Du og din BMW er i de bedste hænder hos dit BMW Serviceværksted.

BMW SERVICE.

UBEKYMRET KØREGLÆDE. TIL ENHVER FØRER OG ENHVER BMW.

Du og din BMW er i de bedste hænder hos dit BMW Serviceværksted. Du kan vælge mellem servicepakker med lang løbetid som fx BMW Service Inclusive, attraktive all-inclusive-priser med BMW Service 5+ eller BMW reparation og pleje samt mange andre individuelle serviceydelser. Vi har altid et optimalt tilbud til dig – til alle BMW modeller, til dine behov og til de mange ubesværede kilometer, der venter dig forude.

Læs mere
BMW SERVICE.UBEKYMRET KØREGLÆDE. TIL ENHVER FØRER OG ENHVER BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Langsigtet servicepakke uden bekymringer i hverdagen.

Slip bekymringerne, og fokuser på det, der virkelig betyder noget – glæden ved at køre. Få ro i sindet med BMW Service Inclusive. Med denne serviceaftale kan du efter betaling af et engangsbeløb få foretaget service og udført vedligeholdelsesarbejde inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode. Din BMW er altid i de bedste hænder, og dette gælder hos alle deltagende BMW Serviceværksteder i hele verden.

Læs mere

BMW SERVICE – DINE EKSKLUSIVE FORDELE.

– BMW Service – på alle tidspunkter og uanset, hvor du er.
– Maksimal fleksibilitet takket være online tidsbestilling og Remote Services.
– Innovative ydelser såsom online videorådgivning.
– Forbliv uafhængig, og overlad alt andet til os, fx vores hente- og bringeservice.
– Få alle relevante informationer på din smartphone.

Der kan være regionale forskelle. Kontakt dit BMW Serviceværksted, hvilke services de kan tilbyde.
BMW Service kontaktløs BMW Service online tidsbestilling

BMW online tidsbestilling.

Uanset, om det drejer sig om bremseservice, olieskift eller en anden serviceydelse: Med BMW online tidsbestilling tilbyder vi dig en komfortabel løsning til din bestilling af dit næste serviceeftersyn. Hurtigt, enkelt, altid online.
Find et BMW Serviceværksted
BMW Service kontaktløs BMW Service Remote Software Update

BMW Remote Software Update.

Det er en god og sikker følelse at vide, at din BMW er opdateret, og at du kører med den nyeste software. Lige præcis det tilbyder Remote Software Upgrade – komfortabelt og stressfrit. Det holder softwaren i din bil helt opdateret og indlæser aktuelle opdateringer trådløst på samme måde, som du kender fra din smartphone. Dermed er din bil altid opdateret, og du sparer tid.
BMW Service kontaktløs BMW Service BMW Service video

BMW Service video.

Med BMW Service video bliver service nu endnu nemmere. Når din BMW er ankommet til vores værksted, får du en meddelelse med servicevideoen af din bil og en prisoversigt. Så snart du godkender ordren med de serviceydelser, som du individuelt har fastsat, påbegynder BMW Service arbejdet.
BMW Service kontaktløs BMW Service BMW Service video

Fordele med My BMW App.

 • Oversigt over serviceydelser og forestående service til din BMW
 • Hurtig BMW Vejhjælp takket være overføring af bildata og position
 • Komfortabel styring og kontrol af bilen uafhængigt af din position
 • Nyheder og opdateringer om BMW
 • Oplev det her
  BMW Service kontaktløs BMW Service BMW Service video

  Tre trin til den nye My BMW App.

   

  1. Download My BMW App gratis i Apple Store eller Google Play Store.
  2. Log på med dit BMW ID, eller opret en ny konto.
  3. Angiv stelnummeret på din BMW, og opret forbindelse mellem din bil og My BMW App.

   

  Til App Store
  BMW Service Find et BMW værksted Kontakt BMW Service

  DIT BMW SERVICEVÆRKSTED RÅDGIVER DIG GERNE.

  Dit BMW Serviceværksted rådgiver dig gerne personligt om alle produkter og ydelser til din BMW. Brug tiden på noget mere behageligt i livet, og bestil tid nu hos et lokal BMW Serviceværksted!

  BMW SERVICE VIDEO.

  Kender du alle fakta om din bil?

  Følg med i den tekniske inspektion af din bil med vores nye værktøj - BMW Service Video. Overlad din BMW til vores værksted, og du vil modtage en besked med en video med inspektionen af din bil, en beskrivelse af dens tilstand og en klar serviceomkostningsvurdering. Alt du skal gøre er, at markere og bekræfte omfanget af reparationer i den tilhørende oversigt, så værkstedet kan starte arbejdet med det samme.

   

  BMW SERVICE VIDEO - TRIN FOR TRIN.

  1. Et servicebesøg - lav en aftale og aflever din bil.
  2. En videooptagelse - vores servicetekniker vil filme inspektionen af din bil.
  3. Meddelelse - du vil modtage en sms eller e-mail med et link til video og tilhørende oversigt.
  4. BMW Service Video - se videoen og en beskrivelse af din bils tekniske tilstand.
  5. Oversigt - få de aktuelle omkostninger og farvekoden, der indikerer hvor meget det haster med reparationen. 
  6. Godkendelse - godkend omfanget og omkostningerne ved reparationerne med det samme.
  Læs mere

  BMW SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE.

