Endelig en rigtig sommerbiltur.

PÅ BILFERIE I DANMARK TIL SOMMER?

Vi har samlet nogle tips, du ikke må gå glip af.

På bilferie i Danmark til sommer? Vi har samlet nogle tips, du ikke må gå glip af.

Kan du huske, da sommer var lig med bilferie? Rejsen var målet, og familien var fuld af forventning. Hvad ventede efter det næste sving? Hvor ville man få solnedgangen at se i aften? Bilen var fyldt helt op, og bilradioen spillede numre, der var perfekte at synge med på. Håret flagrede i vinden, når vinduerne blev rullet ned, og alt føltes som en drøm.

Læs mere
BMW i sommermiljø

Til sommer sker det endelig igen! Bare mere bekvemt, mere sikkert og skønnere end nogensinde.

 

Vi deler dine følelser. Rejsen bør være lige så vigtig som rejsemålene. Læs videre for at få vores bedste tips til, hvordan du gør sommerens rejser til en sand fornøjelse: Fra hvordan du forbereder din bil, og hvad du skal have med dig, til hvordan du sørger for, at du og din familie er beskyttede, trives og er glade. Så bare læn dig tilbage, og gør dig klar til en sommer fuld af lykkelige stunder.

Læs mere
Mere plads, mere glæde.

MERE PLADS,
MERE SJOV.

MERE PLADS,
MERE SJOV.

7 PAKKETIPS FØR BILFERIEN.

En tom vej er frihed. Frihed til at bruge tid på det, du vil, hvor du vil. Med de bedste transportløsninger er der intet, der begrænser dine drømme. Sådan får du dit yndlingslegetøj og alle de andre ting med dig. Smart og sikkert.

 

Sørg for at pakke bilen på en sikker og hensigtsmæssig måde, da det gør rejsen så meget mere komfortabel for alle. Læs videre – så fortæller vi dig, hvordan du pakker din bil optimalt.

 

1. Overvej nøje, hvad du skal have med. Bliv ikke overrasket, hvis du finder ud af, at du har taget et par tasker for meget med. Vent med at pakke bagagen i bilen, indtil du ved, hvad du vil have med dig.

 

2. Når du er klar til at pakke bilen: Start med den tungeste bagage; den skal placeres så tæt på midten af bilen som muligt. Sørg for, at lasten er jævnt fordelt. En rigtigt læsset bil er en sikker bil.

 

3. Fyld op med anden bagage, hvor der er plads. Men tænk på, hvad du vil få behov for at tage ud hhv. først og sidst. Hvis du ser frem til at tilbringe mange timer i solen på stranden om fire dage, har det måske ikke topprioritet at få let adgang til din strandtaske de første par dage. Sørg for, at ting, du kan få brug for i tilfælde af en ulykke eller en nødsituation, er let tilgængelige.

 

4. Bloker ikke udsynet bagud ved at stable bagagen for højt. Det er meget mere sikkert og fleksibelt at lade fx. en tagboks gøre arbejdet.

 

5. Vores land er det rene himmerig til friluftsaktiviteter. Hvorfor ikke tage cykler med til eventyr på to hjul i løbet af rejsen? En cykelholder er som regel let, sikker og smart.

 

6. Sørg for at have en taske lige ved hånden med ting, som du og dine passagerer kan få brug for under rejsen. Såsom udstyr og legetøj til børnene. Ryglænstasker har ofte smarte lommer til de fleste sager – det har aldrig været nemmere at holde orden på bagsædet.

 

7. Sørg for, at du altid har lidt læskedrikke og snacks lige ved hånden. Brug gerne en praktisk køletaske; så det er næsten som at have køleskabet med sig i bilen.

Har du en BMW? Så fås der specialfremstillet tilbehør såsom cykelholdere, tagbokse, holdere til ryglæn og køletaske. Kontakt nærmeste forhandler for mere information om produkterne. 

Læs mere
BMW roadtrip
THE TRAVEL BOOK

STAYCATION I DANMARK.

- Samarbejde med THE TRAVEL BOOK.

THE TRAVEL BOOK er en klimavenlig rejseblog, der inspirerer til, hvordan man kan rejse mere klimavenligt, blandt andet ved at tage på staycation i sit eget land.

Læs mere
Når børnene er med

TRE TIPS OM BILLEGE:

Hvem tænker jeg på?

En person i bilen tænker på en bestemt person eller karakter. Det behøver ikke at være en fra det virkelige liv, men bør være kendt af alle i bilen. Hver person stiller et spørgsmål ad gangen for at prøve at finde ud af, hvem personen tænker på. Personen, der besvarer spørgsmålene, må kun svare med ja eller nej.

 

Gæt dyret:

Hvis du har mindre børn i bilen, er det lettere at gætte et dyr. Princippet er det samme som "Hvem tænker jeg på", men i stedet for mennesker og karakterer handler det om dyr.

 

Bogstavlegen:

Det går ud på, at I vælger et emne, og derefter begynder en i bilen med at sige et ord inden for det emne. Derefter skal man en efter en sige et svar, der starter med det sidste bogstav i det ord, der blev sagt lige før.

Læs mere

BILFERIE MED BØRN.

Gå fra: "Er vi der ikke snart?" til: "Er vi der allerede?"

Gør bilturen til noget, som selv børnene ser frem til! Lad børnene lege med underholdningssystemer, legetøj og andre aktiviteter på bagsædet. Men husk, at de timer du bruger på vejen, også kan blive til familieminder og ikke bare er tid, der skal slås ihjel. Køretid er legetid.

 

1. Giv børnene noget, de har ønsket sig som en gave inden turen, noget spændende at se frem til. Det kan være et nyt stykke legetøj, en malebog eller et nyt spil, de gerne vil spille. For de yngste kan det være en god ide at medbringe legetøj, der kan fastgøres til stolen med en kort snor, så børnene let kan nå det.

 

2. Nogle lege bliver aldrig forældede; gættelegen "Hvem er jeg", "Hvem tænker jeg på" og fx. quiz fungerer altid bedre i bilen. Køb en quizbog til familien, og kom i gang. Børn kan også underholde sig længe med et skema, hvor de kan sortere andre biler på vejen efter deres farve eller bilmærke.

 

3. Lad rejsen være målet! Undgå at kørslen kun handler om at komme fra A til B. Nyd tiden sammen, mens I kører! Planlæg dine stop, før du begynder at køre, både for at opdele dagen og overnatte et sted undervejs. Der er forlystelsesparker og familieaktiviteter over hele landet.

 

4. Især for de yngste er det en god ide at forkorte rejsetiden ved at køre, mens de sover. Forbered bilen, aftenen før I skal af sted, stå op ved daggry, og bær børnene ud i bilen, mens de sover. Hvis du er heldig, kan I nå at køre et par timer, før de vågner op – udhvilede og i godt humør. Tidligt om morgenen plejer der også at være mindre trafik.

 

5. Det er normalt lettere at tage børnene med på biltur, hvis de får lov til at deltage i planlægningen og derfor ved, hvad der venter dem. Hvis de ikke er store nok til at forstå, hvor lang en halv time er, så prøv at beskrive det ved hjælp af noget, de kan relatere til. For eksempel "Indtil næste stop går der tre gange Disney Sjov!"

 

6. Undgå, at børnene bliver køresyge på turen – nogle børn får det dårligt hurtigere end andre, så det er noget, der ikke er så let at forudse. Men der findes nogle tommelfingerregler, du kan bruge.
 

  • Kør med jævn hastighed, og undgå at køre for stærkt i sving.
  • Indlæg gerne et ekstra stop undervejs, hvis vejen er snoet.
  • Bed børnene om at se på landskabet udenfor i stedet for konstant at se på skærmen eller i en bog.
Læs mere
Glæd jer til en frisk og sund sommer

GLÆD JER TIL EN FRISK
OG SUND SOMMER.

GLÆD JER TIL EN FRISK
OG SUND SOMMER.

