BMW forårs- og sommertilbehør BMW biler foran en sø og et bjerglandskab

BMW ORIGINALTILBEHØR TIL FORÅRS- OG SOMMERSÆSONEN.

#whateverhappens. BMW Originaltilbehør til forår og sommer.

BMW Originaltilbehør til forårs- og sommersæsonen.#whateverhappens. BMW Originaltilbehør til forår og sommer.

Gør det til din sommer. Med BMW Originaltilbehør, sommerhjul og sommerdæk, BMW Service og BMW Charging.

Sommeren er her, og med det solrige vejr opstår der nye muligheder for at udforske landskabet. Det venter blot på, at du udforsker det. Nyd vejens kurver, den friske luft og udsigten til landskabet med BMW Originaltilbehør. Med BMW godkendte hjul og dæk får du en optimal køreoplevelse, og sammen med BMW Service og BMW Charging får de dig sikkert frem til dine sommerdestinationer. For at du kan nyde hvert eneste sommerøjeblik i fulde drag uden afbrydelser, så det går hen og bliver din sommer.

Læs mere

HAR DU LYST TIL AT TAGE PÅ BILFERIE I DANMARK I SOMMER?

BILFERIE I DANMARK I SOMMER

Vi har samlet de tips, du har brug for, for at gøre den mere bekvem, mere sikker og til en større nydelse end nogensinde.

ORIGINALT BMW SOMMERTILBEHØR.

„Vi er altid klar til solen.“

Hvis du vil gøre det til din sommer, bør du være godt forberedt. Planlæg din rejse, og sørg for at have nok plads til udstyret, som du skal bruge til din foretrukne sommeraktivitet. Få glæde af vores store udvalg af BMW Originaltilbehør til bilens indvendige og udvendige udstyr, så din BMW matcher din sommerferie perfekt.  

BMW forårs- og sommertilbehør En mand sidder i en BMW med åben dør
BMW forårs- og sommertilbehør BMW helårsmåtter foran

BMW Helårsmåtter foran.

De robuste BMW Helårsmåtter i flot design med præcis pasform og høj kant beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. Måtterne er holdt i et sort design med en elegant detalje i rustfrit stål.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW ryglænstaske

BMW Ryglænstaske i antracit/blå.

Ideel til køreture med børn. Tasken med afvaskelig slidbeskyttelse fastgøres på forsædernes ryglæn. Med diverse taskerum, der kan lukkes, og en separat flaskeholder kan den bruges til opbevaring af forskellige ting, der medbringes på rejsen. Den er let at bære og kan også klappes sammen ved behov.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW Safety Case til 11" Apple iPad Pro™ til Travel & Comfort-system

BMW Safety Case til 11" Apple iPad Pro™ til Travel & Comfort-system.

En BMW Safety Case giver optimal beskyttelse til alle 11" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikonecover beskytter tabletten pålideligt mod ridser og slag – og også mod vanddråber i kombination med den medfølgende displayfolie. Med universalholderen fra Travel & Comfort-systemet, der fås separat, kan enheden fastgøres fleksibelt, komfortabelt og kollisionssikkert i bilen. *Fås også til 7,9'' Apple iPad mini 4, 10,5" Apple iPad Pro, 9,7" Apple iPad Air 1, 9,7" Apple iPad Air 2, 9,7" Apple iPad Pro, 9,7" Samsung Galaxy Tab A, 9,7" Samsung Galaxy Tab S2.
BMW bøjle til Travel & Comfort System

BMW bøjle til Travel & Comfort-system

BMW bøjlen gør det muligt at hænge beklædningsgenstande på bagsiden af ryglænet. Ved hjælp af en indstikskobling fastgøres den let og kollisionssikkert til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort". Takket været "hotelfunktionen" (almindelig bøjle) kan den også benyttes uden for bilen.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW bagagerumsmåtte

BMW bagagerumsmåtte.

BMW bagagerumsmåtten passer perfekt til bagagerummet og beskytter effektivt mod snavs og fugt. Det sørger den høje kant hele vejen rundt og det slid- og skridsikre samt vandafvisende kvalitetsmateriale for. Måtten er holdt i sort og kommer i et flot design, der passer perfekt til bagagerummets indvendige udstyr. Og en detalje i rustfrit stål med BMW logo sikrer et endnu mere eksklusivt udtryk. På den måde understreger måtten bilens individuelle karakter, og den passer desuden perfekt til designet på BMW helårsmåtterne, der kan tilkøbes separat.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv

BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv.

Den moderne, aflåselige BMW tagboks i sort giver 420 liter ekstra opbevaringsplads. Den rummelig tagboks er let at montere på tagbagagebæreren og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Kabinettets skal er fremstillet i UV-stabiliseret ABS med høj slagstyrke. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, hvilket både gør den let at læsse og effektivt holder langfingre ude. Tagboksen vejer 19 kg og lever op til BMWs høje sikkerhedsstandarder, hvad angår kollisionsegenskaber, driftssikkerhed og langtidsegenskaber.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW tagbagagebærer

BMW tagbagagebærer.

Multifunktionstagbagagebærersystemet kan kombineres med alle holdesystemer til tagbagagebærere og tagbokse fra BMW. Det er meget let at montere og lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedskrav med sin stabile konstruktion og et tyverihæmmende låsesystem. Takket være det BMW specifikke design passer tagbagagebæreren også perfekt til bilen rent visuelt.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW hækcykelholder Pro 2.0

BMW hækcykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0. er udviklet til sikker transport af to cykler/elcykler på en trækkrog til et BMW anhængertræk. Det lette, men stabile bærersystem med en konstruktion i stål og aluminium kan belastes med maks. 60 kg og giver plads til cykler med en akselafstand på op til 130 cm. Cykelholderen er desuden imponerende let at håndtere takket være enhåndsbetjening af trækkrogsystemet, aftagelige bærearme samt fastgørelse af hjulene ved hjælp af en skraldemekanisme. Hækholderens nedklapningsfunktion sørger for, at det altid er let at få adgang til bagagerummet. Samtidig lever hækcykelholder Pro 2.0. op til de højeste sikkerhedskrav og kan foldes kompakt sammen, når den ikke er i brug. Det er desuden muligt at udvide holderen til tre cykler, og der kan også tilkøbes en transporttaske. Cykelholderen er således den perfekte ledsager – f.eks. på ferierejser eller kortere ture med de forskellige BMW modeller.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW udvidelsessæt til 3. cykel på cykelholder Pro 2.0

BMW udvidelsessæt til 3. cykel på cykelholder Pro 2.0.

Et BMW udvidelsessæt supplerer cykelholder Pro 2.0 til anhængertrækket og gør det muligt at medbringe en tredje cykel. Transportsystemet består af en ekstra cykelskinne og en holdearm, der forbinder stellene på anden og tredje cykel.
BMW Spring Summer Accessories BMW adapter cable for Apple iPhone/iPod™

BMW Adapterkabel til Apple iPhone/iPod™.

Det stabile BMW Adapterkabel med stik i fuld metal giver mulighed for at få en individuel musikoplevelse i bilen. Med det kan du nemlig integrere kompatible Apple iPod™- eller iPhone™-enheder i bilen og samtidig oplade dem. På den måde kan du ved hjælp af USB-adapteren let afspille musikfiler på enhederne via bilens højttalere. De eksterne musikkilder styres ved hjælp af bilens iDrive Controller, multifunktionsrattet eller radioen.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW Advanced Car Eye 3.0

BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 3.0 består af et førsteklasses QHD-kamera, som registrerer, hvad der sker foran bilen – også når den er parkeret. Ved rystelser uden for bilen lagrer systemet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.
BMW forår- og sommertilbehør BMW Dual-USB-ladeenhed til type A og C

BMW Dual-USB-ladeenhed til type A og C.

Dual-USB-ladeenheden tilsluttes blot cigarettænderen. På den måde kan to eksterne mobilenheder let og komfortabelt oplades samtidig. Den høje ladestrøm på maks. 2 x 3 ampere ved en effekt på maks. 2 x 18 watt giver mulighed for en ekstremt hurtig opladning. Den integrerede elektronik forhindrer, at der kan ske en overophedning. På USB-tilslutning type C er der lagret forskellige profiler, som udveksler mulige strømstyrker og spændinger med slutenheden ved hjælp af Power Delivery-ladeteknikken. Med denne teknologi er det muligt at opnå den bedst mulige opladning, samtidig med at batteriet skånes.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW Wireless-Charging-Station Universal

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Trådløs opladning – altid og overalt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal kan du nemt og effektivt oplade din smartphone i bilen uden brug af kabel. Mobiltelefonen opbevares desuden stabilt og sikkert. Ekstra smart: Den integrerede powerbank kan tages af, så du også kan oplade trådløst uden for bilen.
BMW Frühlings- und Sommerzubehör Glasreiniger mit Bio-Ingwerextrakt

BMW GLASREINIGER MIT BIO-INGWEREXTRAKT.

