BMW X6 G06 2019 Manhatten metallic set forfra let drejet
BrændstoftypeBenzinDiesel

THE X6

BMW X6: ALLE HØJDEPUNKTER

BrændstoftypeBenzinDiesel
THE X6BMW X6: ALLE HØJDEPUNKTER

BMW X6 har et helt unikt udseende kombineret med suveræne sportslige egenskaber takket være en kraftfuld motorisering, en præcis undervogn og udstyr som xOffroad-pakken.


Læs mere

KØREDYNAMIKKEN I BMW X6.

Den 8-cylindrede benzinmotors topydelse på 530 hk (390 kW), den fantastiske præcision leveret af den adaptive M undervogn Professional og det gnidningsfrie samarbejde mellem den adaptive 2-akslede luftaffjedring og xOffroad-pakken gør BMW X6 til en suveræn Sports Activity Coupé i alle typer terræn.

M sportsudstødningssystem BMW X6 G06 2019 nærbillede

M sportsudstødningssystem.

M sportsudstødningssystemet har en lydkarakteristik, der via særlige køredynamiktaster i programmerne SPORT og SPORT+ kan indstilles til en endnu mere intensiv klang, og i det mere komfortorienterede program kan gøres mere diskret.
Adaptiv M undervogn BMW X6 G06 2019

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Du kan desuden trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil – fra det komfortable til det meget sportslige med øget manøvredygtighed.
M Carbon rear spoiler BMW X6 G06 2019 close-up

M Carbon hækspoiler.

M Carbon hækspoileren fremhæver bilens kraftfulde og sportslige design og øger mærkbart mængden af downforce på bagakslen.
Sportssæder BMW X6 G06 2019 kabine

Sport seats for driver and front passenger.

Sportslige og komfortable. Sportsforsæderne, der er standardudstyr, kan tilpasses individuelt og er udstyret med talrige elektriske indstillingsmuligheder af blandt andet bredden på ryglænet og sædets hældning. Højere vanger på sæde og ryglæn og en indstillelig lårstøtte sikrer en fremragende ergonomi og bedre sidestøtte ved hurtig kurvekørsel.
Intelligent firehjulstræk BMW xDrive BMW X6 G06 2019

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
xOffroad-pakke BMW X6 G06 2019 offroad-kontakt nærbillede

xOffroad-pakke.

I BMW X6 er der også mulighed for en xOffroad-pakke, som gør, at du altid kan føle dig sikker, uanset om du kører på gaden eller mindre faste underlag. Fire offroad-indstillinger tilpasser firehjulstrækket BMW xDrive endnu mere præcist til det aktuelle køreunderlag, så bilen trækker endnu bedre på sand, sten, grus eller sne.
Køreegenskabsknap BMW X6 G06 2019 taster nærbillede

Køreegenskabsknap.

Køreegenskabsknappen gør det muligt at vælge mellem standardprogrammet COMFORT, ECO PRO-programmet, der lægger vægt på energiøkonomisk kørsel, og SPORT-programmet, der giver mulighed for en endnu mere dynamisk køreoplevelse. Den nye, interaktive funktion Adaptive Mode justerer kontinuerligt det adaptive chassis, styretøjet og Steptronic-gearkassen til den aktuelle køresituation.

DESIGNHØJDEPUNKTERNE VED BMW X6.

Welcome Light Carpet BMW X6 G06 2019

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet projicerer en lysgrafik ind foran bildørene og skaber en stemningsfyldt velkomstatmosfære, allerede når man stiger ind i bilen. Og så sørger lysfunktionen også for, at det bliver endnu mere komfortabelt og sikkert at stige ud af bilen i mørke.
Panorama-glastag BMW X6 G06 2019

Panorama-glastag.