Glæd jer til en frisk og sund sommer.

Den perfekte sommer med din BMW skal være uden bekymringer. Her er nogle af de bedste råd til, hvordan I holder jer friske og raske på køretur - både når I kører, og når I gør ophold undervejs.


Man indånder bakterier, partikler og pollen, som kommer ind gennem bilens ventilationsanlæg. I værste fald kan det påvirke helbredet.


Men sådan behøver det ikke være i en BMW mere. Takket være en ny teknologi, som BMW har udviklet til et nyt filter, bliver 70% af alle partikler og 99,5% af alle bakterier filtreret væk. Det er en helt ny og banebrydende filtrering, som gør, at den reneste luft nu findes i din BMW. 


Men det er ikke kun usynlige, fine partikler, der finder vej til din bil. Der skal også lidt rengøring til. Men det er nemt med BMWs rengørings- og plejeprodukter til glas- og spejlrensning samt til læder, plastik og polstringsrensning. Har du tidligere været på køretur med små børn, ved du også, at et Backrest Cover And Child Seat Underlay vil være en klog investering for at beskytte dit BMW interiør mod snavs, madrester o.lign. 


Apropos mad, så er det jo en vigtig del af ferien. Og her vil vi i sommer anbefale jer at opsøge nogle af de mange smukke steder, hvor man kan nyde sin medbragte picnic. Der er sjældent overfyldt som på de restauranter og caféer, man passerer på vejen. Så gør din picnic klar hjemmefra med sandwiches, salater og hvad du ellers har lyst til - og hold det hele friskt i din BMW Cooler Bag. Velbekomme.

Læs mere
BMW dine dust filter

BMW FINE DUST FILTER - renere luft til en behageligere køretur.


Hvis du opgraderer din BMW med det nye filter i kampagneperioden (indtil 31. august 2020), får du et sæt nye viskerblade med uden beregning. En ren forrude er nemlig også et must.


Din BMW forhandler er klar til at opgradere med det nye filter

Læs mere
Gør bilen og hunden til de bedste venner

GØR BILEN OG HUNDEN
TIL DE BEDSTE VENNER.

GØR BILEN OG HUNDEN
TIL DE BEDSTE VENNER.

Gør bilen og hunden til de bedste venner

HUND I BIL.

Sørg for, at bilen og hunden bliver de bedste venner.

Vi ved, at hunde og biler kan være en vanskelig kombination. Især på længere ture. Ligesom vi mennesker kan hunde få det dårligt på turen. Men hvis du forbereder din hund til en bilferie, kan du forebygge problemet. Læs videre for at få vores bedste tips til, hvordan du får din hund til at nyde bilturen.

 

Det er vigtigt at føle sig sikker og tryg. Hvis du prioriterer, at din hund har det komfortabelt, og du kører sikkert, vil den mærke det. Husk altid at følge sikkerhedsreglerne, når det gælder hunde i biler. Sørg altid for at beskytte din hund. Der er flere forskellige alternativer: I et transportbur, at lade hunden sidde bag et gitter eller bruge sikkerhedssele til hunde. 

 

Tag din hunds yndlingslegetøj med på turen, så den føler sig tryg og kan slappe af. Ved at have øjenkontakt med din bedste ven på turen får du ham eller hende til at føle sig tryg.

 

Tænk på køretiden, og indlæg pauser undervejs. Din hund har brug for luft og plads til at bevæge sig på. Find gode steder at holde pause og lege med din hund. Ved at gøre det har du muligheden for at skabe minder undervejs.

 

Ligesom med børn kan det være smart at køre på tidspunkter, hvor hunden normalt sover; så kan du sandsynligvis køre nogle timer i træk uden at skulle stoppe.

 

Husk at drikke tilstrækkeligt. Både du og din hund har brug for vand, især på varme sommerdage. Sidst men ikke mindst, se ud på landskabet, rul vinduerne ned, og skab eventyr for hele familien – inklusive familiens hund.

