MOBILFORBINDELSE.

Den direkte forbindelse med din BMW.

Med Bluetooth- og USB-audiogrænsefladen etablerer bilen en forbindelse til din mobilenhed, så du kan holde forbindelsen til verden omkring dig, når du er på farten. Uanset om du taler i telefon, hører musik eller bladrer i adressebogen, betjener du din mobilenhed helt enkelt via bilens betjeningselementer og displays.

Læs mere

BLUETOOTH-GRÆNSEFLADE.

BMW_bluetooth_graenseflade

Din BMW er den optimale platform for dit mobile udstyr. Sæt dig bag rattet, og kobl dit mobile device på Bluetooth-forbindelse i bilen. Du kan synkronisere din adressebog til opkald, afspille din yndlingsmusik samt benytte dig af et stort udvalg af Office-funktioner. Du foretager let opkald med handsfree-systemet, som du aktiverer med flerfunktionsknappen, der sidder på rattet. Du kan også foretage opkald med iDrive-funktionskontrollen eller talekontrollen.Fungerer smarttelefonen eller tabletten i min BMW? Hvilke Bluetooth- og USB-funktioner kan jeg bruge? Kontroller kompatibiliteten med dit device, samt hvilke tjenester og apps, der er tilgængelige for din bil.

Læs mere

USB-AUDIOGRÆNSEFLADE.

BMW_usb_audiograenseflade

Der bliver konstant produceret nye mobile devices, især når det kommer til mobiltelefoner og lydafspillere. For at sikre, at du kan bruge dit nyeste device i din BMW, opdaterer vores eksperter de nye enheders kompabilitet med BMW’s software. Sådan sørger vi for, at din BMW følger dig sikkert ind i fremtiden.

Læs mere

PRODUKTOPDATERINGER AF BMW-EKSTRAUDSTYR.

Den rigtige forbindelse.

Smarttelefonernes software opdateres hele tiden. For at vi skal kunne sikre en så god kompabilitet som muligt med BMW-adapterne og Snap-in-adapterne, tilbyder vi altid produktopdateringer til ekstraudstyr.* Opdatering af ekstraudstyr

Læs mere