BMW ConnectedDrive Digital Services & Connectivity

BMW CONNECTED DRIVE.

Forbundet for at kunne være fri.

Hvad kan din BMW gøre for dig? Få dig frem til din destination til tiden? Altid have svaret på dine spørgsmål? Eller altid have god underholdning klar? Digital Services fra BMW ConnectedDrive tilbyder dig en lang række nyttige tjenester. De gør dit liv lettere på en smart og innovativ måde, og gør hver køretur til en oplevelse.

Læs mere
BMW CONNECTED DRIVE.Forbundet for at kunne være fri.

SMARTE FUNKTIONER.

Innovative digitale produkter og tjenester fra BMW ConnectedDrive for en afslappet og komfortabel mobilitet.

En kvinde benytter My BMW App fra BMW ConnectedDrive på sin smartphone foran en hvid BMW X5

My BMW APP.

Din direkte forbindelse til bilen og BMW's verden.

Fra praktiske fjernstyringsfunktioner over en intelligent ruteplanlægning til opdatering af din bils software: Med My BMW app får du ud over et moderne og intuitivt betjeningskoncept glæde af mange smarte funktioner, der supplerer din daglige mobilitet perfekt.

En kvinde benytter Intelligent Personal Assistant fra BMW ConnectedDrive i sin BMW

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Kender din BMW helt ned i detaljen og understøtter dig i mange situationer.

Med BMW Intelligent Personal Assistant har du altid adgang til en personlig assistent i bilen. Kommunikér med din BMW, og styr bilfunktioner nemt og bekvemt ved hjælp af talekommandoer. Hvis du ønsker det, kan BMW Intelligent Personal Assistant forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

En kvinde venter, mens BMW Remote Software Upgrade opdaterer bilsoftwaren i hendes BMW X5

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Så din BMW altid er up to date.

Remote Software Upgrade sørger for, at din BMW altid kører rundt med den nyeste software. Opdatér din bils software hurtigt og simpelt over the air. Derudover kan du også installere nye bilfunktioner via Remote Software Upgrade.

INDEN KØRETUREN.

Planlæg dine køreture nemt og bekvemt med My BMW app.

En god planlægning sparer tid og gør livet lettere: Få også glæde af de innovative funktioner i My BMW app, inden køreturen starter. Kontrollér for eksempel, om din BMW's rækkevidde er tilstrækkelig, eller ventilér nemt og bekvemt bilen ved hjælp af fjernstyring. Du kan også søge efter nye destinationer i My BMW app og sende dem direkte fra din smartphone til din BMW.

En mand benytter My BMW app fra BMW ConnectedDrive på sin smartphone, mens hans BMW X5 Plug-in-hybrid oplades

My BMW APP.

Smart, altid opdateret og gennemtænkt: I et nyt design og med intuitiv brugerorientering guider My BMW app dig gennem en helt ny mobilitetsoplevelse. Planlæg din næste tur, kontrollér status på din BMW, bestil tid til næste serviceeftersyn eller gør brug af en af de mange fjernstyringsfunktioner – det hele foregår nemt og bekvemt på din smartphone.
Få mere at vide om My BMW app
En mand benytter My BMW app fra BMW ConnectedDrive på sin smartphone foran en BMW 4-serie Coupé

Kontrol af bilstatus.

Med My BMW App har du altid det fulde overblik, uden at du behøver gå hen til din BMW. Er der nok rækkevidde til en spontan udflugt? Har din BMW brug for et serviceeftersyn? Er softwaren up to date? Kontrollér nemt og bekvemt kørselsrelevante oplysninger på din smartphone, inden du kører afsted, og se frem til en afslappende tur i din BMW.
Få mere at vide om My BMW app
En mand sender en destination til sin BMW hjemmefra ved hjælp af My BMW app

Overførsel af destination til bilen.

Hvor skal du hen nu? Søg efter nye destinationer i My BMW app, og send dem direkte til din BMW. Så snart du har sat dig ind i bilen, finder du destinationen i dine beskeder og kan starte destinationsstyringen direkte med et klik.
Få mere at vide om My BMW app
Bilfunktioner via My BMW app Fjernstyring af BMW En kvinde dykker i is

Adgang til bilen fra din smartphone.

