BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set forfra let drejet kørende
Motorydelse544 hk (400 kW)
BrændstoftypeElektrisk

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set forfra let drejet kørende

The Ultimate Electric Driving Machine

Motorydelse544 hk (400 kW)
BrændstoftypeElektrisk
THE i4 M50The Ultimate <b>Electric</b> Driving Machine

OPLEV DEN HELT NYE BMW i4 M50.

Book din prøvetur i dag.

Oplev den fuldt elektriske BMW i4 M50 – med den styrke, rækkevidde og køreglæde, du forventer af en BMW. Vores første helt elektriske Gran Coupé er i M-versionen udstyret med xDrive firehjulstræk og 544 hestekræfter. Derudover imponerer den med sin luksuriøst rummelige kabine, smarte tilslutningsmuligheder og hverdagsfunktioner. Besøg en af vores forhandlere, og lad dig forbavse, når BMW i møder BMW M.
BMW i4 M50
Provkör helt nya BMW iX

Prøv den helt nye BMW i4 M50.

Nu kan du prøvekøre BMW i4 hos en af vores forhandlere. Udfyld vores formular for at bestille din prøvetur, og oplev vores første helt elektriske Gran Coupé i det virkelige liv.

Book din prøvetur
BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDrive40.

BMW i4 eDrive40 har en rækkevidde på op til 581 km* og kombinerer sportslighed og komfort på en sjældent god måde. En alsidig bil med et lavt tyngdepunkt. Konfigurer din drømmebil og vær inde over alle de vigtige tekniske detaljer. 

Alt om BMW i4 eDrive40

Sportslig performance, der elektrificerer: BMW i4 M50 er den første til kombinere innovationskraften ved henholdsvis BMW M og BMW i. Således skaber BMW i4 M50's fuldt elektriske drivsystem, der fødes af to BMW M eDrive-motorer, hele 544 hk (400 kW) i Sport Boost-modus, og den leverer en dynamik, der er typisk for BMW M, men dog i en helt ny udformning. Denne nye form for køreglæde uden nogen form for udledning ledsages af et progressivt design – og fuldendes af omgivelser, der ikke kun er ultramoderne, men også sportsligt eksklusive. Som den første Gran Coupé fra BMW M, der udelukkende kører på strøm, skaber denne usædvanlige bil sin helt egen klasse og imponerer med bemærkelsesværdige hverdagsegenskaber takket være en stor rækkevidde, luksuriøse pladsforhold og en intelligent netværksintegration.

BMW i4 M50(1):
Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 22.5-18
CO₂-udledning i g/km (blandet kørsel): 0

Værdierne for biler med fodnoten (1) er foreløbige.

Læs mere

BMW i4 M50's PERFORMANCE.

Drivsystem, undervogn og ydelse.

BMW i4 M50.

Adrenalinfyldt elektrisk køredynamik og perfekt egnet til hverdagen.
  • To BMW M eDrive-motorer med BMW xDrive
  • BMW M IconicSounds Electric
  • Adaptiv M undervogn, variable sportsstyretøj og M sportsbremser som standardudstyr
  • 400 kW (544 hk), 0–100 km/h på 3,9 sek.
  • Op til 513 km* rækkevidde (WLTP) og nul lokal CO₂-emission
BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set forfra let drejet

BMW i4 M50 – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

Køredynamik- og designudstyr til BMW i4 M50.

Elektrificerer sanserne: Med sine to BMW M eDrive-motorer skaber BMW i4 M50 hele 544 hk (400 kW) i Sport Boost-modus – og en helt ny form for køreoplevelse med en lang række tekniske features, der er specifikke for M. Dette præges af en direkte acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder, adrenalinfyldt dynamik med BMW M typisk præcision samt en yderst intens driftslyd powered by BMW M IconicSounds Electric. Dette skærpes yderligere af M aerodynamikpakken, der er standard, og M teknikpakken, der kan leveres som ekstraudstyr. Eksklusive designelementer in Cerium Grey og markante M features lige fra den lukkede M nyre til M hækspoileren fuldender det dynamiske udtryk. I kabinen er de ultramoderne omgivelser præget af et slankt instrumentbræt samt det nye BMW Curved Display, der hælder frem mod føreren. M højdepunkter som M sportsforsæder og M læderrat med kontrastsyninger i M farver sætter desuden et sportsligt præg.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set bagfra let drejet kørende
BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 2021 undervogn

BMW M eDrive.

