i5 Touring surfare och bil

DEN FØRSTE FULDELEKTRISKE BMW i5 TOURING NOGENSINDE.

Udviklet til dig, der elsker at køre bil.

BMW i5 Touring. 340-601 hk. Rækkevidde op til 558 km. Forbrug: 16,6-18,6 kWh/100 km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 8,5 timer (eDrive40) . Opladningstid 0-100% ved 22 kW: 4,25 timer (M60 xDrive). Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO2-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Læs mere
DEN FØRSTE FULDELEKTRISKE BMW i5 TOURING NOGENSINDE.Udviklet til dig, der elsker at køre bil.

”Uanset om du er i det fine tøj eller er iført dit outdoor-outfit, så vil du føle, at den helt nye BMW i5 Touring er perfekt til formålet.”

Det seneste skud på stammen i vores elbilsfamilie er den helt nye BMW i5 Touring – en elektrisk fortsættelse af den klassiske og utroligt populære BMW 5-serie Touring. Stationcarmodellen kom på gaden i 1972 og er blevet forfinet for hver ny generation. I en 100 % elektrisk version møder den nu fremtiden i et nyt design – opkoblet, førerorienteret og designet til dig, der elsker at køre bil.

 

Så hvordan føles denne tro følgesvend så ude på vejene - sådan rigtigt? Mød Jani Eriksson, der er Product Manager hos BMW Northern Europe. Han er en af de få, der kender bilen ud og ind og kan fortælle dig alt det, du behøver at vide om din næste drømmebil fra BMW.

Læs mere

Hvad karakteriserer den helt nye BMW 5-serie Touring?

– Modellen er en af de mest populære BMW modeller gennem tiderne. Vi skandinaver er mest tilbøjelige til at foretrække Touring-versionen, fordi den er praktisk i hverdagen både takket være den rummelige kabine og bilens fænomenale komfort. Vi elsker jo at have en aktiv fritid, og den fleksibilitet, som bilen giver med et bagagerum, der er nemt at pakke, aftageligt anhængertræk (tilvalg) og brugervenlige tagrælinger, gør bilen perfekt til alle aktiviteter med familie og venner.

 

Den er som skabt til fx lange køreture, samtidig med at bilen er en typisk BMW, der er sportslig at køre i, når man ønsker det. Bilen er gennemsyret af eksklusivitet over hele linjen, hvilket ikke mindst ses i detaljerne, når man sætter sig ind i den. Lækre sæder, der er skabt til, når man skal tilbringe mange timer i bilen, det elegante, buede display og det store panoramatag (tilvalg), som giver et dejligt lysindfald – oplevelsen er i særklasse, uanset hvor mange der er med i bilen.

Læs mere
Jani Ericsson
i5 Touring bagageutrymme

Hvad er den væsentligste grund til at købe en BMW i5 Touring?

– Uanset om du er i det fine tøj eller er iført dit outdoor-outfit, så vil du føle, at BMW i5 Touring er perfekt til formålet. Det er en business cruiser, en førsteklasses stationcar med en komfort i særklasse og en gennemgående kvalitetsfølelse. Det er som sagt også en praktisk familiebil med masser af plads til sportstasker, skiudstyr eller efterårets sække med nedfaldne blade. Du kan bruge den som firmabil i løbet af dagen og som familiebil resten af tiden. Det er en kombination, der er et klart plus i hverdagen.

 

Fordi batterierne i BMW i5 Touring nu er blevet integreret fuldstændigt i undervognen, er en af fordelene, at der er blevet bedre plads i bagagerummet. Med bilens fuldelektriske drivlinje kan du, alt efter dit behov, desuden hver morgen komme ud til en fuldt opladet og opvarmet eller afkølet bil. Den kører næsten lydløst og har nogle fremragende køreegenskaber – men med meget lavere driftsomkostninger.

 

Det er i absolut særklasse at få et fuldelektrisk multitalent som denne bil.

Læs mere

5 hurtige fakta om din næste drømmebil

 BMW i5 Touring logo
  • Bagagerum med en volumen på 570-1700 l.
  • Op til 558 km rækkevidde.*
  • AirConsole Gaming
  • Forhåndskonfigurerede køreindstillinger med My Modes optimerer køreoplevelsen.
  • Styresystem 8.5 giver mulighed for flere og forbedrede digitale tjenester.
i5 Touring framför hus

Komfort er nøgleordet – især i en familiebil som denne. Hvordan synes du, BMW i5 Touring opfylder komfortkravene?

– På førersædet kan man tilpasse siddepositionen samt de fleste andre funktioner efter dine præferencer. De gemmes desuden i dit unikke BMW ID. Endvidere kan du vælge, hvordan du gerne vil styre de forskellige indstillinger i bilen: via iDrive-controlleren, touchskærmen, stemmebetjeningsfunktionen eller via bevægelsesstyring. På de øvrige siddepladser er både benpladsen og sæderne designet med øje for, at lange køreture skal være komfortable fra første til sidste kilometer.

Læs mere
"Den helt nye BMW i5 Touring er et godt valg til de firmabilskørere og børnefamilier, der gerne vil have en moderne bil, der er gennemsyret af kvalitet og eksklusivitet over hele linjen."
Product Manager hos BMW Northern Europe.