Med My BMW app får du en lang række fjernstyringsfunktioner til din bil. Hvis du for eksempel gerne lige vil ventilere bilen inden en køretur, kan du nemt gøre det på forhånd ved hjælp af din smartphone. Og din BMW behøver ikke engang være inden for synsvidde.
Få mere at vide om My BMW app
Visning af bilens lokalitet på en smartphone med bilfinderen i My BMW app

Find bilen med din smartphone.

Er du ikke sikker på, hvor du parkerede i en fremmed by? Eller har en anden lånt din bil, og nu ved du ikke, hvor den holder parkeret? Ikke noget problem med bilfinderen i My BMW app: Med den kan du let få vist din BMW's lokalitet på kortet i appen. Det giver maksimal komfort og mere tid til de ting, der betyder noget for dig.
Få mere at vide om My BMW app
Åbning af bilen ved hjælp af en smartphone med BMW Digital Key og My BMW app

BMW DIGITAL KEY.

Sådan bliver din smartphone til en digital nøgle: Via My BMW app kan du oprette og gemme en BMW Digital Key på din iPhone, hvis den er kompatibel. På den måde kan du også af- og oplåse din BMW uden den fysiske nøgle – og endda starte den. Desuden kan du give op til yderligere fem personer tilladelse til at bruge din BMW.

UNDER KØRETUREN.

På farten i afslappet stil med de mange smarte funktioner og services fra BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive tilbyder dig et stort udvalg af digitale produkter og tjenester, der letter din daglige mobilitet og gør det endnu mere komfortabelt at køre i din BMW. Oplev intelligente assistenter og innovative tjenester til komfort og underholdning.

BMW iDrive banebrydende betjeningskoncept fra BMW ConnectedDrive

BMW iDrive.

Med den konsekvente videreudvikling af BMW iDrive får du en helt ny og innovativ køreoplevelse – et integreret betjeningskoncept, der kombinerer moderne design og intelligent teknologi, skaber en både komfortabel og intens kabineoplevelse. Takket være en kombination af sensorer og kunstig intelligens opstår der med BMW iDrive en intuitiv og virtuel interaktion mellem fører og bil, som indleder en ny æra inden for bilkørsel.
En kvinde benytter Intelligent Personal Assistant fra BMW ConnectedDrive bag rattet i sin BMW

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
Mere om Intelligent Personal Assistant
Et par sidder afslappet i en BMW takket være Concierge Service fra BMW ConnectedDrive

Concierge Service.

Bliver der godt vejr i Rom i morgen? Hvornår letter mit fly? Concierge Service hjælper dig med det hele, når du er på farten. Du skal bare trykke på en knap. Det gælder, uanset om du har brug for at bestille bord på en restaurant, et hotelværelse eller biografbilletter. Og så er det endda muligt at foretage betalinger. Lige meget hvor du befinder dig, og hvad du har brug for – Concierge Service er klar til at hjælpe dig.
En kvinde slapper af med In-Car Experiences under en køretur i sin BMW

In-Car Experiences.

Din BMW tager sig af dig. Den frisker dig op, når du er træt, giver dig mulighed for at slappe af efter en stressende dag og tilpasser bilens kabine optimalt til dit humør. Med In-Car Experiences, som Caring Car-programmerne og Experience Modes er en del af, får din bil dig til at føle dig bedre tilpas.
Personlig førerprofil i BMW kontroldisplay

Personlig førerprofil.

Føl dig hjemme. Du modtages personligt af din BMW, og dine personlige indstillinger for sæde, sidespejl eller navigation er aktive, så snart du åbner bilen. Du skal blot oprette en førerprofil og knytte den til din bilnøgle. Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at overføre din profil til en anden BMW. Det kræver en BMW med BMW Operating System 7 eller nyere at kunne benytte en førerprofil. Der er kan oprettes op til tre profiler pr. bil.
Nogle venner sidder i en BMW og lytter til musik fra Spotify med Connected Music fra BMW ConnectedDrive

Connected Music.