 

Har du en BMW? Så findes der mere smart tilbehør til din hund, såsom beskyttelsesmåtte til bagsædet, sikkerhedssele og vandskål. Kontakt nærmeste forhandler for mere information om produkterne. 

Læs mere
Tjek, at kortene i dit navigationsanlæg er opdaterede

SØRG FOR, AT DINE KORT PASSER TIL VEJENE.

SØRG FOR, AT DINE KORT PASSER TIL VEJENE.

SØRG FOR, AT DINE KORT PASSER TIL VEJENE.

Veje ændres hele tiden. Gamle veje lukkes for trafik. Der bygges nye, som byder dig og din bil velkommen. 2-sporede veje bliver 4-sporede. Det er gode nyheder. Men intet er så irriterende, som når kortet ikke svarer til terrænet. Opdater dit navigationssystem, inden du tager afsted, og nyd følelsen af fuld kontrol.Har du en BMW? Med tjenestenUSB Map Updateer dine kort altid opdateret i forhold til rekonstruktioner og andet, der kan medføre forandringer på din rute. Det er især en fordel for dig, der skal på bilferie i Europa. Læs mere og få USB Map Update her.

 

Vidste du dette?
Da vi blev grundlagt i 1916 (under første verdenskrig), blev det gjort med det formål at fremstille motorer til fly. Vi lavede vores første bil i 1929 og har skabt en masse køreglæde siden da!

Læs mere
BMW Navigation
Sådan holder du dig vågen bag rattet

SÅDAN HOLDER DU DIG VÅGEN UNDER KØRSLEN.

SÅDAN HOLDER DU DIG VÅGEN UNDER KØRSLEN.

BMW på vej

SÅDAN HOLDER DU DIG VÅGEN UNDER KØRSLEN.

At falde i søvn bag rattet er farligt, og selv den mest erfarne chauffør kan blive træt efter mange kilometer på vejene. Her er vores tips til dig om, hvordan du holder dig vågen.

 

At føle sig frisk og udhvilet har højeste prioritet, når du tager på langtur i bilen. Hvis du begynder at tælle får, eller hvis du føler, at dine øjenlåg begynder at føles tunge, er det på tide at hvile.

 

Hvis I er to, der kører, kan det være en god ide at skiftes til det. Ved at hvile kan du køre længere og genoplade dine batterier i mellemtiden.

 

Musik er altid forfriskende. Spil dine yndlingsnumre, eller lyt til gamle klassikere i radioen, og syng med på melodierne. Syng af fuld hals, og leg quiz med familien for at teste, hvad de ved om musik.

 

Glem ikke, at kørsel i mange timer kan få din krop til at føle sig stiv og gøre dig træt. Stop bilen, indånd den friske luft, og se på det smukke landskab omkring dig. Planlæg stop og forventet ankomsttid for at opleve mere af den natur, du passerer. Spis frokost, inden du fortsætter turen, og husk, at sund mad får dig til at føle dig frisk og bedre tilpas. Vent med at spise mere solide måltider, indtil du har parkeret bilen for natten.

Læs mere
Danmarks bedste biltur

DANMARKS BEDSTE KØRETUR.

DANMARKS BEDSTE KØRETUR.

Danmarks bedste køretur.

Nogle veje er bedre end andre. Ikke fordi de er nemmere at køre på. Men fordi de går gennem så utroligt smukke landskaber og naturområder, at det næsten gør det vanskeligt at holde øjnene på vejen. Det kræver mere af dig som chauffør - og af interaktionen mellem dig og bilen. Her er en af de smukke køreture. Både sjov, spændende og garanteret med ren køreglæde.

 

Margueritruten

Hvad med at følge Margueritruten i sommer.


Du kender selvfølgelig Margueritruten, Danmarks nationale og mest naturskønne vejstrækninger. Men kender du Margueritruten i virkeligheden - sådan rigtigt? Du har ingen undskyldning denne sommer. Udforsk dit eget land. Margueritruten viser dig det bedste af det.


