK GENNEMTÆNKT.

     Masser af plads til dine planer. I det rummelige bagagerum kan du opbevare golftasker, kufferter eller endda cykler, og praktiske rum, øjer og kroge gør det lettere at læsse bilen.

     FØRSTE KLASSE PÅ ALLE PLADSER.

     FULDT INTEGRERET VIDEOSTREAMING.

     Se film og serier på din BMW's Control Display. Videoer i høj opløsning forkorter ventetiden og tilbyder den bedste underholdning.

     EKSTERIØRDESIGN

     SYNLIGT AVANCERET. BÅDE OM DAGEN OG OM NATTEN.

     TEKNOLOGIER

     EN INTELLIGENT LEDSAGER.

     Altid i den rigtige vognbane og på afstand.

     Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden ved kørsel op til 210 km/t. Det er især en ekstra hjælp i tæt trafik. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned til stilstand og sætter automatisk i gang igen.

     Din BMW ordner parkeringen for dig.

     Parkering, uden at du behøver sidde i bilen. Parking Assistant Professional kører automatisk din BMW ind på og ud fra en parkeringsplads. Du udfører den op til 200 m lange manøvre en enkelt gang og lagrer den efterfølgende.

     Se mere end blot det, der ligger forude.

     Kom mere præcist i mål. BMW Head-Up Display projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens control display og instrumentkombinationen.

     Mere end blot en nøgle.

     Med BMW Digital Key Plus kan du bruge din smartphone som bilnøgle og dele den digitalt med op til 5 personer. Din BMW åbnes automatisk, så snart du nærmer dig den, og du ledsages af en lysiscenesættelse. Kabinen indstiller sig efter din præferencer i overensstemmelse med den valgte personlige profil.

     BMW i5 Touring

     BMW i5 TOURING

     SÅDAN FØLES BMW i5 TOURING.

     Hvordan føles den nye BMW i5 Touring ude på vejene - sådan rigtigt? Mød Jani Eriksson, der er Product Manager hos BMW Northern Europe. Han er en af de få, der kender bilen ud og ind og kan fortælle dig alt det, du behøver at vide om din næste drømmebil fra BMW.

     PROACTIVE CARE I DEN NYE BMW i5 TOURING.

     Service – lige når du har behov for det.

     Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du kan køre videre uden stress.

     HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL TIL DEN NYE BMW i5 TOURING.