REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

Med Remote Software Upgrade er din BMW altid opdateret. Nyd godt af gratis kvalitetsforbedringer "over the air": Du downloader blot via My BMW App eller SIM-kortet i din BMW og installerer direkte i bilen. Du får så yderligere funktioner eller funktionsforbedringer alt efter land, bilmodel, udstyr og bilens tilstand.

HØJDEPUNKTER VED BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADES 23-07.

NY HOVEDMENU GØR BETJENINGEN HURTIGERE.

Central Information Display med det nye Operating System 8.5

Mere ryddeligt, mere betjeningsvenligt og hurtigere. Med det nye Operating System 8.5 ændres opbygningen af hovedmenuens visning i centraldisplayet. Det er sammensat af to visningsniveauer: lodret arrangerede widgets, der tilbyder direkte adgang til de vigtigste informationer, og forskellige niveauer i baggrunden. De senest benyttede funktioner såsom musik, navigation eller smartphone vises som store ikoner. Displayet er en touch-skærm. Et hurtigt tryk er nok til at aktivere funktioner. Bemærk: Efter opdateringen er det ikke længere muligt at vende tilbage til den tidligere visning.

MERE KOMFORTABEL IND- OG UDSTIGNING.

En mand i bilen kigger på Central Information Display

De fleste kender situationen. Man ønsker at stige nemt ind i bilen, men der er for trangt mellem rat og førersæde. Især, hvis der forinden har siddet en mindre person ved rattet. Denne upgrade ændrer dette. Så snart bilen låses op, eller selen frigøres, kører sædet til den ind- og udstigningsposition, der hører til profilen. Med god plads mellem rat og ryglæn.

FLERE HØJDEPUNKTER I DENNE UPGRADE.

KØREKOMFORT, SIKKERHED OG KONNEKTIVITET.

En mand krydser vejen bag BMW'en

ACTIVE PDC.

Når man bakker, er det ikke nemt at tolke enhver bevægelse i udkanten af synsfeltet entydigt. Derfor bliver nødbremsefunktionen Active PDC endnu mere forudseende. Førerassistancesystemet registrerer også personer i området bag bilen, hvis bevægelser ville føre til en kommende kollision. Før det sker, bremser din BMW.

Læs mere
Remote Software Upgrade Max Range på Central Information Display

MAX RANGE.

En aktiv Max Range i MyMode Efficient-indstillingenøger rækkevidden for din elektriske BMW med 15 til 25 procent. Ved tryk på en knap reduceres motorydelsen, og den maksimale hastighed begrænses til ca. 90 km/t. Komfortfunktioner såsom klimatisering eller sæde- og ratvarmen er minimeret. Den sparede energi går til rækkevidden.

Læs mere
BMW iX (i20) ved parkering på offentlig vej

ROUTE CHARGING.

Det tager tid at lede efter en ladestation. Og så er den optaget. Her viser denne upgrade sin værdi. Den viser opladningspunkter og deres status i navigationen. Og ikke bare det. Alle eller kun foretrukne operatører vises i rutevejledningen. Og mens BMW'en lader, kan du besøge restauranter og butikker i nærheden, der ligeledes er vist.

Læs mere

GODT AT KUNNE SE FREMAD.

Central Information Display, interaktiv visning i navigationen

Det være sig kø, vejarbejde eller indsnævret vejbane. Under kørsel er det ikke altid let at se den næste rutehændelse i rutevejledningen. Derfor suppleres navigationen med en interaktiv visning. På skærmen vises hændelser på strækningen samt trafiksituationen i en let læsbar liste.

ASSISTED DRIVING VIEW MED NYE VISNINGER.

Remote Software Upgrade Central Assisted Driving View viser den aktuelle køresituation

Assisted Driving View er en visuel innovation for mere overskuelige køresituationer. Infodisplayet viser løbende den aktuelle køresituation og køretøjer omkring din BMW. Som noget nyt vises også statusgrafikker og advarselsfunktioner for assistentsystemerne på displayet bag rattet eller på Head-Up Displayet. Og dermed direkte i synsfeltet.

FUNKTIONSOPDATERINGER OG KVALITETSFORBEDRINGER.

Denne Remote Software Upgrade løfter eksisterende funktioner op på højde med den teknologiske udvikling og indeholder kvalitetsforbedringer.

Læs mere
  • Gyldighed af Remote Software Upgrade og versionsbemærkninger
  • Oplysninger om hidtidige versioner
  • Opdatering af bilens integrerede instruktionsbog

YDERLIGERE INFORMATION OG LINKS.

Remote Software Upgrade Mand foran BMW kigger på sin smartphone

ALLE REMOTE SOFTWARE UPGRADES.

Her finder du en oversigt samt Release Notes til alle tidligere Remote Software Upgrades til din BMW.
Remote Software Upgrade Nærbillede Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Hold softwaren til din bil opdateret.
BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversigt En kvinde med en smartphone foran en BMW

TILBAGE TIL OVERSIGTEN.

Vil du gerne lære flere tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive at kende? Her kommer du tilbage til oversigten.

Grundet regelmæssige softwareopdateringer kan skærmvisningslayoutet afvige fra det faktiske skærmvisningslayout i bilen. 

Læs mere