BMW i4 M50 er baseret på BMW eDrive-teknologien i femte generation. Ud over to kraftige elmotorer omfatter dette bilens højspændingsbatteri, effektelektronik og ladeteknologi. De to kraftfulde BMW M eDrive-motorer på for- og bagakslen skaber imponerende 544 hk (400 kW) i Sport Boost-modus og accelererer ubesværet denne 5-dørs Gran Coupé fra 0 til 100 km/t uden afbrydelser på blot 3,9 sekunder. Højspændingsbatteriets særlige placering sænker bilens tyngdepunkt og øger køredynamikken sammen med aksellastfordelingen på omtrent 50:50. Og med en usædvanlig rækkevidde på op til 520* kilometer (WLTP) er der heller ikke en finger at sætte på hverdagsegenskaberne.
BMW M IconicSounds Electric BMW i4 M50 G26 2021 kabine dør med højttaler

BMW M IconicSounds Electric.

BMW M IconicSounds Electric har skabt en særlig og meget intens klangverden til BMW i4 M50. Du vil således opleve en udtryksfuld kørelyd fra audiosystemet i kabinen og kan dermed nyde køreglæden med alle sanser. Lydkarakteristikken tilpasses med køreegenskabsknappen: Kraftfuldt og dynamisk med tydelig belastningsfeedback i tilstanden SPORT, afbalanceret akustik med en let belastningsfeedback i tilstanden COMFORT eller helt lydløs i tilstanden ECO PRO.
Adaptiv M undervogn BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue nærbillede skråt forfra

Adaptiv M undervogn med særligt setup.

i4 M50's adaptive M undervogn sikrer størst mulig præcision under kørslen sammen med det variable sportsstyretøj og M sportsbremserne. Den særlige afstemning af alle undervogns- og systemkomponenter samt særlige foranstaltninger til sikring af karrosseriets stivhed er garant for en typisk M køreoplevelse på allerhøjeste niveau.
BMW xDrive BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set bagfra kørende

BMW i4 M50 drivsystem.

i4 M50's ydelsesstærke drivsystem med to ydelsesstærke BMW M eDrive-motorer er garant for en meget spontan kraftudfoldelse. Den sportslige karakter understreges af firehjulstrækkets hækbetonede dimensionering og en intens lyd. Et stort højspændingsbatteri sikrer køreglæden selv på lange strækninger takket være en stor rækkevidde.
M sportsbremser BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic nærbillede af hjul oppefra

M sportsbremser.

M sportsbremserne med fire stempler og fast caliper forrest og ét stempel og glidecaliper bagest i blå højglans og med M påskrift er udstyret med større bremseskiver og dermed også en ekstra høj bremsekraft. Eftersom de er tilpasset bilens yderst store dynamiske potentiale, er de også garant for en fremragende opbremsning ved en udpræget sportslig køremåde samt i vådt føre.
M teknikpakke BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic nærbillede af hjul

M teknikpakke.

M teknikpakken indeholder 19" M letmetalhjul med dobbelteger 861 M og sportsdæk, der også sikrer maksimal performance under sportslig kørsel. Desuden forstærkes M sportsbremserne på forakslen yderligere ved hjælp af større bremseskiver. Som ekstraudstyr fås eksklusive 20" M letmetalhjul med dobbelteger 868 M og sportsdæk.
M aerodynamikpakke BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic nærbillede af Air Curtain

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik frontspoiler og M specifikt bagskørt i karrosseriets farve, designelementer på sideskørterne i sort højglans samt en todelt diffusorindsats i Dark Shadow metallic og sort højglans sender et signal om dynamik og rendyrket sportslighed.
M aerodynamikpakke BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic nærbillede af M sidespejlkappe

M Carbon eksteriørpakke.

