BMW X6 M.

MOD NYT TERRÆN.

BMW X6 M. MOD NYT TERRÆN.

Ydelse I hk (kW) ved omdr./min.

575 (423)/6,000-6,500

Maks. drejningsmoment i Nm ved omdr./min.

750/2.200-5.000

Acceleration 0-100km/t i sek.

4,2

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km

258

BMW X6 M forener M modellernes potente ydelse med X modellernes fleksibilitet. En temperamentsfuld M TwinPower Turbo V8-benzinmotor, 8-trins M Steptronic-gearkassen og M konfigureret xDrive sikrer ekstrem køreglæde. 20- (standardudstyr) eller 21-tommer letmetalfælge (ekstraudstyr) og kraftfuldt designede for- og bagkofangere sikrer et imponerende design. I den rummelige kabine begejstrer SAV-modellen med lækre materialer, sportssæder med højere siddeposition og en række iøjnefaldende detaljer i klassisk M design. En ægte performance-bil med spektakulær ydelse og køredynamik, som samtidig byder på tårnhøj komfort og praktiske løsninger.

BEDSTE OMGANGSTID. OGSÅ UDEN RACERBANE.

Motorsportskarakter.

Med sin uimodståelige dynamik, imponerende smidighed og knivskarpe køreegenskaber sætter BMW X6 M helt nye standarder i segmentet. Launch Control sender dig perfekt fra start. Og med Dynamic Drive, Dynamic Performance Control og den adaptive undervogn kan du justere bilens setup til de aktuelle kørselsforhold.

Læs mere

Køredynamik og effektivitet.

BMW X6 M har masser af muskler, som xDrive-systemet med specialudviklet M profil sørger for at få ned på asfalten. Her er du sikret et vejgreb ud over det sædvanlige. 8-trins M Steptronic-gearkasse er standard og leverer lynhurtige gearskift – både manuelt og automatisk. M kompoundbremserne sikrer optimal bremseevne som inden for motorsporten. Og takket være BMW EfficientDynamics-teknologierne ledsages den enorme ydelse altid af imponerende effektivitet.
Læs mere

Design.

Et muskelbundt i elegant Sport Activity Coupé-forklædning. Bygget til toppræstationer med suveræn stil. Trimmet til udfordringer af enhver slags. Altid på jagt efter snoede sving og nye eventyr langt fra alfarvej. Det er en unik kombination: Komfortabel, når du tager plads – enormt kraftfuld, så snart du træder på speederen.
Læs mere
BMW_X6_M_udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere