BMW billån

BMW BILLÅN.

BMW hele vejen.

BMW finansiering er ikke bare en konkurrencedygtig finansieringsform, men frem for alt en løsning, der matcher lige præcis dine behov – ned til mindste detalje.

Læs mere
BMW Billån.BMW hele vejen.

BMW BILLÅN.

Fordelene ved BMW finansiering.

Drømmer du om at sætte dig ind i BMW du selv ejer? Så er et lån gennem BMW Financial Services den mest attraktive finansieringsform for dig. Du kan vælge løbetid fra 12 og op til 120 måneder og bestemmer selv hvornår du vil indfri dit lån. Vi står klar med den bedste rågivning, for at sikre os du får den rette løsning.
Flexibiliteten i BMW Billån

Gode grunde til at vælge bmw financial services.

Vi klarer alt for dig ét sted og du får hurtig kreditgodkendelse. Vi er en troværdig og gennemsigtig BMW samarbejdspartner. Vi tager hånd om økonomien og tilbyder dig altid den bedste løsning. Når du tegner en aftale med os holder vi dig løbende orienteret og hjælper dig også godt videre i din næste bil.
Læs mere
Tryggheten i BMW Försäkring

BMW Forsikring.

BMW Forsikring i samarbejde med If tilbyder dig Fri Start – 1 måneds gratis forsikring, hvis du er privatkunde. Efter den første måned har du mulighed for at skræddersy den forsikring der passer dig bedst. Gode grunde til at vælge en BMW forsikring er effektiv skadesbehandling, mulighed for selvbetjening samt betaling af dine forsikringer månedsvis.
Læs mere

FIND OG SAMMENLIGN MÅNEDLIGE OMKOSTNINGER.

Vil du vide, hvad et billån ville koste for den bil, du leder efter? På vores finansieringsside kan du nemt beregne din finansiering, og hvad den månedlige udgift vil være. Du kan også sammenligne de månedlige omkostninger ved privatleasing for den samme model.
Aktuella kampanjer

BMW Finansiering

Se modeller og priser for dig, der ønsker at eje din BMW.
Vælg model

FAQ BMW FINANSIERING

  • Kan to personer eje den samme bil?
  • Hvorfor skal en privatperson lægge 20% i udbetaling ved køb af bil?
  • Kan lånet overdrages til en anden person?
  • Kan man, lave en ekstraordinær indbetaling på sit lån?
  • Hvad gør jeg, hvis jeg skifter adresse?
  • Hvordan er kontrakten udformet?
  • Hvad gør jeg hvis jeg stadig mangler svar på et spørgsmål efter at have læst ovenstående?
Mine Sider

MINE SIDER.

Er du allerede kunde hos os, kan du benytte dig af “Mine Sider”. Her kan du blandt andet finde din nuværende og tidligere kontrakter samt finde svar på spørgsmål vedr. leasing og lån. Du kan naturligvis også kontakte os direkte fra kundeportalen. For at få adgang til portalen skal du blot logge på med NemId. Det kræver kun, at du har en gældende kontrakt hos BMW Financial Services.
TIL OVERSIGTEN.

TIL OVERSIGTEN.

Vil du gerne se mulighederne for at finde den rigtige finansiering til dig? Klik her for at komme til oversigten.
Vejledende priser.

VEJLEDENDE PRISER.

Priser, tekniske data og udstyr på vores attraktive modeller, som er specialudstyret specifikt til det danske marked.
Privatleasing

PRIVAT-
LEASING.

Privatleasing er den nemmeste måde at køre BMW på. Læs om fordelene og hvad det inkluderer. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at nyde din nye bil.
Tilgængelige biler

TILGÆNGE-
LIGE BILER.

Se nye biler, som er på lager hos vores forhandlere lige nu. Du kan let kontakte en afforhandlerne og give udtryk for din interesse for en bestemt bil.