Der BMW Glasreiniger mit Bio-Ingwerextrakt ist Teil der nachhaltigen Pflegelinie Pure Care inspired by BMW i. Er enthält natürliche Inhaltsstoffe und entfernt wirksam und ohne Schlierenbildung auch hartnäckige Verschmutzungen von Glasflächen und Scheiben.

ORIGINALE BMW SOMMERHJUL OG SOMMERDÆK OG TILBEHØR.

„Mine hjul: indstillet til sommertid.“

Helt efter din personlige smag: Vores alsidige udvalg af Originale BMW Sommerkomplethjul byder på eksklusive designmuligheder i alle størrelser. Med dem får din BMW ikke blot en visuel opgradering – det øger også gensalgsværdien. Og alt efter typen af hjul kan du endda forvente en forbedret performance: Takket være topmoderne fremstillingsmetoder, vægtreduktion og modelspecifikke sikkerheds- og køredynamiktests vil du altid være på livets solside, når du er på farten.

BMW forårs- og sommertilbehør En mand med en hund læner sig op ad en BMW
20" M letmetalfælge med stjerneeger 748 M i mat Jet Black, komplet sommerhjulsæt

20" M med stjerneeger 748 M.

De eksklusive 20'' M letmetalfælge med stjerneeger 748 M er udført i mat Jet Black med farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med uens dæk med nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 9J x 20 med dækstørrelse 275/45 R20 110Y XL RSC for og 10,5J x 20 med dækstørrelse 305/40 R20 112Y XL RSC bag.
22" M Performance letmetalfælge med stjerneeger 749 M Bicolor

22" M Performance med stjerneeger 749 M.

De eksklusive, vægtoptimerede 22'' M Performance letmetalfælge med stjerneeger 749 M i Bicolor Jet Black er glanspolerede og udført med M Performance logo og farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 9,5J x 22 med dækstørrelse 275/35 R22 104Y XL for og 10,5J x 22 med dækstørrelse 315/30 R22 107Y XL bag.
21" M letmetalfælge med Y-eger 741 M Bicolor (Night Gold, glansdrejet), komplet sommerhjulsæt

21" M med Y-eger 741 M Bicolor.

De elegante glansdrejede 21'' M letmetalfælge med Y-eger 741 M i Bicolor Night Gold skaber et individuelt og ekstravagant udtryk med deres eksklusive design. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykskontrol og nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 9,5J x 21 med dækstørrelse 275/40 R21 107Y XL RSC for og 10,5J x 21 med dækstørrelse 315/35 R21 111Y XL RSC bag.
19" M Performance letmetalfælge med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplet sommerhjulsæt

19" M Performance med Y-eger 898 M.

De eksklusive 19" M Performance letmetalfælge med Y-eger 898 M er udført i Frozen Gunmetal Grey med M Performance logo. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 225/40 R19 93Y XL for og 8,5J x 19 med dækstørrelse 255/35 R19 96Y XL bag.
18" M Performance med dobbelteger 796 M Jet Black mat, komplet sommerhjulsæt

18" M Performance med dobbelteger 796 M Jet Black mat.

De eksklusive 18'' M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M er udført i mat Jet Black med farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med dæk med nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 7,5J x 18 med dækstørrelse 225/45 R18 95Y RSC for og 8,5J x 18 med dækstørrelse 255/40 R18 99Y RSC bag.
19" BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 Bicolor Night Gold

19" BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 Bicolor Night Gold.

De eksklusive 19'' BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 er glansdrejet og udført i Bicolor Night Gold. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykskontrol og nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 225/40 R19 93Y XL RSC for og 8,5J x 19 med dækstørrelse 255/35 R19 96Y XL RSC bag.
BMW hjul- og dæktilbehør BMW navdæksel, fast

BMW Navdæksel, fast.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver stående vandret. Navdækslet kan monteres på alle BMW Letmetalfælge med en huldiameter på 112 mm.
BMW hjul- og dæktilbehør BMW ventilhætter med logo

BMW Ventilhætter med logo.

De eksklusive BMW Ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Sæt bestående af fire ventilhætter. Med BMW logo.
BMW hjul- og dæktilbehør BMW ventilhætter med M logo

BMW Ventilhætter med M logo.

De eksklusive BMW Ventilhætter i aluminium beskytter effektivt TPMS-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Sæt bestående af fire ventilhætter. Med M logo.
BMW hjul- og dæktilbehør M Performance dækposer

M Performance dækposer.