M Carbon eksteriørpakken, der fås som ekstraudstyr, understreger bilens sportslige ambitioner. De aerodynamiske sidekomponenter i forreste kofangers Air Curtain og sidespejlkapperne er udført i kulfiberforstærket plast (CFC). Pakken afrundes af sideafdækninger på hæk og hækspoiler med særlig geometri. BMW i4 M50 er desuden udstyret med M sidespejlkapper med særlig geometri.
M lygter Shadow Line og BMW laserlys BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic nærbillede af forlygte

M lygter Shadow Line og BMW laserlys.

M lygter Shadow Line, der fås som ekstraudstyr, omfatter en sort udførelse af alle kromelementer i de primære forlygter og sikrer dermed et umiskendeligt design. Det adaptive BMW-laserlys lyser med op til 550 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
19" M letmetalhjul 861 M BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic

19'' M letmetalhjul 861 M.

De eksklusive 19" M letmetalhjul med dobbelteger 861 M Bicolor Jetblack uni og uens dæk er blanke og kommer i en styling, der er specialdesignet til BMW i4 M50. Hjulstørrelsen foran svarer til 8,5 J x 19 med dæk på 245/40 R 19. Bagest er hjulstørrelsen 9 J x 19 med dæk på 255/40 R 19.
BMW Live Cockpit Professional med BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 2021 kabine cockpit

BMW Live Cockpit Professional med BMW Curved Display.

I BMW i4 M50 venter der dig den nyeste generation af BMW Live Cockpit Professional. Dermed får du glæde af udsynet til det nye BMW Curved Display inklusive M logo. Denne topmoderne displayenhed omfatter et 12,3" stort instrumentdisplay og en 14,9" stor touchskærm under en fælles rammeløs glasoverflade. Det slanke digitale display krummer ud mod føreren og repræsenterer en særligt intuitiv og ergonomisk version af den førerorientering, der er så typisk for BMW M.
M læderrat BMW i4 M50 G26 2021 kabine cockpit

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Med en forstærket ratkrans i sort 'Walknappa'-læder med kontrastsyninger i M farver og særligt udformede tommelprofiler sikrer det et godt greb og sportslige styreoplevelser.
M sportssæder BMW i4 M50 G26 2021 kabine cockpit

M sportssæder.

M sportssæderne (ekstraudstyr) med mange indstillingsmuligheder og skållignende formgivning samt delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med sort M logo fremhæver bilens sportslige fremtoning endnu mere.
M interiørlister Carbon BMW i4 M50 G26 2021 kabine cockpit

M interiørlister 'Carbon Fibre'.

De eksklusive M interiørlister 'Carbon Fibre' med designliste i perleglanskrom, der fås som ekstraudstyr, passer perfekt til M sportssæderne med skållignende formgivning og får kabinen i BMW i4 M50 til at fremstå meget moderne og dynamisk.

BMW i4 M50's INTENSE LYD – POWERED BY BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50 G26 2021 lyd køremodus SPORT+

Med BMW M IconicSounds Electric bliver driftslyden i BMW i4 M50 meget intens, og BMW M iscenesættes som fortjent. Det vil sige ekstra kraftfuldt og dynamisk med tydelig belastningsfeedback i tilstanden SPORT, akustisk afbalanceret med en let belastningsfeedback i tilstanden COMFORT eller med høj akustikkomfort og helt lydløst i tilstanden ECO PRO.

Læs mere

BMW i4 M50's LADETIDER.