Luk panoramaglastaget op, og du er sikret god ventilation i kabinen. Når taget er lukket, skaber det store glasparti et venligt og lyst kabinemiljø. Det åbner og lukker fuldautomatisk med et tryk på en knap eller ved hjælp af bilnøglen og er udstyret med skyde- og hævefunktion samt rullegardin og vindafviser.
22'' M letmetalhjul med dobbelteger 742 M Jetblack og uens dæk BMW X6 G06 2019

22" M letmetalhjul med dobbelteger 742 M Jetblack og uens dæk.

22" M letmetalhjul med dobbelteger 742 M Jetblack og uens dæk, hjulstørrelse foran 9,5J x 22, dækstørrelse 275/35 R22, hjulstørrelse bag 10,5J x 22, dækstørrelse 315/30 R22.
Omgivelseslys BMW X6 G06 2019

Omgivelseslys

Det stemningsskabende lys inkl. stemningsskabende konturbelysning i for- og bagdøre er standardudstyr og skaber en behagelig og afslappende stemning i kabinen. Funktionen Welcome Light Carpet sikrer en smagfuld oplysning af dørområdet ved ind- og udstigning. Du kan vælge mellem seks dæmpbare lysscenarier i farverne hvid, blå, orange, bronze, violet og grøn.
Glasapplikation CraftedClarity BMW X6 G06 2019

Glasapplikation ‘CraftedClarity‘ til interiørelementer.

Glasapplikationen "CraftedClarity" består af en række håndlavede glaselementer, der opgraderer interiøret visuelt og taktilt. Således er flere detaljer på gearvælgeren, BMW Controlleren og start-/stop-knappen fremstillet af eksklusivt krystalglas.
Panorama-glastag Sky Lounge BMW X6 G06 2019

Panorama-glastag Sky Lounge.

Panoramaglastaget Sky Lounge giver en unik pladsfornemmelse i kabinen om dagen og en lysgrafik med mere end 15.000 lyselementer skaber en stemningsfuld atmosfære efter mørkets frembrud. Derudover er forsædernes bagside også belyst. I forbindelse med lysgrafikken og sædebelysningen kan der skiftes mellem Ambient Light-kabinelysets seks farver.

TILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS TIL BMW X6.

Med BMW M Performance Parts tilfører du mest mulig motorsportskarakter til din BMW X6. Vælg blandt udvendigt og indvendigt designudstyr med et skærpet udtryk samt attraktive smede- og letmetalhjul. Med originalt BMW tilbehør tilpasser du din BMW til dine personlige ønsker: Produkterne er afstemt perfekt til BMW X6 i forhold til kvalitet, design og præstation.

BMW rælingholder BMW X6 G06 2019

BMW rælingholder.

Rælingbøjlen er kan kombineres med alle holdesystemer til tagbagagebærere og tagbokse fra BMW og passer også perfekt til bilen rent visuelt. Den er let at montere uden værktøj og lever op til de største kvalitets- og sikkerhedskrav med sin stabile konstruktion og et tyverihæmmende låsesystem.
BMW tagboks 520 sort/titaniumsølv BMW X6 G06 2019 udvendigt udstyr

BMW tagboks 520 sort/titaniumsølv.

Den moderne tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 520 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.
Formstøbt bagagerumsmåtte BMW X6 G06 2019

Formstøbt bagagerumsmåtte.

Den skridhæmmende, vandafvisende og robuste måtte med høj kant hele vejen rundt beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Den leveres i sort og passer godt til basisudstyret.
BMW Floor Liner bag BMW X6 G06 2019

BMW Floor Liner bag.

Pålidelig funktionalitet kombineret med sportslig elegance: Den skridhæmmende, vandtætte og robuste BMW Floor Liner med høj kant hele vejen rundt beskytter det bageste fodrum mod fugt og snavs. Udført i sort med detalje i rustfrit stål. Takket være den særlige 3D-pasform passer den helt perfekt både optisk og rumligt.
22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M Bicolor BMW X6 G06 2019

22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M Bicolor.

De eksklusive, vægtoptimerede 22'' M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M er i Bicolor Jet Black, blanke og udstyret med farvet M logo og M Performance påskrift. Enkeltfælg for, hjulstørrelse 9,5J x 22, uden dæk.
22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M Jet Black mat BMW X6 G06 2019

22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M Jet Black mat.