Eksklusiv motorsportsstemning i garagen: M Performance dækposer beskytter både føreren og bilen mod snavs. Et forstærket greb gør det desuden nemt og bekvemt at transportere hjulene. Og en særlig markering sørger for, at man altid hurtigt kan kende de enkelte dæk fra hinanden. Poserne monteres let og hurtigt og er udført i et markant M Performance design. Således kan både komplette sommer- og vinterhjul opbevares sikkert på en sportslig og eksklusiv måde, indtil de igen skal bruges.
BMW Frühlings- und Sommerzubehör Mann läuft neben einem BMW vor Berglandschaft

BMW RÄDER-/REIFENSERVICE.

Finden Sie die richtigen Reifen für ihre nächste Fahrt. Unsere Experten wechseln Ihre Sommerreifen und überprüfen den Reifendruck – bei einem erstklassigen Preis-Leistungs-Verhältnis.

ORIGINALT BMW CHARGING TILBEHØR.

„Opladt med en følelse af sommer: mit roadtrip.“

Hvis du skal være klar til sommeren, bør din BMW ikke kun være udstyret med tilbehør – den bør også være fuldt opladet. Få information om vores originale BMW Ladetilbehør, der er perfekt afstemt til din elbils behov. Så du kan gøre det til din sommer.

Læs mere
BMW ladeprodukter BMW ladekabel på 5 m til offentlige ladestationer

BMW Ladekabel på 5 m til offentlige ladestationer.

Med BMW Ladekablet på 5 m kan du hurtigt og let oplade bilen ved offentlige ladestationer, der understøtter Mode 3. BMW elbiler og BMW hybridbiler kan så oplades enfaset, hvilket er markant hurtigere end med det medfølgende standardladekabel. Takket være stikket, der lever op til ECE-standarden, er dette muligt i hele Europa. Kablet passer perfekt til designet på BMW Wallbox og lever op til BMWs høje kvalitetsstandarder. De forsølvede og korrosionsresistente kontakter sikrer en optimal strømoverførsel og en lang levetid.

Læs mere
BMW ladeprodukter BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Tankstationen til dit hjem. Med den fast installerede BMW Wallbox* oplades din BMW hurtigt, pålideligt og komfortabelt med op til 22 kW. Ud over den pladsbesparende, kompakte dimensionering i BMW design er BMW Wallbox også udstyret med en praktisk kabelstyring inklusive stik- og vægholder. Derudover har du mulighed for at administrere adgangen til BMW Wallbox via My BMW app. Ved hjælp af statusvisningen er det til enhver tid muligt at kontrollere BMW Wallbox' aktuelle status. Den integrerede fejlstrømsregistrering og en service-app giver mulighed for en simpel og omkostningsbesparende installation.

 

*Kan bestilles fra juni 2022.

Læs mere
BMW ladeprodukter BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger.

BMW Flexible Fast Charger er en mobil oplader til hjemmet, der kan benyttes til alle elbiler. Med dette sæt kan der i almindelige stikkontakter opnås en maksimal ladeeffekt på op til 2,3 kW (type E + F (CEE 7/7), Schuko, 10 A). Adapterkabler, der fås som ekstraudstyr, giver mulighed for hurtig opladning. Med dem kan der oplades med op til 11 kW i industristikkontakter. Flexible Fast Charger sørger altid for automatisk at tilpasse ladeeffekten til den valgte strømkilde og slår automatisk fra ved strømfejl eller overophedning. Dens kompakte mål, det seks meter lange ladekabel og den vandtætte udførelse gør den til den perfekte ledsager i enhver henseende. Hjemme bliver den til en mobil wallbox takket være vægholderen med håndtag, der fås som ekstraudstyr. Kan benyttes i følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Estland, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Tyrkiet.

Læs mere

BMW M PERFORMANCE PARTS TIL DIT FORÅR OG DIN SOMMER.

„Mit særlige aftryk på sommeren.“

Det er sommer og din tur til at stråle. Med BMW M Performance Parts gør du din BMW helt unik og skaber en ægte motorsportskarakter. Gør din BMW til et blikfang og denne sommer til din sommer – uden nogen form for kompromis.

Læs mere
BMW M Performance Parts 20" M letmetalfælge med stjerneeger 748 M i Jet Black mat

20" M letmetalhjul med stjerneeger 748 M Jet Black mat.

De eksklusive 20'' M letmetalfælge med stjerneeger 748 M er udført i mat Jet Black med farvet M logo. Komplet RDC-sommerhjulsæt med uens dæk, hjulstørrelse 9J x 20 med dækstørrelse 275/45 R20 110Y XL RSC foran og 10,5J x 20 med dækstørrelse 305/40 R20 112Y XL RSC bag.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance frontgitter i kulfiber

BMW M Performance frontgitter i kulfiber.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontgitteret er udført i et eksklusivt og manuelt fremstillet kulfibermateriale, mens ribberne er udført i ekstra robust kunststof. Et visuelt højdepunkt, der tilfører bilens front et særligt elegant, sporty og individuelt look.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance måtter

BMW M Performance måtter.