Den samlede længde af ruten er 4.218 km. Den snor sig gennem en meget stor del af vores land. Og måske vigtigst: Ruten bringer dig og din BMW væk fra store trafikerede veje, og tager dig i stedet ud på små veje, der fører dig til de smukkeste og mest charmerende steder - gennem naturskønne landskaber og maleriske pletter, hvor du sandsynligvis aldrig har været før. Og måske aldrig kommer igen.


Det karakteristiske vejskilt med den hvide marguerit på den brune baggrund viser dig vej gennem et Danmark, hvor du passerer ca. 1.000 af landets mest kendte seværdigheder, historiske stedet og attraktioner.


Godt, vi skal ikke fortælle dig, hvad du skal vælge at se nærmere på. Det afgør du. Men vi er sikre på, at du får en fantastisk sommerkøretur og masser af ren køreglæde på vej mod naturperler som fx Vadehavet, Rubjerg Knude og Møns Klint.

Læs mere
Den bästa resrutten i Sverige

ROADTRIP I NORDEN.

ROADTRIP I NORDEN.

OPLEV ET BILEVENTYR PÅ VORES NORDISKE VEJE.

Efter et par år med sommerferien tilbragt hjemme, er det nu et godt tidspunkt at besøge et af vores nabolande under din rejse. Nordens charme som helhed er noget, du ikke vil glemme. 

 

En roadtrip på Norges vestlige strækning Atlanterhavsvejen giver dig minder om havet, broer og grønne områder for livet. Den svenske kystvej mellem Kalmar og Simrishamn byder på bølgende enge og grønne marker, og den finske Harju i Puumala tager dig med på en magisk rejse blandt Finlands smukkeste søer. Start motoren og lad os guide dig igennem din næste roadtrip gennem Nordens storslåede landskab.

Læs mere
BMW roadtrip
Svensk gator

DEN SVENSKE KYSTVEJ MELLEM KALMAR OG SIMRISHAMN.

Forkæl dig selv ved at tage din bil og familie til Sveriges egen Provence!

 

Den smukke natur i det sydøstlige Sverige, med sine bølgende enge og grønne marker er lige så charmerende som ethvert andet sted. Hvis du vælger vejen mellem Kalmar og Ystad via Simrishamn, får du mere end et glimt af kysten og havet under dit bileventyr.

 

Afstanden er 284 km, men du er velkommen til at opdele turen i flere dage, tag ind landskabet langs vejen og nyd charmerende og maleriske landsbyer og byer.

 

Kalmar er en middelalderby med en rig historie, og du vil sandsynligvis besøge Kalmar Slot. Strækningen langs Blekinge-kysten er betagende smuk. Lav et stop i verdens kulturarv Karlskrona, før du fortsætter til Sveriges sydligste dele. Den svenske sommer er bedst i Skåne, med charmerende byer som Simrishamn og Ystad. Når du er i Skåne, vil du også opdage, at der er aldrig langt til stranden.

Læs mere

DEN NORSKE ATLANTISKE VEJ.

Hvad er 8.274 meter lang, vild, smuk og beliggende længst vest i Norge? Det er selvfølgelig Atlanterhavsvejen, som bilentusiaster fra hele verden strømmer til.

 

Du har set billederne fra strækningen, hvor ingeniørkunsten virkelig spiller sammen med naturen. Vejstrækningen består af otte broer, der snor sig i buer over bølger, holme og skær. Du har kontrol over hestekræfterne, men føler, at naturens kræfter kan spille med dig til enhver tid.

 

Faktisk forbinder vejen, der blev åbnet i 1989, smukke Averøy med fastlandet og blev bygget som en vigtig åre for fiskeindustrien.

 

Selvom den mere end otte kilometer lange vejstrækning er hovedmålet, kører du hele strækningen mellem Bud og Kristiansund, som er et kontinuerligt eventyr af kyst, kultur og natur.

 

I Askevågen finder du et udsigtspunkt bag glasvægge, som beskytter mod havstænk og vejr. Et andet udsigtspunkt, der kan tage vejret væk, er ved Kjeksa, ikke langt fra Bud.

