BMW Intelligent Personal Assistant visning i kontroldisplayet

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Din personlige assistent og bilekspert på alle køreture.

"Hey BMW. Drive home."* Med BMW Intelligent Personal Assistant har du altid adgang til en personlig assistent. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk Du kan tale intuitivt med den, stille spørgsmål eller fortælle om dit humør og dine behov. Samtidig giver den dig mulighed for at interagere med din BMW på en helt ny måde: Få bilfunktioner forklaret, spørg ind til bilens tilstand, eller få den til at gøre ting ved hjælp af talekommandoer. BMW Intelligent Personal Assistant kender dig og lærer dine vaner og behov endnu bedre at kende med tiden – for en perfekt forbindelse til din BMW og en endnu mere komfortabel køreoplevelse.

 

*Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. 

Læs mere
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.Din personlige assistent og bilekspert på alle køreture.
BMW Intelligent Personal Assistant funktioner og fordele forklaret i en video

FÅ MERE AT VIDE OM BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT OG DENS FUNKTIONER I VIDEOEN.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANTS FUNKTIONER.

Personlig assistent, bilekspert, opmærksom medpassager – BMW Intelligent Personal Assistant understøtter dig med mange smarte funktioner under kørslen.

BMW Intelligent Personal Assistant bilekspert En kvinde kører i en BMW

Bilekspert.

Med BMW Intelligent Personal Assistant får du svar på alle dine spørgsmål. Det er den ultimative bilekspert, der kender din BMW helt ned i detaljen. Lige fra servicebehovet over den tilgængelige brændstofmængde til udstyrsfunktionerne: Uanset hvad du vil vide om din BMW, og hvornår du har brug for hjælp: Så er den klar til at hjælpe dig med at lære bilen endnu bedre at kende.
BMW Intelligent Personal Assistant personlig assistent

Personlig assistent.

BMW Intelligent Personal Assistant kender dine behov og er altid parat til at hjælpe dig – derfor er den noget helt særligt. Med "Hey BMW. Drive home"* finder den med det samme vejen hjem, og med "Hey BMW. I’m hungry"* finder den en passende restaurant. Og hvis du har bedt den om det, finder den endda den restaurant, der har fået de bedste anmeldelser. Den kan ligeledes aktivere sædevarmen eller afspille din yndlingsmusik. BMW Intelligent Personal Assistant lægger desuden mærke til dine personlige præferencer og lærer dig således hele tiden bedre at kende. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk
BMW Intelligent Personal Assistant Automate My Habits visning i kontroldisplayet

Automate My Habits.

Når det er koldt, aktiverer du så altid sædevarmen på tredje trin? Eller åbner du altid vinduet på vej til arbejde for at åbne bommen i parkeringskælderen? Med funktionen Automate My Habits kan du indstille regler for dine foretrukne indstillinger, så disse indlæres og udføres automatisk. Så kan du nyde køreturen, mens din BMW sørger for, at du har det godt. Der vil komme yderligere automatiseringsfunktioner til i fremtiden.
En kvinde taler med BMW Intelligent Personal Assistant, mens hun kører i sin BMW

Naturlig interaktion.

BMW Intelligent Personal Assistant – den perfekte samtalepartner Kender din BMW ud og ind og er der altid for dig. For at komme til at tale med den skal du ikke først trykke på en knap eller vente på en bekræftelsestone. Du behøver ikke at holde en pause – den lytter til dig med det samme. Sig for eksempel følgende: "Hey, BMW. Who are you?"* Vil du gerne give den et andet navn? Herefter siger du: "Hey BMW. Change activation word". *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk

TEKNISKE FORUDSÆTNINGER FOR BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Den tekniske forudsætning for at kunne benytte BMW Intelligent Personal Assistant er BMW Operating System 7 (eller højere) med stemmegenkendelse og -styring samt et af ekstraudstyrene BMW Live Cockpit Professional (6U3) eller BMW Live Cockpit Plus (6U2).

For at BMW Intelligent Personal Assistants funktioner altid er up to date, bør bilens software opdateres regelmæssigt.

Læs mere

BMW CONNECTED DRIVE: YDERLIGERE INFORMATION OG LINKS.

BMW ConnectedDrive FAQ svar på ofte stillede spørgsmål En kvinde med en smartphone ved et vindue

FAQ.

Find svar på ofte stillede spørgsmål til tjenesterne og produkterne fra BMW ConnectedDrive i vores FAQ-sektion.
BMW ConnectedDrive kundeservice

BMW KUNDESERVICE

Har du spørgsmål eller behov for mere information om tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kan du kontakte BMW's kundeservice.
BMW Driver’s Guide app digital instruktionsbog smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide er en digital instruktionsbog til udvalgte BMW modeller – inklusive bildetaljer og udstyr samt billedsøgning og forklarende animationer.
BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversigt En kvinde med en smartphone foran en BMW

TILBAGE TIL OVERSIGTEN.

Vil du gerne lære flere tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive at kende? Her kommer du tilbage til oversigten.