BMW er som bekendt kendt for en udpræget sportslig køreglæde. Hvordan lever BMW i5 Touring op til det princip? Hvordan er den at køre i?

– Den følelse, der kommer først til en, er, hvor utroligt stille og komfortabel bilen er. Det er en bil, hvor man nogle gange slukker for musikken blot for at nyde stilheden. Med de forskellige My Modes køreindstillinger kan man fx ændre bilkonfigurationen til at være udpræget sportslig (My Mode Sport) eller meget forbrugsorienteret (My Mode Efficient+Max range). Alt efter den valgte køreindstilling påvirkes parametre lige fra fx speederindstillingen samt brugen af diverse systemer til lyden og kabinelyset. Som med alle biler fra BMW har BMW i5 Touring dynamiske køreegenskaber og en afbalanceret undervogn, der gør det til en fornøjelse at køre i bilen.

 

Bilen er som standard desuden udstyret med adaptive LED-matrixforlygter og automatisk lys samt en lang række sikkerheds- og assistentsystemer, hvilket skaber et højt sikkerhedsniveau og gør det trygt at køre i bilen. Og naturligvis kan man tilvælge højere niveauer af Driving- og Parking Assistance, hvis man gerne vil have endnu mere hjælp fra bilen under kørsel og ved manøvrering.

Læs mere
i5 Touring laddning

Den nye generation er spækket med ny teknik. Hvad er bilens tekniske højdepunkter?

– BMW i5 Touring har takket være styresystem 8.5 bedre opkoblingsmuligheder og flere spændende digitale tjenester end nogensinde før. Det omfatter blandt andet en forbedret E-route-funktion, der gør det nemmere at planlægge din rute inklusive ladestop og spisepauser, så du kan komme nemt og hurtigt frem til din destination. Med fastlagte ladepunkter klimareguleres batteriet desuden på forhånd, så det er klar til så høj en ladeeffekt som muligt. Bilen foreslår endda, hvor meget den skal oplades.

Læs mere

Er in-car gaming nu også blevet en realitet?

– Ja! En fed måde at bruge tiden på, mens du oplader bilen, er at prøve nogle af de mange spil i BMW AirConsole. Du skal bare bruge din telefon som controller, og derefter er du klar til at se spændende fodboldkampe eller spille hæsblæsende bilspil. 

 

Alt føles i det hele taget utroligt nemt i bilen, uanset om det gælder underholdning som fx musik- og videostreaming, eller funktioner, der gør køreturene lettere, som fx ladestopsoptimering. Desuden er alt samlet i kategorier i bilens infotainmentsystem samt i My BMW App på din smartphone, hvorfra du kan styre de fleste af bilens funktioner.

 

Jeg har egentlig bare én opfordring: Du skylder dig selv at opleve den hos en BMW forhandler. Det vil du ikke fortryde!

 

HVOR EVENTYRET VENTER.

Køreglæde er vores kompas – og den helt nye BMW i5 Touring vil ikke skuffe dig. Denne bil vil tage dig til alle afkroge i verden – selv dem, der er en omvej værd. Så kig forbi og oplev BMW i5 Touring – årets mest oplagte fuldelektriske følgesvend på vejene.

i5 Touring och surfare bakom bil
”Det føles som et kald. Vi kører mange kilometer for at komme hen til de steder.”
Freddie Meadows, surfer og BMW ambassadør
Fälgarna

LANCERES HOS DIN BMW FORHANDLER DEN 25. MAJ.

Du kan snart prøvekøre BMW i5 Touring hos din forhandler. Oplev BMW i5 Touring i premiereweekenden den 25.-26. maj hos din BMW forhandler. Kontakt din nærmeste forhandler for nærmere information.

FINANSIERING

Uanset om du ønsker leasing, firmabil eller kontantsalg, har BMW en løsning, der passer til dine ønsker.

BMW i5 eDrive40 Charged

PRIVATLEASING

Du kender dine månedlige udgifter, så læn dig bare tilbage og koncentrér dig om glæden ved at køre.

 

Privatleasing
BMW i5 eDrive40 Charged

FIRMABIL

Find beskatningsgrundlag, tekniske data og udstyr på i5 Touring som firmabil.

Firmabil
BMW i5 eDrive40 Charged Plus

KONTANTSALG

Find kontantsalgspriser, tekniske data og udstyr på BMW i5 Touring.

Kontantsalg
BMW 1500

VÆR BLANDT DE FØRSTE, DER PRØVER DEN HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Lige nu er bilerne på vej ud til vores forhandlere - klar til at blive prøvekørt. Sørg for at være en af de første, der får muligheden for at opleve denne populære klassiker i en ny udgave. Den helt nye BMW i5 Touring fås i flere forskellige udstyrsvarianter samt med mange forskellige leasing- og finansieringsmuligheder – et tip til dig, der går og drømmer om en ny firmabil.

Læs mere

* Rækkevidden afhænger af forskellige faktorer – først og fremmest den individuelle kørestil, trafikforholdene, udetemperaturen, brug af varmeanlæg/klimaregulering og eventuel forhåndsklimaregulering.

Læs mere