 

Er du hobbyfisker, er der også mange gode muligheder for at prøve lykken, både fra land og fra en båd. Parkér din bil og tag dig tid til at opleve den helt unikke natur - og hvis du er heldig, får du et glimt af havørnen.

Læs mere
Se till att bilen och hunden blir bästa kompisar
Checklista för långresan med din BMW

DEN FINSKE PUUMALAN HARJU.

Finland er et land med tusindvis af søer. Og nogle af disse søer, oplever du bedst i din BMW.

 

Harju af Puumala, også kendt som Lietvedens landskabsvej, fører dig til den legendariske Puumala i det ikoniske søområde Saimen. Vejen går gennem små grønne øer nær storslåede søer.

 

Helsinki er det perfekte område til at starte din rejse, og du kan vælge forskellige ruter for at komme til Puumala-området på cirka halvanden times kørsel. Mange ønsker at køre gennem St. Michel - rejsen derfra til Puumala er et rigtigt eventyr. Bilrejsen ser ikke lang ud på kortet, men tag dig tid til flere fotostop undervejs! Hvis du er på farten, skal du vælge en pause i nærheden af Pistohiekan Lava. Der finder du perfekte steder til en picnic.

 

Hvis du vil friske lidt op og tage til stranden for at se det hvide sand og opleve det ferske vand, anbefaler vi den gamle campingplads Pistohiekka.

 

Til sidst kommer du til Puumala, hjertet af Saimaa Lake District. Du vil nok tilbringe en nat eller to (eller mere) her. Parkér din bil og tag på en vandre- eller cykeltur. Du kan også tage båd eller kajak, eller bare sidde på stranden og nyde omgivelserne og begynde at drømme om en fantastisk køretur tilbage til byen.

Læs mere
BMW tjekliste til bilturen

TJEKLISTE INDEN
BILFERIEN.

TJEKLISTE INDEN
BILFERIEN.

BMWs huskeliste for bilferie

BMW tjekliste til køreturen.

Intet kan måle sig med at køre, når gælder følelsen af frihed. Men trods frihedsfølelsen, som man oplever på langtur, er vi nødt til at planlægge lidt. Det er måske endda den halve fornøjelse. Men nogle ting er det meget vigtigt at få med. Ving disse ting af, og du er klar til dit sommereventyr på vejene!


Dokumenter:

Kontrollér, at bilforsikringen stadig er gyldig. Ud over forsikringsbeviset skal du også medbringe dit kørekort, registreringsbeviset og manualen til bilen.

 

Førstehjælp til bilen: 
Et dækreparationssæt inklusive en donkraft eller et reservehjul. Hvis du har en BMW, er der allerede et dækreparationssæt i din bil.

 

For din sikkerheds skyld:

Sørg for, at du har en veludstyret førstehjælpskasse og et sæt til nødsituationer indeholdende advarselstrekant og refleksvest. Tjek her for at få mere information om, hvad du har brug for.

Kort:

Sørg for, at du altid ved, hvor du er, og hvor du skal hen. Et papirkort er stadig godt at have ved hånden som et supplement til GPS-udstyret. Og sørg for, at du har opdateret dit navigationssystem for nylig.

 

Har du en BMW? Så anbefaler vi kraftigt, at du opdaterer dit BMW navigationssystem, før du tager af sted. 

 

Vidste du dette?
Den første fuldt elektriske BMW anførte maratonløberne ved maratonløbet ved OL i 1972.  Fordi bilen slet ikke udledte udstødningsgas, måtte den køre foran løberne som kamerabil.

Læs mere

SIKKERHED HELE VEJEN PÅ DIN BILFERIE.

Husk, at rejsen næsten altid er et mål i sig selv, og især på bilture om sommeren er det vigtigt at minde sig selv om. Du har ikke travlt. Du nyder bare køreturen og vejen. Sikker kørsel betyder køreglæde. Uanset hvor erfaren en chauffør du er, kan du prøve at tænke på, hvad du kan gøre for at gøre vejen endnu mere sikker for dig, dine passagerer og andre trafikanter.

