BMW Proactive Care 2024 Overblik

BMW PROACTIVE CARE.

GOD SERVICE ER FREMSYNET.

Du får proaktiv og individuel hjælp i alle situationer. Uanset om vi taler en fejlmeddelelse i bilen, næste servicetidspunkt, en skade eller et uheld – vi har den bedste løsning til din BMW. Læn dig tilbage, og nyd fordelene ved BMW Service med Proactive Care.

FORDELE

DINE FORDELE TAKKET VÆRE BMW SERVICE MED PROACTIVE CARE.

BMW Proactive Care 2024 Proaktiv Icon

Proaktiv.

BMW Proactive Care 2024 Komfortabel Icon

Komfortabel.

BMW Proactive Care 2024 Gennemsigtig Icon

Gennemsigtig.

BMW Proactive Care 2024 Professionel Icon

Professionel.

BMW Proactive Care 2024 Gratis Icon

Omkostningsfri.

FORUDSÆTNINGER

DET HAR DU BRUG FOR.

Mand i sort sweater holder en mobiltelefon.

For at kunne gøre brug af Proactive Cares serviceydelser har du brug for:

 

  • En aktiv BMW ConnectedDrive konto til din BMW
  • En bil, der er tilknyttet dit BMW ID – enten i My BMW App eller i My BMW Portal
  • Dine personlige data registreret i forbindelse med dit BMW ID med et opdateret telefonnummer og en opdateret e-mailadresse samt dit foretrukne BMW Serviceværksted

 

For at vi kan kontakte dig, bedes du acceptere databeskyttelsesbestemmelserne i bilen og kommunikationen med dit BMW Serviceværksted eller BMW AG. Hvis du ønsker, at det skal være endnu lettere at kontakte dig, aktiverer du blot push-notifikationer i My BMW App.

FUNKTIONSMÅDE

SÅDAN FUNGERER DET.

Dame, der sidder i bilen og vender sig om med et stort smil.

Sensorer i bilen registrerer et servicebehov eller eventuelle funktionsfejl tidligt og overfører dem til BMW. Vi kontakter dig derefter proaktivt. Enten via My BMW App, per e-mail eller direkte i bilen. I akutte tilfælde vil du modtage et opkald.

PROACTIVE CARE I HVERDAGEN

OPTIMAL STØTTE I HVERDAGEN.

Hvis man har meget travlt, kan man let glemme regelmæssig service. Vi sørger for at minde dig om det. Vi informerer dig, når det er tid til bremseservice, så du let kan indgå en aftale om et servicetidspunkt. Hvis der skulle opstå en skade eller ske et uheld, får du kompetent og hurtig hjælp fra BMW Vejhjælp og ulykkeshjælp.

0:00
0:00 /  0:00
Kunde, som får hjælp af BMW Vejhjælp.

BMW VEJHJÆLP OG ULYKKESHJÆLP.

Vores serviceløfte i enhver situation:  Vi er der for dig proaktivt, hvis uheldet skulle være ude. 24 timer i døgnet, 365 dage om året – og i hele bilens levetid.

Tekniker som tjekker bremser.

BMW BREMSESERVICE.

Har sensorerne i din bil registreret, at bremserne har behov for vedligeholdelse? Vi kontrollerer bremsesystemet inklusive bremseskiver, bemseklodser og bremsevæsken og sørger for, at alt igen er i orden.

Mobiltelefon, hvor der vises besked fra My BMW App på skærmen.

MY BMW APP.

Din komfortable adgang til BMW Service med Proactive Care. My BMW App informerer dig om forestående service, de forventede omkostninger og status på serviceforløbet. Uanset om du vil kontrollere status på bremsevæsken eller bestille tid til en reparation online: My BMW App er den digitale forbindelse til din BMW og vores services.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL.

FLERE BMW SERVICES.

"Relax. We care." – Dette løfte indgår i alle BMW Services, som vi hele tiden videreudvikler til glæde for dig.