Eksklusivt design, enestående holdbarhed: BMW M Performance måtterne giver fodrummet et individuelt sportsligt udtryk. Med M logo og M Performance logo. En kant i læderlook med pyntesyning i kontrastfarver og et bånd i M farverne runder kabinens eksklusive look perfekt af.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance sidespejlskapper i kulfiber

BMW M Performance sidespejlskapper i kulfiber.

Manuelt fremstillet i kulfiber af højeste kvalitet: Den markante sidespejlskappe understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance luftindtag foran i kulfiber

BMW M Performance luftindtag foran i kulfiber.

Tag godt med luft ind: De eksklusive luftindtag i kulfiber sætter et markant motorsportsaftryk på bilens front. Deres eksklusive design understreger bilens samlede udtryk, der er præget af sport og luksus. De passer perfekt til kofangeren og de øvrige udvendige detaljer i kulfiber.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance logomærkat

BMW M Performance logomærkat.

M Performance-logomærkaten passer perfekt til sideskørtsstafferingen i Frozen Black eller sideskørtforlængeren i sort højglans. Den skaber et ekstra visuelt højdepunkt og forstærker det individuelle udtryk på siden af bilen.

Læs mere

BMW SERVICE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW forårs- og sommertilbehør En mand læner sig op ad en BMW foran et bjerglandskab

Skriv under en enkelt gang. Spar penge i lang tid. Med BMW Service Inclusive. Spar penge med vores servicepakke til en fast attraktiv pris. Vores attraktive servicepakke omfatter alle originale BMW Services til en fast pris og giver store besparelser i forhold til at betale for ydelserne enkeltvis.

BMW TELESERVICES.

BMW forårs- og sommertilbehør En kvinde sidder og kigger på sin smartphone

Med BMW Teleservices har du glæde af en stor grad af sikkerhed og komfort, når det kommer til servicespørgsmål. Lige fra servicearbejde i mindre omfang til hurtig nød- og vejhjælp – takket være BMW Teleservices og BMW ConnectedDrive behøver du ikke gøre meget for altid at få den rette hjælp på det rette tidspunkt. Din BMW registrerer automatisk, når der opstår et behov, og overfører alle relevante bildata til vores specialister. På den måde vil de rigtige foranstaltninger altid blive iværksat.

CONTACTLESS BMW SERVICE.

BMW forårs- og sommertilbehør En mand sidder i en BMW og kigger på sin smartphone

Til enhver tid og overalt: Du kan nemt og bekvemt bestille og se mange BMW Services online. Så får du bedre tid til de virkelig vigtige ting her i livet.

BMW VALUE SERVICE.

BMW forårs- og sommertilbehør Nogle mænd sidder og kigger på hinanden

Til at regne med: BMW Value Service. Uanset om det er bremserne, olien eller mikrofilteret, så kan du være sikker på én ting: Med BMW Value Service indgår dele og arbejdstid i en attraktiv og gennemsigtig pris. Dette førsteklasses tilbud gælder alle BMW modeller, der er fem år eller ældre – for jo ældre din bil er, desto mere kan vores servicebetingelser betale sig.

BMW Frühlings- und Sommerzubehör BMW Fahrzeuge vor Gebäude mit BMW Service Beratung

BMW SERVICE.

Bei Ihrem BMW Service Partner sind Sie und Ihr BMW bestens aufgehoben. Von den Langzeit-Servicepaketen von BMW Service Inclusive über die attraktiven Komplettpreise von BMW Value Service bis hin zu unseren kontaktlosen Services oder Original BMW Motorenöl und vielen weiteren individuellen Services, wir haben immer die für sie optimale Lösung – für jedes BMW Modell, für Ihre indidviduellen Bedürfnisse und für viele unbeschwerte Kilometer, die noch vor Ihnen liegen.

SPØRGSMÅL TIL DINE DÆK? VI HAR SVARET.

  • Hvad er det korrekte dæktryk?
  • Hvornår og hvor ofte skal jeg kontrollere dæktrykket?
  • Hvad er BMW dæk med stjernesymbol?
  • Hvordan finder jeg de rigtige dæk til min bil?
  • Hvornår er det tid til sommerdæk?
  • Skal jeg beholde eller udskifte mine dæk?