  BMW SERVICE INCLUSIVE.

  BMW Service Inclusive En BMW i sommerlige omgivelser med model

  Slip bekymringerne, og fokuser på det, der virkelig betyder noget – glæden ved at køre. Få ro i sindet med BMW Service Inclusive. Du betaler et fast engangsbeløb, og herefter er alt inkluderet service- og vedligeholdelsesarbejde dækket i den valgte løbetiden. Din BMW er altid i de bedste hænder, og dette gælder hos alle deltagende BMW Serviceværksteder i hele verden.

  BMW SERVICE 5+.

  BMW Service 5+ En BMW parkeret foran garage med modeller

  Til at regne med: BMW Service 5+. Uanset om det er bremserne, olien eller mikrofilteret, så kan du være sikker på én ting: Med BMW Service 5+ indgår dele og arbejdstid i en attraktiv og gennemsigtig pris. Dette førsteklasses tilbud gælder alle BMW modeller, der er fem år eller ældre – for jo ældre din bil er, desto mere kan vores servicebetingelser betale sig.

  BMW REPAIR INCLUSIVE.

  BMW Repair Inclusive En kvinde og en mand sidder i en BMW og ser ud af vinduet

  Nyd godt af mere sikkerhed i op til 5 år: Med BMW Repair Inclusive kan du forlænge den 2-årige standardgaranti til en løbetid på 3 til 5 år eller 200.000 km. Nyd godt af mange serviceydelser som fx hurtige reparationer med BMW Originaldele og en beroligende følelse af at være forberedt på alt.

  FLERE BMW SERVICEYDELSER TIL DIG.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig – med dygtige medarbejdere, topmoderne reparationsmetoder og BMW Originaldele. Vores eksperter sørger for, at den originale tilstand genoprettes hurtigt og fagligt korrekt, så din BMW bliver ved med at være en ægte BMW. I tilfælde af en ulykke eller et skadestilfælde hjælper vores specialister dig ligeledes overalt og til enhver tid. Nyd godt af BMW Vejhjælp, der hjælper dig hurtigt og nemt.
  BMW Vejhjælp En ekspert fra BMW vejhjælp taler med en kvindelig fører

  BMW Vejhjælp og nødhjælp.

  Den gratis BMW Vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for dig døgnet rundt – 365 dage om året. Kontakt os via My BMW App eller direkte fra bilen via iDrive i menuen BMW ConnectedDrive, hvorefter vores eksperter vil yde en kompetent assistance via telefonen eller på stedet.

  Oplev det her
  BMW reparation og pleje En BMW specialist polerer en bil

  BMW reparation og pleje.

  Uanset om der er tale om en reparation efter en ulykke eller en kosmetisk reparation, udbedring af en karrosseriskade eller lakering af en beskadiget del, så vil vores specialister tilbyde dig en passende reparation efter en detaljeret skadediagnose – transparent, med de højeste kvalitetsstandarder og optimalt afstemt efter din BMW.

  Oplev det her
  Tilbagekaldelse To mænd fører en samtale

  BMW tilbagekaldelse.

  Vores kunders og produkters sikkerhed har højeste prioritet hos os. Derfor udfører vi løbende kvalitetskontroller. Ved hjælp af bilens identifikationsnummer kan du kontrollere, om der er en aktuel tilbagekaldelse for din bil. BMW dækker i denne forbindelse omkostningerne til alle tilbagekaldelser og serviceaktioner.

  BMW Teleservices En kvinde betjener displayet i en BMW

  BMW Proactive Care.

  BMW Proactive Care gør dit liv lettere: Ved vedligeholdelsesbehov eller i tilfælde af en fejl får dit foretrukne BMW Serviceværksted alle relevante oplysninger om bilen og kontakter dig herefter for at booke en tid. Forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt et BMW Serviceværksted.

  Oplev det her
  BMW Originaldele En BMW specialist monterer en BMW Originaldel

  BMW Originaldele.

  Din BMWs fulde funktionalitet afhænger af samspillet mellem alle bilens dele. Sæt derfor din lid til BMW Originaldele: Lige meget om det er nye BMW Originaldele eller genanvendte BMW Originaldele, så lever hver enkelt BMW Originaldel op til det højeste kvalitetsniveau, så delen kan sikre den optimale funktion.

  Oplev det her

  BMW SERVICE: DE VIGTIGSTE SPØRGSMÅL OG SVAR.

  • Hvad er BMW Service?
  • Hvor ofte er det hensigtsmæssigt at udføre BMW Service, og hvad er de anbefalede vedligeholdelsesintervaller for min bil?
  • Hvordan kan jeg vide, hvilket eftersyn min BMW har brug for?
  • Hvor finder jeg et BMW Serviceværksted i nærheden af mig?
  • Hvad koster et eftersyn hos et BMW Serviceværksted?
  • Hvad er et BMW bil-ID, og hvor finder jeg det?

  FLERE SPØRGSMÅL OG SVAR – SÅDAN PLESER DU DIN BIL

  Vi har samlet ofte stillede spørgsmål om forskellige emner indenfor bilservice. En perfekt vidensbank for dem, der gerne vil fortsætte med at køre i en velholdt bil, der fungerer i al slags vejr.

  Læs mere