Flere og flere vælger BMW’s opladningsbiler.

FLERE OG FLERE VÆLGER BMWs ELEKTRIFICEREDE BILER.

FLERE OG FLERE VÆLGER BMWs ELEKTRIFICEREDE BILER.

FLERE ELEKTRIFICEREDE BILER.

Ser du flere og flere af BMWs elektrificerede biler på vejene? Så findes der en forklaring på dette. I 2019 blev antallet af elektrificerede biler fra BMW øget med hele 192 % sammenlignet med 2018, hvorved vi, inden for premiumsegmentet*, har 16,96 % af det danske marked for elektrificerede biler.

 

Elektrisk revolution i Europa.

Som en af de verdensførende aktører inden for elektrificerede biler, har BMW også sat et mål for salget af elektrificerede biler for de kommende år. Af alle BMW-biler, som sælges i Europa, skal:
 

  • en fjerdedel være elektrificerede biler i 2021.
  • en tredjedel være elektrificerede biler i 2025.
  • halvdelen være elektrificerede bare i 2030.

500.000 opladningsbare BMW-biler i verden.

Inden årsskiftet nåede vi en anden milepæl, da vi overrakte nøglerne til en BMW 330e til endnu en kunde, som har valgt at køre en elektrificeret bil. Bilen var den 500.000. elektrficerede BMW, som blev solgt i verden og nu sigter vi endnu højere, idet vi inden for to år skal fordoble antallet og have 1 million elektrificerede biler på vejene verden over.

 

* Til premuimsegmentet medregnes: BMW, Mercedes, Audi, Lexus, Porsche, Range Rover, Jaguar, Mini, Tesla.

 

Kilde: bilstatistik.dk

Læs mere
eAcademy

eACADEMY.

Vil du vide mere? Få gode råd og seneste nyt om elbiler og plug-in-hybrider.
PLUG-IN HYBRIDER – NÅR DU VIL NÅ ENDNU LÆNGERE

PLUG-IN-HYBRIDER – NÅR DU VIL NÅ ENDNU LÆNGERE

Plug-in-hybrider, som også kaldes ladehybrider, drives af to motorer: en elmotor og en forbrændingsmotor. Det gør bilen perfekt tilpasset til dig, der kører korte strækninger på hverdage, men samtidig ønsker at rejse længere væk, når der er behov for det. Batteriet kan oplades både under kørsel og på godkendte ladestationer.