FØRENDE I KLASSEN.Den nye BMW X5.

BMW X5. 265-400 hk. Forbrug 8,9-13,3 km/l. CO2 195-254 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: C / F
 

Den nye BMW X5 er født til at være nummer et og henvise konkurrenterne til de sekundære placeringer. Det ranke, kraftfulde og elegante design toner rent flag. Den store dobbeltnyre er et klart visuelt statement om, hvad der vil ske, når motoren tager en dyb indånding. Samtidig lyser det ud af forlygterne i X design, hvem der har en naturlig førsteret til førerpladsen. Med nye teknologier om bord er du sikret endnu større sikkerhed og altid maksimal køredynamik, uanset hvor vejen går hen. Den nye BMW X5 ved præcis, hvor den vil hen, og hvordan den når frem som nummer et.

 

Læs mere

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR.

Find originalt fabriksmonteret standard- og ekstraudstyr fra BMW her.

FEM UDTRYK FOR ÆGTE LEDERSKAB

 • 01 Karakteristisk X laserlys med blå elementer
 • 02 Maksimal køredynamik takket være xOffroad-pakken med luftaffjedring på begge aksler
 • 03 Typisk X design i kraftfuld nyfortolkning
 • 04 Perfekte tilslutningsteknologier med innovative assistentsystemer
 • 05 Praktisk bagagerumsindretning, som sikrer maksimal komfort
BMW X5 set fra siden med begge bagklapsegmenter åbne
Bagagerummet i BMW X5

PERFEKT OPGAVESTYRING.

Bagagerummet på BMW X5 er vært ved en helt ny oplevelse af komfort. Øverste og nederste del af bagklappen kan åbnes og lukkes fuldt eldrevet og skaber dermed perfekte adgangs- og læsseforhold. Kombineret med funktionen komfortadgang kan bagklappen betjenes med en målrettet bevægelse med foden under bagkofangeren. Bagagerumspakken* sørger for orden og sikkerhed. Når bagklappen åbnes, kører den eldrevne bagagerumsafdækning automatisk tilbage og forsvinder under gulvindsatsen, når du trykker på knappen, og med de justerbare bagagerails er det nemt at holde bagagen sikkert på plads.

Den nye BMW X5 har alle de kvaliteter, der kendetegner BMW X familien. Fjerde generation af succesmodellen er den til dato mest kraftfulde, hvad angår designsprog og moderne udtryk. Den grundlægger et helt nye X designsprog, der er domineret af robusthed, klare linjer og præcision. Det nye kabinedesign emmer af endnu mere luksus og brugervenlig betjening.
Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design
Cockpit og betjeningskoncept i BMW X5

KONTROLCENTERET.

Det innovative betjeningskoncept i BMW X5.

KONTROLCENTERET.

Det innovative betjeningskoncept i BMW X5.

Det innovative betjeningskoncept BMW Operating System 7.0 baner vejen for endnu mere brugervenlig betjening af bilens funktioner via håndbevægelser, tale, touchskærm og iDrive-controller – helt enkelt og perfekt. Controllerens funktionalitet er blevet opgraderet. Nu kan digitale tjenester såsom apps vælges direkte.

Læs mere

ALTID TO SKRIDT FORAN.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW X5.

Perfekte tilslutningsteknologier holder dig ajour. BMW X5 er udstyret med nyeste generation af tilslutningsteknologier fra BMW. Intelligente digitale tjenester og assistentsystemer skaber en perfekt forbindelse med verden omkring dig og sikrer dig maksimal komfort og den bedst mulige sikkerhed takket være den brugervenlige betjening.

Læs mere
BMW X5 Digital Key (forventes 07/2018)

Nøglefri komfort.

Hvorfor sætte nøglen i tændingslåsen, hvis du har din Android-smartphone på dig? Med Digital Key kan du låse din BMW op og i og endda starte motoren, uden at tage den fysiske tændingsnøgle til hjælp. Den digitale nøgle kan downloades til din Android-smartphone via appen BMW Connected og deles med familie og venner.

Aftalen løber i et år.

Læs mere
BMW X5 Dør til dør-navigation

Den direkte vej til dit rejsemål.

Ankom i god tid og i afslappet stil. Med funktionen dør til dør-navigation bliver du guidet de sidste afgørende meter fra bilen og hen til dit rejsemål og tilbage igen. Få hurtig adgang til fodgængernavigation på din smartphone med hjælpeoplysninger fra Connected Onboard-skærmen og push-meddelelser fra BMW Connected-appen.

