PLUG-IN-HYBRIDER

PLUG-IN-HYBRIDER FRA BMW.

Alt om plug-in-hybrider og vores biler.

Plug-in-hybrider fra BMW.Alt om plug-in-hybrider og vores biler.

Hvordan fungerer en plug-in-hybrid?

Plug-in-hybrid sådan virker bilen:

En plug-in-hybrid drives både af en forbrændingsmotor og en elmotor, som gnidningsløst arbejder sammen. Takket være plug-in-hybridens forbrændingsmotor behøver du aldrig bekymre dig om bilens rækkevidde, da motoren overtager, hvis batteriet løber tør, simpelthen en jævn interaktion mellem to motorer, der giver dig køreglæde kilometer efter kilometer. Her kan du få alt at vide om plug-in-hybrider og se alle vores biler.

Læs mere

Derfor skal du køre plug-in-hybrid.

 • 01 Er mere miljøvenlige end konventionelle biler.
 • 02 Tager dig derhen, hvor du skal. Både til hverdag og i fritiden.
 • 03 Har lavere emission end konventionelle biler.
 • 04 De kræver mindre vedligeholdelse end konventionelle biler.
BMW 5-serie Sedan - Plug-in Hybrid

Almindelige spørgsmål og svar om plug-in-hybrider.

 • Hvordan fungerer en plug-in-hybrid?
 • Hvordan påvirker kulde batteriets rækkevidde?
 • Kan en plug-in-hybrid oplades under kørsel?
 • Hvor stor er den elektriske rækkevidde for en plug-in-hybrid?
 • Kan jeg vælge, om jeg vil køre på el- eller forbrændingsmotor?
 • Hvilke forskelle er der mellem en plug-in-hybrid og en elbil?
 • Hvad er fordelene ved plugin-hybrider?
 • Hvad er udfordringerne med plug-in-hybrider?
BMW X3 xDrive30e - Plug-in Hybrid

Hvordan oplader jeg en plug-in-hybrid?

Du oplader en plug-in-hybrid med en ladeboks i hjemmet eller på en af de mange ladestationer, som findes i Danmark eller rundt om i Europa. Ligesom elbilen kan plug-in-hybriden oplades gennem en almindelig stikkontakt, men det er forbundet med risici såsom overophedning på grund af den strømstyrke, som strømmer gennem stikkontakten.

 

Vil du vide mere opladning? Læs mere på vores side om opladning.

Læs mere

Plug-in-hybrider fra BMW.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Vores plug-in-hybrider byder på et udtryksfuldt design, en masse smarte og innovative løsninger kombineret med en problemfri vekselvirkning mellem en kraftfuld forbrændingsmotor og en lydløs elmotor. Læs mere om alle vores mange elektrificerede modeller; ingen andre har flere end os, så uanset hvad du leder efter, vil du finde netop din plug-in-hybrid hos BMW.

BMW X3 xDrive 30e - Plug-in Hybrid
BMW X1 xDrive25e - Plug-in Hybrid

BMW X1 xDrive30e.

BMW X1 xDrive30e opfylder de største krav til køredynamik og effektivitet med sin ultramoderne plug-in-hybridmotor. Kombinationen af en kraftig elmotor og en effektiv forbrændingsmotor resulterer i en imponerende ydeevne og leverer den køreglæde, der er så typisk for BMW. Rent elektrisk rækkevidde på op til 88 km*.

Mere om BMW X1 xDrive30e
BMW 330e Sedan - Plug-in Hybrid

BMW 330e Sedan.

Opdag plug-in-hybrid versionen af vores bedst sælgende sportssedan hos din nærmeste forhandler. Takket være den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor for du 252 fyrige hestekræfter, som problemfrit kombineres med en højeffektiv elmotor. Rækkevidden er siden forgængeren øget med hele 50 % og er nu kommet op på 62 km*.

Mere om BMW 330e Sedan
BMW 530e –Plug-in Hybrid

BMW 530e & 545e Sedan.

BMW 5-serie er en af de bedste plug-in hybrider i sit segment. Med en opdateret intelligent transmission får du en elektrisk rækkevidde på op til 61 km*, som sammen med forbrændingsmotoren giver 530e 292 HK og 545e giver 394 HK og en køreoplevelse ud over det sædvanlige.
Mere om 530e & 545e Sedan

Oplev fornemmelsen af gnidningsløst samarbejde.

De fleste af os kører sjældent mere end 30-40 km på en almindelig dag. Så behøver du kun at bruge elmotoren i din BMW plug-in-hybrid og lade den op om natten. Næste morgen kan du igen køre uden at bruge en dråbe, uden lyd og uden CO2-udledning.
BMW 2-serie Active Tourer.

BMW 2-serie Active Tourer.

BMW 2-serie Active Tourer er bilen, der er fuld af energi. Den opfylder praktiske gøremål med et lavt brændstofforbrug og en sporty attitude, som er uovertruffen i dette segment. Du får acceleration fra 0 til 100 på kun 7 sekunder og nu med en øget elektrisk rækkevidde på op til 92 km.*.

Mere om BMW 2-serie Active Tourer
BMW 330e TOURING - Plug-in Hybrid

BMW 330e Touring.