 

Overhold færdselsreglerne

Det er egentlig ret indlysende. Men vi ved, hvordan det kan føles, når solen skinner, vejen er åben, og du bliver et med din bil. Så bare en lille påmindelse: Overhold hastighedsbegrænsningerne, og hold afstand til køretøjet foran dig.

Pak bilen sikkert

Følg vores råd om, hvordan du pakker din bil, og sørg for, at der ikke er løse genstande i bilen. Ved en kraftig opbremsning kan de udgøre en reel fare! Tænk på det, når du vælger, hvilket legetøj børnene skal have på bagsædet. Og sørg for, at alle enheder såsom tablets og mobiltelefoner sidder i en holder. En universalholder gør turen sikker for hele familien.

 

Undgå at blive distraheret 

Gør tingene, mens bilen står stille, for eksempel når du skal indtaste næste stop i navigationssystemet. Har du utålmodige børn på bagsædet, der driver dig til vanvid? Hold pause, eller lav et kort stop for at hjælpe dem med at indlæse en ny film.

 

Sørg for, at din bil er i god stand

Selv om du plejer at køre bilen til service med jævne mellemrum, er der et par ting, du bør kontrollere inden den lange rejse: dæktryk, dækmønsterets dybde, forlygterne, baglygterne, blinklysene og dine vinduesviskeres tilstand.

Læs mere
Sikkerhed hele vejen

AF HENSYN TIL DIN SIKKERHED.

Det er ikke sådan, at vi tror, du kommer ud for en ulykke. Men hvis uheldet skulle være ude, eller hvis du er den første på et ulykkessted, er det vigtigt at vide, hvad du skal gøre og hvordan.

 

Hvis bilen går i stykker eller du kommer ud for en ulykke.
Flyt om muligt bilen til et sikkert sted, stands bilen, og stig ud. Kontrollér status for de øvrige involverede. Tag refleksvest på, og sæt advarselstrekanten op. Selv om du er usikker på situationen, skal du ringe til redningstjenesten (og følge nedenstående trin).

 

Hvis du er en af de første bilister, der ankommer til ulykkesstedet.
Vurder hurtigt, hvor alvorlig ulykken er, og ring 112 (antag ikke, at en anden allerede har gjort det). Fortæl hurtigt og kortfattet, hvad du ser.

Sæt mobilen på højttalertelefon, og lad fagfolkene vejlede dig. Er nogen kommet alvorligt til skade? Flyt ham/hende ikke, medmindre det er absolut nødvendigt. Forsøg at standse større blødninger, hvis du ser nogen skader. Læg personer, der er bevidstløse, i aflåst sideleje, hvis de har svært ved at trække vejret. Hvis de ikke ånder, skal du lave kompressioner og hjælpe dem med at trække vejret ved kunstigt åndedræt, indtil hjælpen ankommer.

Sørg for at holde området frit, så redningstjenesten kan komme frem. Når de ankommer, skal du informere dem kort og sørge for ikke at være i vejen.

 

Hvis du passerer en trafikhændelse:
Hvis der allerede er hjælp på stedet, skal du passere uden at sinke trafikken. Tag ikke billeder eller film.

Læs mere

Alarmcentral tlf:

112


Hvis du får uventede problemer med din BMW undervejs, kan du få assistance fra BMW Vejhjælp, tlf +45 80 30 40 45

Læs mere

TID TIL BMW SERVICE?

Det kan være en god idé at køre bilen til BMW Service inden turen. Vi kan tilbyde et omfattende udvalg af premium-tjenester – til alle BMW modeller, til dine specifikke behov og til de mange kilometer uden bekymringer, du stadig har foran dig. 

Læs mere
BMW Service
BMW Service BMW Teleservices

BMW TELE-
SERVICES.

BMW Service My BMW App

DEN NYE MY BMW APP.

Fungerer direkte fra smartphonen.
BMW Vejhjælp.

BMW VEJHJÆLP.

Hjælper dig i tilfælde af en eventuel nedetid.
Originalt BMW tilbehør.

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Tilbehør till forår- og sommersæsonen.