Med din BMW i4 M50 og BMW Charging får du glæde af en lang række skræddersyede tilbud på opladning i hjemmet, på farten og på arbejdspladsen. Samt af en imponerende ladeeffekt, hvormed du kan opnå en rækkevidde på 100 km på blot 5 minutter – eller du kan oplade batteriet ved IONITY's offentlige high-power-ladestationer fra 10 til 80 procent på blot 31 minutter.
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set forfra let drejet med grafik vedr. ladetiden

Opladning hjemme til en rækkevidde på 100 km.

01:36 h – Ladeboks (11 kW)

14:23h – Standard ladekabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via normal stikkontakt
Kontakt forhandleren for at få mere at vide om opladningsløsninger
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set bagfra let drejet med grafik vedr. ladetiden

Opladning på farten til en rækkevidde på 100 km.

00:05 h –High Power Charging

00:21 h – Hurtigladestation (50 kW)
Kontakt forhandleren for at få mere at vide om opladningsløsninger

OFFENTLIG OPLADNING MED BMW CHARGING: 12 MÅNEDER UDEN GRUNDGEBYR.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set fra siden ved en offentlig hurtigladestation

BMW Charging Card, der medfølger ved levering, er din nøgle til det tværregionale og konstant voksende BMW Charging-netværk af offentlige ladestationer. Med Active Tarif kan du oplade i hele Europa på særligt attraktive betingelser og de første 12 måneder uden grundgebyr. Med den nye BMW i4 M50 får du desuden IONITY Plus-pakken et helt år uden grundgebyr, der giver dig mulighed for ultrahurtig opladning ved en af IONITY's mange high-power-ladestationer.

LÆR DE DIGITALE TJENESTER TIL BMW i4 M50 AT KENDE I VIDEOEN.

Lær BMW Intelligent Personal Assistant at kende, som reagerer på din stemme og får endnu mere visuel opmærksomhed i det nye BMW Curved Display. De innovative tjenester fra Connected Charging hjælper dig med effektivt at udnytte rækkevidden i din BMW i4 M50.

Læs mere

TEKNISK DATA OM BMW i4 M50.

Ydelse i kW (hk):

400 (544)

Maksimalt drejningsmoment i Nm:

795

Acceleration 0-100 km/t i sek.:

3,9

Elektrisk rækkevidde i km (WLTP):

op til 513*

Maksimal ladeeffekt:

 opladning op til 140 km på 10 min (high-power-ladestation)

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set forfra let drejet i frøperspektiv kørende
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der foreskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

BMW M PERFORMANCE PARTS OG TILBEHØR TIL BMW i4 M50.

Oplev sportsligt udstyr og praktisk tilbehør til BMW i4 M50.

BMW i4 M50 tilbyder dynamisk køreglæde og mange forskellige former for sportsligt udstyr. Med BMW M Performance Parts får BMW i4 M50 det ultimative dynamiske udtryk, og bilen vil være præget af motorsportsdetaljer både udvendigt og indvendigt. Og ved særlige behov har du mulighed for at vælge originalt BMW tilbehør. Naturligvis med individuelt tilbehør og ekstraudstyr, der i forhold til kvalitet, design og præstation er afstemt perfekt til denne fuldt elektriske sportsvogn og giver dig maksimal merværdi – uanset hvad du måtte vælge.

M Performance frontpyntegitter i kulfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance frontpyntegitter i kulfiber.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontpyntegitteret er udført i eksklusivt kulfiber. For et særligt elegant, sportsligt og individuelt look.
M Performance hækspoiler i kulfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance hækspoiler i kulfiber.

M Performance-hækspoileren i kulfiber forstærker bilens eksklusive og sportslige fremtoning og optimerer de aerodynamiske værdier.
M Performance bagdiffusor i kulfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance bagdiffusor i kulfiber.

M Performance-bagdiffusoren i kulfiber skaber et endnu mere moderne udtryk og øger bilens sportslige fremtoning.
20" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 868 M Bicolor (Night Gold, glansfræset), komplet sæt sommerhjul BMW i4 M50 G26 2021

20" M Performance letmetalfælg med dobbelteger 868 M Bicolor.