Som den første BMW Touring med hybridmotor kombinerer BMW 330e Touring maksimal køreglæde med en markant reduceret CO2-udledning – og en rent elektrisk rækkevidde på op til 61 km*, der tilbagelægges helt emissionsfrit.

Mere om BMW 330e Touring
BMW 330e TOURING - Plug-in Hybrid

BMW 530e Touring.

BMW 5-serie Touring fås nu som plug-in-hybrid med en elektrisk rækkevidde på op til 57 km*. Sammen med den kraftige forbrændingsmotor får du 292 HK ren køreglæde på vejene. Derudover kan du vælge firehjulstræk for at sikre maksimal BMW oplevelse.
Mere om BMW 530e Touring

Plug-in-hybrid SUV-modeller.

Flere af vore populære X-modeller findes nu som plug-in-hybrid. Perfekt til dig, som begiver dig ud på længere udflugter og ikke vil gå på kompromis, hverken hvad gælder mængden af bagage eller hensynet til miljøet.

BMW X3 xDrive30e - Plug-in Hybrid

BMW X3 xDrive30e.

Med BMW X3 xDrive30e får du det bedste fra to verdener: En elmotors dynamik og effektivitet kombineret med en forbrændingsmotors rækkevidde og komfort. En plug-in-hybrid som SUV, der byder på en manøvredygtig køreoplevelse med intelligente teknologier og dynamisk accelerationsevne. Rent elektrisk rækkevidde på op til 49 km*.

Mere om BMW X3 xDrive30e
BMW X5 xDRIVE45e - Plug-in Hybrid

BMW X5 xDrive45e.

Den nye BMW X5 xDrive45e giver dig en samlet systemeffekt på hele 394 hestekræfter, en rækkevidde på indtil 88 kilometer* ved elkørsel, et karakteristisk sportsligt udseende, ubegrænset off-road-præstation og en enestående effektivitet. Med andre ord får du, alt du behøver for at komme hen til hvor, du ønsker det. Når du vil det.
Mere om BMW X5 xDrive45e

Teknik og innovation i BMW plug-in-hybrider.

Med en BMW plug-in-hybrid får du ikke alene elektrisk køreglæde i elegant design, du får også den nyeste teknologi som forbedrer din køreoplevelse samt innovativ teknik som passer på miljøet.
Plug-in-hybrider
BMW ConnectedDrive

Hold din plug-in-hybrid opkoblet.

BMW Connected Drive sørger for, at vores plug-in-hybrider er opdateret med de seneste digitale tjenester fra BMW. Vore intelligente og innovative funktioner forenkler livet og øger køreoplevelsen.
Mere om Connected Drive
BMW Intelligent Personal Assistant

Din personlige assistent i bilen.

BMW Intelligent Personal Assistant hjælper dig med at aktivere bilens forskellige funktioner ved hjælp af din stemme. Start musikafspilning, bed om den hurtigste vej hjem eller få hjælp til at aktivere det lange lys uden at fjerne hænderne fra rattet. Læs, hvilke andre funktioner din personlige assistent kan hjælpe dig med på bilturen.
Alt om tjenesten

VIL DU KØRE EN PLUG-IN-HYBRID FRA BMW?

Se ledige plug-in-hybrider hos vores forhandlere.

Uanset om du vil købe og eje en plug-in-hybrid eller privatlease den, er der mange tilgængelige alternativer og modeller hos vores forhandlere.
BMW - Tillgängliga laddhybrider
Vill du privatleasa en laddhybrid?

Vil du privatlease en plug-in-hybrid?

Foretrækker du at privatlease din nye BMW, er der naturligvis mange plug-in hybrider som alternativer. Privatleasing er en nem måde at køre BMW på.

Se ledige privatleasingbiler
Vill du köpa en laddhybrid?

Vil du købe en plug-in-hybrid?

Med en plug-in-hybrid behøver du aldrig at bekymre dig om ikke at nå dit mål, takket være forbrændingsmotoren og elmotoren, der arbejder problemfrit sammen. BMW tilbyder de fleste modeller, så uanset om du vil have en SUV, Touring eller Sedan, har vi en plug-in-hybrid til dig.
Se tilgængelige plug-in-hybrider
BMW eAcademy

BMW eAcademy.

Tips, gode råd og nyheder om alt om plug-in-hybrider.

BMW eAcademy.

Tips, gode råd og nyheder om alt om plug-in-hybrider.

MODTAG ELEKTRISKE NYHEDER FRA BMW.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips, nyheder og artikler om elektrificering. Du bliver desuden blandt de første, der får de nyeste informationer om vores eldrevne bilar. 

Læs mere
Skal det være en elbil næste gang?

Skal det være en elbil næste gang?

BMW e-mobility BMW rækkevidde

Jeg vil gerne introduceres til rækkevidde.

Alt om milde hybrider.

Alt om milde hybrider.

elbil

SKAL DET VÆRE EN ELBIL NÆSTE GANG?

Mildhybrider fra BMW.

ALT OM MILDHYBRIDER.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

   

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

   

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledninger og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens udledning och energiforbrug. 

   

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

   

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.