Benyt din Spotify-konto, når du er på farten i din BMW: Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser gennem byen. Med Connected Music kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre op til 30 millioner sange gennem BMW's musikpartner Spotify. Du skal blot scanne QR-koden i din BMW's kontroldisplay og så tilmelde dig på Spotifys website via din smartphone. Connected Music indgår i Connected Package Professional. Der kræves en bil med BMW Operating System 7.
BMW Music menuvisning i BMW kontroldisplay

BMW Music.

Vil du gerne kunne lytte til alverdens musik, når du er på farten, men uden at skulle tegne et abonnement eller betale gebyrer? Så er BMW Music det helt rigtige for dig. Selv uden en premium-konto har du adgang til hele Napsters musikdatabase med BMW Music. Nyd dit eget soundtrack – uden ekstra streamingomkostninger. BMW Music indgår i Connected Package Professional. Der kræves en bil med BMW Operating System 7.
BMW Drive Recorder BMW ConnectedDrive Digital Services

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gør det muligt at optage en video af bilens omgivelser og afspille videoen i det centrale kontroldisplay eller på din enhed ved hjælp af USB-eksport. Vigtige biloplysninger, fx hastighed og GPS-position, lagres synkront med videoen. BMW Drive Recorder har to underfunktioner: Eventrecorder og Crashrecorder.
Internet i bilen med wi-fi-hotspottet fra BMW ConnectedDrive

Wi-fi-hotspot.

Deltag i videokonferencer via din tablet, eller stream det seneste afsnit af din yndlingsserie på din smartphone. Wi-fi-hotspottet sørger via bilens SIM-kort for, at du har 4G-bredbånd (hvis nettet understøtter det). Så kan du og dine medrejsende surfe på op til ti enheder på samme tid.
En kvinde giver Amazon Alexa anvisninger bag rattet i sin BMW

AMAZON ALEXA*.

„Alexa, hvordan bliver vejret i dag?“ Du kan benytte Amazons sprogassistent lige så let bag rattet i din BMW, som du er vant til hjemmefra. Bed Alexa om at spille din yndlingsmusik på Amazon Music, opret to do-lister eller få din kalender læst op. Med de mange forskellige funktioner fra Amazon Alexa bliver det endnu mere underholdende at køre i din BMW. * Amazon, Alexa og alle hermed forbundne varemærker er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller virksomhedens datterselskaber.
BMW Maps navigationskort i BMW kontroldisplay

BMW MAPS.

Den perfekte ledsager på enhver rejse: BMW Maps gør turen i din BMW endnu mere personlig og komfortabel med innovative tjenester. Med Connected Navigation får du glæde af en præcis beregning af det forventede ankomsttidspunkt, en meget hurtig ruteberegning samt en mere simpel destinationsindtastning. Den smarte funktion Connected Parking sparer dig for besværet med at lede efter en parkeringsplads og guider dig pålideligt frem til nærmeste ledige parkeringsplads i nærheden af din destination. Hvis du kører i en BMW elbil eller en BMW Plug-in-hybrid kan du ved hjælp af Connected Charging blive guidet målrettet frem til de nærmeste offentlige ladestationer på din rute. Du vil på forhånd modtage information om stationernes tilgængelighed og den ladestrøm, der udbydes.
Smartphone-integration i bilen med Apple CarPlay fra BMW ConnectedDrive kontroldisplay

APPLE CARPLAY©.

Hvorfor undvære funktionerne på din iPhone, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Det kan du med Apple CarPlay, som er den intelligente og sikre måde at bruge din smartphone på, når du er på farten. Hjælpen fra CarPlay sker trådløst og giver dig adgang til funktioner som Apple Music, iMessage, telefoni, Siri, Apple Maps og udvalgte apps fra tredjepartsudbydere som f.eks. Spotify eller Google Maps. Indholdet vises i fuldt omfang via displayene i dit cockpit. Dermed kan du altid se navigationsanvisninger fra Apple Kort – endda i BMW Head-Up Display.
Smartphone-integration i bilen med Android Auto fra BMW ConnectedDrive kontroldisplay

ANDROID AUTO.