Aftalen løber i et år.

Læs mere
BMW X5 Connected-pakke Professional

Tilslutning. Tanken tænkt videre.

Concierge Service, Remote Services eller Real Time Traffic Information? Hvorfor vælge mellem individuelle løsninger, når du kan få det hele samlet i én pakke? Med Connected-pakken Professional kan du anvende de nævnte tjenester fra BMW ConnectedDrive samt gratis teste en række supplerende tjenester.

Aftalen løber i tre år.

Læs mere
Den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i BMW X5

SKABER PERFEKT BALANCE I ARBEJDET.

Den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

SKABER PERFEKT BALANCE I ARBEJDET.

Den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

BMW X5 xDrive40i* leverer en fantastisk kraftpræstation. Understøttet af xDrive-firehjulstrækkets overlegne vejgreb leverer den harmoniske BMW TwinPower Turbo en imponerende mængde power, som sikrer ren køreglæde på allerhøjeste niveau. Den 6-cylindrede benzinmotor yder hele 340 hk (250 kW), idet brændstoffet sprøjtes ind i cylindrene ved op til 350 bar for at sikre en endnu mere effektiv forbrænding. Et tryk, som BMW X5 overlegent konvertere til ydelse i topklassen.

Læs mere

BMW X5 xDrive45e.

Ren, elektrificeret køreglæde.

Vær med til at vise vejen frem mod en mere bæredygtig fremtid med avanceret, innovativ teknologi. BMW X5 xDrive45e iPerformance er udstyret med BMW EfficientDynamics-teknologien eDrive, som giver dig højere ydelse, bedre acceleration, større rækkevidde og et væsentligt lavere brændstofforbrug, samtidig med at den udleder mindre CO2. BMW X5 Plug-in-Hybrid er ren, elektrificeret køreglæde.

Læs mere
BMW X5 xDrive45e

Drivkraften.

Det innovative motorkoncept i BMW X5 xDrive45e består af en ny, endnu kraftigere 6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor og en højeffektiv eDrive-elmotor. De to motorer yder tilsammen 394 hk (290 kW) ved et maksimalt drejningsmoment på 600 Nm og har et brændstofforbrug på 47,6 km pr. liter* ved blandet kørsel. BMW X5 Plug-in-Hybrid accelererer fra 0-100 km/t på 5,6 sekunder. Den elektriske rækkevidde er cirka 87 kilometer*. BMW EfficientDynamics teknologierne giver en ekstrem køredynamik, samtidig med at motoren bruger mindre brændstof. Desuden er CO2-udledningen blevet reduceret til kun 49 g/km*.

Læs mere
 Energistyring

Mere intelligent, mere effektiv.

Med en rent elektrisk rækkevidde på hele 80 km sætter BMW X5 Plug-in-Hybrid nye standarder. Det opnås ved hjælp af BMW iPerformance konceptet, hvor den intelligente energistyring spiller en central rolle. Den koordinerer samspillet mellem alle drivlinjekomponenterne og optimerer hybridmotorens virkningsgrad med sin fremsynede driftsstrategi. Det gør den bl.a. ved at bruge navigationsdata til at beregne, hvor det er bedst at aktivere elmotoren, og hvilke strækninger der er bedst egnet til opladning af elmotorens højspændingsbatteri. BMW X5 xDrive45e iPerformance har desuden forskellige drfitstilstande, som giver dig store muligheder for at påvirke bilens brændstofforbrug. Højspændingsbatteriet kan oplades i en almindelig stikkontakt eller en BMW i Wallbox og med offentlige ladestationer, når du er på farten.

Læs mere
 Konnektivitet

Innovationer for fremtiden.

Med BMW Connected-appen kan du altid følge med i bilens forbrug og energiudnyttelse. Appen, som installeres på din smartphone (iOS eller Android), viser oplysninger om særlige hybridspecifikke funktioner som batteristatus og resterende rækkevide, og den viser, hvor den nærmeste ladestation er. Du kan styre opladningsprocessen via Remote-funktionen, som også måler, hvor effektivt du kører, og giver dig tips til, hvordan du kan opnå en større rækkevidde. Med iDrive Controller eller BMW Connected App kan du nemt forudindstille temperaturen i bilen, så du altid har den perfekte kabinetemperatur.

Læs mere

* Forventet tilgængelighed i 4. kvartal 2018

Læs mere
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.