BMW X6 M.

MOD NYT TERRÆN.

BMW X6 M. MOD NYT TERRÆN.

Ydelse I hk (kW) ved omdr./min.

575 (423)/6,000-6,500

Maks. drejningsmoment i Nm ved omdr./min.

750/2.200-5.000

Acceleration 0-100km/t i sek.

4,2

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km

258

BMW X6 M forener M modellernes potente ydelse med X modellernes fleksibilitet. En temperamentsfuld M TwinPower Turbo V8-benzinmotor, 8-trins M Steptronic-gearkassen og M konfigureret xDrive sikrer ekstrem køreglæde. 20- (standardudstyr) eller 21-tommer letmetalfælge (ekstraudstyr) og kraftfuldt designede for- og bagkofangere sikrer et imponerende design. I den rummelige kabine begejstrer SAV-modellen med lækre materialer, sportssæder med højere siddeposition og en række iøjnefaldende detaljer i klassisk M design. En ægte performance-bil med spektakulær ydelse og køredynamik, som samtidig byder på tårnhøj komfort og praktiske løsninger.

BEDSTE OMGANGSTID. OGSÅ UDEN RACERBANE.

Motorsportskarakter.

BMW X6 M stikker fra konkurrenterne med sin uimodståelige dynamik, begejstrende smidighed og unikke køreegenskaber. Med Launch Control er du sikret en perfekt start. Og med Dynamic Drive, Dynamic Performance Control og Dynamic Damper Control sørger bilen selv for at tilpasse sig til de forhold, du byder den.

Køredynamik og effektivitet.

BMW X6 M har masser af muskler, som xDrive-systemet med specialudviklet M profil sørger for at få ned på asfalten. Her er du sikret et vejgreb ud over det sædvanlige. 8-trins M Steptronic-gearkasse er standard og leverer lynhurtige gearskift – både manuelt og automatisk. M kompoundbremserne sikrer optimal bremseevne som inden for motorsporten. Og takket være BMW EfficientDynamics-teknologierne ledsages den enorme ydelse altid af imponerende effektivitet.

Design.

Et muskelbundt i elegant Sport Activity Coupé-forklædning. Bygget til toppræstationer med suveræn stil. Trimmet til udfordringer af enhver slags. Altid på jagt efter snoede sving og nye eventyr langt fra alfarvej. Det er en unik kombination: Komfortabel, når du tager plads – enormt kraftfuld, så snart du træder på speederen.

423 kW

To højtydende Twin Scroll-turboladere. Teknologien er testet på racerbaner og forberedt til enorme temperaturbelastninger med et kølesystem, der omfatter fire kredsløb og i alt ti kølere.
Udstødningsmanifolden dækker begge cylinderrækker og sikrer optimal kraftudvikling og lynhurtig respons. Denne motor er en ægte kæmpe. Med udgangspunkt i en slagvolumen på 4,4 liter udvikler den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor 575 hk, som driver BMW X6 M effektivt fremad med op til 750 Nm og accelererer bilen fra 0 til 100 km/t på 4,2 sek. I lyset af denne performance synes både forbrug og CO2-udledning meget moderat: Takket være talrige teknologier fra BMW EfficientDynamics opnår bilen gennemsnitsværdier på 9,0 km/liter og 258 g CO2 pr. km.