Med Android Auto i din BMW kan du nemt og sikkert benytte smartphone-funktioner som musik, medier eller messaging-apps, når du kører i bilen. Forbindelsen mellem din bil og dine Android-enheder er trådløs og dermed yderst komfortabel. Android Auto integreres direkte i bilens eget fuldt digitale cockpit. På den måde får du endda vis navigationsanvisninger fra Google Maps i BMW Head-Up Display. Google Assistant, den digitale sprogassistent fra Google, kan også betjenes i din BMW takket være denne integration. Tal blot til Google for at ordne ting, diktere navigationsdestinationer eller vælge din personlige musik – alt sammen uden at du behøver fjerne opmærksomheden fra vejen.
BMW Teleservices En kvinde med en smartphone i hånden foran sin BMW

TELESERVICES.

Det hører fortiden til at skulle huske serviceaftaler. Takket være Teleservices ved din BMW automatisk, hvornår det er tid til et rutinemæssigt eller ikke planlagt serviceeftersyn, og sender så alle relevante data til din BMW servicepartner, som herefter kontakter dig med det samme for at indgå en aftale.

EFTER KØRETUREN.

BMW ConnectedDrive og My BMW app hjælper dig også med innovative tjenester og funktioner, når køreturen er afsluttet.

Med My BMW app og de digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive bliver din mobilitet lettere og mere komfortabel end nogensinde før – og endda også efter køreturens afslutning. Med Remote Software Upgrade kan du for eksempel let holde din BMW opdateret over the air.

En kvinde drikker af en kop, mens BMW Remote Software Upgrade opdaterer bilsoftwaren i hendes BMW X5

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
Mere om Remote Software Upgrade
Et par har adgang til deres BMW hjemmefra ved hjælp af My BMW app og Remote Services

Få adgang til bilen med din smartphone.

Fik jeg låst bilen, og hvor var det nu lige, at jeg parkerede? Med Remote Services får du direkte fjernadgang til bilen via My BMW App. Ventilér din BMW allerede inden køreturen, eller aflås den ved hjælp af din smartphone, uanset hvor du befinder dig.
Få mere at vide om My BMW app
BMW Maps Connected Charging viser e-rækkevidden som en blå cirkel på omgivelseskortet i kontroldisplayet

Connected Charging.

Connected Charging tilbyder en lang række innovative funktioner, der supplerer din e-mobilitet perfekt og gør det endnu lettere at oplade din fuldt elektriske BMW i eller BMW Plug-in-hybrid. I My BMW app kan du for eksempel programmere, hvornår din bil skal være opladet, og en push-besked kan informere dig, når opladningen er afsluttet. Det er ligeledes muligt at se din BMW's ladehistorik i appen eller den aktuelle ladeproces inkl. den brugte strøm, opladningspauser, de forventede opladningsomkostninger, samt hvad du har sparet.
Få mere at vide om Connected Charging

BMW CONNECTED DRIVE: YDERLIGERE INFORMATION OG LINKS.

BMW ConnectedDrive Store En mand med en smartphone på en sofa

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Besøg BMW ConnectedDrives onlineshop og bestil nye digitale tjenester til din BMW, som du kan benytte, allerede næste gang du skal ud at køre.
BMW ConnectedDrive Portal En kvinde med en smartphone i hånden

BMW CONNECTED DRIVE PORTAL.

Dine data, dine tjenester, dine indstillinger – BMW ConnectedDrive skaber forbindelse til din BMW og verden. Tilmeld dig nu for mere komfort, sikkerhed og underholdning.
BMW ConnectedDrive FAQ svar på ofte stillede spørgsmål En kvinde med en smartphone ved et vindue

FAQ.

Find svar på ofte stillede spørgsmål til tjenesterne og produkterne fra BMW ConnectedDrive i vores FAQ-sektion.
BMW ConnectedDrive kundeservice

BMW KUNDESERVICE

Har du spørgsmål eller behov for mere information om tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kan du kontakte BMW's kundeservice.