Eksklusive 20" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 868 M i Bicolor Night Gold, glansfræset. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol.
M Performance rat BMW i4 M50 G26 2021

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: Rattet med Alcantara i gribeområdet giver et ekstra godt og behageligt greb og således en mere sportslig styrefornemmelse.
M Performance gearvælger med Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

M Performance gearvælger med Alcantara.

M Performance-gearvælgeren med Alcantara giver et særligt godt greb og opgraderer kabinen både visuelt og haptisk.
BMW tagcykelholder BMW i4 M50 G26 2021

BMW tagcykelholder.

BMW tagcykelholderen er den sikre transportløsning til racer-, touring- eller børnecykler samt mountainbikes på op til 20 kg.
BMW bøjle til Travel & Comfort-system BMW i4 M50 G26 2021

BMW bøjle til Travel & Comfort-system.

Bøjlen kan enten fastgøres i basisholderen eller i ekstraudstyret „Travel & Comfort“ og kan også benyttes uden for bilen.
18" BMW støbehjul med dobbelteger 853 Gunmetal Grey BMW i4 M50 G26 2021

18" BMW støbehjul med dobbelteger 853 i Gunmetal Grey.

18'' BMW letmetalhjul med dobbelteger 853 i Gunmetal Grey. Snekædekompatible komplette vinterhjul med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 8,5 J x 18.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 M50 G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Det ekstremt følsomme full-HD-kamera optager automatisk, hvad der sker foran og bag ved bilen, hvis der opstår rystelser.
BMW helårsmåtter foran BMW i4 M50 G26 2021

BMW helårsmåtter foran.

BMW helårsmåtter har en præcis pasform og beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. De er udført i sort med BMW logo.
BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White set forfra let drejet parkeret foran noget vand

BMW i4.

Som den første fuldt elektriske Gran Coupé overbeviser den sportsligt elegante BMW i4 med dynamiske køreegenskaber og derudover en generøs rumfornemmelse og eksklusiv komfort. Den store rækkevidde på op til 590 kilometer (WLTP) og pladsforholdene med fem fuldgyldige sæder gør denne 5-dørs bil til den ideelle ledsager på alle ture.

BMW FINANCIAL SERVICES TIL BMW i4 M50.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic set fra siden let drejet med en kvinde foran et hus

Med skræddersyede finansieringsprodukter fra BMW Financial Services kommer du hurtigt og fleksibelt i mål. Uanset om vi taler finansiering eller leasing – alle vores tilbud tilpasses individuelt til dine behov og ønsker. Få mere at vide om attraktive finansieringsløsninger eller et passende leasingtilbud på din nye BMW i4 M50.

BMW servicemedarbejder r&aring;dgiver en kunde

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

Du er velkommen til at kontakte en BMW partner i nærheden, hvis du har spørgsmål, brug for uddybende information eller ønsker konkrete tilbud på BMW i4 M50. Vores kompetente BMW servicemedarbejdere giver dig gerne individuel rådgivning i telefonen eller direkte på stedet.

BMW SERVICE INCLUSIVE TIL BMW i4 M50.

En BMW servicemedarbejder hilser på en kunde

Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og gør det let for dig at planlægge i forhold til driftstid eller tilbagelagt afstand.

  • Service biltjek i overensstemmelse med BMW bestemmelserne
  • Service mikrofilter
  • Service bremsevæske

BMW i4 M50's strømforbrug og CO2-udledning.

* Angivelserne er foreløbige; målt iht. WLTP-testcyklussen

** Individuelt tilbud for det enkelte marked, som , gælder for nye biler fra BMW filialer og forhandlere i Europa i BMW Charging-netværket.

BMW i4 M50(1):
Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 24-19
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0

Værdierne for biler med fodnoten (1) er foreløbige.

Officielle angivelser om strømforbrug og e-rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle. Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

Læs mere
  • Den elektriske rækkevidde påvirkes af faktorer som kørestil, vejbanens beskaffenhed, udetemperatur, opvarmning/luftkonditionering og foropvarmning/kabinekøling.