Det eksklusive 22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M er vægtoptimeret ved hjælp af flow forming og udført i Jet Black mat med M Performance påskrift og farvet M logo. Enkelthjul for, hjulstørrelse 9,5J x 22, uden dæk.
M Performance frontpyntegitter i kulfiber BMW X6 G06 2019

M Performance frontgitter i kulfiber.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontgitteret er udført i et eksklusivt og manuelt fremstillet kulfibermateriale, mens ribberne er udført i ekstra robust kunststof. Et visuelt højdepunkt, der tilfører bilens front et særligt elegant, sporty og individuelt look.
M Performance hækfinner sort højglans BMW X6 G06 2019

M Performance hækfinner i sort højglans.

For individuelle sportslige detaljer: M Performance-hækfinnerne understreger bilens dynamiske elegance og øger det sportslige udtryk på bilens bagende på en individuel måde.
M hækspoiler kulfiber BMW X6 G06 2019 udvendigt udstyr

M hækspoiler i kulfiber.

Et markant udtryk: M hækspoileren i kulfiber forstærker bilens eksklusive, sportslige look. Kulfiberkonstruktionen gør den ekstremt let og stabil. Hækspoileren er resultatet af en tidkrævende, manuel fremstillingsproces, og den er perfekt afstemt i forhold til bilens design og andre M Performance kulfiberkomponenter.
M Performance sidespejlskappe i kulfiber BMW X6 G06 2019 udvendigt udstyr

M Performance sidespejlskappe i kulfiber.

Manuelt fremstillet i kulfiber af højeste kvalitet: Den markante sidespejlskappe understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.
M Performance sidestafferinger Frozen Black BMW X6 G06 2019

M Performance sidestafferinger i Frozen Black

Helt igennem sporty: M Performance sidestafferingerne i mat sort/grå giver bilen en meget individuel og dynamisk karakter. Placeringen oven over karmen understreger de typiske designkendetegn og bilens proportioner.
M Performance rat BMW X6 G06 2019

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver et ekstra godt og behageligt greb – og følelsen af mere direkte styreegenskaber. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.

KØREASSISTENTSYSTEMER OG DIGITAL SERVICES I BMW X6.

Ud over alle teknologierne og funktioner som BMW Head-Up Display har BMW X6 også masser af plads til en lang række assistenter og services.

BMW Digital Key BMW X6 G06 2019

BMW Digital Key.

Hvorfor sætte nøglen i tændingen, når du har din iPhone på dig? Med BMW Digital Key kan du både op- og aflåse din BMW – og endda starte den. Derudover kan du give op til fem personer med en kompatibel iPhone tilladelse til at bruge din BMW. I den forbindelse kan du bl.a. begrænse tophastigheden – ideelt for personer, der lige har fået kørekort. Digital Key er kun kompatibel med udvalgte iPhones. Du kan finde en liste over kompatible iPhones på bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW X6 2019

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
Driving Assistant Professional BMW X6 G06 2019 cockpit

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vejbaneassistent med udvidede funktioner, sporskifte- og nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
Connected Music BMW X6 G06 2019 display

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser afsted. Via Connected Music med Spotify kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre millioner af sange gennem BMW's musikpartner Spotify.

TEKNISKE DATA OM BMW X6.

BMW X6 xDrive40i og andre motorer.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

245 (333) / 5500-6250

Maksimal hastighed i km/t:

248

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

5,7

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km (WLTP):

10,3-8,8 

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km (WLTP):

236 - 202

Stregtegning BMW X6 mål
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der forskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE TIL BMW X6.

En BMW servicemedarbejder hilser på en kunde

Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og gør det let for dig at planlægge i forhold til driftstid eller tilbagelagt afstand.

Følgende serviceydelser indgår:

  • Service biltjek i overensstemmelse med BMW bestemmelserne
  • Service mikrofilter
  • Service bremsevæske